Arbetslös, ja visst!

Det är grymt segt och vara arbetslös! Mamma och pappa har vart här i nästan en vecka, man har alltid haft nåt och göra. Nu är det fredag, hur segt som helst. Finns typ inget och göra heller. Mamma och pappa åkte hem igår. Ska i och för sig åka hem på söndag, men ändå. Det är helt värdelöst och vara arbetslös!
Idag blir det datorn, soffan och tvn, då det är OS på tv. Vi har ju som sagt några få svensk-hopp kvar! Man får vara lite svensk och hålla tummarna för de som är kvar. 13.20 idag så är det Carolina Klüft! Vi har även gått till semifinal i bordtennis! Spännande!

Imorn är det återträff med gamla klassen, dock inte alla vilket är synd. Men ska bli grymt kul och träffa alla igen! Var ett tag sen sist! Så ska vi sparka lite boll på eftermiddagen och senare på kvällen så blir det ut och äta. För min del räcker det nog där, beroende på vad som sägs efter. Ska ju som sagt upp tidigt på söndag och åka hem! Ska i alla fall bli grymt kul, ser fram emot morgondagen! Saknat alla så förbannat mycket!

Tusen skäl till att stanna, ändå måste jag gå!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Nej, Malin. Du är inte arbetslös, du är bara mellan två jobb ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback