Tell me why, why, why?

Why did I leave you?

Var på ultraljud imorse! Ganska deppig över att få den redan konstaterade diagnosen ljumskbråck! Desto gladare blev jag när jag gick därifrån! INGET ljumskbråck, utan istället svullna lymfkörtlar! Dvs, INGEN operation i nuläget! Världens lyckligaste Malin är jag nu! Vilket innebär att jag kan träna med gott samvete! Vilken tur man har ibland! Peppar, peppar ta i trä!
Var iväg till Bosse förut, lovade att gå ut med han idag! Dessvärre så regnade det! Men hallå, får ju betalt för att gå i regn ju! ;) Men usch, känner verkligen att Hanna har smittat mig med sin förkyldning. Eller om det var jag själv som inte var så smart i fredags! :) Satsar mer på det andra alternativet. Tur som jag har så har inte förkyldningen brutit ut, utan bara lite snorig!

Blev glad när du skickade sms igår! ;)

Somewhere over the rainbow!

Så fucking ont så jag bara vill dö! Satt på sjukhuset från sjutiden till framåt ett på natten! Sjuka tider för att sitta på akuten! Det står att tiden på akuten ska ta mellan 2-5 timmar! Bullshit!! Satt där över 5 timmar! Shit the same, vad läkaren kom fram till visste jag redan. Jag har ett ljumskbråck som jag måste operera så småningom. Det är inte allvarligt i nuläget men dom ska kalla mig i veckan till ett ultraljud och sen också operation! FUCK OFF, jag vill spela handboll!!! Jag vill inte ligga på nån jäkla operationsbord för att operera nåt ljumskbråck som inte är akut! Nej, tillbaka till handbollsplan nu när jag inte ens har nån skada!!

You don't care about my feelings!
Jag blir så irriterad att det alltid bara är du, du, du!
Du är verkligen inte den enda människan på jorden som behöver uppmärksamhet!

Ja vad hittar man på när det regnar, man vet inte vad man kan göra och vara förens dom ringer från sjukhuset! Hade tänkt få tag på hon jag är hundvakt åt, är ju inte säker på att jag kan vara hundvakt denna veckan eftersom jag varken vet när jag ska till sjukhuset eller operation! Surt men sant. Ska försöka att ha honom imorn eller nåt då!

Regnet det bara öser ner!

Ljussken!

Fick typ världens ångest för sådär några timmar sen. Man känner att det börjar gå mot kyla ute! Efter att ha haft en storstäd i lägenheten och även vädrat så blev det sjukt kallt. Tände en massa ljus för att försöka att få det bli lite varmare. Doften av tända ljus fick mig att få ångest!!!!! Jag vet inte vad känslan kom ifrån men den var obehaglig och finns hos mig nu!
En annan ångestfylld känsla jag har är saknaden av min älskade mormor! Satt och läste en massa gamla blogginlägg, där jag skrivit om henne! Jag tänker ganska ofta på henne, hon finns alltid hos mig! Idag är det 6 månader sen hon försvann från oss! Det slog mig att det var den 22dre idag! Shit, en hel sommar har gått utan henne! Egentligen vill jag inte tänka på det! Men hon är en tanke som kommer ganska ofta! Idag är det verkligen en sån tanke dag!
Förlåt mamma, jag vet att du läser det här. Men jag måste få ur tankarna!!


Det finns bara en Malin Sandin som jag!


Seriepremiär!

Ja då var säsongens första match avklarad! Borta mot Höör, vinst med sådär 8 bollar. Känns skönt och starta säsongen med en seger!! Ser fram emot kommande säsong, tror det kommer att bli sjukt kul! Eller rättare sagt så VET jag att det kommer bli sjukt kul! Värt och nämna från matchen var att vi spelade grymt bra försvarsspel! Det var kul både och spela och se vilket grymt spel det var! Också värt och nämna från matchen var att JAG gjorde ett KONTRINGSMÅL! Vilket typ händer knappt en gång per säsong, skönt och starta säsongen med ett sånt mål! Jag är stolt över mig själv! :)

Söndagkväll igen! Shit vad veckorna går fort nu! Imorn är det måndag och jobbsökandet drar igång igen, hade tänkt skicka iväg ett mail till hemtjänsten nu! Även fast jag inte vill så måste jag ha pengarna! Börjar bli fattig nu! Får försöka att söka lite mer jobb också! Skönt och vara lite ledig imorn också, från handbollen alltså! ;) Man behöver det ibland! Speciellt efter veckans alla träningar, inkl. träningslägret!

Veckan som kommer blir det som sagt söka jobb med förhoppning om ett litet resultat i alla fall! Det blir också träning tisdag, onsdag och torsdag. Sen går vi se vad som händer till helgen. Ledig från handbollen då med!

Så jäkla besviken på dig, men är för glad för att orka bry mig längre!!

För bra för att vara sant!

Skulle kunna skriva hur långt som helst om hur mycket jag hatar dig just nu! Det är ett starkt ord och hata någon! Men att först ge mig en känsla som är bra för att sedan stampa på någon som redan ligger ner! Jag är så förbannat besviken på dig! Allt jag gjort för dig, allt jag har ställt upp! Det får mig att vilja spy! Jag fattar inte att jag gjorde misstaget en gång till! Varför är jag så förbannat blind! Jag inser det inte för ens det är för sent! Jag hatar mig själv för att jag lät dig ge mig den känslan en gång till! Jag gav upp, men lät dig komma in i mitt liv en gång till! När i helvete ska jag lära mig!! Du fattar inte att du sårar mig! Så förbannat ont gör det! Jag kan inte beskriva i ord vad mycket du betydde för mig! Och det gör du fortfarande, men jag har varken tid eller lust att vänta längre! Jag har gjort vad jag kan, det ligger hos dig nu!
Just nu vill jag bara be dig dra åt helvete!!!!!!!!!

There's not a cinderella story!

Att veta att man har sin största kärlek någonstans. Kunna träffas i smyg utan att någon vet om det. Hemlighet är det bästa som finns! Det är utmanande, spännande och framför allt kul!
Att däremot veta att man har sin största kärlek någonstans, utan att ens få träffas. Inte få uppleva den hemligheten som är så utmanade och spännande. När alla vet om det fast man inte sagt något.
Det tåls och fundera på!


Du är min stjärna i livet!

Befinner mig återigen i Halmstad efter en helt sjukt rolig och minnesvärd vistelse hemma i Kristinehamn! Har ju trots allt vart hemma typ i fyra veckor! Men som sagt åter på banan igen!
I fredags skickade Pierre ett sms och frågade om jag kunde köra han till Degerfors, och självklart ställer man upp! :) snäll som man är! Så fredagkvällen så träffade jag Pierre igen! Damn I like you! ;) Sen kom jag hem till min älskade familj, vi åt massa god mat drack lite vin och hade jättekul! Sista kvällen med familjen innan jag åkte tillbaka igår. Klockan stod på 4.15 och jag skulle åka vid 5.00. Tror jag var iväg strax efter femtiden. GANSKA segt var det och både gå upp så tidigt och framförallt köra 40 mil! Var i Halmstad igår vid tjugo över nio, och i sporthallen fem i tio! Ganska bra gjort ändå och bara komma en timme sent! Träning på förmiddagen och mat efter det. Sen bar det av mot Alehallen där vi skulle tillbringa eftermiddagen och kvällen!
Igår fyllde även bästa Jecka år! Kidnappade henne och åkte hem till mig och åt marängsviss! Som Hanna fixat i ordning medan jag och Kim kidnappade Jecka! :) Det var riktigt kul! Och sen blev det sängen tidigt, var typ vaken i 20 timmar! Så förbannat trött var jag! Efter att ha gått upp så tidigt och kört den sträckan för att sedan träna på det! Somnade i alla fall gott under mitt duntäcke!
Precis som jag kommer göra idag! Under träningsmatchen mot Hylte idag så kände jag i varenda muskel när träningvärken kom! Skönt att jag ska ta det grymt lugnt imorn i alla fall! Typ sitta vid datorn och söka lite jobb!

Du är min stjärna i livet! Du lyser alltid för mig!

Shit vilken helg!

Ännu en helg är över. Tyvärr får jag faktiskt säga då! Tycker det går alldeles för fort när man har roligt, att det alltid ska vara så.
Helgen började i fredags. Körde upp till Filipstad med min kära syster, tog även en liten runda på stan för att se om det fanns något roligt och lägga pengarna på. Fick i alla fall tag i en ny plånbok, vilket jag var i behov av eftersom min gått sönder. Så det blev det, sen även en resa hem till Kristinehamn! :) Skulle ha vart till Pierre i Kil på fredagen, men det ville inte min bil. Så det vart en hemmakväll med mamma och pappa istället, tacokväll och en jäkla massa cider. Gött var det! Även en massa samtal med Pierre! Riktigt trevlig kväll!
Lördagen blev det en liten utflykt. Bilen gick mot Östmark, som jag skrivit tidigare!
Söndagen begav jag mig till Kil för att hälsa på Pierre! Riktigt kul och träffa honom vill jag lova! :) Han är lika jäkla snäll och go som jag trott! :) hehe!! Körde han till Hammarö och åkte och hälsade på Emil i Karlstad!

Sjukt rolig helg i alla fall! Och tur är väl det! Jag är världens lyckligaste Malin! Jag har allt jag vill ha, utan att ens satt några krav! Jag har världens bästa och underbaraste familj och inte minst världens underbaraste vänner!!!

Det finns bara en Malin Sandin som jag!


Always Andreas Thorkildsen!

Det är helt sjukt vad förälskad jag är i världens underbaraste norrman! Har förövrigt även fått en hemlig passion för norrmän! Fast det var väl inget nytt, så har det väl alltid vart! Som idag när vi satt i Torsby och åt mat. Då kommer det in två super snygga norrmän på mc! Och Malin bara WOW!!!
Så, vad gjorde vi då i Torsby?
Som jag skrev till Emma, vi letade efter svennis. Men misslyckades! Anledningen till att vi ens befann oss i Torsby var att vi mellanlandade innan vi sedan begav oss mot Östmark! Pappas egentliga hemtrakter, men ändå inte. Nästa anhalt var Östmarks kyrka, där vi gick minst en halvtimme för att hitta pappas fars grav. Även min riktiga farfar, som jag aldrig träffat. Men var ganska rörande och stå där och sätta ner blommorna. Nånting inom mig berörde! Det gör det också när jag står vid mormors grav och tänker på morfar som jag heller aldrig träffade! Nån känsla är det i alla fall!
Vägen hem var SEEEEEEG! Vi skulle testa en ny väg hem och valde, istället för E45an, världens krokigaste väg genom Ekshärad och Munkfors! Vi hade i alla fall grymt roligt i bilen, då vi svängde av en väg för tidigt och hamnade i Olsbacken eller vad fasen det hette! Haha, som sagt vi hade grymt  roligt i alla fall!!

Imorgon bär det troligtvis av mot Kil för att träffa Pierre. Om han inte är sur på mig från idag, då min telefon vart helt fucked up! Skulle hört av mig till honom, men min telefon har bara stått på ENDAST NÖDSAMTAL! Tänk nu om mitt samtal var helt nödvändigt då!
Okej BTW, när vi var hemma så lagade jag och mamma jätte god mat och drack väldigt gott Tysklandsvin! Bra köp! :)

ALLTID, OAVSETT ANDREAS THORKILDSEN!

He's like a wind!

Vi träffades på kusten, det var sommar. Vi var båda glada, utan vetskapen om vad som skulle hända. Vi kände inte varandra då. Det skulle bli både vänskap, hat och kärlek. Under bara några dagar skulle båda våra liv förändras, märkligt nog! Utan att egentligen veta något alls åkte jag norr om Göteborg. Där träffade jag dig, du var där tillsammans med din familj och dåvarande flickvän! Du var inte heller därifrån, mest där på genomresa. Eller var det tävling? Hur som helst, solen sken fåglarna kvittrade och det var klarblå himmel. Våra blickar möttes vid vattnet, du tog första steget. Kom fram till mig och pratade. Vi stod där ett bra tag, tittade länge på dig och ville aldrig släppa blicken! Du var det vackraste som nånsin funnits! Jag fastnade, jag var helt kär! Är det sånt som kallas kärlek vid första ögonkastet? Din flickvän kom fram och började prata också. Jag följde med er den dagen. Det var som om vi kännt varandra hela livet, allt kändes så naturligt! Kvällen närmade sig och vänskapen skulle förvandlas till hat! Jag och din flickvän satt ute på en altan och pratade. Du kom ut och gjorde oss sällskap. Du tittade på mig med en blick som var speciell! Vi förde en dialog utan att säga ett ord, vi bara tittade på varandra. Din flickvän gick och la sig efter ett tag, vi var ensamma. Det som inte fick hända hände! Du tog min hand i din, strök den andra mot min kind och log åt mig. Det var då hon dök upp och skrek åt dig! Jag gick därifrån och du följde med, men vände efter att jag vänt ryggen åt dig! Du fattade inte att du sårat henne. Men egentligen gjorde du inte det! Det hände ju aldrig nåt! Orden ekar i mitt huvud fortfarande. "Men det hände ju aldrig nåt!!" Två dagar senare när jag stod vid färjan och väntade på att komma över till fastland kom du igen! Du sa att hon lämnat dig, efter tre år tillsammans. "Synd tänkte jag, rätt åt dig!" Det var en tanke jag hatar att jag ens lät mig själv att tänka! Mitt hjärta tänkte nåt helt annat! Inombords log jag, utanpå tröstade jag honom! För vad? Det var inte synd om honom.
Han sa förlåt till mig, hans röst var en aningen hes och mjuk av ömhet. Jag glömmer aldrig dialekten, språket och hans lite hesa "förlåt".
Det skär i mig varje gång jag upprepar det! Orden, berättelsen och framför allt hans hesa förlåt! Det är först när jag öppnar ögonen och upptäcker att jag ligger ner som jag vill gråta! Dra täcket över huvudet och försvinna långt, långt härifrån! Jag vill bara tillbaka dit igen! Tillbaka till den drömmen jag drömde i natt då allt var så verkligt! Jag vill inte inse att det bara var en dröm! För mig är det verklighet!
FÖRBANNADE DRÖM!

Idag bär det av till Karlstad med Emma! Ska på "öppet hus" på proffice. Följer mest med som moraliskt stöd, och för att få komma hemifrån ett tag! Ska ju till IKEA sen också! ;) hihi!
Igår var jag och mamma i Karlskoga och shoppade! Köpte mig två par skor, två tröjor och ett par kortbyxor! Är fruktansvärt nöjd med mina köp. Köpte mig ett nytt påslakanset idag också! Efter att jag vart på besök hos tandläkaren! Jävla rånare år vad dom är! Och så måste jag dit minst två gånger till också! Förbannade Folktandvården!
Imorn ska jag klippa mig! Ska bli gött och bli av med lite hår, börjar bli långt nu!

Finns inte så mycket annat och uppdatera om mitt liv! Är fortfarande kvar i Kristinehamn!