Översvämmad tankeöverföring!

Ibland har jag stora funderingar på och bara försvinna! Tänk så skönt det skulle vara och bara lämna allt för en stund och bara försvinna bort, bort till ingenstans!!

Jag önskar verkligen att jag kunde ta vara på min tid och prioritera rätt saker vid rätt tillfällen! Jag är ganska dålig på det, eller rättare sagt SKIT dålig på det! Prov, film, inlämningar och rollspel. Allt ska hinnas med samtidigt, det är klart tiden finns till det. Men min ork och lust har stannat nånstans och jag kan inte hitta den! Vad beror det på? Så här har jag aldrig känt förut! Jag är inte pigg på nåt, jag vill inte göra nåt längre!
Hur som helst är jag ganska mycket nere just nu! Jag är varken positiv eller negativ, jag känner mig bara HELT slut i kroppen!

Match på lördag hemma mot Åhus, förhoppningsvis så är jag mycket piggare än så här! Fan vad skönt det hade vart och bara vakna imorn och känna sig helt utvilad, frisk från förkyldningen, ha orken tillbaka och vilja göra något åt allt jag borde göra! Önska går ju alltid!

Jag vill kunna gråta, släppa fram allt ont som finns inom mig.
Sätta mig ner och låta tårarna bara rinna ner från min kind.
Göra så allt blir bra igen, så illskan och sorgen försvinner!
Det är få gånger i livet man väljer att gråta.
Nu är ett av dom tillfällena!


Halmstad, träning, skola och nytt liv!

Tillbaka till verkligheten efter ett ganska kul och fyllt lov! Det är så mycket som jag skulle vilja göra som jag inte hann med! Men är bara 3 veckor kvar så åker jag hem igen. Eller det blir nästan 4 om man räknar veckor. Usch, det tog emot imorse när klockan ringde och man var tvungen att gå upp! Jag hade ju inte dött av att sova i alla fall nån timme till. Men som sagt, allvaret börjar igen!
Hade packat träningsväskan redan igår, med förhoppningar om att jag skulle vara piggare idag! Men när jag vaknade var beslutet enkelt! Jag mår verkligen inte bra! Jag är varken pigg på skola eller träning. Jävla sjukdom och komma nu! Förkyld och konstant huvudvärk, vad mer kan man önska! Som tur var så var det bara teori på träningen imorse! Skönt!
Skolan då, ja visst aldrig en lugn stund. Ska försöka att ha ECDL prov denna vecka, plus att hemtentan i FEK ska vara inlämnad på fredag, och den uppgiften som jag började på som aldrig blev färdig. Ja som om inte det var nog så har vi dessutom en reklamfilm, eller rättare sagt två reklamfilmer som vi ska göra också. Har en svag känsla av att den ska vara klar tills nästa vecka! Ja ja, jag har ju ändå inget annat för mig! Jag är så grymt trött på skolan just nu känner jag! Jag vill inte mera! Jag vill att allt ska vara slut, eller åtminstone att det inte skulle vara så förbannat mycket saker och göra SAMTIDIGT!!!

Det känns att man har ett virus i kroppen! Man är helt slut och orkar ingenting!!! Försvinn från min kropp! Jag vill kunna leva igen, ett normalt liv! Fast i och för sig, vem har sagt att ett litet virus får hindra det!

Okej, bloggen kanske inte blev som jag tänkte. Jag lyckades få precis allt att vara negativt! För att slutligen tillägga så är jag inte negativ, det bara låter som det! Jag är egentligen en ganska positiv tjej trots allt! :)

Melodifestivalen i Karlstad

Eller ja, inte ordagrant.. Men jag var i Karlstad och tittade på Melodifestivalen. Var hos Emil och åt tacos och tittade på Melodifestivalen! Det var riktigt kul vill jag lova! Kul och träffa han igen! Hade en jätte kul kväll, bara det att både han och jag var SKIT trötta! haha! Var hemma vid ett på natten, jobbigt och köra bil när det spöregnar och är mörkt. Och ännu jobbigare blir det när man får vattenplaning. Men det funkade, kom hem i alla fall!

Var och simmade med Maria igår också! Skönt och simma, men fick riktigt ont i knäna. Båda också! Usch och fy, men det är väl bara ovana. Det är ju inte ofta man går och simmar tyvärr.. :) Men som sagt det var riktigt skönt och simma av sig lite! :)

Så, vad har jag då hittat på under veckan.
Bra fråga, det har jag också funderat på. Veckan har gått för fort tycker jag! Största tiden har gått till mormor tyvärr, hade hellre velat gjort massa annat än just det. Torsdagen gick i alla fall till att vara i Karlstad med mamma, vi var på IKEA, Bergvik och rusta. Kul med en heldag med mamma! :) Så har jag träffat en massa människor som jag inte träffat på alldeles för länge! Alltid lika kul! Det som jag är minst glad över är att jag sovit mindre än vad jag velat. Har gått upp i alla fall senast åtta varje morgon, utom i fredags och idag då jag kunde få sova ut! Så i alla fall till 10! Skönt!

Men ännu ett sportlov har försvunnit, och den här gången mitt allra sista!!!!!!!! Får ångest av att bara tänka på det! Fick träffa alla mina underbara vänner i alla fall! Tyvärr inte Ronnie och Maggan, men det får bli under påsk då jag förhoppningsvis inte har lika mycket med mormor!
Tack mina underbara vänner och familj för den hör underbara veckan!!!!!!!

Solsken!

Först och främst är jag nyfiken på vem "T" är. Som kommenterade förra inlägget! :)

Så underbart med solsken! Man blir så glad i hela själen! Solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Det är nästan varmt i solen, just nu står termometern på 13 grader i solen! Så underbart!!! Vill bara att det ska vara sommar nu.

Usch, behöver verkligen sova! Var uppe tidigt imorse igen. Skönt att mamma äntligen är ledig nu så hon kan ta hand om mormor lite, eftersom mitt sista efterlängtade sportlov börjar idag också! Hoppas bara det underbara vädret håller i sig.
På torsdag bär det av till IKEA med mamma, får se om jag hittar nåt skojigt där! :)

Ut i solen och må gott!!!


Kristinehamn by night!

Igår var jag uppe i Stenstalidhallen för första gången på alldeles för länge! :) Jag tror säkert det var 1 och ett halvt år sen jag var där. Var i alla fall och tittade på Krhamn mot Kil. Seger för IFK under det mötet. Fast för att påpeka så hade IFK några spelare skadade. Men jag tyckte inte dom spelade så överdrivet bra.. Men ändå. Var kul och komma upp och titta i alla fall. Träffade Lollo!!! Kul och träffa henne igen, var jätte längesnen det också! Ska nog med henne till Degerfors på tisdag och träna! :) hehe.. Träffade även Hanna. Kul och träffa henne också!

Melodifestivalen igår också. Tyckte det var rätt låtar som gick vidare. Tyckte dock att Ola skulle gått direkt till finalen. Men han kommer lätt att gå vidare från Andra chansen. Sen var det "Se upp för dårarna" Tyckte den var helt okej, lite väl förutsägbar. Eller det kanske bara var jag som tyckte det. :) Men som sagt, den var bra!

Har stora funderingar på vad jag gör uppe så här tidigt en söndag! Men tyvärr så finns det också en förklaring till det. Jag har kört min mamma till jobbet, och så har jag vart och gett mormor medicinerna. Behöver nog sova en stund tror jag!

Over and out!


Tjipp å haj!

Tjipp å haj och välkomna till HAJK, idag ska vi prata om hästar men inte vilka hästar som helst utan FLODHÄSTAR! *sägs med en viss brytning av värmländska*
Klockrent!!! Studentfest igår, med tema disco.  Var dock inte med, som jag inte brukar.. Men körde in till stan, som vanligt! Så sjukt kul och köra på alla fulla människor! ;)
Körde två bilar igår, eller ja körde två vändor till stan. Första vändan med Sundquist, Pite, Amanda och Fredrik. Om jag säger som så, tur att jag har så liten bil! :P vilket jäkla liv! Men kul hade vi vill jag lova!
Andra vändan hade jag med mig Jecka, Malmberg, Nathalie och Susanna. Mycket lugnare! Man kunde i alla fall höra vad man tänkte! Också den gången riktigt kul!
Jag säger bara ASPERO for life!!! Älskar verkligen min underbara klass! MML the best!

Skönt och vara hemma, men såklart saknar man alla underbara människor i Halmstad.. Så är det alltid. Men skönt och inte behöva tänka på att laga mat eller tvätta. Bara känna att man blir ompysslad av mamma! ;)

Just nu är livet på topp! Jag älskar verkligen livet som Malin!!!!!


Sportlov!

Alldeles för lång tid har gått sen sist, och det tycker jag är synd för det har hänt massor! Jag kommer bara inte ihåg allt skojigt som är värt att nämna! :) Nåt kul är att jag vart på bio med Hanna och Amanda. I´m a legend. Helt okej film. Den var lite läskig på vissa ställen men riktigt bra!!

Äntligen är det dags, det mycket efterlängtade sportlovet är på väg att träda fram! Efter allt slit i skolan så ska jag änltigen få ha mitt sista sportlov! Alltså jag måste säga att det tar emot att säga det! Men det är ren sanning. Fast i och för sig en evighet att ta sig igenom först!

Imorn är det idrottsdag med handikappidrott, sen är det rättskunskapsprov på eftermiddagen och träning på kvällen. Onsdag är det två psykologiprov och en redovisning i idrotten i samhället. Skulle egentligen ha prov på Word också, men jag har inte riktigt prioriterat det först. Så tar det efter lovet! Sen onsdagkväll, eller direkt när jag slutat, så ska jag lägga Hannas hår. Studentfest på kvällen med tema disco! Och Hanna ska ha JÄTTE stort hår! Är inte jätte bra på det, men ska försöka få tag i nån mer som kan hjälpa mig! :) Så är det egentligen träning på kvällen, men borde städa och tvätta och börja packa då... Så vi får se vad jag hinner med.

Sen äntligen på torsdag så är det dags igen! 5 timmars tågresa hem till vackra värmländska skogarna igen! En hel vecka dessutom! Ska bli så skönt! Har inte mycket inplanerat, och det är skönt! Jag ska i alla fall ängna massa tid till mina underbara vänner! Och självklart till familjen, sen får vi se om det räcker till nån träningskväll med Kristinehamn också. Fast det kommer bara som nummer två! ;)

Borde egentligen ängna min tid just nu till att plugga rättskunskap! Det är JÄTTE mycket och plugga! usch, vill verkligen inte!!
Snart kommer jag hem till min underbara familj! Saknar er så!!