År 2007

Då var det dags igen, året närmar sig sitt slut och man ska återigen avge sitt omöjliga nyårslöfte! Pratade med Maria på jobbet förut vi pratade just om nyårslöften. Och man är ganska så dum, man lägger ett löfte som man håller i sådär en månad. Det får väl bli som vanligt, "Jag lovar att jag ska sluta äta godis!" Ja visst sure den tror jag också på! Okej, nyårslöfte är avlagt dags att uppdatera år 2007 som gått precis lika fort som alla andra år nu på senare tid.
Jag har hunnit med att börja sluta mitt andra år på ASPERO, men jag har också hunnit med att börja det sista. Och däremellan också fyllt den värdelösa åldern 19! Har under sommaren också skaffat ett vikariejobb på hemtjänsten, vilket lönar sig eftersom jag tidigare detta år köpte en liten Mitsubishi colt. Pengar behövs alltid.
Under maj månad flyttade jag även ifrån Ljungbyvägen till egen lägenhet på Snöstorpsvägen. Skönt och ha en egen lägenhet, det är stora 18 kvm att stöka till. Har även kommit på att man använder alldeles för mycket disk, och orkar därmed inte diska upp efter sig.
För att uppdatera handbollen detta år så är jag förvånad. Vi har valt att satsa på Damlaget, och nog gör vi det alltid. Efter 7 spelade omgångar och juluppehåll så ligger vi 3a av 8a lag. Ska jag sedan se på min insats så är jag nöjd, mer kan jag tyvärr inte säga. Var för första gången med och spelade en premiär, glad att knät håller. Kändes bra till sådär mitten av säsongen, då  jag gick in i en vägg med skolan och tappade helt sugen för handbollen. Detta gick senare över lagomt till juluppehållet. Men då hoppade jag istället in i målvakten och gjorde något med foten. Har inte vågat kolla upp det än, men det ser inte ut att vara så illa. Så handbollen kommer förmodligen rulla på som tidigare säsonger.
För att återkomma till bilen så har den gått klockrent, ända tills i sommras då oljetrycket förstörde hela min motor. Ny motor fick inhandlas, och nya packningar. Så nu går han som en klocka igen, förutom alla dessa hopp och kaninskutt den gör ibland.
Seglingen har också gått bra, Vålön runt har vunnits för andra året i rad. Jag hoppas någon inser det snart. Detta året seglade jag hem första priset tillsammans med min kära fader. Han var minst lika bra som Bosse, förutom att jag även tog hem totalen då.

Ännu en jul har försvunnit förbi och det är nu bara 3 dagar kvar tills nästa år startar. Dags att blicka framåt över 2008. Det är då bara ett halvår kvar tills det läskigaste i hela mitt liv händer. Jag ska ta studenten. Ett helt nytt liv öppnar sig. Två stora val, ska jag bli kvar i Halmstad eller ska jag flytta hem. Jag tror faktiskt att 2008 kommer att bli en upplevelse i mitt liv, man brukar säga det. "Den som lever får se!" Dags att börja leva under 2008!

GOTT NYTT ÅR!!

Strålande jul!!

God jul allihopa!! Hoppas året har vart bra och att ni ätit mycket pepparkakor så att tomten kommer! ;) Synd bara att inte snön kommit än. Det skulle bli den allra bästa julklappen, om man vaknade i morgon bitti och såg stora snöflingor singla ner och lägga sig som ett vitt täcke! Då hade julen vart fulländad! Eller om frosten som nyss försvunnit kommer tillbaka och lyser så vit och fin på träden! Jag hoppas i alla fall ganska mycket fortfarande på en vit jul, även fast det verkar dåligt med det just nu!

Ska uppdatera 2007.

God jul!!

Bonde hela helgen!

Bonde söker fru hela helgen! Det var inte meningen att det skulle bli så, skulle egentligen bara se reprisen från i torsdags. Eftersom jag som trogen följare har sett alla avsnitt!! :) Tro det eller ej men var ju tvungen att se alla avsnitt eftersom, dum som jag var sökte dit! ;) hehe..
I lördags var det även hemmakväll hos Susanna med Amanda, Susanna och Hanna. Myspys! Vi gjorde spagetti och köttfärssås och åt chokladpudding! Mums mums! Sen spelade vi "Med andra ord" Riktigt kul vill jag säga. Bäst var när Amanda skulle säga Nils Karlsson pyssling och sa Nils Karlsson kyckling! ;) Självklart bröt det ut i skratt! Det var riktigt roligt vill jag lova!! :)

På onsdag kommer mamma ner. Saknat dig ju! Ska ha en liten myskväll på onsdagkväll sen åker vi tidigt på torsdag. Ska till Ullared och handla julklappar. Jag måste säga att jag känner mig så där lagomt stressad med tanke på att om en vecka så är det julafton och jag har inte köpt en enda julklapp!!
En vecka!!  Ja då sitter man där i soffan, har precis ätit klart och sitter och väntar på att Kalle Anka ska börja! Underbara tanke! Man sitter där och tittar på alla julklappar som snart ska öppnas! Så underbart!! Fast då måste man ju i och för sig köpa några klappar först! ;)

Ikväll blir det avslutning med laget i klubban. Känns konstigt att det redan har gått två år tillsammans med Halmstad HP! :) Men det har ändå vart två helt underbara år! Saknar inte Kristinehamn ett enda dugg, men får väl träna lite med dom när jag kommer hem! :)
Skulle egentligen ha vart hemma hos Amanda och Nathalie och bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik! Men får väl vara med och äta pepparkakorna när dom är klara istället! ;)

Jul om en vecka! Ska uppdatera 2007 snart också!


I just wanna kill you slowly!

Det är nu man verkligen känner att man går sista året! Usch säger jag bara. Hela veckan innan jullovet nu är fullspäckad! Vi måste hinna klart med marknadsplanen, idrott o hälsan och så har vi ett jätte stort slut prov i religionen på fredag. Plus, precis som om inte det vore nog, så ska vi genomföra vårat projektarbete på torsdagen. Hade gärna velat vart med på lussevakan på onsdag också. Men jag vet inte om jag hinner det, och om jag är så pigg på det. Det är så jäkla mycket nu så jag bara vill spy på det! Längtar verkligen efter jullovet nu!!
Har beställt min andra studenttröja idag också! :) Usch vad mycket utgifter det blir just nu känner jag! Men man tar bara studenten en gång! Ångest över det fortfarande.

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


Det får mig att fundera! Och inte så lite heller. Jag vet att jag måste inse fakta just nu! Jag vill verkligen inte ge upp det, men förr eller senare så är det bara så. Jag vill inte inse att allt gick över så fort. Jag har så mycket kvar att ge dig! Så mycket jag inte sagt som jag vill ha sagt. Jag hoppas du vet att vad som än händer så finns du alltid hos mig, jag ska aldrig glömma dig!
Jag får ont inom mig när jag tänker det! Jag vill inte lämna dig!!!!!! Du betyder alldeles för mycket för mig! Men nu är det dags. Det är nu jag ska gå vidare!

Mitt liv är på väg mot det bra igen! Jag gillar verkligen alla som gör mitt liv värt att leva! Både på skolan, runt om och hemma i Värmländska skogarna. Ni betyder så grymt mycket för mig ska ni veta! Vad hade jag gjort utan er!!

Vem fan kan man lita på?!

Då kommer halta Lotta hem till mig med rösten fylld av gråt och säger
Vem i hela världen kan man lita på?


Jag funderar verkligen på det ibland, jag förstår inte att det ska vara så! Man vet aldrig vem som man kan lita på, vem man egentligen har förtroende hos. Jag vet ingenting längre! Jag har tappat mitt förtroende för en hel mängd, av de jag trodde var mina vänner. Jag vet inte längre vad jag ska göra. Vem ska jag gå till, vem litar jag längre? Jag börjar bli förrvirrad! Vill inte känna så här längre! Det känns som om jag är ensammast i hela världen!! Visst, jag förstår precis att de som tycker gör det! Jag förtjänar väl mer eller mindre att vara ensam. Det är väl sån jag är antar jag! Jag vet inte vem jag alltid försöker att vara, jag kan bara vara Malin!

Två veckor kvar till jullov, jag vet inte om det känns skönt eller inte. Men det ska i alla fall bli skönt och komma hem under en lång peroid, och så fyller min älskade mamma år också! :)
För varje dag som går får jag mer och mer ångest, jag vill inte ta studenten! Det är en läskig känsla, vad händer sen?
Usch det är för mycket att tänka på, måste verkligen bli av med allt det här! Så jag kommer tillbaka att bli Malin igen! Snart är jag där igen!

Jul, jul strålande jul!

För sista gången i år åker jag ner tillbaka till Halmstad! Nästa gång jag åker ner har jag förmodligen bilen med mig, och då är det 2008. Usch vad tiden går i alla fall! Tre veckor kvar till julafton, ganska precis idag också! Jag har inte köpt en enda julklapp! Börjar känna mig stressad! Om två och en halv vecka så kommer jag hem på mitt sista jullov! Längtar redan! När jag kommer hem då, så har jag även haft mitt körkort i ett år! Usch tiden går verkligen fort nu!

Snart är jag tillbaka i Kristinehamn, men först ska jag ner i två veckor och göra lite nytta i skolan och på handbollsplan! See you soon!!

Sometimes I let you go!

Fan vilken miss, klassfest och UNDERBAR igår. Inte världens bästa helg att åka hem på. Men jag hoppas vi har en klassfest till innan jullovet! Jag saknar er så grymt mycket redan! Hade gärna vart med hos Amanda och Nathalie igår! :) I alla fall efter festen förra helgen hos Susanna!! haha! Jag tycker fortfarande att det är lika klockrent! Vilka minnen säger jag bara! :) Så underbart.

Idag har det vart pepparkaks bak hela dagen, ikväll blir det taco och singstar kväll! :) Älskar verkligen och äga ut alla på singstar. Det är seriöst nästan så att man blir singstar på varje låt nu! hehe.. Imorn blir det skyltsöndag på stan! Hoppas jag! Vill verkligen inte att det ska regna! När man går på första advent på stan så ska det snöa! Det ska vara sånt där fint snö som man bara mår bra i!! Åh, vad jag vill ha snö nu!! All snö försvann ju lagomt tills jag kom hem nu! Jag som verkligen ville kasta snöbollar och göra snölyktor! Kasta en snöboll på mamma!! :)

Skönt med jullov snart, fast ångesten kommer bara närmare och närmare. Sista jullovet är snart förbi! Det bara susar förbi just nu känns det som! Snart står man där, med studentmössan på huvudet och champangen i handen! "För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!" Och sen kommer man skiljas från alla underbara kompisar man fått! Usch det vill jag verkligen inte! Ni betyder så grymt mycket för mig! Jag hoppas verkligen att vi fortsätter att ha kontakt efteråt också! För jag har inte bestämt vad jag vill göra heller, om jag vill stanna kvar i Halmstad eller om jag vill flytta hem till tråkiga Kristinehamn igen!  ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST!! Låt jullovet ta lång tid!!

Malin, tjejen som är världens olyckligaste. Hon är lycklig över att hon har världens underbaraste vänner! Det är de som står henne närmast. Både de nere i Halmstad och alla hemma i Kristinehamn! Men hon saknar något. Eller rättare sagt hon saknar någon! Någon att känna trygghet hos! Det finns en där ute, han vet vem han är men han vill inte samma sak. Malin mår dåligt över det, men tycker att han är världens snällaste och underbaraste kille! Hon är glad att hon träffat honom, och lärt känna honom! Han har tur som har hittat sin livs kärlek! Hon hoppas och vet att det kommer att gå bra, innerst inne. Men det tar emot och säga det högt. Hon hoppas också att han läser detta och förstår att det är han hon menar!!