When you feel hurt, I'll be there!

En konstig känsla sveper in över kroppen.
En kall vind går över pannan.
Vindpusten drar sakta genom rummet.
Skönt att du är här bland oss ett tag till.
Så overkligt att det hänt.
Sånt stort tomrum att försöka fylla, som aldrig går.
Försöker att inse vad som hänt, och försöker att koppla bort.
Men det enda som kommer upp är bilden av dig.
Min älskade mormor vad jag saknar dig!!!

Man inser inte vad jobbigt det är förens man själv är där. Man försöker hela tiden trösta andra som vart med om samma sak, men fortfarande utan vetskap om vad som hänt! Jag vill inte att det ska vara sant, jag vill att det ska vara som förut. Allt var ju så bra med henne på eftermiddagen, sen gick allt så fort ingen kunde ana eller ingen hann tänka.
Så jag säger bara, Ta hand om alla närstående och glöm aldrig att dom finns där. Ta vara på alla vänner, familj och släkt! Man vet inte hur fort det kan gå!
Allt har blivit så jobbigt en stund nu också, har plockat i alla saker och delat upp vad var och en ska ha! Dagen efter frågade mamma om jag hade nåt speciellt önskemål om vad jag ville ha. Sängen, svarade jag och gungstolen. Det är dom stora sakerna som jag vet mormor ville att jag skulle ha!

Det känns också som om jag har lugnat ner mig något sen i lördags. Mycket tror jag beror på att jag följde med upp på lördagsnatten innan dom hämtade henne. Få sitta på sängkanten och prata det sista med henne, få krama på henne och säga hur mycket man älskar henne. Vilket otroligt tomrum hon lämnat efter sig. Så lovade jag även mormor och ta hand om mamma jättemycket, trösta henne massor och allt! Det gör jag, och det har jag alltid gjort! Mamma har också tagit det ganska bra nu, efter det "största" eller vad man säger. Hon och morbror var nere till begravningsbyrån igår och fixade allt inför begravning och allt. Ska vara nere i Halmstad en vecka innan jag kommer hem till den!

Vill bara avsluta denna otroligt dystra blogg med att säga att min bil gick igenom besiktningen! :) Bestiktnings snubben såg hyffsat okej ut! ;) Han gillade min bil också! haha!! :)

Like a bridge over troble water!

I fredags följde jag med min underbarta kompis emma till sunne. Hon frågade om jag ville följa med henne och stå i garderoben och det gjorde jag, fy fan vilket stressigt jobb vill jag bara påpeka! Vi fick två jackor och en väska över. Okej, vi blev inte av med nåt i alla fall. Riktigt kul hade vi, trots all stress. Vi var hemma vid halv fyra eller nåt på morgonen. Skönt och sova då i alla fall!
Igår var det upp tidigt för att göra sig i ordning. Vi skulle åka till farmor och farfar och äta påsklunch. Så kul och få träffa dom igen! Var ett tag sen sist, träffa faster och hennes småbarn också!

Vi åkte från grums kvart över åtta, när jag startade bilen funkade min klocka! Jag förstår nu först efter varför den gjorde det! Det var ett tecken!
När vi kom hem var klockan nio. Telefonen ringde och mamma började bli ledsen och man såg på henne att hon var chockad! Vi satte oss i köket och hon berättade för mig och pappa att mormor gått bort! 
JAG VILL INTE ATT DET SKA VARA SANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det får inte vara sant! Vi åkte upp till henne vid halv elva, hon såg så fridfull ut när hon låg där. Vi hade med påskliljor till henne. Hon bara låg där på sängen, vi gick fram till henne! Jag vill ha henne tillbaka!! Jag vill inte att det ska vara sant! Hon får inte vara borta! Min älskade mormor!!!!!!! Du har lämnat ett tomrum efter dig, ETT STORT!! Jag älskar dig fortfarande och kommer alltid att göra det! Jag vet att du har det bra nu, du har äntligen fått komma till morfar nu! Efter 21 år träffas ni igen!
Du är otroligt saknad! 19.30 den 22/3 dödsförklarades min älskade mormor!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

Hur kunde jag tro nåt så bra om dig?

Jag klarar inte av att bara stå och titta när du trycker ner andra! Så är det alltid, du vill att alla ska tycka så bra om dig. Men det man inte ser då är att man blir så in i helvete lurad! Jag är inte den som brukar ta åt mig, men det finns dom som gör det. Och jag kunde ha tagit riktigt illa upp ska jag säga! Nu vet jag vart jag har dig, det är ren falskhet rakt igenom. Att du inte märker hur du trycker ner andra! Genom och bara stryka ett streck över allt kommer man inte långt, inte efter allt illa du gjort oss båda två.
Nu i efterhand förstår jag inte att jag lyckades bli lurad. Att jag följde din falskhet rätt in i skiten. Den här gången ska jag inte göra det. Man kan inte kalla det mobbing om man själv har startat det! Så enkelt är det inte.

Idag har jag och Hanna tvättat, eller som man också kan uttrycka sig, städat tvättstugan. Alltså jag fattar inte att det alltid händer oss två! Tvättmaskinen stod som nån jävla fontän när vi kom ner och skulle ta ut tvätten. Vi stoppade in den halv fem och den första maskinen var klar lite efter åtta. Snacka om att vi inte hinner tvätta klart allt idag! Jag tycker att våran hyresvärd borde inköpa en ny tvättmaskin, den har inte gjort annat än krånglat tycker jag! Hur som helst så har vi i alla fall snart tvättat två maskiner! :)

När jag vaknade imose trodde jag seriöst att väderguden skojade med mig! Det är 17de mars och det var SNÖ ute. Man kan inte bli mer än depprimerad på det här! Jag skojar inte att det säkert låg en decimeter på gatan, om inte annat så hade jag det på bilen! Och jag som lämnade min snöborste hemma hos mamma. Sa att det förmodligen inte skulle bli mer snö så hon fick den! Fy vad fel jag hade! Fast jag står fast vid att jag SKA ha sommardäck innan veckan är slut!
FÖR OM TVÅ DAGAR ÅKER JAG HEM!!!


Imorn är det studentfest, något som jag denna gången hade tänkt gå på. Men det sket sig eftersom jag åker hem på onsdag, vågar verkligen inte chansa med tanke på att jag inte har druckit sen nyår! Och om jag känner mig själv rätt så har jag inte det minsta kontroll på mitt alkoholintag! :)
Ska förmodligen på förfesten tillsammans med världens underbaraste tjejer och killar från MML!!!!

Nu ska jag diska och fortsätta planera vad jag ska ha med mig hem! :)

Melodifestivalen!

Vad säger man, var det verkligen rätt låt som vann? Eller var det Charlotte Perelli som vann på sitt namn? Ska jag vara ärlig så vet jag inte, men jag tycker inte låten var den bästa! Det enda som är bra, det är refrängen! Vi har en sån där intern röstning inom familjen där vi satsar 20 kronor på den låt vi tror vinner. Marie valde Sanna Nielsen, Pappa valde Rongedahls och Mamma valde Perelli. Vad fanns det kvar till mig då? Hmm.. efter ha lyssnat igenom alla bidragen innan så bestämde jag mig slutligen för BWO, tyckte den låten var den bästa! Mamma kammade ju hem alla pengar, det var hon värd den här gången! :) Men alla våra låtar kom ju på rad efter varanra så det är synd och klaga. Jag kan ju inte påstå att det var speciellt spännande. Perelli fick nästan alla 12or. Oj, så spännande det blev till telefonrösterna. Men hon vann inte så stort, med tanke på att Sanna fick alla tv röster. Så kan det gå!

Det blev melodifestivalkväll hemma hos Amanda. Det var jag, Hanna, Amdana, Pite och Sunk. Hade riktigt kul vill jag lova. Inte nog med att alla gillar värmländska, så blev jag också mobbad för att jag sa marängSWISS ordagrant. Men det heter ju så! Man utalar SWISS som det låter, så det så!
Det bröt även ut ett skratt när jag satte igång och prata riktig värmländska! haha, kul att man kan roa andra med en dialekt! :)

Igår spelades även säsongens sista DAM match mot Knislinge. Vi gjorde också säsongens DÅLIGASTE halvlek. Vi borde egentligen dra ifrån ganska så fort i en sån här match. Men halvtidsresultatet visade 10 lika. Efter ett långt snack i halvtid kom vi överens om att vi skulle skrika "jaaaaa" efter varje mål, och gå ut på plan och verkligen ha roligt när vi spelade! och nog hade vi kul när vi spelade alltid! Vi körde helt slut på dom, och deras röda kort knäckde dom. Det var som Hanna sa: "Så här mycket har nog aldrig Knislinge sprungit!" Efter det röda kortet hade dom inge avbytare kvar.
Även ett, vad jag kallar, onödigt uttalande gavs också. Jag nämner inga namn men det var ett dumt uttalande. "Alltså om inte jag får några passningar så behöver inte jag vara med!" Jag och Hanna diskuterade det efter matchen sen. Vi hade inte ens kommit på tanken och säga nåt sånt när man inte ens spelar i sitt eget lag! Onödigt och ens uttala sig alls!

Match idag igen, hemma mot Hallby (jönköping) i Alehallen klockan 14. Ska hämta Kickaboo innan samlingen också!

Om tre dagar åker jag hem!


Fredag hela veckan!

Vad säger man, när man inte ens kommer ihåg att det är fredag idag! Usch då är man nog dagvilsen! Denna veckan har inget stämmt verkligen, det är den studiedagen som sabbade hela veckan! Visst att det var skönt och ha den där, men jag är så fruktansvärt dagvilsen! Helt sjukt!

By the way, idag är det i alla fall fredag! Skönt att ännu en vecka försvunnit. Ikväll ska jag agera fyllechaffis åt Hanna och Kicki! Dom ska först till Shem och sen in till Underbar. Själv ska jag ta hem Jecka till min nystädade lägenhet! Man blir verkligen glad i hela själen när man har nystädat och framför allt nydiskat! Så skönt och bara sitta och titta på. Som sagt, Jecka ska bosätta sig här i natt. Hon ska upp tidigt imorn och åka upp till Lidköping och döma massa handboll, och då är det klart hon får natta hos mig! :)

Måste också nämna att Kicki är världens klockrenaste!!! Kickabooo+Rambooo säger jag bara!! :D

I helgen är det två matcher, imorn damerna mot Knislinge och söndag damjun mot Hallby. Båda matcherna spelas hemma i Alehallen. Seg hall och spela i, men skönt att det är hemmamatcher i alla fall! Ska förövrigt med Hanna till sporthallen imorn och titta när Drotts juniorer spelar, Hanna ska döma dom! :) wiiie! Stackars grabbar, ni har inget och säga till om!!!

Om fem dagar åker jag och min Mitsu upp till Kristinehamn. Skönt och äntligen få byta till sommardäck!! Har verkligen längtat, det värsta som finns måste vara vinterdäck!! ;) Så ska även Mitsu besiktigas nästa tisdag också, får bege mig ända till Karlskoga för att få besiktiga! Ja ja, sånt är livet!
Skönt och få komma hem en stund, om inte annat så tycker i alla fall min ekonomi det! :D

Tack alla underbara som förgyller min vardag!

Studiedag och Kaffesnubbe!

Igår var det Skåne som gällde, borta match mot Lågan. Dessvärre med förlust efter säsongens bästa match tror jag! Men resan dit var helt sjukt rolig!!! Jag och Kicki hamnade brevid varandra i minibussen, något som ogillades och vissa! hahahaha!! Men vi hade sjukt roligt! Vi har kommit överens om att Skåne har VÄLDIGT många roliga ortsnamn, såsom Fogdarp, osbyholm, tecknotorp och många många fler!
På vägen hem fick vi även sällskap i mitten av Carola. Tur att vi har samma humor allihopa! Satt och läste en massa fräckisar och skickade onödiga sms till alla! "Spaghetti är ändå aldrig rund" eller "Nunnor med grön klädsel är sällsynta" Det roligaste var och få svar på alla!!! Skickade även till Carro som satt i bilen bakom. När Kicki lägger av världens klockrenaste kommentar! "Underskatta ALDRIG en morot!" hahahaha! En sån interngrej!
För att nämna något om matchen också så tycker jag att vi spelar grymt bra stundvis! Vi gör 30 mål vilket vi inte gjort på ungefär hela säsongen, vi släpper dock in 31 också. Men huvudsaken är att vi kommer före drott i tabellen, och det gör vi! Drott förlorade mot dom här med 10 bollar! :)

Studiedag idag alltså! Ja vad säger man. Vaknade 11 och isåg att vi skulle vara inne i stan 12. Jag och Hanna skulle träffa Emily och han "kaffesnubben" även kallad Roger. Vi satt och diskuterade och pratade med dom i säkert 2 timmar. Djupa samtal vill jag lova! Klockrenast under samtalet var att vi kom fram till att Emily var kär i träslöldsläraren. Okej, jag kanske inte borde skriva det men det är klocrent! Förlåt Emily, MEN ERIC SWAN!!!!!!! Det trodde jag aldrig om dig! :) det är så klockrent! Så gulligt!
Sen efter dessa två timmarna så bar det ut i det fina vädret som även idag har nått Halmstad. Tror vi haft 14 grader som mest idag. Så skönt. Staden besöktes av mig och Hanna hela dagen. Bäst på stan var när vi gick över stora torg och vi möter två tjejer som vart och köpt godis. Den ena tjejen ska ta upp en godis och hela påsen välter och allt godis åker ut på gatan! hahahahaha!!! Värt och nämna var också att Swerre kom cyklandes med ett paket på pakethållaren. (för dom som inte visste så kommer namnet just därifrån!) I alla fall, och så tappar han paketet på gatan och får stanna och plocka upp det! hahahah! också kul!

Sen bar det av hem! Hanna och jag gjorde världens godaste korvstroganoff! bilder finns på
http://sandinmalin.bildagboken.se/ Så sjukt gott!!!!!! Kvällen som fortfarande är kväll avslutas med Anna Pihl och American Idol. Har vart en underbar dag!! Som alltid i Halmstad när solen skiner!!!


Tacokväll!

Igår var det tacokväll hemma hos Amanda. Amanda, jag, Hanna och Jecka, och så kom även Susanna en snabbis och pratade. Hade riktigt trevligt. Vi åt tacos med kyckling, riktigt gott, sen tittade vi på slutet av Let´s dance och åt morötter och gurka. Skulle efter det titta på Förälskad, förvirrad, men det visade sig att den var på franska så ingen av oss orkade anstränga oss och titta på den filmen. Det slutade med att vi tittade på JALLA JALLA! Så förbannat bra film! Om inte annat så var den jäkligt kul!! :) Sen körde vi hem Jecka och åkte ganska långsamt hem. Skönt och inte behöva stressa.

Idag ska jag ta det så jäkla lugnt det går! Det händer ingenting om jag ska vara riktigt ärlig! :) Hanna och jag ska eventuellt åka till Tylösand och ta en promenad, det ser ut och klarna upp ute. Så underbart och gå där ute och bara titta på allt fint! Men vi får som sagt se hur kallt det är och så.
Annars så är det ganska så lugnt idag, jag har inte tänkt att överanstränga mig värst mycket!

Imorn är det näst sista DAM-seriematchen borta mot Lågan. Vet inte vad jag kan skriva om det. Vi vann sist, vi har kapacitet och vinna över dom igen. Och slutligen så hoppas jag verkligen att vi gör det. Målet just nu är väl att komma före Drott i tabellen, och det ska vi göra om det går som väntat.

Skidskytte på TV! :)

Halmstadderby!

Då har även den tredje och sista matchen mot Drott avklarats den här säsongen. Dessvärre med förlust den här gången. Men om man ser lite positivt, vi har vunnit två av dom tre matcherna som spelats! Plus att vi ligger före som i serien, eller vi ska göra det i alla fall! :) Vi tar i alla fall med oss andra halvlek! Grymt bra spel från alla tjejer, och en enormt stark upphämtning till lika. Men tyvärr så tappar vi det igen på slutet. Tre matcher återstår i både DAM och JUNIOR serien. totalt alltså! ;)

Ja, vad säger man då om dagen i stora hela då. hmm, hade rollspel på Rättskunskapen. Gick helt okej om jag får säga det själv. Har även avverkat ännu ett prov i ECDL så skön känsla när man tycker för att se resultatet och det står 81% för att bli godkänd krävs 75%. Marie sa det till mig, egentligen ska jag bara ha 75, för jag var så negativ! :) Men vad kan man begära när man inte pluggat på hela veckan och knappt nåt förra veckan! BTW jag är sååå lycklig att jag klarade det. Inte ens förlusten kan knäcka mig!
Jag har förövrigt bogserat första gången med min bil idag också! Susannas bil vägrade starta idag. Först testade vi med startkablar, men han gillade inte det heller. Då tog vi till med hårdhandskar och bogrerade hem bilen istället! Vissa stunder trodde jag bakre kofångaren skulle trilla av! Men det gick seriöst bra! :) Ska bogrera henne till verkstan imorn, så ska dom få kolla på det så det inte är startmotorn eller nåt annat kul!
Annars har dagen i stora hela vart helt okej! Skönt och komma ännu en dag närmare påsklovet, och ännu en dag närmare STUDENTEN!!

Måste bara avsluta med och skriva att jag har verkligen världens underbaraste vänner! Vad hade jag gjort utan er! Jag hade seriöst inte klarat mig utan er, det är ni som gör dagarna värda att leva för! Världens underbaraste människor finns i min närhet!!!

När duger jag då?

Match idag mot Tostared. Inget och hurra över vill jag säga. Åkte dit med Fyra ordinarie spelare, och ett gäng 91or och 92or. Stor eloge till er tjejer som gjode det möjligt och spela matchen! Vi hängde i alla fall med första 10 om man får ta fram nåt positivt från matchen. Sen hade vi riktigt kul när vi åkte dit. Susanna startade skivan i bilen, sen fick vi inte igång radion igen! Hahaha, kul att man har koll på allt i bilen! Men fy vad kul vi hade, och sen hittade vi en ganska så rolig mack också! TOPPTANK!!! hahahaha!

Helgen har vart helt okej! Den har gått väldigt fort bara. Fast jag har ju i och för sig gjort nåt varje kväll under helgen. Ganska skönt, för snart är det påsk också! Tycker tiden bara flyger förbi! Ordagrannt också!!!


Jag saknar dig, allt får mig att tänka tillbaka på sommaren -06. Jag hittade en massa gamla SMS från dig. Så underbart den kvällen du var hemma hos mig, jag glömmer det aldrig. Vi satt och pratade och tittade på musikvideor tills klockan var 4 på morgonen! Jag saknar den tiden, vill tillbaka till då. Så underbart när vi träffades i gästhamnen, du jobbade och kom fram till mig och gav mig en kram. Du frågade hur allt var med mig. Glömmer aldrig den kramen! Glömmer heller aldrig sista kvällen på sommarlovet, jag var så jäkla ledsen. Var ut och gick, hamnade i gästhamnen och skickade ett SMS till dig. Frågade om vi skulle ses innan jag åkte tillbaka till Halmstad. Fick svar "Jo jag kan komma upp och ge dig en hej då kram" Vi satt länge och bara pratade om livet i stora hela. Du körde hem mig, och jag fick hej då kramen! Det var nog då allt förändrades, inget blev som vanligt. Jag träffade dig några gånger efter det, på lov och så. Men det blev aldrig som förut.
Hur kunde jag vara så blind och inte se något? Att det kunde gå så lång tid innan jag ens upptäckte något! Jag ville aldrig att det skulle bli såhär. Vi glider ifrån varandra, folk gör det. Men inte efter så kort tid. Jag dög bara den sommaren för dig. Jag var inte värd mer än tiden då. Jag saknar dig nåt så enormt! Synd bara att jag aldrig kan säga det till dig, synd att du inte inser att du just förlorat vänskap! Varför vet jag inte, jag hoppas du ser vad vänskap betyder en dag. För mig kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta! För du betyder för mycket för mig för att jag skulle släppa dig. Vad jag betyder för dig, det har jag redan fått bekräftat!


För att ge några sista ord till en helt annan person, avslutar jag bloggen 2 mars!

Du bryr dig inte om hur jag känner, du tänker bara på dig själv!
Hur vore det om du brydde dig det minsta, och slutade utnyttja mig!
Jag är så trött på att lägga min tid på dig!
Det styr mitt liv på ett fult sätt!
Tänk på hur andra känner innan du yttrar dig!

Hopp om bättre tider!

Lördagförmiddag, vad mer kan man önska. Förkyldningen mår bättre och så även kroppen. Idag ska det spelas match mot Åhus i sporthallen 16.00 sen ska det bli bio med Jecka! :)
Ute regnar det och blåser något sådär mycket! Det är inte ett skit på TVn, fast det brukar det i och för sig inte vara så här tidigt en lördag. Okej, det är lite alpint som går just nu då! Men ändå, vi har inga bra svenskar i alla fall! ;)
Är så glad, mitt ljud på datorn blev fixat igår! Wieee! Nu kan jag äntligen spela musik och titta på film! Så underbart!!

Igår var det fredag, vad hittade man på en fredag då? Var i sporthallen och hjälpte Carro, Kicki och Ninnie med kiosken till herrarnas match. Jag är seriöst den bästa våffelmakern som finns! ;) Men fan vad kul vi hade! Eller hur Kicki?! haha!! Speciellt när vi upptäckte det otroligt snygga röda kylskåpet! Eller när Carro kläcker ur sig att man ska ha chipsen i kylen! Eller att man kan frysa in våffelsmeten. Alltså det spårade ur lite där, sen kom jag och Kicki på att vi kunde ställa allt i kylen, eller frysen! :D Det var i alla fall grymt roligt!!!

Imorn är det match också! Borta mot Tostared, antar att det ligger i Göteborg! Eftersom vi spelar i göteborgsserien! Smart Malin!! Haha! Har i alla fall aldrig vart där eller spelat mot dom. Positivt är att vi har fyra ordinarie spelare och sju 91or. Och det bästa utav allt är att vi inte ens har någon ledare som ska med! Vi får väl se hur det går, den som lever får se. Eller hur är det man säger.

Vill slutligen påpeka att Simple life med Paris Hilton och Nicole Richie är så sjukt kul!!!!! :)