Du!

Andreas, om du läser detta.
För 4,5 år sedan var du världens underbaraste kille. Jag visste precis vart jag hade dig. Nu har jag tappat dig helt och hållet.
Jag tänkte på dig nu ikväll.. Den natten i Mariestad då du och jag gick i flera timmar och bara pratade om allt! Så  underbart när jag tänker tillbaka! Jag ville verkligen inte att jag skulle tappa dig.. Allt känns så tomt utan dig. Det kändes så bra tillsammans med dig. Jag saknar dig verkligen, ibland riktigt mycket! Allt tog slut så snabbt!
Ingen visste egentligen om det. Allt var hemligt, bara du och jag som visste något. Då du hämtade mig i bilen, det går inte att beskriva! En känsla som är obeskrivlig!  Jag tänker på dig ofta och jag vet att det aldrig kommer att bli vi, hur mycket vi än försöker! Jag vet att det var då!
Jag saknar dig så enormt, men jag hoppas du har det bra med henne och dom två små!


Hemma igen!

Igår var jag och mamma i Karlstad, IKEA besöktes och även biltema! Känns skönt och få göra lite med lönen, samtidigt som man fortfarande har massa pengar kvar också! :)
Två kuddar och ett lakan inköptes. Och en massa annat som kan vara bra och ha hemma! :)

Jag älskar verkligen min mamma och pappa! Tack för att bilen blev en dröm!! Baslåda och slutsteg satt i när jag kom hem, igår insattes även en ny stereo. Nu finns det inget som jag saknar i alla fall!! Älskar verkligen bilen som den är nu! Visst lite tonade rutor skulle inte vara några fel! Men man kan ju inte få allt här i världen!!


Så svårt att förstå

Jag har svårt att se er två tillsammans
Jag har svårt att uppleva något som inte går att beskriva
Ibland har jag till och med svårt att förstå mig på dig!
Jag vet liksom inte vart jag har dig.



Usch det känns som om skolan och träningarna tar upp all min tid. Jag får inte tid till nåt. Men äntligen så ligger jag med i allt. Nästan i alla fall! ;)
Ikväll är det match mot Knislinge, knät känns väl sådär men det ska nog gå bra. Jag vet i alla fall att enkelt knäskydd är uteslutet än så länge! Det får vänta ett tag till, har inte den stabiliteten i knät än. Ska bli skönt och få spela seriepremiären, var länge sen sist nu!


Skitsnack! Tjejernas bästa vän!
Finns nog ingen tjej som inte snackat en massa skit.
"Alltså jag ska säga en sak till dig sen, men du får inte säga det till nån!!"
Hur många har inte sagt det då?!
Varför snackar man en massa skit?
Jag står i alla fall för det jag säger, då är väl inte det skitsnack? Eller?


Om en vecka åker jag hem över helgen! Wie!!!! Längtar verkligen, nackdelen med det är att jag missar Underbar på fredagen! Men det är sånt man får stå ut med. Det kommer väl fler studentlekar man kan vinna!! ;)