helg..

helgen närmar sig med stormsteg! alltså ordagrant! ;) hehe. det blåser verkligen storm ute, och det snöar och regnar och man har alltid motvind vart man än ska! usch och fy!
ska iväg och handla lite till tacos! gott det!! :D blir myspys ikväll, tacos och sista delen Brandvägg! mys det! helgen då! vad ska man hitta på? ja hade funderingar på om jag skulle gå på bio! och det får nog bli så också, göta kanal 2! nu vill jag se den, alla har ju sett den och säger att den är jättebra!! nu sådär 1 månad senare så ska malin gå och se den! vadå att jag är mobbad! ;)

nästa vecka vid den här tiden befinner jag mig hemma! myspys! hehe..
ha det bra alla sötnosar!

sjukdom? kanske inte!

usch, känner mig inte alls bra i kroppen!! nu känns det verkligen som om det skulle vara ett virus eller något i kroppen! mår jättedåligt, illamående, yrsel.. nej usch det låter inte ens bra!
var med på nästan hela träningen! kändes bra till en början! eller ja, jag har ju världens träningsvärk i låren.. men annars är det bra! :) hehe..
sen när vi skulle spela mådde jag pissdåligt! och sjävlklart hade vi inga avbytare heller! :P så typiskt mig och må dåligt just då.. hehe, hur som helst gick jag och satt mig, så gunnar fick spela istället för mig!
jag mår verkligen inte bra! tränade inte i morse, och imorn får jag se hur det blir! just nu ser det ut som om det inte blir någon träning. Får ta och vila upp mig och få bort det här ur kroppen!

annars mår jag bra, bara det att jag inte orkar nåt! men inuti mig mår hjärtat bra! det finns nåt närmast hjärtat!!

saknar er alla där hemma! Puss på er alla sötnosar!!

tankeverksamhet!

usch vad mycket man tänker på en dag! det är inte klokt! i mitt huvud åker minst 1000 tankar per dag! och det är inte bara normala tankar som flyger! ;) men vem har sagt att jag är normal från början! hehe..
seriös träning igår, hehe.. började redan på uppvärmningen! massa flamms! haha!!

nu kommer det en sån här läskig tanke igen! vad ska man göra åt det! äh, skit samma.. man mår nästan bra när man får tänka på massa dumma saker!! eller nåt i den stilen!

spelfria helger i två veckor nu! känns lite bra med tanke på att jag känner att det kanske är en sjukdom på gång.. usch! känner inte för att vara sjuk nu! inte nu!!

nej usch vilken värdelös blogg detta blev! ha det bra alla sötnosar!!
saknar, tycka om! ;)
puss på er alla!!

förstår inte, eller jo!

sitter på skolan, kunde lika gärna vart hemma.. men men, tänkte inte på att naturkunskapen var inställd denna vecka så hade bara en lektion idag. så är det när man inte tänker! hehe.

ikväll är det match i landskrona. ska väl göra en såkallad comeback eller vad det kallas! har inte spelat på alldeles för länge! eller jo, med storfors.. men det räknas ju inte! eller nästan! :) knät känns bra och så, så det ska inte bli några problem hoppas jag! det som oroar mig mest är att det var i den hallen som jag blev skadad sist! haha!! :) men det ska nog gå bra i alla fall!

fick sms av tirre igår! trevligt och höra av dig ibland sådär! :) saknar dig såå! men jag har lovat och göra vad jag kan för att du ska få en bra födelsedag! :) kommer hem 1 februari! jippi!! då blir det krogen tirre!! yeah!

nej nu blir det plugga lite, för att sedan åka hem och packa väskan inför ikväll!!
saknar er alla söta värmlandstöser och pöjker! ;)
puss på er alla!!

ny vecka!

hej där alla mina sötnosar!! helgen har vart helt okej! :) inte för att det har hänt så mycket men.. har blåst en himla massa, tur att jag bara vart inne då! hehe..
hade egentligen tänkt att plugga lite, men blev inte så mycket av det, får bli ikväll innan träningen eller så.. har börjat försöka att ordna upp allt med skolan nu, har tagit steget och tagit bort ännu en kurs.. hmm, hur blir det tillslut.. ja ja, jag känner att jag måste försöka hinna med engelskan! det är det som är nummer ett på listan just nu!

träning ikväll, om jah klarar av att springa vill säga! men det ska nog gå bra om jag har tur! har typ gått på ipren kur hela helgen, så jag hoppas väl att benhinnorna ska må bra nu.. men man vet aldrig för ens man försökt! ;) dagens visdomsord! haha!

ha det bäst sötnosar och änglar! puss puss på er!!
saknar er mina söta värmlandsbor!

helgen..

sitter i skolan, ska snart iväg och träna.. känner mig trött i kroppen! vet inte varför.. men det har vart en hel del denna vecka så...
ja vad händer i helgen då? bra fråga, ska nog plugga en massa engelska vet jag! sen får jag se vad som händer.. åka och handla lite och titta på tv och så.. orka!
händer inte så mycket med andra ord, skriver mer efter helgen! ha en underbar helg alla sötnosar!!
puss puss!!

trött på allt!

Orkar verkligen inte med skolan just nu.. idag har det verkligen vart kaos i mitt liv! men har jag tur nu så kanske det ordnar sig till slut, om jag har tur vill säga!

nu ska jag snart hem och plugga lite, jag som inte har nåt annat och göra menar jag! jag har ju bara grammatikprov i engelska imorn! det kanske man borde plugga lite på i alla fall, så kanske man kan få lite bra i engelska.. i alla fall på den delen..

usch och fy, det regnar ute.. fast man kanske ska ta och dra sig i alla fall!
saknar er där hemma!
Puss på er!

tell me why?!

försöker att ordna upp allt med skolan nu! får se hur det går! har i alla fall tagit tag i engelskan till att börja med! ligger grymt mycket efter med det. men nu hoppas jag på att jag kan ordna det! TILLS PÅ FREDAG! ja ja det får gå det med, jag ska ju bara läsa en bok på 110 sidor och skriva en uppsats.. det är ju lugnt för det gör man ju bara på 5 minuter! härligt!
ska sitta kvar hela eftermiddagen, eller kvällen blir det väl, och göra en massa skolarbeten. eller ja får se vad det blir. ska i alla fall påbörja och kanske skriva klart PLED arbetet som ska vara inlämnat på fredag.. sen skulle man kanske börja skriva filmanalysen som skulle vara inne två veckor innan lovet! och provet som skulle gjorts typ i september! men det är ju lugnt! jag ligger inte ett dugg efter!

träning ikväll, får se hur det går med mina ben! har så jäkla ont! fattar inte varför! men det blir bra ändå! känns som om inget stämmer med nåt längre! jag hänger inte med i skolan, och sen har jag ont på ställen jag inte borde! ORKAR INTE! men det blir nog bra tillslut i alla fall!

SAKNAR!!!!!! puss på er alla!!

tillbaka igen!

ja, då var man i halmstad igen då! känns, hmm har inte hunnit tänka efter än.. men klart jag längtar hem, det gör man alltid.. började med ett härligt fyspass imorse, eller förmiddag kanske det heter 10.. hehe. men efter helgen så har jag haft ont i benhinnorna! vilket inte är överdrivet bra på det golvet i högskolan.. men men, jag var med på hälften i alla fall, sen blev det lite gym.. klarade 45 i bänkpress!! :D hoppas bara att jag håller i mig så att jag klarar det på fystesterna också! men det ska nog gå bra!

skolan då, klart det känns bra här med.. dumt vore det ju annars.. känner bara att jag har hur mycket som helst att göra ikapp nu när jag hamnat så långt efter. men det är bara att bita ihop, nu har jag ju inte körkortet att tänka på! :)

saknar er mamma och pappa, och såklart min lilla spillevink marie!
saknar även alla andra härliga värmlandsbor! men jag kommer snart hem igen! jag är inte borta för gått! hoppas jag! ;)
ta hand om er allihopa! Puss på er!!

saknaden är stor!

jag har inte åkt än och jag har inte vart hemma så länge! men det känns som en evighet! jag saknar er redan allihopa! ni är världens underbaraste alla mina söta värmlandsvänner!! ni tillhör mitt hjärta på ett eller annat sätt! det vet ni! Tirre du är bäst! Du är min bästaste vän någonsin! Det vet du!

Åker imorn, tomt utan er i min närhet!

men ni finns alltid här och det vet ni! älskar er alla värmlandsbor! puss puss!!!

afraid of darkness!

imorn smäller det.. kanske stort kanske litet, beror på vad dom säger i skåre!! :D hehe.. första matchen i värmland sen 2 år ungefär! spännande vad som kommer att hända och vad som kommer att ske.. jag hoppas att det kommer bli kul, och jag vet det!

skulle jag gräva min grop och gömma mig så skulle jag antagligen dö av skräck! om jag inte är så smart så jag tar med mig en lampa! ;) nej usch vad jobbigt, nu börjar allt detta gå till överdrift och allt bli oseriöst! nu skiter jag i det!
överlever jag detta så är jag riktigt duktig! men det kommer att kräva mycket av både mig och mitt liv!

ibland tänker jag! jag drömmer om det som var då, jag tänker på det som kommer senare. det som alltid kommer upp är hela sommaren 2006 den bästa tiden i mitt liv! tiden jag aldrig kommer att glömma! jag tänker på att ligga i en båt och guppa mitt ute på vänern, jag tittar upp mot den något skymnande himlen och lyssnar på klucket mot skrovet. tänker på vad allt är så bra! känner hur den något svaga kvällsbrisen tar tag i seglen och för båten framåt! vinden blåser mot min kind, en svag varm vind som sveper över vänern!

åh, vad jag längtar till sommarn! vill att det ska vara nu!! hehe.
skåre hk mot storfors hk sundstahallen i karlstad 13.30 imorgon söndag! be there, om ni vill se något ni sent kommer att glömma! haha..
puss alla änglar!


förvirrad!

nu börjar det bli jobbigt! för mycket att tänka på! för mycket som försvinner! jag orkar inte! jag vet inte vad jag ska göra.. känner bara att jag vill gå och gömma mig nånstans och aldrig mera komma fram! varför känner jag såhär? det var ju alldeles nyss bra! varför är jag inte nöjd? blir så jäkla trött på mig själv! när du väl får som du vill! VARFÖR tar du inte vara på det! TRÖTTSAMT MALIN!

nu är det snart tajm och åka ner igen! vill inte lämna allt som är så bra! jag vill vara här! men innerst inne så ska det nog bli skönt att komma ner, glömma alla problem som sakta men säkert kommer att komma tillbaka den dagen jag kommer hem igen! men ska i alla fall bli skönt att börja träna och spela igen! så jag kan bli av med lite aggressioner! vill inte känna såhär! och jag vet inte varför heller!!
varför var allt så lätt när man var liten? man behövde aldrig tänka. man hade en mamma som tänkte åt en. och framför allt så hade man aldrig problem med kärleken! vill  vara barn igen!

det blir ingen bli till halmstad denna gång i alla fall, men jag hoppas den är klar tills jag kommer hem nästa gång! så kanske det blir bil nästa gång! :) nåt positivt bland allt jobbiga!

nej slut på jullovet, bara två dagar kvar tills man åker tillbaka, och bara en dag tills skåre väntar! skåre - storfors med malin i spetsen! ;)ska bli riktigt kul och komma tillbaka till värmlandslag igen! :D see you there!