nyår!

ja, då börjar vi närma oss slutet på 2006! usch, det tog nästan emot och säga så.. men det är sant.. ännu ett år har svischat förbi, och äldre blir man bara!
vad har jag för förväntningar på året då? bra fråga, jag har i alla fall lovat mig själv och inte äta nåt mer godis och sen får vi se hur det blir med att bita på naglarna! ;) inte bra i alla fall! hehe..

igår så var jag ute och körde 850 halva natten, såkallad fyllechaffis. helt okej, fast  måste lämna tillbaka bilen idag. känner inte för att ta på mig ansvaret och ha bilen på gatan i helgen.. så det får nog bli i eftermiddag.

ikväll blir det mys med familjen, härlig och bara vara familjen som myser :) det var längesen det hände också! hoppas på en rikigt trevlig helg och ett riktig underbar kväll på söndag! då tjejer blir det myspys! :D  ioch för sig ska jag vara nykter, men vadå? vem har sagt att man inte kan vara social nykter?! ;) haha.. blir säkert underbart tjejer! love you girls!
puss på er alla som gör livet värt att leva!

för fort!

nu hänger jag inte med längre! just nu tycker jag att allt går så otroligt fort! jag vill inte! inte nu när allt är så bra! jag mår bra igen! Malin har kommit tillbaka till sitt rätta jag! jag mår så otroligt bra! allt har stämt ända sen jag kom hem så har allt vart så jäkla bra! alltså det går inte att beskriva i ord! hehe..

idag har jag vart ute och gått bort julmaten, i alla fall delar av! :D orkade inte gå upp så tidigt för att köra mamma och pappa till jobbet.. för att få ha bilen hemma, och tur var väl det. för nu var jag ju tvungen att gå upp, vilket var väldigt skönt! det var längesen jag var ute och tog en långpromenad.. härligt härligt! sen hamnade jag uppe hos björn hela eftermiddagen. alltid lika kul och se på när andra städar! :D haha.. det roliga var när tomas och björn skulle sätta upp spegelväggen! haha, så jäkla klockrent.. hur lång tid tog det? en timme kanske?! :P ja det var klockrent i alla fall! :D
så, vad har hänt mer idag då? bra fråga.. har inte gjort mer än vart där uppe idag, kollat på lite film nu på kvällen. och fler blir det väl. om jag inte får för mig att ta en sväng med bilen! :) ja det lät som en jättebra idé så får det bli!
tack alla sötnosar för att ni förgyller mig vardag, och helger! ;)
puss hej!

tillbaka till vardagen!

ja, det var den julen! den gick ovanligt fort i år! hmm, vad nu detta kan bero på.. och nu är verkligen den grå vardagen tillbaka igen, det märks.. mamma, pappa och marie jobbar och här sitter man! ensam och har tråkigt! :P fast jag lovar, det är inte lika tråkigt som det en gång har vart! för nu har jag ju snott bilen också!då har man alltid lika kul! :D
ska ut och tvätta den snart, om jag orkar.. ska i alla fall städa den så att man kan ta med sig folk och så.. :D haha..
övertrött till 100 kan jag lova! men det ska inte förstöra den här dagen! ;)
puss på er alla!!


Nytt!

Okej, då är man alltså en av detta antal som skaffat blogg. :) ska jag vara ärlig nu, så tror jag att jag kommer att glömma bort den.. men nu ska vi inte vara sånna! nu har jag i alla fall blogg.

God Jul på er alla! Hoppas ni alla haft en riktigt bra jul med massor av julklappar och tomtar! hehe..
puss på er!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!