Regn, blåst men ändå sommar!

Tyvärr finns inga bilder från midsommar. Vet inte om jag var för lat eller om det helt enkelt inte var värt och ta några bilder. Tycker trots det dåliga vädret att det var en helt okej midsommar. Ganska så speciell, men ändå helt okej. Kändes inte direkt som om det var midsommar kan jag säga. Hur som helst så är det över nu. En midsommar med regn, solsken och en himla massa vind!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, bortsett från att min mamma har semester! Skönt och få hitta på saker med henne också! Igår tog vi en liten utflykt till Karlskoga och köpte nya dynor till altanen! :) Inte varje dag man impulsköper dynor sådär.
Imorgon blir det ett snabbt besök i Halmstad igen. Eller rättare sagt Harplinge, ska på intervju där imorn eftermiddag. Är skitnervös, har aldrig vart på intervju. Kommer inte ens ihåg vad snubben jag ska träffa heter! hahaha! ;) Bra jobbat Malin! Ska i alla fall bli riktigt spännanade och jag ser fram emot det även fast jag är nervös!
Kommer med uppdateringar efter dagen imorn!
Igår var jag ute i skärgården och åt glass med Tirre, sen begav vi oss hem till henne och spelade Nintendo Wii. Så förbannat roligt så ni anar inte! :) Nästa inköp blir nog ett Nintendo Wii! Tack för en bra kväll Tirre!

Till helgen hoppas jag på att vi åker till Långön! Vill ut på sjön! Men är så förbannat trött på regnet och blåsten! Så fort solen skiner så ska det blåsa! Är så trött på det! Det kan väl i alla fall blåsa normal mycket! Vill ha sol och värme! Men jag älskar trots allt sommaren!!

Sommaren är ändå det bästa som finns!!

Helt överkörd!

Nu börjar allt lugna ner sig, jag börjar släppa det här med studenten och tack-korten ska skickas. Men jag släpper aldrig MML! Ni finns alltid i mitt hjärta! Föralltid!!
Inte visste jag att en student skulle ta så förbannat mycket på krafterna. Har legat helt däckad med 40 graders feber officiellt sen i torsdags, men känner jag min kropp helt rätt så har jag haft feber hela veckan. Nu äntligen har det lagt sig, känns dock som om jag har blivit helt överkörd av ett tåg! Har varken ork eller krafter till något! Men hoppas nu att dom är på väg tillbaka!

Dags och uppdatera en aning då. Jag som var så flitig innan och uppdatera i alla fall en gång om dagen. Men men, helgen som gick var jag som sagt helt däckad. Vad gjorde det en helg som denna då det var Vener Race. Borde egentligen ha legat hemma så in i helvete också. Men nej då, smarta Malin var såklart med startbåten ut för att se starten. Sen vill jag lova att jag var död. Inget att rekomendera då man har hög feber i alla fall!
Annart finns det väl inte mycket att uppdatera om. Mina kära vänner Tirre och Lollo har också tagit studeten nu.  Härligt tjejer! :) Fina ni var både där och på balen!
Till helgen är det midsommar. Då bär det av mot Trinneholme med båten. Midsommar med båten är svårslaget! Jag håller alla mina fingrar och tår på att det blir bra väder! Det måste bli fint väder! ;) Bilder och en uppdatering kommer efter helgen!

Godnatt Sverige!

Saknaden är ENORM!

Ja det är väl dags och uppdatera lite nu när allt har lugnat ner sig en aning. På tisdagen kom min kära familj till Halmstad. Väldigt sent för att tillägga, så kom inte i säng förens vid ett tiden. På onsdagen bar det av till Getinge för att klä våran vagn som blev assnygg!! Alltid när MML gör det! :) Onsdagen gick även åt till att åka till stan för att inhandla det sista inför den stora dagen!
Torsdag, och så även STUDENTdagen!
Upp tidigt, dvs vid kvar över 6 för att duscha. Sen upp för att fixa håret och klä sig. Blev vita kläder, plattad lugg och sen snygga vita mössan! Några minuter i åtta bar det av mot Brömsebrogatan för champangefrukost hos Moa! Redan där började en upplevelse. Vi lyckades redan där supa Sofia-Jessica under bordet! ;) För att tillägga då att hon aldrig dricker annars. Sen var det av mot Martin Luther med våran MML-skylt och vackra sångröster i fulla drag! Avslutningen i kyrkan, en riktig upplevelse för allihopa! Dagen till ära fick jag själv vandra upp på den stora scenen TVÅ gånger! Första gången för att ta emot en present från Lill-Marie för att jag och Jecka vart så duktiga och städat Högskolehallen. Andra gången var mer chockerande! Jag fick stipendie för bästa slitvarg! Shit, snacka om att jag var chockad! Men en välförtjänad utmärkelse med tanke på att jag verkligen kämpat också! Riktigt roligt i all fall!
Efter vi sjungit studentsången och tagit på oss mössorna bar det av mot skolan, för att äta landgång och se en film som lärarna spelat in. Sen samlades vi mentorsvis för utdelning av div. saker. Bland annat betyg, och presenter till vår älskade mentor Marie. Vi var den klassen som skulle gå ut först. Vi var också den klassen som kom ut sist, detta på grund av att hela klassen plus mentor satt och storgrät!! Allihopa dessutom, tjejer, killar och mentor! Shit vad många känslor det var, och var hela kvällen! I alla fall när vi tillslut kom ut från skolan begav vi oss in till stan med vårt snygga flak och sjöng en massa hela tiden! Hittills en helt obeskrivlig känsla! Efter flaket gick paraden från slottet till norre katts park. Sen äntligen hem igen. Jag, mamma, pappa och marie beställde hem kinamat och satt och mumsade på! Det var riktigt gott vill jag lova.
På kvällen skulle vi förfesta hemma hos Amanda och Nathalie, sista festen i lägenheten. Dock blev det helt annorlunda för mig och Jecka som stannade hemma hos Jecka tills vi åkte mot Tylösand. Festen på kvällen är också en helt sjuk obeskrivlig känsla! Började med att jag och Jecka genade genom skogen för att ta oss till ingången! Hade stora rivsår på benen. Vem bryr sig, vi har tagit studenten! :) Väl där inne var det helt sjukt blandade känslor! Gråt och skratt om vart annat! Kvällen började gå mot sitt slut, där stod vi på dansgolvet i stort sett hela klassen! Alla var glada! Jag ser det fortfarande framför mig! Så underbart! Slutade dessvärre alldeles för fort! Gick därifrån med massor av tårar och känslor! Att säga hej då till Pite var det västa under hela kvällen och dagen! Jag hoppas och vet att vi alltid kommer fortsätta ha kontakt!
För alltid MML i mitt hjärta! Ni har allihopa fått en plats i mitt hjärta! Ni betyder så sjukt mycket för mig!!!
Fredagmorgon bar det av mot de värmländska skogarna igen! För studentfest på lördagen!

Hela studenten är en helt OBESKRIVLIG känsla! Det kommer aldrig att kunna beskrivas i ord! Aspero och MML måste upplevas för att förstå! Ut gick verkligen eliten, kvar blir hela skiten!
Jag hittade min tvillingsjäl i Jecka! Du kommer för alltid finnas i mitt hjärta! Dig släpper jag aldrig! Jag har dessutom fått vänner från hela Sverige i mitt liv! ASPERO och MML for-lajf!!

Tack för att ni tog er tid att läsa! Och alla som ska ta studenten om bara några dagar! Ta vara på tiden ni har tillsammans! Studenten är ett minne för livet!
Godnatt Sverige!

Sista "riktiga" skoldagen!

Japp, då var det gjort också! Den sista dagen i skolan är avverkad. Detta med en volleybollturnering, som jag anser lika gärna kunde kvitta. Vi åkte till skolan 8 för att spela två matcher som vi förlorade! Kändes ganska så värdelöst som jag ska vara ärlig. Men men, ingen framgång detta år heller. Hoppas det går bättre för oss med klädseln! ;)
Vi har äntligen gjort klart sista hemlisarna på skolan nu. Vi var där till lite efter fyra idag. Det var väl sista gången vi var där så länge också skulle jag tro! Fan jag får ångest bara jag tänker på det! Imorn har ettorna och tvåorna avslutning. Vi ska bege oss ut till Getinge där vi ska klä våran vagn och pimpa den! ;) Sen blir det mest tvätta och packa imorn. Ska även ut och "shoppa" med min syster, i affärer man helst inte borde nämna! Ska även in till stan med Hanna och fixa det sista i klädväg och fixa ett nytt körkort till henne! Shit, känns som hundra saker som ska göras nu!

2 DAGAR KVAR! Det är helt sjukt!

I'm simply the best! Fuck the rest!

Hur många som än ogillar mig, trycker ner mig och anser att jag är värdelös. Så ska i alla fall alla veta att jag är i alla fall världens bästa på att vara just Malin!
Det finns många som ogillar mig, det vet jag om. Jag tar åt mig av vissa saker, andra saker skiter jag i. Jag anser i alla fall att ingen är lika bra, eller kan göra rollen som Malin bättre! Det är det som jag är bäst på, och det som jag är stolt över!

Vi hade en avslutande MML-träff i helgen, dessvärre var inte alla med. Helgen var i alla fall sjukt rolig. Alla typ däckade när klockan var halv 1! Helgen var ett minne som vi allihopa sent kommer att glömma. Om tre dagar är det slut! Då splittras MML vilket får mig att må dåligt! Det var som Jecka sa under helgen. Synd att det tog så lång tid innan vi fick den här sammanhållningen! Det var ett helt år som försvann i ettan! Men vem kunde beräkna att vi skulle bli som en enda stor familj! Tiden på Aspero har vart den bästa i mitt liv. Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi lämnar Aspero bakom oss! Blir ledsen bara jag tänker på det! Vill inte att det ska vara slut! ÅNGEST till 100!!!

Som sagt 3 dagar kvar!