Swebus express - Välkommen ombord

Vad gör man då Valborgen 2008? Ja, bra fråga. Just nu sitter jag på bussen på väg hem till min hemstad Kristinehamn. Befinner mig på E20 på väg på Mariestad nu, där ett byte ska ske igen. Har redan bytt buss en gång. Ska villigt erkänna att buss är inte är någon höjdare. Mycket trevligare och behagligare med tåg. Men SJ är världens smartaste företag. Just nu biljetterna måste ha vart dom som gick mest, så plockar dom bort dom biljetterna. Hur kul är det då när jag betalade 96 kronor för en biljett hem. Nu får jag istället stå ut med 143 kronor med buss. Det är hur seeegt som helst med buss ju!

Hur som helst, idag är det Valborgsmässoafton kvällen då alla fjortisar springer på stan och super sig fulla. Hemma i Kristinehamn där alla fjortisar istället befinner sig "fulla" vid kärleksforsen och tittar på fyrverkerierna. Usch vad bitter man låter, men det är så det är. Tänk om Valborg kunde vara som när man var liten. Man gick och tittade på en majbrasa! Vart tog min barndom vägen?!! Okej, valborg firar vi trots allt för att sjunga in våren. Hur många visste ens om det? Eller så kan man fira kungens födelsedag, han fyller ju trots allt år idag också! Valborg denna dagen som är full av överraskningar.
Så, vad ska jag själv hitta på en sån här överskattad dag som Valborg då? Jag ska ner till Kristinehamns nya fina arenahall och hjälpa Emma. Dreamsound tillsammans med kommunen arrangerar en fotbollsturnering och så även ett disco utanför. Allt detta för att så få ungdomar som möjligt inte ska vara ute och supa. Tror det kan bli bra faktiskt! Själv ska jag hjälpa Emma med kiosken! :) Hoppas det blir bra väder. Det här vädret är inget och hurra över!

Ha en riktigt trevlig Valborgsmässoafton Sverige! Tänk i alla fall lite på dagen i all ära! Sveriges kung fyller faktiskt också år idag! :)

Tvätta kan inte vara hälsosamt!

Det är sjukt vad man kan känna sig stressad av att tvätta! Speciellt när man tvättar ALLA kläder också! Jag ska, om någon missat det, åka hem imorn. Min buss går 10.50 och min historialektion börjar 8.30, vilket innebär att jag nog tvingas gå upp typ 5 eller nåt! Jag ska hinna packa allt som jag inte hinner nu ikväll, dvs ALLT. Så hade jag tänkt att jag skulle hinna duscha, äta frukost och göra mig i ordning också! Så går det då man inte prioriterar tiden på rätt sätt! Känner mig så förbannat lättirriterad nu också. Här sitter jag i sängen med datorn i knät och en tom väska framför mig, och kan inte göra ett skit! All tvätt hänger och torkar och sista maskinen tvätt är klar om 34 minuter! Känner mig bara LITE stressad också. Att tvätta är skadligt för hälsan! Speciellt när man är trött också!

Jag har vart på ganska bra humör idag också! Har kännt mig allmänt glad på nåt sätt. Något som jag inte borde, men känns bra till en viss del just nu. Finns så många underbara människor som jag livet värt och leva, i alla fall en stund till! :)
Vi hade dans idag, egentligen en idrottsdag men passande nog till alla glada som ska lägga massa pengar på balen. Själv var jag mest bara där och var helt taktbefriad. Det är sjukt att man kan stå i två timmar och knappt hålla takten en gång! Dock var jag ju inte ensam, fanns en hel mängd taktlösa människor där! Tur man inte är ensam i alla fall. Men sjukt roligt var det! Vi är ett bra gäng som slutar trean nu! :)

För att återgå lite till min tvätt igen så borde jag ha tvättat igår!! Idag var ingen bra dag för det känns det som. Jag och Rebecca var till Vapnö IP och tittade på när Moa och Tessan spelade sin första match för säsongen. Där gick mycket dyrbar tid till tvättandet, hade jag inte åkt hade jag förmodligen suttit här med en viss lättnad i alla fall! Men som sagt, vi gör en hel del dumma beslut i våra liv. Men också en del bra! Att åka till Vapnö var ett bra beslut trots allt! Vi hade riktigt kul vill jag lova! Och tack vare den "underbara" blåsten idag också så är jag förbannat trött! För mycket frisk luft helt enkelt, sånt jag inte är van vid!

Men slutsatsen för idag är, dans med mycket skratt och ett bra humör går inte att blanda med för mycket frisk luft och alldeles för mycket tvätt!

Tack för idag, god natt folket!


Så många gånger jag sagt ja...

...men gjorde tvärt om.
Jag är trött på mitt liv! Det är typ samma dag in och dag ut, det händer aldrig nåt. Eller där kändes det som om jag ljög lite. Tycker det händer saker hela tiden, dock inte dom sakerna jag vill ska hända. Det händer alldeles för mycket som inte borde hända! Samtligt som det är ALLDELES för mycket med skolan! Har fan inget annat än inlämningsuppgifter och redovisningar nu känns det som! Det är både första och sista gången som jag väljer att ligga efter med något! Är på ett vis ganska så glad att jag inte följer med till Turkiet, har så mycket mer tid till plugg då. Som inte alla andra har, såklart det hade vart kul. Om jag hade haft pengarna och tiden!

En dag till närmare studenten. Mår illa bara jag tänker på det! Det kommer en klump i halsen och jag vägrar se det positivt! Klart jag vill och ser fram emot det! Men inte nu! Inte när jag känner som jag gör! Vill bara få jobb nu, så jag kan säkra min plats i Halmstad i alla fall under sommaren!
Imorn är det förövrigt redovisning av projektarbetet. Känns väl sådär det också! Ska vara på skolan 8.15 och planera. Klart det kommer gå bra! Måste försöka vara lite positiv! Har tappat delar av det känns det som!
KOM IGEN MALIN, BIT IHOP DU ÄR SNART DÄR!

God natt Sverige!


So cute, so beautiful!

Helgen, världens slappaste om man får säga så. Igår var jag och Hanna och tittade på när Nathalie spelade, träffade även Malmberg där också. Kul och göra nåt annat än bara sitta hemma. :)
Idag då, söndag idag. Vad kan man säga mer än att det blir svårt och slå en slappare dag än denna. Sov förövrigt länge, tror inte jag vaknade före 11. Sent för att vara mig! Sen har jag väl knappt gått ur sängen idag. Har tittat på film, började med och titta klart på Smala sussie! Så grymt bra film vill jag säga! Sen efter det blev det she's the man, dude, where's my car, masjävlar och nu slutligen också sandor/slash/ida. Man kan ju säga att jag inte gjort speciellt mycket idag i alla fall! Men har vart ganska så skönt det med. Man behöver sånna dagar också. Glömde skriva att jag faktiskt har vart ute idag också! Var till maxi och köpte sås till min goda mat idag också! Himla god mat vill jag påpeka, jag är ganska så bra på att laga mat. ;)

Telefonen har vart tyst denna helgen. Har insett att jag lika gärna skulle klara mig utan en. Om inte jag skriver nåt sms så får jag aldrig nåt. Härligt bra vänner man har. Alltid jag som måste höra av mig om det ska hända nåt. Klart jag gör det ibland, men hade vart kul om nån annan än jag alltid hör av mig. Funderar seriöst på och göra uppror, inte höra av mig för att se hur många som verkligen bryr sig. Förmodligen lär det vara och bli som det är nu. Får väl lära mig och leva med det. Vill dom mig nåt så hör dom väl av sig, sådär knappt en gång i månaden!

Skönt med helg, nu närmar sig en buffertvecka på tre dagar. Onsdag 10.50 åker jag mot staden alla flyttar från, där jag alltid kommer att ha mina rötter. Värmlands svar på, ja gud vet vad! Kristinehamn väntar i alla fall på onsdag. Är hemma tills måndag så blir en lång vistelse hemma, hoppas bara att jag får ut nåt av den. Hoppas jag kan åka till världens bästa Emil och hälsa på. Saknar han, var ett tag sen vi sågs nu.
Saknar faktiskt alla hemma ibland, och jag hoppas i alla fall nån saknar mig bara lite ibland!

God natt Sverige!

Sjung om studentens lyckliga dar.

Lyckliga? Ja kanske den dagen! Men om det blir så många mer, det är en bra fråga! Längtar som bara den till studenten, lyckligaste dagen i mitt liv? Ja, det kanske det är. Men jag vill inte ha ett slut på allt. Jag vill verkligen inte att det ska vara slut. Kommer sakna alla underbara människor så förbannat mycket! Kändes som det var igår när jag satt i bilen med alla grejer på väg ner till Halmstad! Jag kände inte en människa och jag ångrade mig nästan. När jag sitter här idag, i min alldeles egna lägenhet och tänker tillbaka. Vilket bra val jag gjorde! Vilka underbara kompisar jag har fått. Vilken underbar klass vi är! Vill inte att det ska vara slut! Tanken slår mig ibland, när vi går ut den sista kvällen den 5 juni så kanske det är sista gången man ser vissa! Det finns vissa jag förmodligen aldrig mer kommer att träffa igen! Den tanken är hemsk! Jag gillar verkligen inte att tänka på det. Men tanken dyker upp hela tiden, och tiden är snart där! Allt går så förbannat fort.
Jag har i alla fall bestämt mig, jag ska vara kvar i Halmstad. Önskar bara att jag fick ett jobb nu, så är planen räddad. Jag hoppas på att hålla kontakten med alla när allt är slut. Så tanken på att inte träffa alla igen försvinner!


Jag är lycklig på utsidan, jag ser allt som positivt.
På insidan är allt annorlunda.
Där har jag ett enormt tomrum, en negativ bild av mig.
Det finns ingen som egentligen bryr sig, ingen som ser.
Det finns ingen som ser när jag mår dåligt, för jag döljer det.
Jag är den som blir lämnad sist, som ingen ser.
Jag försöker vara den jag är.
Är fortfarande glad på utsidan.
Och inom mig finns tomrumet, där en sista låga sakta men säkert håller på att slockna.
Fredag igår, jag befann mig tillsammans med hanna, amanda, sunk och pite i amandas lägenhet på linehed. Vi spelade "med andra ord" och åt chokladpudding! :) Jag, Hanna och Amanda stod som segrare! Vi är bäst! :) Sen tror jag vi tog oss igenom hela frågesportsboken också. Himla rolig kväll vill jag bara säga! Bäst var när Sunkan kastade en stor boll rakt i huvudet på Amanda! hahahahahaha! En himla lyckad fredag i alla fall!
Idag är det lördag! Ska snart åka iväg till Sannarp och titta på när Nathalie spelar match. Ska sedan hem och göra kyckling med dragonsås, var ett tag sen jag åt det! :) Sen annars under helgen blir det nog lite plugga också.

Världens bästa Måjlin! ;)

Jag vill ha sommar!

Sitter på skolan, har slutat för dagen. Höll på att skriva att jag inte alls har haft nån lektion idag, men har i alla fall haft ECDL powerpoint! Usch jag tycker inte det är roligt, misslyckades första gången ska göra om det igen på måndag då måste jag klara det! :)
Vad har jag annars gjort idag då? Vart på skolan sen 8.15 och haft en lektion och nu är klockan 14.45. Vad har jag gjort? Jo jag, Jecka och Maria har pluggat projektarbete hela dagen! Känns bra, för vi är snart klara med hela arbetet. Redovisning för tvåorna på tisdag! Skönt och ha ett mindre arbete! :) Sen förövrigt så har jag lämnat in en historia uppgift som jag låg efter med! ;)
Vad händer i helgen då?
Bra fråga, det beror på vad det blir för väder. Har stora funderingar på om jag ska åka till Sannarp och titta på Nathalie när hon spelar. Annars har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra! Bara ta det lugnt och eventuellt plugga lite!

Jag vill ha sommar! Vill ut och segla! Bara ligga och må skönt i solen. Ligga i en båt mitt ute på vänern och guppa och titta upp i den blåa himlen! Vill dit nu!!

Nästa vecka är det buffertvecka. Har fem lektioner, fast totalt sex. Missar en för att jag ska åka hem onsdag. Härligt och komma hem igen! Har blivit ganska mycket hemma nu. Men det har sina skäl. Valborg på onsdag också! Vad ska man hitta på för kul på valborg? Får hitta på nåt trevligt med mina söta vänner hemma! Nåt kul kan man väl alltid hitta på. Tycker förövrigt att Valborg är ganska så överskattat!
Saknar min underbara familj!!!!!!!!!

How to change a dream?

Ibland mår jag ganska dåligt! Jag är alltid den som står där ensam, den som alltid blir lämnad ensam. Den som alltid står ensam kvar, är den som blir sist vald och helt enkelt den som alltid står där lämnad kvar i skiten.
Vem försöker jag vara? Jag kan faktiskt inte göra annat än att vara Malin. Jag kan inte låtsas vara någon annan, jag kan inte längre låtsas tro.När ska mitt liv gå vidare längre? När ska det bli min tur att ta det steget som alla redan gjort? Ibland, ganska så ofta är jag världens ensammaste!
Jag kan låta dum och bitter, men så är inte fallet. Vet inte vad jag gör för fel då jag alltid blir lämnad ensam och i andra kanske tredje hand då andra upptäckt kärleken. Det är klart kärleken går först, men vänskapen är ändå det som står en närmast. Det är alltid vännerna som ställer upp i vått och torrt. Det är vännerna som står där och väntar troget den dagen nån blir lämnad, kanske dumpad.
Jag vet i alla fall vad vänskap är! Jag står alltid troget kvar och väntar! Tänk om man nån enda gång kunde få nåt tillbaka för det man lägger ner.
Pratade med Emil förut! Är så evigt tacksam att du finns i mitt liv! Vad hade jag gjort utan dig?! Du vet seriöst vad vänskap är, och du vet att du kommer få tillbaka allt du ger! Tack för att du är världens bästa Emil!

Känns som om allt har förändrats sen mormor försvann! Jag kan inte beskriva på vilket sätt, jag känner en enorm tomhet som är återkommande. Kan inte förklara känslan, men den finns där och påverkar livet! Just nu påverkar den alldeles för mycket!
För första gången sen begravningen kommer tårarna igen. Dom kommer med en jämn ström och går inte att stoppa på något sätt. Jag vill inte gråta, men kan inte göra nåt åt det. Det går som en automatisk ström.

Hur som helst har dagen vart underbar! Maxtemperaturen har legat på 22 grader! Så underbart! Vill också tacka Hanna och Kicki som gjorde kvällen till det som det blev! Bättre sällskap får man leta efter! ;) Och självklart att nämna Jecka som alltid är lika go! Vi låg/satt på bänken utanför maxi i två timmar idag! Så skönt att alla som vet det finns i min närhet!
Saknar min underbara mamma!!!!!

Jag ska bli internationell!

Fatta ballt det skulle vara!
"hello Malin, where are you from?" "I am from Lusasken!"
Och alla bara WHAAAAAT? Hur coolt hade inte det vart då! Ingen människa på jorden förutom dom få som bor där, vet verkligen vart Lusasken ligger! Ska börja köra med det! Lusasken that's the place!
För alla som inte visste om det så hette Kristinehamn "Bro" innan det blev Kristinehamn, och vart ifrån Lusasken kommer ifrån får ni fråga dom som grundade stan!

Helgen har gått ganska så fort känns det som, skönt kan vissa tycka med tanke på att det vart så fint väder! Har mest ångest! Det har vart hur fint väder som helst, termometern har legat över 10 grader ända in på sena kvällen. Och vad har jag gjort då? Suttit inne och kollat på film och bara tagit det lugnt, känns som om jag har anledning till att få ta det lugnt ibland. Skolan är alldeles för mycket just nu! Massa plugg hit och dit, borde egentligen sitta nu också. Men orkar verkligen inte, måste ta tag i det nångång. Men inte just nu!
Skulle egentligen ha tvättat bilen också, får hoppas på att det blir bra väder imorn så ska jag åka iväg.

Sitter och äter minimorötter, eller som det också heter på norska "Minigulrot" Måste starta pluggandet nu!

Solen är fan världens bästa naturfenomen!

Eller heter det så? BTW igår var det fredag vilket den här veckan betydde UNDERBAR med tjejerna, Kicki, Hanna, Carola och Anna. Förfesten inleddes hos Kicki. Hade riktigt roligt där, och så även inne på mårtensson sen också. Alltså det är sjukt vad roligt sällskap gör mycket! :) Träffade även de andra tjejerna i laget inne på mårtensson.
Hade egentligen inte tänkt dricka nåt, då jag tänkt köra bilen. Men ångrade mig redan på torsdagkvällen och frågade min kära granne och underbara kompis Hanna om hon kände för att köra, med tanke på att hon ändå skulle vara nykter. Så blev fallet! :)
Jag kan ju säga såhär dagen efter att man är rätt seg. Kom hem vid tre eller nåt, efter att ha kört hem Ninnie och Kicki. Det var rätt spännande, för jag satt för första gången bak i min egen bil! Kul och testa och sitta på andra platser också! Borde egentligen göra en himla massa idag! Städa, eller rättare sagt plocka rätt på alla kläder som ligger precis över allt! Sen borde jag, eller jag måste verkligen diska! Det tar emot, men det måste göras och det snart! En dag som denna vill man inte heller sitta inne. Hade mått gott av att åka ut till Tylösand och gått lite! Termometern står på så mycket som 16 grader, och då är inte solen på min sida än. Det är strålande solsken ute och man hör dom söta små fåglarna kvittra! Det är vår!! Så underbart!

Världens bästa serie ever måste nog vara Skärgårdsdoktorn! Hade stora funderingar på för några timmar sen om jag skulle bli som alla andra och börja titta på Andra avenyn. Men dissade den idén när jag hittade massa avsnitt av skärgårdsdoktorn istället! Alltså det är inte många serier som jag säger så om, men det är verkligen världens bästa serie som gjorts! :)
Ska kolla på några avsnitt till så ska jag nog ta tag i min diskning sen!

Gula bilar!

Vill börja med och säga att jag är lite knasig som alla kanske redan visste! :)
Nu till det som jag tänkt skriva om. När jag satt på bussen från Göteborg till Halmstad mitt i rusningstrafiken så funderade jag lite. Vi stod stilla en stund och då upptäckte jag ett träsk utav gula bilar. Det är ganska så tufft och ha en gul bil. Men har stora funderingar på om man bara använder sin gula fina bil på våren, sommarn?! Om jag hade haft en gul bil hade jag alltid åkt omkring i den. Jag kan ha fel i mitt uttalande, men det är verkligen så. Det finns bara gula bilar på våren och sommaren. Väldigt sällan även på vinterhalvåret.

Okej, slutligen vill jag bara säga att jag är tillbaka till Halmstad nu. :) Efter en mycket trevlig resa från Kristinehamn med min kusin Linda och hennes söta små barn Nova och Morris! :) Alltid kul med sällskap halva vägen ner, tyckte även hon. Och det var som hon sa, kul att verkligen lära känna varandra på ett annat sätt med tanke på att vi inte haft den kontakten förut. :)
Imorn börjar allvaret igen, träning på morgonen och lektioner på eftermiddagen, egentligen träning imornkväll men simmning istället! Får se hur jag gör, har ju som sagt inga badkläder här nere heller! Men som sagt, får se vad det blir.

Älskar min underbara familj och alla mina underbara vänner som ställer upp i vått och torrt!

Someone's watching over me!

Ännu en vistelse hemma är över. Går alltid så fort varje gång man är hemma.
Kom hem onsdageftermiddag, träffade Tirre på stan. Vårmarknad stod på programet, dock med regn så vi gick till Charlies och åt istället! :P Sen bar det av till KU för lekar! Susanne är klockren när det gäller fruktsallad! :)
Torsdagen gick åt till klippning, gjorde en liten utmaning klippte lugg så vi får se om jag trivs i det. Dagen gick även åt till att fixa kläder till fredagen, mormors begravning. Sen var vi även ute och gosade med kissemissarna, såå söta!!
På fredagen var det mormors begravning. Gick mot förmodan väldigt bra. Begravningen var jättefin! Marie gjorde ett bra jobb, så underbart och ha henne som präst. Men allt var så fint, så skönt att få ett "slut" eller vad man säger!Jag vet att mormor har det bra nu, hos morfar!
Helgen gick ganska så fort också. Lördagen gick för det mesta åt till slappa i soffan och myskväll på kvällen! Satt även och tittade på massa kort från barndomen, både mamma och pappas och min egen. Så sjukt att det knappt finns några kort alls på mig! Upptäckte i alla fall att jag är grymt lik min fader. När han var ung var han en klockren kopia av mig när jag var liten! :) hahaha!

Nu bär det snart av ner till Halmstad igen. Ska åka med min kusin ner till Göteborg och sedan ta bussen därifrån! Så är väl nere i Halmstad vid sju skulle jag tro. Tillbaka till vardagen igen!
DM-final på onsdag i Varberg. Sen är alla matcher slut! Har bestämt mig att vara kvar tills nästa år. Så jag hoppas det blir lag igen då!

Älskar min underbara familj och alla underbara vänner!!!

I´ll be alone whitout you!

Du är så underbar att det gör ont! Ibland förstår jag inte varför jag tycker det. Just nu vet jag varför, och jag menar det verkligen! Du är hur underbar som helst, vad hade jag gjort utan dig. Jag klarar mig helt enkelt inte utan dig! Försvinner du ur mitt liv så försvinner jag också! Så mycket betyder du för mig!

Pinsam match igår, loosade mot sävehof med hmm vågar jag ens skriva det fina slutresultatet! 46-10!! Det är fan pinsamt, måste då även tillägga att sävehof redan har vunnit serien och har i stort sett vunnit alla sina matcher. BTW, idag var det ny match och nytt lag. Eller som man också kan uttrycka sig, ordinarie lag. Skönt och få vinna sista seriematchen med ordinarie lag! Bästa kommentaren idag var när två Mölndal spelare står och håller fast mig när jag inte har bollen och domaren dömer fasthållning och en av spelarna säger. "Men hon har ju inte ens bollen!" Och jag bara, "nej men det är väl inte okej och hålla fast mig för det!" Eller har jag fel! Okej, domarna var som alltid inte dom bästa men dom här erkände fan att dom var hemmadomare och förövrigt så kunde dom knappt svenska! Dåligt!!!! Vann i alla fall matchen med 33-28!
Nu är det i alla fall bara två DM-finaler kvar. Kan dessvärre inte vara med på juniormatchen pga att jag är hemma. Men får se fram emot Dam finalen den 16 i alla fall! :)
Hade förövrigt grymt roligt både resan upp och resan tillbaka! Kicki är bara så underbart klockren! Vi hade åkt typ 10 minuter när Gunnar öppnar en godisburk och sträcker fram till Kicki och hon bara "Menar du att jag ska vara tyst en stund eller?!" Hahaha!! Du är bäst Kickaboo!!

Två dagar i skolan innan jag beger mig hemåt igen, dock inte för skoj skull denna gång utan pga min älskade mormors begravning på fredag! Saknar dig såååååååå!!! <3

What a wonderful world!

Så underbart, det man minst trodde skulle hända händer.
Tänker alltid på det, underbar känsla.
Vad hade jag gjort utan dig!
Jag vet att jag inte borde, men jag säger det ändå!
"Jag älskar dig!"
Du har redan sagt det, på det sättet.
Och det är precis på samma sätt som då!
Den underbart speciella relationen mellan dig och mig!


Är så evigt tacksam för alla underbara människor som ställer upp och stöttar mig till tusen!! Jag vet att jag inte är lätt och ha och göra med just nu! Men alla är så underbara och gör mig på så bra humör hela tiden! Man kan inte göra annat än och må bra! Ni är allihopa helt underbara, ingen nämd och ingen glömd! Vill bara säga TACK!

Det är tugnt det är jobbigt, och jag saknar dig mormor! Men måste ändå försöka så gått det går med och gå vidare. Det är långt ifrån lätt och jag vet att det kommer att ta lång tid! Jag vill inte glömma dig, men jag måste kämpa det sista i skolan! Jag vet att du såg fram emot min student jättemycket! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Alltid!

Måste även lyfta fram allt som är bra, började för en gång skull väldigt positivt! Vissa stunder är jag det, nu är en av dom. Mår bra i själen och är lycklig! Men inom mig döljs en stor sorg!
I helgen i alla fall är det två matcher, borta mot sävehof på lördag och borta mot mölndal på söndag. Känns som om denna helgen kommer gå fort den också. Ska förövrigt köra bussen på lördag! :) Ser fram emot helgen, kan inte göra annat än att le! Har en bra känsla nu! Längar! ;)

Tänker på min underbara familj! Saknar er!


Back in real life again!

Usch, det känns som jag vill gå och gömma mig! Så förbannat mycket och göra, och alldeles för mycket att tänka på! Allt får mig att må dåligt! Vill bara säga att är glad att jag har mina underbara vänner, både hemma och här på skolan och i Halmstad! Vad skulle jag gjort utan er! Ni bryr er verkligen och förstår er på mig på alla sätt och vis! :) Love you friends!!

Som sagt, tillbaka till verkligheten igen. I alla fall en vecka, sen bär det av hemåt igen för mormors begravning. Inget jag direkt längtar hem till! Vill verkligen inte att det ska vara såhär! Vill ha tillbaka min underbara mormor!!!!!
Träning imorse med minihandboll, kul och spela minihandboll bara det att jag upptäckte då vi började ändra lagen att jag var den felande länken! ;) Okej kanske inget och skryta över men så var det i alla fall, det laget jag var med i förlorade!! haha! :D
Historia och Idrotten i samhället på eftermiddagen nu, ganska sega lektioner men som nu är avklarade för denna veckan! Nu återstår bara träning ikväll så är jag ännu en dag närmare studenten.

Mina tankar går åt ett annat håll.
Vill bara försvinna.
Så många gånger som jag tänker på dig.
Går inte beskriva.
Vill bara ha dig här.
Vill inte ha det såhär.
Mitt hjärta är tomt, men där inne finns du!
Alltid!