Räfsa löv, med en lövräfsare

Var och spelade innebandy i Grums igår, bilder kommer på http://sandinmalin.bilddagboken.se
Det var riktigt kul vill jag lova! Fick träffa underbara susanne också! Har verkligen saknat dig knasboll! ;) När vi åkte hem hade vi skitkul! Säg räfsa löv, med en lövräfsare fort! :D Lävsa röv, med en rövläfsare! hahahahahaha! Så underbart kul!

I fredags hade vi heldag med familjen! Så mysigt och hitta på nåt med familjen. Vi åkte till Karlstad och gick lite på IKEA, och sen en stund på Bergvik. Sen på kvällen så åt vi kinamat och hade allmänt mysigt! Älskar min familj SÅ mycket!!

Imorn ska jag jobba också! Just nu känner jag inte för det, men det ger extra pengar. Man får väl se det så. Får ju i alla fall klippa mig på tisdag! Eftersom min klipptid låg under tiden jag jobbade. :) Tack mamma för att jag fick ta din! Ska åka till Karlstad under veckan igen, köpa present till min söta Emma! ;) och så ska jag köpa hårfärg till mig själv! Känns som om jag ska ta det lugnt under lovet! Inget planerat, men lugnt ska det bli!

Älskar min underbara familj!! Älskar mina underbara vänner i hela Sverige!!!

Höstlovet närmar sig

Alltså det är nästan så att man inte hinner med! Kändes nyss som om jag var hemma, har inte riktigt fått den hemlängtan som jag brukar.. men visst längtar jag hem! Ska bli skönt och komma hem.
Ska klippa mig, åka till tandläkaren och om jag har tur ska jag jobba lite också. Sen ska jag bara ta det riktigt lugnt, köra lite bil. Träna lite med storfors och kanske till och med kristinehamn. Men mest av allt så ska jag bara bli ompysslad av mamma! ;) Saknar min mamma jätte mycket! Och självklart marie och pappa också! :)

Usch denna vecka har jag två jäkla prov, känns som om det är riktigt stora prov! Religion och Förertagsekonomi B. Mår dåligt bara jag tänker på det! :( Hoppas i alla fall att jag presterar ett Godkänt på på dom.
Träning imorn bitti och på kvällen, men hinner verkligen inte träna imorn kväll. Måste plugga till dessa proven! Börjar bli stressad! Sen på onsdag ska jag och Moa springa coopers! :) hehe.. och så på tosdag åker jag hem!! Wieeeeeee!



Thank you for listening, Over and out!

Kärra med handboll

Var i Kärra med juniorlaget och spelade igår, kändes bra och vara äldst i laget! :) man kände det verkligen! Vi åkte med samma buss som Drotts juniorer. Så var inte hemma förens halv 1 eller så.. 
Alltså att man kan ha så fruktansvärt himla jätte roligt!! Höll på att dö på vägen hem ju!  Fy vad kul det var. Man har alltid lika kul med Carola! :) Bäst var när vi var på Mc donalds i stigs centrum! Inne på donken när vi stod i kö. "Kan du inte sluta sjunga på den låten?!" "Vilken låt är det?" "Walking on sunshine!!!" hahahaha!! Vi höll seriöst på att knäcka oss, inte undra på att jag har ont i magen! ;) Sen det andra! "Skrattar ni alltid lika mycket i erat lag? För ni vet ju att ett SKOTT förlänger ju livet!!" hahahahahahahahahahahaha! Där gick gänsen! Fy fan har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag! ;) Och inte nog med det, när vi kommer ut i bussen, har busschaffisen fått frispel och står och pratar om att han sa till en tjej som hade byxorna vid knäna, och att hon hade så jävla skitiga trosor!!!
Inte undra på att min mc flurry smälte! Men det är kul att man kan ha kul i alla fall! Det var riktigt kul att du var med Carola! :)

SKOLA!!!! Fy fan, hade hellre legat hemma idag, med tanke på migränen under natten. Det var längsen jag hade så fruktansvärt ont i det som man kalla huvud. Jag trodde seriöst att jag skulle spy igår, men jag klarade mig. Två alvedon och en kudde över huvudet så sov jag ända tills 9.30 imorse! Kändes riktigt bra med tanke på att jag ska upp tidigt och städa Höskolehallen imorn 6.15! :)
Borde egentligen plugga, skriva klart faktabladet om Martin Luther som jag ska ha till filmen imorn. Men jag kommer seriöst ingenstans! Har helt och hållet fastnat! Usch, vill bara hem!


Om en vecka åker jag hem igen! Till min "underbara" hemstad! Och om två veckor så hoppas jag att Lollo och Lollo kommer och hälsar på! :) Då blir det festa!!!! ;)
Längtar hem till min bil!

Life update!


image2

Vad jag än trodde så trodde jag fel!

Jag trodde så gott om dig. Jag trodde att det vi hade var vänskap. Men jag misstog mig visst. Hur kunde jag vara så blind? Det roliga med allt är att jag förstår inte vad det är jag gjort. Allt förändrades på ett sekund. Ena dagen var allt bra och sen pratade du inte längre med mig. Jag förstår inte att jag gick på det! Så dumt gjort av mig!!

Jag vill rymma till en annan plats, slippa allt jävla skitsnack och alla falska personer! Jag vill fly till ett ställe där alla förstår mig precis, där man kan vara sig själv! Kunna skratta åt allt som varit och må bra igen. Det var längesen jag kände mig glad på det sättet! Jag vill inte vara här!!!


Match ikväll borta mot Kärra, känns bra att vara äldst i laget! :) haha.. Känns bra att spela junior igen. Det som känns mindre bra är att vi inte kommer hem förens typ jättesent inatt och sen har man träning imorn 8.30. men så är livet ibland. inte alltid rättvist!!

Thats life!!

Sista morgonen

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.

Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

Den sommaren. Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.

När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi

Minns du sommaren 2006? Det gör jag, det glömmer jag aldrig! Allt var som man kunde önska sig! Det är den bästa tiden i mitt liv! Längtar tillbaka hela tiden!! Saknar dig så grymt mycket!! Jag vet att du vet det lika mycket som jag!

Under ytan...

Man tror för mycket gott om andra. Man vet egentligen inte nånting. Man tror att allt ska bli bra, att det alltid är positivt. Men det visar sig lika snabbt att det är över. Då står man där ensam igen. Man ska aldrig lita på falska personer. På utsidan är dom världens snällaste, medan insidan är av renaste falskhet!


Kunde vart hemma och sovit nu, kändes så jäkla värdelöst att gå upp imorse! Ville bara ligga kvar i sängen, under mitt varma duntäcke. Isället tvingades man gå upp halv 8 för att åka till skolan och ha EN lektion. Känns värdelöst!!

Hade DM match mot Drott i onsdags, vi vann och det kändes riktigt skönt faktiskt! :) 24-18, härlig seger!!

Jag längtar efter dig! Jag längtar efter att ha någon vid min sida, Alltid! att kunna ha förtroende för någon på ett bra sätt. Du finns där ute, nånstans. Det vet jag, om inte annat så hoopas jag det. Jag vill träffa dig snart! OM du finns.

Helgen står för dörren, den här veckan har bara susat förbi. Kändes nyss som om det var måndag. Och nu helt plöstligt så är det  fredag igen! Vad ska man då hitta på i helgen då? Imorn blir det eventuellt tjejkväll och film. Sen hade jag tänkt mig en liten löparrunda, KANSKE. eller vad säger du Moa?!! :) hehe.. Annars blir det nog ta det lugnt. Skönt att ta det riktigt lugnt och tycka synd om sig själv!

Vecka 44, Jag längtar redan!!

Om, Om, Om, Om

Om inte OM funnits hade jag vart miljonär nu! ;)

Jag gillar verkligen inte det här med skitsnack! Jag gillar inte heller det här med olika grupperingar. Usch det blir bara värre när jag tänker på det! Det har vart ganska så lugnt nu en vecka, men vem vet när det kommer igen!

Igår satt jag kvar i skolan länge och gjorde klart allt jag låg efter med, skönt och vara med på banan igen nu! och nu var det inte banan som man äter som jag menade! ;) så nu får vi väl se hur det blir nästa vecka när vi byter schema! Hoppas på en förändring!

Saknar alla där hemma! Hade vart riktigt skönt om någon ville komma och hälsa på mig! Känns som om jag behöver det trots allt! ;)

En gång var jag lycklig!!

En gång för längesedan så var jag glad. Jag hade inte riktigt bra känsla inom mig! Men det var längesedan! Mycket längesedan! Sen dess har allt bara gått utför! Vet inte vad jag vill längre! Känner inte för något längre!

Känns som om skolan tar all tid just nu! Har inte tid till nåt känns det som! Fan, jag och moa som var så duktiga och plugga där ett tag! :) Fast det känns som om historan går först just nu! Så man slipper alla pass 2! hehe.. Varför slutade jag vara duktig för?!! ;)
Ikväll är det hem och tvätta och städa och bara ta det allmänt lugnt! Ska handla innan jag åker hem också! Handla massa!!!! :) Ska eventuellt göra klart historian också eftersom jag inte hinner sitta kvar imorn! Samling 16.30 för match i Åhus. Känns bra på en fredagkväll! :) Men så är det nu!

En liten kort uppdatering på hur livet ligger till!!