Julafton!

Yes gott folk, då har ännu en julafton och en juldag gått förbi! För många är juldagen en dag då man går ut och träffar sina vänner och har det sjukt kul! Men eftersom inte jag har några vänner så väljer jag att tillbringa min juldag tillsammans med min älskade familj! Idag har vi vart ute och gått i det underbara vädret. Bilder kommer inom kort. Nu ikväll har vi så också spelat TP. Är typ värdelös på det också, så kom sist. Men vi hade sjukt kul i alla fall!
Julafton tillbringades även den tillsammans med min underbara familj! Dessvärre utan våran älskade mormor i år! Väldigt tomt måste jag säga! Men vi vet alla att hon har det bra, och att hon var med oss under hela dagen! :) Älskar dig mormor!
Har under en lång tid nu legat i min säng och gråtit och skrattat till "Underbar och älskad av alla" Såg den första gången sen bio idag! Shiiiit vilken film säger jag bara! Helt sjukt bra och helt oförutsägbar! Älskar verkligen den filmen, den hamnar lätt på topplistan över världens bästa filmer enligt mig! ;)

Imorn får vi se vad som händer, är sjukt sugen på att åka till Karlstad och kika på en extern hårddisk! Men vi får se vad som händer, snön kanske faller och det blir snöbollskrig! Allting kan hända som man brukar säga! Min julafton kommer i alla fall gå till minne som en underbar jul precis som alla andra jular!! :)

Kristinehamn!

Ja, jag håller med Hanna som kommenterade förra inlägget! Det var sjukt längesen jag uppdaterade! ;) Får väl passa på och göra det när jag ligger på min systers madrass i vårat gemensamma rum nu då!
Har väl egentligen inte hänt sådär överdrivet mycket sen sist! En sjukt rolig julfest och ett hemskt tragiskt avsked har genomförts! Världens bästa lag på världens bästa lagfest, vad mer finns det att säga! Bilder kommer så småningom, när jag väl får orken till att lägga upp dom! Bilderna säger allt! Kicki och Hanna har lagt upp på facebook i alla fall! Kommer från mig också, jag lovar! :)
En hemresa har också gjorts! VÄLDIGT seg denna gången! Vägen hem har aldrig vart så seg som i lördags! Nissastigen tog verkligen aldrig slut!! Kom i alla fall hem vid halv sju tiden om jag inte minns helt fel! Skönt och komma hem igen! Fast finns endel saknader redan nu!! Hanna är en av dom och laget likaså. Sen finns det namn jag inte vågar skriva ut, eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg! ;)
Imorn bär det av till Karlstad för att köpa dom sista julklapparna! Känner på mig att det kommer vara sjuuuuuukt mycket folk där imorn! Men tänker inte sista-minuten-shoppa i Kristinehamn, det skulle vara som att inte köpa några julklappar alls! Så Karlstad får sig ett besök av mig och Marie imorn! Sen ska jag glögga med bästa Emma också! ;) Kvällen kommer tillbringas med min underbara familj framför bingolotto! Dumt och bryta traditioner!
Nästa problem som jobbas på just nu är nyår! Finns fyra allternativ!
* Att stanna kvar i Kristinehamn och fira tillsammans med bästa Emma!
* Följa med min kära syster till Filipstad.
* Följa med min kära mamma till Katta.
* Alternativt att åka tillbaka till Halmstad och hitta på nåt där!

Är just nu ett väldigt stort problem! Men det löser jag i mellandagarna! ;) Nu knackar julen på dörren! Dan före dan, före dan! :)Så småningom kommer väl även en uppdatering över Det fantastiska året 2008! 


Klappat och klart! ;)

Genomtänkt rubrik idag ändå! Sista julklappen är inköpt! Fast dfet var egentligen lite lögn i det! :) Har egentligen två kvar, men HAR INGA PENGAR KVAR! Det är hemskt! Har endast 5 kronor och 50 öre och leva på tills på tisdag! Då ska Karlstad genomsökas på dom två sista julklapparna!!

Imorn känns som en grymt stressad dag! Men får göra det till det bästa! Ser fram emot julfesten på kvällen sen! Innan dess ska följande göras:
* Byta julklappar med Jecka.
* Inhandla saker till att göra potatisgratäng
* Åka till Danni och göra potatisgratäng.
* In till stan och träffa Carola.
* Hjälpa Hanna och hitta ett rött linne.
* Duscha och byta om inför kvällen.
* JULFEST!!!!!!!!!!!!

Har säkert glömt en massa! Så ser det i alla fall ut nu! Ska egentligen hinna med och tanka bilen inför lördagen också! För på lördag åker jag som jag skrivit så många gånger mot dom värmländska skogarna! Wiiiieee, ska bli så grymt skönt och komma hem igen!!

6 dagar kvar till julafton!!

En vecka återstår!!

Shit det är helt sjukt ändå! Om en vecka sitter man där i soffan och väntar på kalle anka. Jag fattar inte att man alltid sitter där och tittar på det! Vilken jäkla tradition ändå! Helt sjukt vad tiden går fort!!! Som flesta julklapparna är inköpta, endast Hanna, Emma och Maria kvar nu! Känns skönt och nästan vara klar! På fredag är det julfest, på lördag bär det av hem. På lördag går även min prövotid ut på körkortet!! Tjoho vad tiden går fort!!
Har huvudvärk! :( Vill inte vara vaken! Vill bara sova bort dagarna! Dumt att känna så med! Men mår verkligen inte bra idag! Usch och fy! Träning ikväll i alla fall. Sista med Kicki och sista före juluppehållet! Sen är det bara julfesten kvar!

Orkar egentligen inte skriva! Ville bara skriva att det är en vecka kvar till JULAFTON!!

Måndag, med klass!

Usch det är verkligen segt med måndagar! I förmiddags så la jag mig i sängen och la en kudde över huvudet och sa högt! "JAG VILL INTE!" Så somnade jag, när jag tog bort kudden igen så såg det lika förjävligt ut här! Måste bli en förändring snart, så här kan vi inte ha det! Imorn blir det upp när klockan ringer och ingen jävla sovmorgon!! Måste städa och DISKA! Nu börjar jag må dåligt över hur här ser ut! Förändring pågår!
Kvällen har tillbringats med Carola i sporthallen. Har kollat drott, matchen var väl inte så överdrivet bra. Men vi hade sjukt kul! Det har man alltid med Carola!! :) På fredag då jävlar! ;) Då ska vi utveckla det där med gångstilar ordentligt!  Ska bli sjukt kul på fredag i alla fall! Längtar redan!
Men innan dess så blir det Bosse och Diva imorn, träffa Carola och sen träning, träning onsdag, och så för att nämna också tvättid imorgon! Så ja, det är lite och pyssla med även denna veckan! Det kommer väl gå lika fort som vanligt!

Snart är det jul!

Jävlar då!

Jävla hemska tanke! När man tror det är bra så kommer alltid nåt och förstör! Jag vill verkligen inte kunna tycka illa om människor! Men ibland har man inget annat val!

Spelade sista matchen innan juluppehållet idag! Hemma mot Knislinge, det var Kickis sista match! Så hemskt och veta tanken att man inte kommer få spela med henne nåt mer! Kommer sakna dig Kicki!
Annars då, ja jag och hanna har bakat lussebullar. Dom blev goda för att vara oss liksom! ;) För och vara första gången så tja, dom får godkänt! Hade tänkt mig laga lite mat nu. Börjar bli sjukt hungrig men inte sugen på nåt alls! Men som man säger, "äta bör man, annars dör man!" Men vi ska ju alla dö nångång!

Nej usch känns som om  det är rätt segt ändå! Ikväll är det Wallander! Woho! Det man längtar till varje söndag! :) Wallander och lussebullar, men innan dess makaroner och beanesesås! Också världens mumsigaste och världens enklaste och göra!

Huvudet är fullt med tankar verkligen!!

Luciadagen!

Får väl dra till med en uppdatering sådär när luciadagen gått över till vanlig söndag. Närmare bestämt söndagen den 14 december vilket betyder att det är endast en vecka kvar tills jag åker hem till dom värmländska skogarna igen. Det var ett tag sen nu känns det som. Längtar faktiskt lite hem. Ska bli skönt och slippa bry sig om arbetslösheten för en stund. Bara ha lite jullov från arbetssökandet!
Luciadagen tillbringades till stor del i Stenstorp. Inte världens bästa dag men bättre än att sitta hemma och stirra sig blind på fyra väggar som bara kommer närmare och närmare! Av nån konstig anledning så tänker jag alldeles för mycket! Och det är just precis här som jag tänker! Funderingarna kommer hela tiden! Vet inte varför, för det är inte så mycket tankar som finns när jag är nånstans! Jävla skit säger jag bara! Varför ska det vara bra och tänka för?
Imorn är det söndag, igen! Vilket innebär tredje advent och även våran sista match innan juluppehållet. Sen vänder serien! Så Knislinge igen i januari och så vidare. Det är också Kickis sista match med oss! Tragiskt men sant! :( Kommer sakna dig tjejen! På fredag är det också julfest/lagfest i klubban. Vet inte om jag känner så mycket för det. Men får ge det en chans, det är trots allt en vecka kvar!

Tankar, alla dessa tankar som man aldrig kan få ur.
Känsla, denna konstiga känsla som jag aldrig kan få nåt hum om.
Närhet, finns det nåt och säga?
Uppmuntran, ja tack!
Kärlek, alltid denna ständiga påminnelse!

Jag kan inte annat än att vara Malin! Det är det jag är bäst på och jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är tönt!

Lucia!

Känner jag mig själv kommer jag inte uppdatera lucia dagen. Eller så gör jag det i brist på annat imorn kväll! Hur som helst. Klockan har slagit över till luciadagen! REDAN säger jag bara. Det är sjukt vad tiden går fort! Har faktiskt funderat på det, det är inte mot det positiva hållet i alla fall! Det är snart nyårsafton, och innan dess julafton. Helt sjukt ändå. Snart dags och uppdatera året som gått! Men innan dess ska lucia firas. Eller ja, firas och firas ska tillbringa några timmar i stenstorpshallen och titta på flick-sm steg 3. Mellan matcherna blir det kanske ut och slira lite. Om nu den efterlängtade snön ligger kvar till säga!
Kvällen har tillbringats hos grannen, Petter. Har kollat på idol-finalen och typ legat lite halvt döda i soffan. Har som sagt vart vaken sen 6 imorse så känner mig sådär lagomt trött! Sånt är livet, innan jag lägger ner huvudet på kudden och ställer bort datorn ska jag nog spela klart mega-man på nintendo 8-bit. Jag vet jag är töööönt! Men det är sån jag är, och jag kan inte göra nåt åt det!

Det finns bara en Malin Sandin som jag, och tur är väl det!

En vecka!

Imorn om en vecka åker jag mot dom värmländska skogarna igen! Det blir julfirande bland annat! Men som sagt, en vecka tills dess! Shit vad fort det går ändå!
Fredag idag igen! Kändes som om det var igår jag satt och var sur över att det var måndag! Och nu är det fredag! Har vart vaken sen 6, då jag var uppe och städade högskolehallen! Lättstädat idag! Känns skönt när det var sista städet detta år! Innan jag åkte så slängde jag även in mina skydd i tvättmaskinen! Härligt att dom ALDRIG kommer bli rena igen då!
Ja ja, som sagt fredag idag! Lördag imorn, ska iväg till stenstorp och kolla jeckas tjejer. Det är också lucia imorn. På söndag spelar vi sista matchen för säsongen. Knislinge väntar i sporthallen! :)
Imorse när jag vaknade så snöade det ute! Det kommer ner lite nu också! MEN DET ÄR VITT UTE! wiiiieee, är typ glad att snön även har kommit till Halmstad! Hoppas i alla fall att det ligger kvar en stund! Det är trots allt lucia imorn. Lucia som jag tycker är mer överskattat än nyårsafton. Lussevaka och grejer, nej det är inget för mig! Blir lugn helg tror jag! Nästa fredag har vi lagfest får ta igen det då istället. Fast blir lugnt då också eftersom jag hade tänkt åka hem på lördagen!

Hur som helst, det är fredag, det är snö och imorn är det lucia!

Nobeldagen!

Idag är det nobeldagen, flaggdag och så även för dom som inte har koll på kalendern, min namnsdag! Värt och nämna! Det är onsdag idag, sjukt vad tiden går fort! Till helgen är det lucia, väldigt överskattat om jag får säga min mening. Vi har också våran sista match innan juluppehållet, vilket också är Kickis sista match! Sorgligt men sant!
Ikväll är det träning, sen hem och titta på sista avsnittet av oskyldigt dömd! Så var även onsdagen slut! Shit, kändes alldeles nyss som om det var måndag och hur segt som helst! Idag har jag vart ute med Bosse och Molly (molly som nu mera heter Diva) alldeles ensam! Det är lite bökigt och gå själv med två hundar som har egen vilja. Men det funkar alldeles utmärkt! Imorn ska jag även en sväng till Enzo!
Nu ska jag laga mat, diska och plocka i ordning på lite grejer! Det behövs alltid på denna lilla ytan!

floder av känslor!

Att känna tårar bildas i ögonen för att sedan ta sig från ögat ner längs hela kinden är något som får mig att må dåligt! Känslan att ha hela hjärtat överfullt är också något som får mig att vilja sjunka genom jorden! Att dessutom veta att man har hela huvudet fullt med tankar man vill men inte kan dela med sig får mig att vilja försvinna! Veta att man behöver få ut det man har inom sig, men det inte går. Man kan inte helt enkelt!
När en tår bildas i tårkanalen pressar jag tillbaka den! Jag vill inte och jag kan helt enkelt inte visa mina känslor utåt! Det går inte, hur mycket jag än försöker! Det finns inga ord i världens som kan beskriva mina tankar! Tankarna som vimlar runt och blandar sig med känslorna som jag inte kan visa för någon! Jag visar mig alltid som den glada och positiva tjejen som tar allt med en klackspark som alltid har glimten i ögat! Hur vore det istället om jag fick berätta för någon om det som inte går att få ut! Att hitta rätt person som kan få veta hela sanningen om Malin Sandin!

Sökandet fortsätter och mer och mer känslor samlar sig!


Du är närmare än man kan ana, jag försöker få kontakt men du ser mig inte!

bara så att du vet!

Jag gillar dig!!

Fredag!

Jag är rätt nöjd med livet trots allt! Finns inte så mycket i nuläget som går att klaga på! Allt runt omkring är bara så underbart! Jag älskar verkligen livet som Malin! Och jag är bäst i världen på att vara just Malin Sandin! Det är helt enkelt bara så att det finns en sån Malin som jag!

Finns nån där ute som jag tänker mycket på! Jag tror inte att han vet om det! Men det är underbart och ha honom i tankarna! Jobbar på det, sakta men säkert! Just nu känns det bäst och bara tänka! Men vem vet, tankar kan alltid utvecklas!

Halvsegar i soffan! Tittar lite på idol, det är ändå utröstning om finalplatserna idag! Ska jag vara ärlig slutade jag bry mig när Lars åkte ur! Han var den som gjorde idol! Även fast han inte var nån speciell idol! Tycker i alla fall att Robin och Kevin ska stå i final! Annars blir kvällen seg och ganska lugn om jag känner mig själv rätt! Har jag inga planer när klockan är halv elva så tror jag inte jag ska nån större väg heller!
Vi träder nu in ännu en helg. Julafton närmar sig också med stormsteg. Lagfest och hemfärd står också snart vid dörren. Alltså det är helt sjukt vad tiden går fort ändå!

Som tidigare nämt så älskar jag livet som Malin!!!
Slutligen för att nämna så är det Kevin och Alice i final!

"Vi ska åka till Svealand och bada!"

Misstag som syns, känns inte. Misstag som känns, syns inte!

Ännu en dag av slöhet! Inga hundar idag heller. Borde gör så mycket mer än jag gör! I och för sig mår jag fruktansvärt bra och ingen kan ändra på det! Inte ens disken hindrar mig från att må bra!
Däremot borde jag göra nåt åt lägenheten, så här kan jag inte ha det! Borde VERKLIGEN städa och få i ordning! Det är bara synd att jag inte har orken till det!

Sitter och lyssnar på Rix FM, har gjort det i två dagar nu. Det är så sjukt kul och lyssna på Rixdagen! Dagens fråga var om det pratas för lite dialekt, och självklart så är det alldeles för lite dialekt! Mer dialekt åt folket!!! :) En annan klockren sak som kom från Erik var när en snubbe från Vilhelmina ringde in, jaha är du från norrland. Sen tänkte han efter innan han sa. "Varför säger man tex. vi ska åka till norrland och åka skidor! När man lika gärna kan säga, vi ska åka till Svealand och bada! Ingen som förstår vart man ska åka och bada då!" Hahahaha, det var så klockrent när han sa det!
Men lätt dagens tidsfördriv! Mer Rix fm åt folket!

Träning ikväll, träning imorn, match på söndag! Det är redan onsdag! Shit, vart tog denna veckan vägen? Precis som alla andra veckor också! Det är bara 21 dagar kvar till julafton, har fortfarande inte köpt nån julklapp! SKÄRPNING MALIN!

Ågren!!!!

Shit, det är sjukt ändå! Jag hörde alldeles nyss en julsång på radion. Fick en sån fruktansvärd ångest! Tänkte på mormor! Hon kommer inte längre att vara med oss på julafton!  Detta får mig att gråta! Jag vill i nuläget inte vara ledsen! Jag är jätte glad! Men så fort jag tänker på julen så tänker jag på mormor! Min älskade mormor som har vart borta alldeles för länge nu! Det är tomt, jag tänker på henne hela tiden mer eller mindre. Men jag visar inga känslor!!
Jul kommer bli konstigt, en skum stämning! Men jag vet att hon alltid kommer finnas med där när vi äter julmat och öppnar julklappar!
Jag vet att du alltid finns med mig mormor!!! Älskar dig ska du veta!!

Grå, grått, gråare!

Det är sjukt tråkigt ute! Tiden går alldeles för fort! Jag är fortfarande arbetssökande! Livet är bra underbart! Det är träning ikväll! Och jag mår sååååååå bra!

Igår var det måndag. Måndagar är grymt sega! Jag hade sjukt mycket disk, och grymt mycket tvätt. Måndagen gick åt till att tvätta och diska! Eftermiddagen/Kvällen tillbringades på Eurostop och Stenalyckan med Hanna och Carola! Gjorde ett inköp till bilen, i form av en julgran! Asfrän!! ;) Införskaffade mig också en chokladkalender! Ett måste varje jul ju!
Dagen gick den också! Senare på kvällen hade jag serious talk med min syster! Skönt och prata med henne!

Som sagt, livet är allt bra underbart ibland! Idag är det tisdag. 2 december närmare bestämt! Vi har träning ikväll, träning imorn, träning på torsdag och match på söndag! Fredag, inget planerat och lördagen så blir det kanske planera julfest och äta tacos. Beroende på vad som bestäms! Det är ju som sagt ett tag kvar! Vet inte heller om det blir några hundar denna veckan. Men som man brukar säga, "Den som lever får se!"

Du har fortfarande ett leende som får vem som helst att smälta!


Det tog ett år, men nu vet jag...

... Du har ett leende av guld! Jag har inte sett det förut, men jag ser det nu! Jag är förälskad i ditt leende! Det är en hemlighet!