I måndags var ingen vanlig dag, för det var min 21-års dag!

Har dåligt med rubriker just nu. Så den får duga, och det stämmer ju dessutom. I måndags fyllde jag år. Känner att jag nog har lite åldersnoja, men får stå ut med det. Är trots allt bara 21, det kommer värre åldrar.

Kan börja från i lördags, Mia-Maria kom ner och hälsade på. Så sjukt kul att du ville komma just denna helgen. :) På lördagen var vi ute och tog en promenad i solen sen på kvällen kom Jecka och Kim förbi och så kollade vi på film. Helt enkelt en ganska slapp lördag, som man behöver ibland. :)
Söndagen var vi också ute och gick, lite sämre väder men dock uppehåll. Vi gick in till stan och åt glass på donken. Sen iväg och spelade minigolf. Riktigt kul måste jag säga. Vi hade samma poäng fram till typ bana 10 eller nåt. Sen drog Maria iväg och slog några 1or. Jag tror hon fuskade, men det behöver vi inte säga högt. ;) Riktigt kul hade vi i alla fall. Åkte hem och åt världens godaste lax och potatis, åt chokladbollar och kollade på film.

Måndag och min födelsedag! :) Började dagen med jobb, ganska lugnt så var hemma strax innan 11. Maria och jag gjorde tårta och sen åt vi pizza. På kvällen kom Jecka, Kim, Maria, Carola, Carro och så jag och Maria, vi grillade och hade jättemysigt. Sen åt vi massa god tårta och senare kom även Hanna, Rebecca, Nathalie och Amanda. :) Riktigt lyckad födelsedag måste jag säga. Trots att jag bara fyller 21. Eller bara och bara 21 år är jag nu för tiden i alla fall.

Igår åkte Maria hem, men innan dess så åkte vi till Gullbrannagården och kollade på barnteater Loranga, Mazarin och Dartanjang. :) Sen blev det hamburgare och mys i trädgården.
Kan inte påstå att jag mått sådär överdrivet bra dom senaste dagarna men ändå. Har hostat och haft sjukt ont i halsen och säkert lite feber på detta. Men har vart grymt kul att ha Maria här ändå. :) Hoppas du har haft en bra början på din semester nu.

Dagen i all ära har inte alls mycket och erbjuda, ska kurrera mig och bli frisk. Har endast 1½ vecka kvar på Örjans Vall nu. Sen drar jag upp till Mariestad den 7de och möter upp mamma och pappa. Så åker vi på sjön en vecka. :) Längtar som satan tills nästa vecka!
Vi får se vad som händer till helgen, lördag blir det förmodligen chaufför till Slättåkra. Mer uppdate kommer när jag orkar.

PUSS & KRAM!

Förtrollad sagoprins!

Fick en liten tanke när jag satte mig och kollade igenom alla inlägg i bloggen. Det hade vart lite skoj och veta vilka som egentligen är inne och läser. Känner du för det kan du väl lägga en liten kommentar för skoj skull så nyfikna Malin får reda på vilka som läser. Och det är bara för att jag är världens nyfiknaste Malin! ;) Kul grej också för den delen.

Pratade med mamma igår, jag har ju planerat och komma hem igen den 7 augusti. Vålön runt och grejer den helgen och självklart vill jag vara med och segla, även fast jag inte har sjösatt i år än. Skit samma, mamma kläcker då ur sig att just den helgen så kan pappa ta ut lite lediga dagar och dom planerar att åka på sjön typ en vecka. DÄR ser jag min chans att följa med. Jobbar ju bara till den 7e som det ser ut som nu. Då sätter jag mig på bussen och åker upp till Mariestad och möter upp mamma och pappa med båten. :)  Så det blir förhoppningsvis en sväng ner till Spiken med båten! Så jävla glad jag blev då! Har inte vart där på hundra år känns det som! Har så förbannat mycket minnen därifrån också! Kul och komma tillbaka och det bästa av allt, Spikens baugetter med laxröra! DET har jag längtat efter!!

Annars då? Vad händer framöver? Ja det är endast 4 dagar kvar tills jag fyller år. Hur kul är det och fylla en måndag då? Det funkar i det här fallet, fyller bara 21 liksom. En värdelös ålder som bara får mig och få ännu mer ångest!
På lördag kommer Maria ner också! Wiiee. :) Ska bli jättekul att hon kommer hit och hälsar på. Så vi får väl hoppas på bra väder eller nåt så vi slipper sitta inomhus i min extremt stora lägenhet. Sen får vi väl se vad som händer. Ska bli kul att hon kommer ner i alla fall! :)

Kommer uppdatering så småningom! Fundera lite över det jag skrev i början och lägg en kommentar. ;)
PUSS & KRAM!

Åhus och Pollenallergi!

Måndag idag, sjuuukt trött efter en helt galet rolig helg i Åhus! Är inte världens bästa på och fatta mig kort i bloggen, men den meningen säger allt! Har verkligen vart en helt underbart rolig helg, trots vädret.

I fredags plockade Jecka och Kim upp mig och Emma, sen gick bilen mot Åhus! Första gången jag vart nere och spelat beachhandboll i Åhus, men med ett härligt gäng och toppenhumör så blev det så bra man kan tänka sig.
Kom ner på fredageftermiddag, kollade lite på Sponsor/Kändis och sedan på våra juniorer. Sen blev det att åka till skolan och checka in och komma i ordning lite, duscha av sig och sen in till festivalområdet igen. Kollade på juniorerna i slutspelet och även på killgänget hemifrån hôla! Mycket trevlig kväll som avslutades ganska tidigt.

Lördagen, sov lite halvdåligt på natten. Vilket berodde på att det var historiens största åskoväder. Okej, dumt och överdriva men klart man gör det när man är livrädd för åska! Låg vaken ett bra tag och skakade av rädsla, sen somnade jag om och klockan 8 åt vi frukost. Vid 9-tiden åkte vi in till området igen. En halvtimme innan våran första match skulle starta så åskade det och regnade skitmycket. Hur deprimerande är inte det liksom. Blev i alla fall uppehåll lagomt tills vi började men vad hjälpte det när vi åkte på storstryk. Vann i alla fall match två, spelade oavgjort match tre och vann match fyra. Vilket skulle visa sig räcka ända till A-slutspel! Vi är allt bra duktiga vi! ;) Klart det är roligare och gå till B-slutspel för man får spela mer matcher. Men vafan, vi kom till A-slutspel med värdighet. Dock åkte vi inte ur med värdighet i 16-delen. Vi borde ha gått till 8-del. Men men, det är bara och bita ihop och komma igen nästa år. Då är målet A-final! ;) Det är bara och inse att vi kom bäst till av vi tre Halmstad lag som var med i Motionsklassen. :)

Söndagen innehöll ganska mycket regn, vilket är mindre roligt. Men bara och hålla uppe humöret för det. Vi var glada och trötta och satt och kollade massa rolig och spännande beachhandboll hela dagen. Närmare bestämt till cirkus halv 6 tiden då bilen mot Halmstad gick igen.
Ska försöka få tag i allas bilder, jag vet att Emma, Carro och Carola har tagit massa bilder. Kommer inom kort på bilddagboken och facebook. :)

Som sagt, jag sa ju att jag har svårt och fatta mig kort. Har förmodligen glömt hälften av alla roliga saker, men avslutar i alla fall med ett citat från Carola: "Då måste vi få en till" Detta sa hon när vi stod och betalade och beställde tre Jäger och servitrisen slår sönder ett glas med Jäger i! Hur snabb som helst var hon med att säga det. HAHAHA!
Ett skratt förlänger livet, och man kan säga att mitt liv genast förlängts med MÅNGA år!

Tack för en helt galet rolig helg alla inblandade. Glöm inte, POLLENALLERGI 2009 är det bästa laget nånsin! :)

Tills natt blir dag!

Jag gillar ju dig, fattar du väl! Du betyder massor, synd bara att jag aldrig kommer våga säga det till dig! Något som får mig att må dåligt! Du är han jag drömmer om!

Onsdag idag, jag anlände till Halmstad i måndags efter att jag fått reda på att jag skulle börjat jobba i måndags. Ja ja, det funkade lika bra och börja igår. Gjorde även min första träning på sand i måndags. Känns bra i kroppen trots allt. Trodde jag skulle vara helt död, men inte det. Fan vad jag är bra! ;)
Började jobba igår också. Heltid 8 timmar, vad fan har Kniv-Siv gjort i 8 timmar? Haft rast?? Blir sådär lagomt deprimerad när det inte finns nåt och göra. Gjorde till och med jobb som inte riktigt skulle göras igår också. Inte fan drog det ut på tiden. För och inte tala om idag, det var typ ingen som vart där ens. Får väl hoppas på lite mer och göra imorn då.

Imorn kommer världens bästa Emma till Halmstad, ska hämta henne vid bussen 18.45! Sen på fredag förmiddag så bär det av mot Åhus. Ska bli så sjukt kul och komma iväg. Och sen har ju vi världens bästa lag med också, bara det säger ju en hel del!
Borde städa lite så inte Emma blir helt förskräckt när hon inser vad stökigt jag har det. ;) Kanske kommer en update imorn, annars kommer det alltid efter helgen.

PUSS & KRAM!

Efter regn kommer solsken!

Ja det brukar heta så. Det har vart regn mer eller mindre en vecka nu! Så jäkla tröttsamt! Det är sommar och jag vill ha solsken!! Igår var det helt okej väder i stort sett hela dagen. Var ute på en långpromenad i skärgårnden igårkväll. Var riktigt skönt och komma ut. Hade egentligen tänkt ta en runda i spåret, men hade sån förbannad huvudvärk så blev en rask promenad i skärgården.
När jag kom till Kapurja så kom kustbevakningens kobra och la till. Var sjukt sugen på och fråga om jag fick kolla hur båten såg ut på insidan! Och sen är det ju kustbevakningen! ;) hihi! Jag vet jag är störd, och det går inte göra nåt åt det.
Annars då? Jag kom hem från Filipstad igår vid 12-tiden, då åkte jag och mamma till Karlstad en sväng. Köpte en tunnel till Ronja, hon är ascharmig när hon leker med den. :) Våran söta lilla kissemiss.

Idag då? Har regnat precis hela jäkla dagen! Hur deprimerande är inte det då?!! Var till Ann-Catrin och fikade en sväng förut, sen var jag och mamma och handlade till båten. Kom på att det var den 9de idag också, så arbetsförmedlingen besöktes också, jävla skit det med! Men var nog sista gången jag besökte dom på ett tag nu tror jag. :) Happy för det!

Imorn bär det av på sjön en sväng, hoppas verkligen att regnet slutar tills imorn! VILL HA SOL!!

PUSS & KRAM

Blixtar och dunder!

Igår kom min älskade syster hem. Även fast det kanske inte märktes så var hon ändå hemma. Lite mer osocial än vanligt, men hon är ändå hemma och jag fick träffa henne för fösta gången på nästan ett halvår!
Det kom in ett åskoväder på eftermiddagen också, jag hatar verkligen åska men slapp vara själv i alla fall! ;) Åkte till båten när det slutade och solen kom fram igen. Sen lagomt tills vi kom ut till båten så började åskan igen! Jag skojar inte, det var typ fyra olika åskoväder runt omkring oss! Men god mat och trevligt sällskap i form av min älskade familj så klarade även jag av kvällen! :)

Idag skiner solen! :) Wohooo. Det är sådär lagomt varmt efter regnet och åskan igår.
Ikväll ska vi köra in båten till gästhamnen, avskedsfest för två som ska åka jorden runt med båten. :) Så det blir vin och förhoppningsvis trevligt sällskap! Och sen imorn ska vi åka med dom ut en bit och sen vinka av dom.  Ja det är ju bättre än att inte ha nåt alls och göra. ;) hihi!

Kände att det bara blev blaj idag, hade lika gärna kunnat strunta i och skriva. Men lika bra och uppdatera om småsaker också!
Ha en bra helg! Mer uppdateringar kommer!

PUSS & KRAM!!

I'm forever yours!

"I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful"


Var ute och badade med Emma igår! Helt underbart och kunna åka ut till skärgårn när klockan är nio och ta ett kvällsdopp utan att behöva duscha när man kommer hem! Det är det bästa som finns med sötvatten! Älskar det verkligen! Och inte nog med det så älskar jag skärgården!

Dagens planer då? Ska försöka städa bilen, om jag inte tar det imorn! ;) Sen ska jag ut och äta glass med Emma och när mamma och pappa slutar så ska vi åka ut och bada med båten. Tycker dom är lite elaka mot mig att jag inte får ta båten själv! ;) Funkar i och för sig lika bra och vänta på dom, men ändå!
Det är så sjukt underbart när solen skiner och det är varmt ute! Finns det nåt bättre?

PUSS & KRAM PÅ ER!




You are my sunshine!
Tänker på dig hela tiden förstår du väl!