That makes me happy!

Underbar helg! I fredags var det träning och en ganska så lugn kväll med lövbiff och klyftpotatis. Mums! ;)
I lördags var vi hemma hos Susanna. Jag, Amanda, Nathalie, Hanna, Pite och Shem, och självklart Sanna då! :) Så jäkla kul. Kvällen började med att jag hade så jäkla ryck på mitt hår, slutade med att Nathalie fixade till det. Blev helt okej faktiskt. Sen hade Amanda vart ute och hämtat Shem och Pite. Så kommer hon in. "Pite ramlade på sista trappsteget och tog sönder Shems vattenpipa! Hahahaha" Klockrent, hon bara kommer in och skrattar jättemycket. Sen spelades Fia med hutt. Jag och Nathalie ägde självklart! Eller ja, vi kom i alla fall tvåa efter Shem och Pite. Vi la ner det ganska så snabbt efter att vi inte kommit så långt. Twister plockades fram istället. Det går seriöst inte beskrivas i ord. Kommer bilder så småningom. Dominoeffekten har i alla fall fått ett namn, eller vad säger ni? Nathalie ramlade över Hanna som ramlade över Sanna som ramlade över Shem som slog huvudet i fönsterkarmen! Hahahah!! :) Så underbart klockrent! Mycket skratt denna kväll. Amanda gick sedan in i garderoben och ringde taxi. Nathalie: "HAR DU PRATAT I 5 MINUTER MED TAXI!!!" 23.45 kom taxi Amanda och Nathalie gick i förväg och jag, sanna och pite kom efter. Så åker det en vit taxi och vi bara: "Nej där åkte taxin!!" Och så kom den svarta taxin med Amanda och Nathalie i! :) Väl inne i stan klev vi ur taxin. Jag och Sanna dansade till Mc donalds. Vilket jag fortfarande inte fattar varför?! När vi gick ut från Mc donalds fastnade Amanda i mattan. "Nej jag kommer inte ut, jag har fastnat!!" Då hade hon fastnat med klackarna i mattan. Hahaha. Vi gick först till BM och sen till BoB. Där var det helt sjukt roligt. Speciellt när Sanna och Amanda kastade bowningklot när banorna var avstängda. :) Så kom vakten och körde ut oss. Men vi stannade en stund till!
Sen mådde inte jag så bra så jag gick ut och väntade på girlsen. Då kom det fram en asfrän snubbe och frågade om jag ville knyta hans halsduk. Sen sa han att det inte var lätt och ragga på mig, och jag bara. Nej inte ikväll mår inte riktigt bra. Så gick det förbli en kille. "Tycker du han är snygg då?!" Och jag bara, va? Sånt kan man ju inte fråga. Allstå vi stod där och pratade ett tag till Amanda, Nathalie och Sanna kom ut. Sen åkte jag och Sanna hem till henne och diskade. Klockan 4 på morgonen! :) Kvällen i lördags var helt sjukt galen! Längesedan jag hade sååå roligt! Underbart tjejer, och Shem och Pite! Kvällen går inte att beskrivas i ord! Men det var helt sjukt roligt!!


Gårdagen tillbringades hos Amanda. Köpte godis och kebabrulle och tittade på film! Så jag var väl inte hemma förens 23.30 igår heller. :)
På torsdag går tåget hemåt! Sista gången innan mitt sista jullov! Ska tillbringa första advent hemma i Kristinehamn! Och självklart Emma ska tiden finnas till dig! Saknar dig vill jag lova! Vi kan ta torsdagkvällen till lite film tycker jag! :) Miss you girl!!

Underbart liv jag lever! Har världens underbaraste kompisskara! Jag mår som den Malin jag är född till! Mår helt underbart nu! Älskar er alla! Vad skulle jag göra utan er allihopa! Världens bästa tid är nu!!

I just wanna die in your arms!

Jag vill kunna känna att jag är älskad. Vill att det ska finnas någon där ute som behöver mig. Känna mig behövd och älskad av någon! Vill inte känna den här ensamheten, ha nån hos mig!
Jag är trött på att vara ensam. Jag är trött på att inte vara den enda som står ensam kvar!


Pratade med Björn igår, var jobbigt. Men det kändes riktigt bra och få prata med dig! Det blir så när inte tiden räcker till! Vill verkligen inte förlora dig det hoppas jag att du vet om! Det är så skönt och prata med dig, man blir så glad!
Buffertvecka denna vecka. Seminarium idag och en lektion imorn. Så är det fystester på onsdag. Seriös vecka känns det som! :) Fast då har man ändå tid över till och göra ltie annat, plugga och så! hehe..
Nästa vecka bär det av hemåt också! Så skönt och komma hem igen! Fast man hinner inte få hemlängtan mellan gångerna! Bara skönt och komma hem och ta det lugnt och bli lite ompysslad!

Tack alla som verkligen får mig på bra humör igen! Ni är gulda värda!


Die you fucking idiot!

Jag kom körande med bilen, åkte förbi dig. Parkerade bilen och gick ur. Du kom fram till mig med en bra fart och kramade mig hårt. Du tittade på mig och sa att det var riktig kul och se mig. Sen stod vi där och pratade länge. Du ville att jag skulle följa med och gå en sväng, det gjorde jag. Jag hade verkligen inga förhoppningar men vi gick en stund. Allt var helt perfekt! Du tog min hand i din och tittade på mig! Jag har alla bilder så klart framför mig. Du sa till mig att du aldrig skulle klara dig utan mig. Du ville inte att jag skulle lämna dig, nånsin! Och det skulle jag aldrig göra! Vi satt på en bänk vid vattnet och pratade, du tog upp din telefon som ringde och visade mig. Jag bara skakade på huvudet och du struntade i och svara. Jag mådde så bra av det! Med tanke på vem det var så blev jag förvånad att du ens visade mig. Men jag kände mig trygg med dig igen! Aldrig förr hade jag känt så här och ändå fått samma svar tillbaka!
Det var då det som inte fick hända, hände! Klockan ringde och det var dags att gå upp! Jag väcktes upp ur drömmen och mådde skitdåligt! Klart man vill vara tillbaka där! Det är självklart att man vill somna om och drömma samma sak igen! Men nu är allt som bortblåst! Man kommer aldrig, hur mycket man än vill, drömma samma dröm igen! Och varför kan det inte bli sant! Så som jag har kämpat! Du bara ignorerar mig, struntar helt i vad jag tycker och känner! När ska du öppna ögonen och se verkligheten?

Jag är inte tillbaka helt, men jag är på riktigt god väg! All den positiva kritiken har gett mig orken och viljan tillbaka! Jag vill verkligen tillbaka dit ut! Tillbaka ut på handbollsplanen och prestera så mycket jag kan! Tänk vad lite skratt och bra vänner kan göra! Jag har inte fått tillbaka hela självförtroendet, men det kommer! Jag lovar! Snart är jag tillbaka!


Jag försöker att se dig.
Du ser mig också.
En svag kontur av dig närmar sig.
Jag undrar vad det är för något.
En svag doft av dig sveper in över mig.
Jag drar in ett djupt andetag och mår bra!
Jag känner att du finns i min närhet och gör mig glad igen.
Det har jag saknat.
Men jag undrar varför du valde just mig?!
Det är först nu jag vet varför.
Vi känner samma sak du och jag.
Vi vet vad som kommer hända, och tillsammans är vi oslagbara!
Nu efteråt skrattar vi bara åt det.
Men så länge vi får vara tillsammans, kan ingen annnan skilja oss åt!


Jag hatar att jag älskar dig så att jag nästan kvävs!

Motgångar! Livets svårigheter! En gång under hösten och en gång under våren drabbas kroppen av något som kallas depression! Just nu håller min kropp att falla ner i detta ormhål av motgångar! Det tar grymt emot att säga att jag är inne i en svacka i handbollen! Jag vill mer än vad kroppen vill! Det tar grymt mycket emot när jag tar orden i min mun! Jag vill kunna säga att handbollen går bra! Att jag ligger på toppen av kapaciteten jag kan prestera! Men just nu är jag LÅNGT borta från den gränsen! Den finns inte just nu!
Jag har bestämmt mig! Jag ska slå mig tillbaka, jag ska vara tillbaka där ute igen! Jag ska ge allt för att övervinna alla motgångar!
Om det inte vore för allt runt om kring... Jag kom hit för att satsa på handbollen och jag ska göra det också! Ge allt jag kan! Snart är jag tillbaka som den spelare jag är!

Vinst igår i derbyt mot drott med 27-16. Vilket gör att vi fortfarande ligger kvar på en ganska så säker andra plats! Känns skönt!

Åker hem snart igen, första advent väntar. Lussebullar och pepparkakor ska bakas med syster! :) Sen så blir det kyrkogården och tända ljus och en runda på stan! Enda som är inplanerat just nu! Skönt och bara ta det lugnt, och verkligen bli ompysslad av mamma! Känns som om jag behöver det nu, efter allt som hänt under det här läsåret! Jag orkar inga mer motgångar just nu! Jag behöver få se en framgång!!
Ge mig kraften och orken tillbaka! Jag behöver få må bra!

Underbara höstlov kom tillbaka!!

Och då kan man ju säga till viss del att mitt sista höstlov är avverkat. Åker inte tillbaka förens måndag, så får ta vara på dom sista dagarna nu innan! Har vart ett helt underbart lov!! Har vart i Karlstad massor och shoppat upp hela mitt csn! ;) fast har fortfarande massor kvar! Sen har jag hunnit med och jobbat en dag också! Härliga pengar det med! Usch har verkligen haft en underbart lov! Träffat Emma, Tirre och Björn! Vad mer kan man önska sig! Så underbara människor!!

Pratade med Emil förut också! Du är en underbar männsika, du vet att jag alltid finns och stöttar dig, Alltid!! Så kul och höra nåt från dig också! Du vet att jag alltid finns vännen!

Nu ligger förövrigt bilder från både innebandyn i Grums och bilder från Allhelgona uppe på
http://sandinmalin.bilddagboken.se    take a look if you want!

Älskar min underbara familj! Det går inte beskriva i ord!