I can't say I'm sorry!

Åter igen tillbaka till Halmstad. Kom ner igårkväll, åkte nästan direkt till Jecka för att hjälpa henne med körkortsteorin. Inte för att jag är världens bästa, men jag hjälper till med det jag kan! :) Kom hem därifrån vid typ kvart i 1 eller nåt. Var supertrött kan jag säga. Efter att ha kört 40 mil och hjälpt Jecka med massa teori. Somnade i alla fall gott. Vaknade halv 10 imorse. Skönt och sova länge, ingen katt som kom och klev på mig som igår! ;) Åkte och hämtade upp Jecka efter teoriprovet, lämnade henne hemma och åkte till Bosse och Diva. Blev en liten promenad med dom sen flygstaden med Hanna. Kollade lite på skor, sen handlade vi på Willys och åkte hem igen.

Ikväll är det träning som gäller! Världens bästa lag såklart! :) Tänkte jag skulle laga lite mat och plocka bort lite grejer om jag orkar. Förmodligen blir det också nåt avsnitt av Sally! Klockren serie!!
Förövrigt så fick jag mitt tröstpris igår! Fick även en liten bonus, i form av Baby goodbye singeln. Så nu är jag världens lyckligaste en stund igen! :)

Puss & kram på er!

Saturday night

Då var det lördag igen, tiden går fruktansvärt fort! Ligger i soffan, har precis hämtat mamma på jobbet. Är väl egentligen inte alls glad pga att utanför fönstret ligger två decimeter snö och i luften vräker det ner stora tussar med vit snö! Mina planer om att tvätta bilen och sätta dit dekalen har krachats. Istället finns planer om att gå till parken och åka pulka eller nåt! Hade vart sjukt kul, eftersom det inte blev nån pulka i vintras. JAG VILL INTE HA SNÖ NU!
Okej, en liten glad nyhet i det dystra vintervädret är att jag har vunnit ett tröst-pris! :) Var med i en tävling på EMDs hemsida. Lottades ut massa värdelösa priser. Dock vann jag inte där. Men chockerande nog när jag gick in och läste nyheterna så hade jag vunnit ett av fyra tröstpriser! Ser bara mitt namn först på listan! Snacka om chockad säger jag bara. Men dock så glad! :) Priset i sig var en kaffe-spilld Saturday night-singel signerad Erik Segerstedt! Något som passar himla bra i mitt liv just för tillfället. Såld som jag är på honom!
Jo jag vet det låter VÄLDIGT fjortis, och just nu är jag det! För blev fakstiskt himla glad. För jag brukar ADLRIG vinna annars! Ibland ska man ha tur, brukar man säga! :)

Så, vad har jag för planer en lördag som denna då? Ja tvätta bilen funkar inte riktigt när det vräker ner snö. Så kanske pulkaåkning, melodikrysset, god mat ikväll och trevligt sällskap i form av min underbara familj!
Slutligen vill jag bara säga att jag är nöjd med mina glasögon, dock är att snett och lutar! Men lägger sig nog snart! Är i alla fall nöjd, och framförallt så SER JAG! Wow, en helt ny värld har öppnat sig! ;)

Puss & Kram!

Pinsam omkörning!

Torsdag idag, har hjälpt mamma och pappa och kört ris från gården sen bar det av till Karlskoga för att bestiktiga bilen. Riskörningen gick bra, förutom att jag gjort nåt med ryggen. Har svinont i svanken, så har väl sträckt mig eller suttit i drag. Skitsamma gör förbannat ont i alla fall!
Besiktningen gick väl sådär. Var orolig för avgasröret och för ojämn broms. Och precis det åkte jag dit på också. Är väl inte direkt lätt fixat, men får försöka fixa det på nåt sätt ändå. :) Åkte i alla fall hem med tre tvåor, helt godkänt ändå. Innan bodalsbacken får jag för mig och köra om en väldigt långsamtgående bil framför! MITT I BACKEN! Problemet är bara att jag vet själv att mon motor är för klen för att köra om i backar! Ändå får jag hjärnsläpp och kör om. Naturligtvis så kommer jag ju inte förbi, utan hon i bilen som jag kör om, kör om mig igen och gasar på. Mamma sitter brevid och tycker det är AAAAAAS pinsamt! Vilket jag också gör på sätt och vis. Kände väl på mig redan innan att det aldrig skulle gå. Så jag förstår inte varför jag ens testade! Körde strax efter denna händelse ikapp bilen igen. Och mamma bara "NEJ FÖR FAN KÖR INTE OM IGEN!" Vilket jag naturligtvis inte gjorde denna gången. SÅÅÅÅ kul ska vi inte ha! Hahaha! Hade i alla fall lite kul efter besiktningen!

Nu är det hemmagjort pizza och eventuellt en sväng till Emma! :)
Puss & kram!

Skarp kurva slut!

Helgen har vart ovanligt lång! Skönt behövde verkligen det!
Lördagen, åkte till alehallen och kollade mina kära vänner i a-flicklaget som spelade. Satt och hade sjukt kul med Söder! :) Sen åkte jag hem till Jecka. Satt där ett bra tag och snackade om allt mellan himmel och jord. Det slutade med att vi hamnade i min bil på väg till Bromölla vid halv fyra. Åkte först till Hbg en sväng sen till Bromölla. Kom till Bromölla när klockan var runt halv åtta. Jecka hoppade in i duschen sen åkte vi ner och bowlade. Grymt jämna var vi i alla fall! ;) Slutresultatet blev i alla fall vinst till Jecka med kanske 10 poäng. Klockan var kanske elva när vi var klara. Valet mellan att åka och dricka vin med Jeckas mamma eller åka på fest i Hässleholm var svårt. Men slutade tillslut med att vi åkte och festade i Hässleholm. :) Lyckat! Hade dock lite beslutsångest om jag skulle dricka eller inte. Men blev två öl och lite rödvin. Det var seriöst nåt fel på Jeckas rödvin! ;) Jecka däckade och jag likaså. Daniel också. Vi har ingen aning om när hans vän gick därifrån! Han sa inget, och vi sov ju så vafan! HAHA!
Glömde också att nämna avfarten till Hässleholm när Jecka kissade i ljuset från mina helljus. Ska försöka få in den bilden på bilddagboken eller facebook också! ;) Lördagen var sjukt lång! Vi hann med massor!
Söndagen, vaknade av oset från alkohol. Det är verkligen inte det man vill! Den doften är hemsk. Men efter en promenad till bilen efter väskan så blev sinnena klara igen! Som sagt, skyller allt på Jeckas rödvin! Det kan inte ha vart friskt, på riktigt alltså! Usch ja, vid 11 tiden bar det av till Sölvesborg och hem till Jeckas mamma. Blev en riktig slapp-dag. Åt lite pizza och låg och degade i soffan precis hela dagen! Ändå var dagen jättelång! Kollade sen beck på kvällen och somnade så gott sen!
Det var nästan en nära-döden-upplevelse imorse igen! Klockan stod på 7.00 för att vi skulle hinna äta frukost och ta det lugnt. Jag skulle vara tillbaka i Halmstad till halv 11 för att vara valpvakt. Problemet var bara att klockan ringde bara en gång. Så Hanna ringde till min telefon vid kvart i 10 och frågade om vi skulle komma! Alltså 45 minuter innan jag skulle vara hos valpen! PANIK spred sig i källaren! Och för dom som vet så tar det ungefär 1½ timme och köra tillbaka till Halmstad! Men så som en blixt från klarblå himmel så ringer Cornelia och säger att jag inte behöver komma! Vilken lättnad alltså! Vi kunde ta det lugnt igen!
Klockan två var jag hos Bosse och Diva! Efter en ganska mystiskt och skum början på dagen!
Helgens bästa: Jeckas kommentar när hon såg en skylt på en förbjuden vänstersväng. "Skarp kurva slut!"

Nu ikväll har jag träffat Amanda, suttit och snackat massa skit och skrattat! :)
På onsdag åker jag hem till mina värmländska skogar! Skönt och komma hem igen. Träffa min älskade familj, och Emma såklart! :)
Puss & kram!

Vad är vår för dig?

Så underbart nu när solen börjar titta fram på dagarna. Man blir helt enkelt grymt glad i kroppen! För och inte tala om när man är ute och går och hör amerikanarna komma fram! Höra motorljudet från en raggarbil. Då är det vår för mig kan jag lugnt säga! :) Självklart är våren så mycket mer, när bryggor läggs i, när båtar börjar sjösättas och framför allt SOLEN! Äntligen har man väntat tills denna underbara tiden på året och nu är den här! :)

Var på bio igår med Hanna och Jecka, män som hatar kvinnor! Vilken film säger jag bara! Finns inga ord till den! SE DEN! Säger jag bara, grym film på alla sätt och vis! Hade också en riktigt trevlig kväll med Hanna och Jecka. :)
Idag är det fredag, igen! Har väl inget planerat inför helgen. Handboll imorn, A-flickorna spelar sen kanske det blir en sväng till Hbg med Jecka.
Ganska lugn helg med andra ord!

Sup och svälj, trevlig helg!
Puss & kram!

Att se solen gå ner gör mig lycklig!

Så underbart och ha fönstret mot stan! När klockan närmar sig kvällen och solen är på väg ner. Att se himlen färgas orange och se solen försvinna ner borta vid horrisonten! Det är sånna enkla saker som gör mig lycklig! 
Sen finns det väldigt enkla saker som får mig att vija hata också! Igår var en sån kväll! Jag tar det med en klackspark!  Vissa mognar mer än andra helt enkelt! Jag trodde mycket hade hänt på tre år. Men det visade sig att du var samma fegis som för tre år sen! Du gör fortfarande ont i mig, jag vet inte hur länge till det kommer vara så. Men jag trodde jag släppt dig efter tre år! Det har jag inte, har fått det bekräftat! Jävla dig!

Vet inte om informationen på AF gav så mycket. Vi satt och lyssnade och gick igenom platsbanken. Woho, för det kan man inte redan liksom. ;) Imorn ska vi i alla fall få en genomgång från vägledningscentrum. Det är då mina planer om plugg ska blomstra! Usch jag gillar verkligen inte arbetsförmedlingen.

Nu ska jag iväg och träna med bästaste laget! :)
Puss & kram!

Jag blir inte klok!

Man ska väl egentligen inte klaga på vädret så länge solen skiner! Men jag hade tänkt göra det ändå! Det är strålande solsken och 8 grader varmt! Och så blåser det storm! Jag fruktar att gå ut, för jag anser att det är kalla vindar! Så fort solen skiner så ska det blåsa! Jag förstår inte varför! Blir så less på det! Speciellt när jag ska ut och gå i det också!

Ska till AF sen, så jävla segt! Sitta i två timmar och lyssna på nån jäkla människa som ska prata! Men vad gör man inte för att få behålla sina pengar! Sen ikväll är det träning! Underbart och träna! Imorn är det match, den sista ordinarie och sen har vi en uppskjuten! Fan vad säsongen har gått fort ändå!

Nej nu ska jag iväg och gå med hundar och sen till tråkiga AF. Förövrigt så var jag med i en töntig tävling igår! ;)
Puss & kram!

Finns det nån vettig människa på arbetsförmedlingen?

Usch vaknade imorse av att min kära vän hanna stod och plingade på dörren! Hon hade låst sig ute, lyckat när klockan är halv åtta på morgonen! ;) Somnade i alla fall om, och vaknade med ett såkallat ryck när klockan var kvart över nio! Kom visst på att jag skulle vara på arbetsförmedligen en timme senare! Ner och duscha lite snabbt, och så upp och äta frukost. Och sen in till dom smarta människorna på AF. Satt där typ 15 minuter när hon ringde till Kristinehamn och sa upp jobbgarantin och skrev ut ett nytt som jag skrev på. Sen fick jag ett fint papper med massa bra datum på. Ska, äntligen som hon så fint uttryckte sig, få komma iväg på lite aktiviteter! Det var nästan så jag jublade när jag gick därifrån!
Så nu har jag nåt jäkla seminarium jag ska gå på imorn, och nån annan skum sak på onsdag. Dom är VERKLIGEN begåvade på AF!

Nya planer förövrigt. Vill börja plugga. :) Jag vet inte till vad eller nånting, jag vet i alla fall att jag vill börja plugga! Det är väl ett steg närmare verkligheten. Tips nån? Vad skulle jag ens passa som?

Enzo och Dino har vart på äventyr idag. ;)  Cornelia ringde när jag var påväg ut och sa att dom var ute! Grannen hade hittat dom och släppt in dom igen. Så väntade med promenaden. Dom hade ju trots allt vart ute och sprungit redan! Spännande och se världen på egen hand.

Uppdaterar sen!
Puss & kram!

Förstår inte varför?

Vi bor i Sverige, där vi har ett klimat som säger att vi har sommar, höst, vinter och vår. Som alla förhoppningsvis redan vet. Att många svenskar åker utomlands på vintern förstår jag. Finns väl egentligen ingen människa i hela världen som vill ha vinter med en massa snö. Skit samma, det jag inte förstår är varför människor solar solarium! Jag har aldrig fattat varför. Ligga under levande döden och bli brun. Okej det är väl en sak och kanske grunda inför sommaren, men och lägga sig i ett solarie mitt i vintern?? Vad har det för inverkan? Man blir brun mitt i vintern, alla fattar att det är solarie!
En annan sak, BRUN-UTAN-SOL! Vem är den smarta människan som hittat på en sån dum grej? Att komma under den tidiga sommaren med stora fläckar av brun kräm över kroppen. Nej bort med den hemska brun-utan-sol!
Kort sagt, varför vill alla tjejer vara bruna även på vintern? Man visar väl ändå inte kroppen när det är 20 minus? Eller har jag helt fel?

Fråga mig inte varför, men fick ett sånt infall bara! Får sånt ibland, av olika anledningar. Jag tycker inte illa om nån som solar solarie, så är det verkligen inte! Jag förstår bara inte nöjet med att sola mitt i vintern? :)

Helvetes jävla skit!

Har en fundering om hur den "fulaste" svordomen lyder. Den vill jag lära mig! Lördag idag, 8 grader varmt och solen är på väg fram! Då blir jag såååååååå häääääääääär glad! Min bil är lika skitig som innan jag tvättade den. Kunde lika gärna ha väntat tills idag med att tvätta den! Men icke! Får tvätta den när jag kommer hem, byta till sommardäck och städa bilen!
Nog tjatat om min bil och missen med att jag tvättade den när snön kom! ;)

Ikväll smäller det! Final i melodifestivalen! Och jag kan med glädje konstatera att Caroline af Ugglas inte längre leder den senaste omröstningen! Hittade en på svt.se där topp 5 lyder.
*EMD
*Måns
*Malena Ernman
*Alcazar
*Caroline af Ugglas
Det är med glädje jag läser det! Inte bara för min egen skull utan för Sveriges skull! Vi i familjen Sandin har nämligen en liten interntävling där vi satsar 20 kr på en låt som vi tror på! Årets bidrag för min del är just EMD. Så jag hoppas och håller alla mina tummar ikväll! :)
Förövrigt så ska jag och Rebecca städa ikväll!! Kvart över sju! Fatta vi ska städa fort! Tänker verkligen inte missa en sån här jämt och spännande tävling! ;)

Igår var jag och kollade på a-flickorna när dom spelade lika mot Hylte! Pinsamt tjejer! Jag och Emma hade i alla fall sjukt kul!!!  Efter matchen så städade jag och Rebecca också. Gick otroligt fort för att vara hon och jag. Hoppas bara vi lyckas lika bra ikväll! :)

Puss & kram!

Det var bra onödigt tycker jag!

Det kom som bekant massa snö igår! Helt onödigt, allt har typ töat bort! Jag ber om ursäkt mina vänner, känns som om det var mitt fel att snön kom eftersom jag tvättade min bil! Hade jag väntat med det typ tills idag så hade det aldrig blivit nån snö! Måste ha gjort nåt ont mot världen! Bara så ni vet, bilen är tyyyyyyyp lika skitig som innan jag tvättade den.

Fredag idag, har vart vaken sen 6. Städade högskolehallen, sen nu har jag vart och rastat hundar. Om en timme ska jag åka och städa på Aspero. Och ikväll mina damer och herrar så ska jag till sporthallen och kolla på a-flickorna när dom spelar, efter det så ska jag och Rebecca städa även där! Himla städande idag tycker jag. Är mest bara glad, det är pengar! Något som jag är i behov av! Ska även ta tag i mitt CV också, skicka iväg det till nåt företag som jag fick tips om. Kanske leder till nåt mer städjobb, något som jag är bra på. :) Tänk om det hade vart lika roligt och städa hemma hos mig själv, eller åtminstonde DISKA! Skulle behöva det nu också. Men orkar verkligen inte! Får ta tag i det när jag vart och städat. Då ska jag ändå laga mat och ska befinna mig i den hörnan på rummet.

Kanske kommer en update senare när jag tillbringat lite klockren tid i sporthallen! :)
Puss &  kram!

Vad har jag gjort för ont mot den nuvarande väderguden?

Vaknade imorse av att solen sken! Vad underbart tänkte jag, då kan jag tvätta min bil sen efter jag vart ute och gått med Bosse och Diva! Det var också nånting jag gjorde, även fast solen just då hade slutat skina. Åkte till flygstadens biltvätt och tvättade min bil! Den blev GRÖN!! Tro det eller ej, men jag har faktiskt en grön bil från grunden även fast det bara visar sig ibland! Bilen hann till och med torka innan jag vid kvart i tre kommer ut och ser den hemska upplevelsen att det SNÖAR!!!!!!!!!!!! Hur vore det om man följde väderleksrapporten? Men jag står fast vid det! VAD HAR JAG GJORT FÖR ONT MOT DEN NUVARANDE VÄDERGUDEN?? När jag vill tvätta bilen och det vart fint väder, då har jag inte kunnat. Och när jag väl har haft tid så har det regnat. Idag var det perfekta dagen! OCH SÅ SNÖAR DET! Förlåt mig, men vad i helvete har jag gjort för ont???????
Okej, den blev ren en stund i alla fall, och jag slipper tvätta den på ett tag. ;) Får väl se lite positivt i det.

På träningen nu ikväll insåg jag en väldigt rolig sak. Det är alltid roligare och ramla när man har nån med sig! Eller vad säger du Carola? ;) När jag väl fångat upp Carola så kände jag att jag var på väg ner mot golvet, så jag får typ tag i Carolas tröja eller nåt och får med henne i fallet. Varför ska man ramla och slå sig ensam när man har ett helt lag och ramla med! ;) Anfallet senare så är det Söder som får med sig mig i fallet, hon gör typ sälen på mig eller nåt! hahahahaha!
Kort och gott, det är mycket roligare och ramla med nån, än ensam!

Godnatt!
Puss & kram!

Som Kicki skulle sagt "Jag är nöjd"

Jag är nöjd med livet just nu. Dessutom är jag sjukt nöjd med utseendet på bloggen! ;) Jag kan inte hjälpa att jag är bäst!
Hade väl egentligen inget syfte med just detta inlägg. Ville mest ordbajsa av mig lite. Jag har världens bästa vänner, familj och framförallt så spelar jag i världens bästa lag! Finns faktiskt inget att klaga på just nu!
Har snart vart glad och positiv en vecka! Det är rekort om jag inte missminner mig helt! :)

Sov så gott alla!
Puss & kram!

Nära-döden-upplevelse!

Folk säger att man ska ha roligt på jobbet. Okej man behöver inte överdriva känslan! Jag har, som jag tidigare nämnt, jobbat en dag på aspero. Fick förövrigt reda på idag att jag ska jobba hela veckan, något som jag verkligen inte säger nej till. Hur som helst så kom jag till skolan sådär strax innan fyra. Pratade ett bra tag med Marie innan jag startade städet! Började bra, var inte sådär överdrivet mycket och göra. D-korridoren gick bra, A-korridoren gick bra och sen skulle jag påbörja toaletterna i B-korridoren! Jag trodde helt seriöst att jag skulle kissa på mig, LARMET GÅR! Det ska ju inte gå igång förens om en timme tänker jag, medans jag står och skakar och funderar på vad jag ska göra!! RInger till Glenn och har panik. Går sen in på hans kontor och ringer securitas, från den FASTA telefonen. Vilket innebär att jag får lägga ifrån mig den och springa ända ner till Lill-Maries kontor och kolla vad som står på panelen för att sen springa tillbaka och upptäcka att det är från datasalen den piper. Larmet har då slutat, som tur var. Larmade av, och sen på igen och så tillbaka till securitas-snubben i den fasta telefonen! Shiiiiit säger jag bara. Har aldrig vart så rädd tror jag! Det kommer många tankar när sånt händer! Trodde helt seriöst det var nån som gjorde inbrott och skulle döda mig! Som tur var så gick allt bra i alla fall. Livrädd städade jag klart toaletterna och åkte till träningen! Får ta det jag missade imorn.

Träningen var förövrigt också sjukt kul, något som jag behövde efter min nära-döden-upplevelse en timme tidigare. Spelade med tre lag, där jag tillhörde "dom-jätte-gamla" Tar det inte personligt! ;) Inte lätt och vara gammal ibland! Tidig träning imorn, så får bli en timme i alla fall om jag har tur och blir klar i tid.

Godnatt!
Puss & kram!

Jo då!

Jag är nog nöjd än så länge! Kommer väl småfixa med den när jag får ork och så! Men den blev genast lite gladare! :) Lite beskrivande för mitt liv just nu! Förändring och glädje! Typ! ;)

Puss o kram!

Det bor en dammråtta i varje hörn!

Jag är HYFFSAT trött på grått väder! Jag har velat tvätta min bil sen i fredags nu! Eller ja, hela sanningen är väl att jag har velat tvätta min bil i två månader snart! Nu när man för en gångs skull är ledig stora delen av dagen så är det grått, har precis slutat regna typ! Termometern står på 7 grader, bättre förutsättningar får man leta efter. Men så kom det här jävla regnet. Lite sol hade inte vart några fel. Med tanke på att resten av sverige typ har snökaos, så kanske man skulle vara nöjd med lite regn. Men är sjukt trött på det!

Hittade just en enorm dammråtta på mitt golv, jag vet inte vart den kommer ifrån riktigt. Förmodligen har den blåst fram från under sängen. Skulle man dammsuga där också? ;)

Jag är ganska trött på min blogg, igen. Blir nog en liten förändring under dagen skulle jag tippa på. Vet bara inte hur jag ska ha den. Det blir en liten fundering. Men nåt måste göras känner jag. ROSA vad är det för färg. TÖNT! ;) Nej gillar faktiskt den rosa, men måste hitta på nåt kul nu!

Puss o kram!

Happy times!

Helgen är förbi, gick ovanligt fort som alltid! Har vart glad hela helgen lång! Det händer inte ofta, men nu har jag ingen anledning alls till att vara arg, sur eller ledsen. :)
Lördagkvällen tillbringades tillsammans med Carro hemma hos henne. Åt pizza och kollade på Andra chansen! Jag tycker fortfarande inte det var rätt låtar som gick vidare därifrån! Säger som så många andra här i världen. Antingen så älskar man Caroline af Ugglas, eller så tycker man mindre bra om henne. Delade meningar om det! Ville egentligen ha ordet hata där, men tycker det är ett väldigt starkt ord! En sista sak om melodifestivalen! Se för fan till och skicka rätt låt till Moskva! Sverige behöver inte skämma ut sig mer, det räcker med att vi skickade Charlotte Perelli förra året!
Okej, söndagen årets största drabbning. Derby i alehallen! Grymt taggade och laddade inför matchen. Jag tycker vi går in och gör en helt okej match. Dessvärre så förlorade vi. Men plockade upp ett 12-7 underläge, dock tappade vi lite på slutet. Men jag tycker ändå vi gjorde en helt okej insats. Har ju spelat både BÄTTRE och SÄMRE! Trots förlusten så behöll jag min glädje! Det är skönt och gå runt och känna glädjen i kroppen. :) Klart jag var frustrerad, det måste man vara en stund efter matchen! Men ändå.
Måndag idag IGEN. Lilla Dino kom till mig imorse. Träffade min hyresvärd som typ hade vaknat på fel sida eller nåt. Men han säger att vi absolut inte får ha husdjur här. Kul att man blir informerad om det när man flyttar in. Jag vet en som kommer vara på hugget när värmen börjar komma och jag ska öppna mitt fönster, då jävlar ska vi se vem som har allergi! När grannen under står och röker på balkongen så det blåser rakt in i min lägenhet. FAN så mycket värre än en liten hund som knappt säger nåt alls. Dumt och brusa upp, men blir bara så sjukt irriterad!
Har även vart på Aspero och städat. Glenn ringde och frågade om jag ville ställa upp idag och imorn eftersom städerskan är hemma och sjuk. Och självklart ställer man upp. Man säger aldrig nej till lite pengar. :) Och städa är ändå nåt jag kan och är bra på! DEN NI!

Nu ska jag vara jättesnäll och hjälpa min syster med en uppsats!
Puss & kram!

Jag saknar min mus!

Okej inte ordagrant, men jag saknar min DATAmus. Skulle packa ner min dator när jag var hemma sist. OCH GLÖMMER LÄGGA NER MUSEN! Jävla tabbe Malin! Så är det, får väl åka och leta efter nåt liknande den jag har. Gillar när musen är lite mindre än orginalstorlek! Okej, det börjar spåra ur lite nu. Jävla mustjat nu!

Fredagkväll. Matproblemet är löst. Får bli pommes, beanesesås och kött. Inte lyxmiddagen kanske, men alldeles lagomt för mig och äta en fredagkväll! Sen när jag redan brutit mitt löfte om att dricka cola så ska jag ikväll, tro det eller ej. DRICKA COLA! Woho! Känns väl egentligen inte som om jag behöver det, är nog överaktiv som det är just nu! Vi får väl se om det är motsatt effekt med cola denna gången då. Hoppas inte! ;)

I'm totally in love with Erik Segerstedt! Tycker det är lagomt roligt att jag upptäckte honom tre år efter att han "slog igenom" eller vad man säger! Vilken människa i alla fall! Och inte tala om VILKEN RÖST! Blir som trollbunden när han sjunger. Det är bara och inse, jag är helt såld på Erik Segerstedt. Jag lovar, jag är inte fjortis som hänger efter honom och skriker när jag ser honom. Jag är helt enkelt bara helt såld! Helt trollbunden av människan! Där har ni mitt ord!

Puss o kram skumbanan!

Jag är inte störd, bara väldigt glad!

Känner själv att jag ligger två hundra kilometer över mitt normala! Men jag lovar, det är bara jag som för en gång skull är glad! Det händer då och då. Och idag är det verkligen en sån dag! HAPPY HAPPY HAPPY! Jag lovar, det ligger även lite stördhet i det också! För helt normal är jag inte! ;)
Fredag idag! Vad händer fredagen den 6 mars i en lägenhet på 18 kvm i Halmstad idag då? Bra fråga, det har jag funderat på också. Håller på och gå mig själv på nerverna. Eller så är det bara jag som håller på och bli schizofren! Antingen eller! Förmiddagen har gått åt till att vika tvätt och missbruka Erik Segerstedt. Hade planer på och diska också, men nåt som jag för tillfället inte orkar. Måste försöka ta tag i det innan dagen är slut. Tittar också med jäma mellanrum ut genom fönstret och ser bara grått!! Det är tråkigt ute, man blir helt deprimerad. Hade planer på stan och träffa Jecka, men dom planerna dödade jag för sådär 20 minuter sen när jag hade tittat ut genom fönstret en gång i minuten och insett att det bara blev gråare och gråare! Däremot har jag en plan och åka till maxi och göra av med lite pengar. Behöver hitta på nåt och äta, vet dock inte vad. Tips?
Nej så här kan vi inte ha det. Blir nog en kort uppdatering senare också om jag känner mig själv rätt! Annars kommer dom väl tätare och tätare nu för tiden! :)

Over and out!

Har just tillbringat en helg i dom norra delarna.

Eller ja, norra och norra, men östra värmland i alla fall! Mer norra delarna än vad halmstad ligger i alla fall! Har vart hemma hos min älskade familj i Krille höla!
Kom hem på onsdagkvällen. Blev en ganska slapp kväll, man blir ganska slö av att köra 40 mil. (34 om man åker en annan väg) Blev ganska tidigt i säng. Upp hyffsat tidigt på torsdagen i hopp om att jag skulle färga min systers hår, vilket inte blev av förens på kvällen. ;) Sen bar det av till frissan och klippa av hela min man. Klippte av säkert en decimeter av håret. skönt och bli av med det slitna!
Fredagen tillbringades i Karlstad. Skulle på synkontroll halv tio. Gick faktiskt bra, hittade ett par snygga, enkla och hyffsat diskreta glasögon som jag ska hem och hämta om en månad igen, då ska jag också på linskontroll. Efter city bar det av till Wåxnäs för att kolla på halsband till våran söta Ronja. Tog även en sväng till Rusta och kikade lite. Vi hittade ett riktigt fint halsband till Ronja. Åkte sedan till El-giganten där jag investerade mig en extern hårddisk, mycket bra inköp måste jag säga. Ikea nästa, där jag köpte mig ett nytt soffbord. Även sjukt nöjd med det. Äntligen slipper jag det otympliga åttkantiga bordet! Helt plötsligt fick jag golvyta! :)
Myskväll på kvällen med tacos och så ska det låta. Även lördagen blev mys, då vi åt gott och tittade på melodifestivalen. Efter maten åt vi min smarriga efterrätt med jordgubbar, mango och kiwi med riven vit choklad och kokos! Var egentligen meningen att jag skulle åkt tillbaka till halmstad på lördagen, men våran match var inställd på söndagen så stannade tills söndagen. :)

Hellyckad helg hemma. Nästa hemvisit blir om en månad igen. :) Nu är det en ny vecka, med hundvakt och träningar!