Trött? ja visst!

Har vart vaken typ 7 varje dag jag vart hemma nu. Är sjuuuuuukt trött nu! Efter 36 mil i kroppen!
Onsdag idag, har tillbringat stora delen av dagen i bilen på väg till Halmstad. Nu är jag här igen. Träffade Emma innan jag åkte förut. Skulle egentligen ätit glass, men blev aldrig av. Satt bara och snackade skit! ;) Åkte till Jecka när jag kom hit igen, kollade på handbollen. Damhandboll är väl förbannat segt ändå! ;) hahaha!
Betalade Åhus till Carro nu också, nu jävlar ska vi till Åhus och ha roligt!! :)

Vet inte varför jag sitter och skriver ett helt värdelöst inlägg nu! Kommer ändå inget vettigt ur mig känner jag. Vill bara sooooova! Imorn ska jag till Bosse och Diva, sen ska jag hämta Jecka. Vi ska ner till Hbg och fira in våren! Valborg imorn, tiden går fort när man har roligt! :)

Sov så gott på er alla!
PUSS & KRAM!

Ge mig ett nytt batteri!

Befinner mig återigen hemma i Kristinehamn! Gött, jo visst förutom att jag var hemma två timmar senare än räknat! Börjar väl från början då!
Under typ en veckas tid så har min fläktrem tjöit sjuuuuuuukt mycket! Men vi skulle ordna allt sånt när jag kom hem sa både mamma och pappa. För det var lugnt, skulle ändå inte hända nåt. Nej okej, lugna Malin som alltid! Startade min hemfärd igår vid halv sju, beräknade att vara hemma runt 23. Problemet var bara att när jag närmade mig Smålandsstenar så började bilen sacka! Tappade fart. Men tänkte inte mer på det. När sedan 100-vägen innan Gislaved började så slocknade stereon och vägrade starta igen! Bilen började tappa ännu mer fart, så körde in till kanten och gick på tomgång. Eller ja, bilen skulle gå på tomgång, knappt nåt motorvarv alls. FATTA DEPRIMERANDE!! Pappa sa att han och mamma skulle komma neråt, vilket typ hade tagit grymt lång tid, och jag ville inte stå mitt i skogen när det började skymma. Så körde vidare uppåt, utan stereo, ljus och knappt motorvarv! Lyckat! Det började skymma mer och mer, och jag kände mig typ ensammast i hela världen när jag åkte där i mörkret och alla blinkade på mig! Fan vilket nära-döden-upplevelse! Pappa ringde och sa att dom skulle möta upp mig i vilket fall som helst. Så i Skövde stannade jag och min kära mamma och pappa kom och räddade mig. Problemet var bara att bilen nu hade stannat! INTE ETT JÄVLA LIV i bilen! Stod där hur länge som helst kändes det som! Planen var att byta batteri mellan Volvon och min. Vilket inte funkade då batteriet typ satt fast i volvon! Så startkablar mellan och min bil startar! WIIIIIEEEE, det ser till och med ut som om den skulle kunna hålla sig, som om den till och med börjat ladda igen! TROLIGT! Mamma låg framför och lyste upp vägen och klarade mig faktiskt hem, utan ljus och stereo. På gatan sen dog bilen!
För och tillägga så dog bilen i nerförsbacken ner på E20, trodde jag skulle få ställa bilen där. Men eftersom jag typ är världens bästa så startade den igen! ;)

Oj, blev ganska långt och mycket text. Men det är i alla fall min hemfärd igår. Händelserik i alla fall. Det är inte ofta det händer! Så nu blir nästa projekt och få liv i bilen, byta bromsskiva och besiktiga den imorn. Ska ner till Halmstad igen på onsdagkväll så behöver bilen ju! Blir ingen Valborg hemma i Kristinehamn mina vänner. Men det är långt tills onsdag, så man hinner med mycket på dessa dagarna också! :)

Keep smile beatiful!
PUSS & KRAM!

My hometown tonight!

Lördag idag, är riktigt pigg med tanke på att vi var hemma vid typ halv tre inatt. Riktigt trevlig kväll med bästaste tjejerna! :) Först förfest här, sen promenad in till Moon med mellanlandning i rondellen här vid oss (dock inte den stora). Och en kisspaus på diskret plats! ;) Igår krävdes inte mycket alkohol för att få mig att bli glad! Upp 6 och städa högskolan, förkyldning, hosta och mindre feber än tidigare. Jag sa att det inte krävdes mycket va? Det var sjukt kul i alla fall, men det kan inte bli nåt annat än bra i rätt sällskap.
Det är helt sjukt, för en vecka sen var det fest hemma hos Carro. Kändes som om det var igår. Men som sagt, en hel vecka. Har hänt en del på en vecka, inget nämt och inget glömt.

Åker mot my hometown ikväll. Ska städa sporthallen med bästaste Rebecca först. Sen bär det av hemåt. Och som jag typ skrivit överallt så har jag 4 timmars bilfärd hem, har du inget för dig mellan typ 19 och framåt så välkomnas all sällskap som kan ges. :) Blir hemma tills onsdagkväll, sen kommer jag tillbaka. Jag vet att ni kommer sakna mig. ;) Men jag har telefonen och datorn med mig! haha!

Ha en fortsatt bra helg mina vänner! :)
PUSS & KRAM!

Sjuuuuuuk!

Det är inte ofta som jag tycker synd om mig själv! Men idag gör jag det! Feber, förkyld, hosta och huvudvärk! Man kan inte mer än tycka synd om sig själv! Speciellt när solen skiner och det är varmt ute! Suck! Blev i alla fall lite glad när jag kollade på ingående saldo att jag på måndag blir rik igen! Då kan jag bo kvar i lägenheten en månad till! ;) Där framstod jag som världens fattigaste, vilket i och för sig stämmer klockrent på mig!
GÖR MIG FRISK! Hatar det verkligen! Känns som om det kommer hålla i sig i en evighet! För samtidigt som denna underbara förkyldning/hosta så kom våren på riktigt också. ALLT kom på samma gång, jävla pollen!

PUSS & KRAM på er!

Man ska sluta när man är på topp!

Ja man brukar så fint säga det! Det är väl så jag får avsluta det som aldrig påbörjades då!
När det är som bäst så går det bara åt helvete! Jag är så förbannat trött på mig själv!

Har vart på arbetsförmedlingen idag! Dom har fan inte ett vettigt ord och säga! Veckans värsta dag är fan tisdagar när man tvingas gå dit och vara värdelös! Jag behöver inte tryckas ner mer! Usch JAG HATAR VERKLIGEN ARBETSFÖRMEDLIGEN!
Skönt och få det ur sig i alla fall, precis som om ingen redan visste det. ;)
Sen vart det stan med Hanna en stund och sen till Jecka och kolla handboll. Är verkligen helt slut idag! Sovit dåligt och vart på allmänt dåligt humör! Säg inte att jag håller på och bli sjuk nu mitt upp i allt också! Det orkar jag inte!

DÅLIGT HUMÖR, rädda mig!
Puss & kram!

Livet som arbetslös suger!!

Måndag idag igen! För och nämna som så många andra gånger så HATAR jag måndagar! Okej att jag hatar alla dagar just nu men ändå! Uppehåll från träningen vilket är ett stort tomrum och fylla just nu! Promenad nån?
Som sagt, måndag idag! Halva dagen har redan gått och jag är redan trött på livet! Att sitta i lägenheten på 18 kvm dag in och dag ut suger verkligen! Har vart ute och gått med hundarna på förmiddagen. Jag skojar inte, men hade jag inte rastat hundar så hade jag vart död nu! Kan man skylla allt på lågkonjunkturen? Rätt svar är deffenitivt JA!
Är fortfarande grymt sugen på att börja plugga. Ska snacka med komvux när jag kommer hem. Läsa Matematik B på distans, ja visst! Efter det ligger jag fortfarande fast vid att jag ska plugga till sjöbefäl! Den drömmen ska bli sann!

Var ute på en långpromenad över Vallås igår. Var borta typ 1½ timme eller nåt. När jag gått halvvägs så ångrade jag mig! Kände vad jobbigt det var och gå. Sen vill jag tillägga att det är rätt trist och gå själv! Promenad nån? ;)
Ja, hur ser planerna ut för resten av dagen. Bra fråga, borde egentligen städa men det suger ungefär lika mycket som att vara arbetslös!
Om ändå solen ska skina, varför kan det inte lika gärna vara varmt då?

Nej usch känns som om det blev ganska trist det här! GÖR MIG GLAD!!!!!
PUSS & KRAM!

Heeeeeelt sjuuuuuukt!

Då var ännu en helg över. Även denna har gått helt sjukt fort! Fredagen började med att jag var lite hundvakt åt mina söta små hundar! :) Innan dess körde jag även Hanna till klubban för att hämta en madrass. Hon och Jecka åkte till Allingsås för att döma. Kvällen tillbringade jag tillsammans med Carro hemma hos henne. Vi brände ihop två riktigt bra skivor. :) Tog sedan en promenad och snackade lite skit. Kom inte hem förens halv två nånting, och självklart så somnar man ju aldrig direkt. Somnade väl runt halv tre. Lagomt trött!

Lördagen började som vanligt med det traditionella meldoikrysset! Vad vore en lördag utan det liksom? ;) Sen segade jag precis heeeeeeela dagen fram till eftermiddagen. Då gjorde jag ångbastu i duschen. Tog en riktigt lång dusch med andra ord. Åkte sedan till Carro vid cirkus halv tre, ingen koll men det lät bra! ;) Vi lagade kycklinggryta och bulgur. Riktigt gott var det! Sen helt plötsligt så var klockan JÄTTE mycket. Varken jag, Carro eller Emma var ens halvklara och alla skulle komma vid 18-tiden! Lyckat!
Folket började droppa in vid strax efter 18. Det roliga med hela festen var att jag kände inte en människa förutom Carro och Emma. Ja och så du Charlie! ;) Men det blir så när man är så känd som jag! Du gjorde i alla fall min kväll vill jag lova! Det säger väl allt! Hur som helst så gick jag från att inte känna nån till att prata med nästan alla och ha serious talk med ett fåtal. Ingen nämd och ingen glömd! Ja, jag är faktiskt stolt över mig själv! Det är sån jag är! :) Jag åkte till och med bil igår! Det var världens härligaste upplevelse! 945 turbo! Den känslan är underbar vill jag lova!

Söndag idag, kan väl i stora drag säga att jag och Carro gick och la oss halv 6 imorse! Låg och snackade en bra stund. Ställde min klocka på 10 så jag inte skulle sova bort hela dagen! Det gjorde jag verkligen inte, utan Malin Sandin hon vaknade till och med innan klockan ringde och var lite pigg till och med! :) Somnade om en halvtimme till och vaknade av sms! Sen dog min telefon!  TRIST!!!! Gick in och väckte Carro, vi gick ner och åt frukost sen cyklade jag hem och hämtade min bil. Vi åkte till Oskarström och kollade på fotboll! Vår vän Emma spelade seriepremiär, och vem vill inte missa när hon spelar! ;) Amanda spelade också. Det var en RIKTIGT spännande match vill jag lova. Oskarström vann bara med 22-0! Är det sånt man kallar utklassning?
Ja, och nu sitter jag här. Funderar över livet och är allmänt nöjd med tillvaron! Jag är världens bästa Malin och jag har framförallt världens bästa vänner! Utan er hade jag inte överlevt! Där ska ALLA ta åt sig!

Keep smile beatiful!
Puss & kram!

Huvudvärk från morgon till kväll!

Att vakna på morgonen med blixtrande huvudvärk är ingen stor hitt om jag säger så. Man tar en huvuvärkstablett och hoppas att det går över. Men fan vad fel man har, att genomgå en dag med blixtrande huvudvärk och försöka vara trevlig och social är fan inte lätt alltså. Jag har dock klarat av det ganska bra!

Vaknade vid 9-tiden, startade datorn som alltid! Åt lite frukost och gjorde mig i ordning. Åkte sedan för att ta ut pengar och sen lämnade jag in min bil till Naser (gör lite reklam nu). Gick hem och drog på en film, lagomt tills den var slut så ringde han och sa att bilen var färdig! SÅÅÅÅÅ UNDERBART, min bil låter inte som en raggarbil längre! ;)
Åkte till Bosse och Diva och gick en runda med dom. Sen åkte vi och hämtade Jecka för att åka och handla lite mat. Vi gjorde världens godaste pastasallad!! Och så hade vi kyckling till det. MUMS säger jag bara. :)

Solen har skinit idag, det har inte riktigt gjort huvudvärken så mycket bättre! Usch jag hatar verkligen att ha huvuvärk! Hoppas det blir bättre tills imorn!
Hoppas jag däckar snart så jag slipper smärtan!!

PUSS & KRAM PÅ ER!

Påskhelg hemma!

Då var man tillbaka i Halmstad igen, efter en helg hemma i dom värmländska skogarna. :) Åkte hem på skärtorsdagen, var hemma hyffsat sent. Grymt segt och åka buss ändå! Det är nu jag kommer ihåg varför jag hellre åker bil hem! Nissastigen är inte så tråkig trots allt! ;)
Långfredagen stod för dörren. Jag och mamma åkte ner på stan, som kristinehamnsbo säger det sig själv att man tillbringar förmiddagen på stan. Motorcyklar i massor! Då är det verkligen vår! Fint väder i år också! Inte nog med det, rekordmånga motorcyklar också! Träffade upp Maria på stan och sen träffade vi Emma! :) Förövrigt så kommer det upp bilder på motorcyklarna på bilddagboken och evenetuellt också facebook!
Långfredagskvällen tillbringade jag hos Maria. Jag, Maria, Johannes, Julia och Gabi. Vi åt trerättersmiddag och sjöng sing star! Himla trevlig kväll måste jag säga!
Påskafton! Åkte ut och satte en påsklilja på mormors grav. Det var ju påskafton för ett år sen som hon dog. Okej att årsdagen redan har vart, eftersom påsken flyttar på sig, men påskafton är alltid påskafton. Efter det åkte vi och köpte massa äckligt godis. ;) Kan säga att nu är det slut på sånt Åkte hem och gjorde massa god påskmat. Hade en riktigt mysig påskmiddag med mamma och pappa. :)
Körde mamma till jobbet sen åkte jag och pappa ut till båten. Målade botten och gjorde klart det sista inför sjösättning. Fick typ färg på hela armen! Typiskt! ;) Men det slits väl bort antar jag. Hjälpte även till och masta på Mini compisen. Satt och mådde allmänt gött i solen resten av tiden!
Påskdagen sjösatte vi båten! Underbart och få den i vattnet, även här tänkte jag lägga upp bilder när jag kommer så långt! Första grillningen ute på kvällen och ett gott glas vin, bättre kan det inte bli!
Igår åkte jag tillbaka till Halmstad igen, men blir hemfärd igen den 25e för att besiktiga om bilen. Ska eventuellt vara hemma över valborg också tänkte jag. :)

En riktigt trevlig och lyckad helg hemma! :) Alltid lika underbart och vara hemma! Idag blir det Bosse och Diva, sen arbetsförmedlingen. Ska även träffa Carro och planera lite avslutningsfest med världens bästa lag.
Kände att det här blev ett ganska långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa och glöm inte kolla på bilderna som förhoppningsvis kommer upp under dagen. :)
Puss & kram!

Sitter intryckt i ett hörn på golvet!

På väg hem nu äntligen, åkte från Halmstad 13.40 och ska vara hemma 21.25. Problemet är bara att jag glömde kolla hur länge jag skulle vara i Göteborg! Det har nu visat sig att jag ska befinna mig här i cirkus en halvtimme till. Till sanningen hör då också att jag redan har suttit här sen halv fyra! SEEEEEEGT!
Tänkte jag lika gärna kunde starta upp datorn slå mig ner på golvet och skriva lite blogg! Nu när jag har så gott om tid på mig alltså! ;) Tre uteliggere har passerat mig och rensat papperskorgarna. Viktig info för er som läser! Men måste ju fylla ut med nåt kände jag! Folk springer som yra hönor, såhär i påsktiderna! Det är skärtorsdag idag och påsken står för dörren! Imorn ska jag till Maria och ha myspys med henne, Johannes och Gabi. :) Kommer bli trevligt har jag en känsla av!

Men hallå, där slog jag död på sådär några minuter till och fick ändå med lite nytta i bloggen! Bussen kommer förhoppningsvis in lite tidigare än 17.30 hoppas jag! För i så fall så är det inte lång tid kvar! Tur det, för mitt batteri på datorn börjar ta slut!

Glad påsk på er alla underbara människor!
Puss & kram!

För Jecka och Malin är typ bäst! ;)

Söndagen tillbringades tillsammans med Jecka, Hanna och Nathalie i Ullared. En riktigt trevlig dag. Och en väldigt lååång dag! :) Åkte hemifrån vid strax efter nio och  var framme lite innan tio. Inte överdrivet mycket folk, men tillräckligt för att det ska vara mycket! Skönt och inte ha några tider alls och passa, eftersom Jecka hade superont i höfterna så tog vi det ganska lugnt. Tror vi åkte hem igen vid fem! Så det blev verkligen en heldag på Ge-kås! Hittade två riktigt snygga och underbara tröjor! Helt kär i dom! Hittade även en snygg sjal! Sen blev det mest lite smått och gott som man brukar köpa när man är där. :) Är sjukt nöjd med mina köp! Bilder på tröjorna ligger ute på http://sandinmalin.bilddagboken.se
En riktigt trevlig dag! Men grymt trött på kvällen kan jag lova!

Måndag igår! Åkte till Holm för att vara hundvakt till underbaraste hundarna. :) Sen ringde Jecka och frågade om jag ville komma in till stan. Åkte in och mötte upp henne. Så gick vi och käkade thaibuffé! Typ huuuur gott som helst! Satt där länge och snackade en massa skit, sen köpte Jecka en aaaas snygg klänning på H&M. :)
Varken jag eller Jecka orkade åka hem så vi tog en tur till Eurostop också. Satt och kollade på folk och snackade ännu mera skit. Så som bara Jecka och Malin kan göra! ;) Efter en lång dag begav vi oss hem till mig och kollade på Hundtricket! Sjuukt bra film ändå! Körde sedan hem Jecka och åkte hem och somnade!
FÖR JECKA OCH MALIN ÄR TYP VÄRLDENS BÄSTA!

Tisdag idag, vilket innebär träning med bästaste laget. Tänkte följa med Hanna innan och kolla på 92-orna när dom spelar mot Varberg. :)
Känns som ganska trist väder ute också, om man jämför med hur soligt och fint det har vart dom senaste dagarna. Tittar man däremot på termometern så står den på 13 grader. Inte helt dumt det heller.  Känns som om den kommer stiga också, hoppas på det!
Förövrigt så har jag vart duktig och sökt jobb idag också, som tågstädare.

2 dagar kvar tills jag åker hem hörrni! ;)
Puss & kram!

Vad heter bastu i flertal?

Okej, skriva blogg när klockan står på 3.15 är väl inte det ultimata men va fan! Kan ändå inte sova så! ;) Vilken kväll säger jag bara. Vet inte vart jag ska lägga den på en 10-gradig skala. Tror till och med den har vart både i botten och toppen! Med världens bästa människor så kan det aldrig bli tråkigt! :) Började med och äta på Harrys med Jecka, Hanna och Rebecca. Mycket trevligt måste jag säga! Sen begav vi oss mot tre hjärtan. Var typ först där, alldeles ensamma! Kvällens bästa var när Rebecca kastade iväg sin snusdosa så den landade framför ett gäng killar! Går inte och beskriva, måste upplevas! Hahaha! Träffade sen Petter och hans kompisar där. Mycket trevligt det också.
Kvällens bästa kommentar är nog när vi går hemåt. "Det där ingrävda trädet" Hmm, hur kan ett träd som står i en trottoar vara ingrävd? Borde den inte vara in-asfalterad då? Jaja, det var klockrent i alla fall! :) Har även fått min efterlängtade fråga besvarad också! BASTU I FLERTAL!!!! BASTUAR? Eller vad var det! Som jag alltid funderat över så har tankarna och funderingarna legat där. Inte helt ute och cyklat i alla fall.

Mycket trevlig kväll i alla fall! :) Med trevligt och underbart folk så blir alla kvällar guld värda! Alla i min närhet betyder MASSOR!
Imorn är det Ullared klockan 9! Uppdaterar mer efter det antar jag! :)

Sov så gott!
Puss & kram!

Fuck you, I'm TÖNT!

Världens megatönt, här har ni mig! Tyvärr kan jag inte göra nåt åt det, har försökt men insett att det är medfött! Konstigt nog så blev just jag töntig och inte min syster, hon blev bara nörd! ;) Du och jag Marie! ;)

Sååå, vad har jag hittat på en torsdag som denna då? Bra fråga, var uppe tidigt imorse och åkte till Vägledningscentrum! Mina planer om att börja plugga blev STARKA! Äntligen ska jag ta tag i det. Första steget till att ens kunna söka till det jag vill kräver Matematik B. Första delmålet i livet, nästa blir att söka till antingen Chalmers eller Högskolan i Kalmar! Känns som om jag är på spåret nu i alla fall. :)
Vad har jag annars gjort? Vart på östra stranden och blivit lycklig av vattnet och solen! Tyvärr har det inte blivit så mycket annat. Städ och tvätt stod på schemat idag, måste göra det nångång också och idag var en ledig dag. Har även tagit mig tid till att städa duschen! Den du Hanna! ;) hihi! Tvättat duschdrapperiet och mattan. Så nu ska väl spindlarna vara utrotade hoppas jag!

Helt underbart väder även på kvällen! Klockan är ändå kvart i nio och termometern står på 10 grader! Solen har precis gått ner utanför mitt fönster. Rosa/oranga moln svävar mot mörkret och jag är supertrött!
Imorn är det fredag och jag ska upp och städa högskolehallen klockan 6! Sen ska jag till Arbetsförmedligen för sista gången denna gång! :) ÄNTLIGEN säger jag bara! Sen är det helg igen!

Puss & kram på er!