30 april!

Valborgsmässoafton! Det bara vräker ner regn ute! Vaknade imorse med 39 graders feber och dunkande migrän! Huvudet har inte lämnat kudden många gånger den här morgonen i alla fall! Var nere och duschade nyss och en del av den brännande huvudvärken försvann. Febern är påväg ner hoppas jag och allt känns mest pissigt. Har varken ork, lust eller tid och vara sjuk! Och till råge på allt så har jag världens hosta och ont i halsen!

Nej usch, jag hatar och beklaga mig. Förutom det så är det nog ganska bra trots allt! Ska nog utanför dörren lite senare för att köpa en flaska vin. Förmodar att det inte blir nåt jätte ståhej ikväll. Har inte planerat nåt, och det regnar ute!
Alla högtider är överskattade! Plus med denna är att våren är påväg. Man får nästan en bekräftelse på att våren är påväg! Okej, det där lät töntigt! ;) Det är febern som yrar tror jag!

Xbox, toast och titta på regnet!

Take care!

Solstråle!

27 april!

Löning och alla jublar! Malin gråter! Fan vad jag hatar att inte få några pengar! Dom få man får, är slut innan den nya månaden ens har börjat! Och ändå har man inte gjort nåt med dom få pengarna man får. Betala räkningar eller handla mat? Och så ska den där bilen ha lite soppa också! Ja då var dom pengarna slut och det roliga över! SUCK!

På torsdag och fredag ska jag i alla fall gå bredvid på Daglig verksamhet. Dom ringde även därifrån idag och frågade om jag ville jobba veckorna 26, 31 och 32 i sommar! Och visst vill jag göra det. Jag vill ju ha pengar! Något som är desto tristare är att jag nu kommer få säga nej till lastbilsutbildningen som jag jättegärna vill gå, om jag kommer in! Jag har verkligen världens i-landsproblem!
Har tillbringat dagen tillsammans med världens bästa Hanna. Vi har vart inne i stan en sväng och sen ute på Eurostop. Det bästa med Hanna är att man aldrig har en tråkig stund tillsammans med henne! Vaknade med världens sämsta humör! Något som har ändrat sig nu. Tack Hanna! :)
Ska tillbringa kvällen tillsammans med Carola. Kolla handbollen och så. Kan säga att man aldrig har en tråkig stund tillsammans med henne heller! Det är med henne man bygger sina magmuskler! ;)

Jag är tacksam att jag har världens bästa vänner! Utan er alla hade jag inte vart den jag är idag! FAN VAD JAG MÅR BRA!

Lägger ut dagens bästa låt. Eller det är helt klart den bästa låter just nu i alla fall!
Stiko Per Larsson – Törneros

Take care!

Sockersöt!

Lips vs. Singstar



Blir ett litet instick med kampen mellan lips och singstar!
Efter att nu ha fått lips till xbox vill jag nu göra den jämförelse som det faktiskt går att göra mellan just lips och singstar. Enligt min mening så är singstar fortfarande högst på listan! Det är minst krångel, bara att koppla in och köra. Finns i stort sett inget som kan krångla.
Lips däremot startar problemet redan vid att synka mikrofonerna till spelet. Hallå, man hör ju redan där att allt kan gå åt helvete. Och det blir inte bättre av att det står konstiga saker i instruktionsboken. Att det ska vara så mycket svårare så fort det är trådlöst. Singstar kan i stort sett vem som helst förstå sig på, det är nästan barnsligt enkelt. Men det är också det som alla "vuxit upp" med.
Lips däremot är betydligt svårare och en massa konstiga funktioner och man kan göra massa saker. Det finns dock ingen svårighetsgrad och välja på, utan som man säger. Alla kör på samma vilkor. Det är också en massa annat som tar lite tid och lära sig. Men jag tror att ger man det lite tid så kan nog Lips bli minst lika bra. Fast finns väl ingen människa som kommer ogilla Singstar, det är partyflugan nummer ett! Lips är mest en B-version om man får var så fräck mot Microsoft och säga så!

Finns alltså både plus och minus från båda spelen. Men först på listan kommer enligt min mening fortfarande Singstar! Det kommer leva med ett bra tag! Även plus till Lips, mikrofonerna är lite flashigare och så är det naturligvis skönt att det är helt trådlöst!

26 april!

Det är inte ofta jag ser mig själv som misslyckad! Men nu är verkligen ett sånt tillfälle! När man får brev från försäkringskassan om att jag inte ska få några pengar på grund att jag var sjuk en dag, som jag inte ens var sjuk på. Tur att det i alla fall går att prata med människorna som jobbar där. Får inga pengar för den dagen, men resterande 21 dagar. Så förlorade inte sådär jättemycket, typ 300 spänn! Okej, det är extremt mycket för mig! Men får i alla fall pengar så jag kan betala hyran!
Så gott folk, jag blir kvar i Halmstad en månad till! Wohoo! Det är fan tragiskt och veta att man kanske måste flytta varje jävla månad som går! Sånna saker som gör att jag känner mig misslyckad också!

Men vadå jag lever fortfarande. Och trots att jag känner mig extremt misslyckad så mår jag hyffsat bra! Tro det eller ej! Fick god lust och göra om bloggen lite när jag var på ett strålande humör! Jag vet dock inte riktigt hur resultatet blev. Är väl inte jättenöjd. Tycker bara det ser kul ut! Men va fan! Det får se ut så en stund, tills jag orkar göra nåt annat! ;)

Var inne i stan och betalade mitt spel idag också. Jag som är så rik! ;) Med förhoppningar om att få det innan helgen! Och vet ni, till helgen är det valborg också! Sånna helger är aldrig bra för hälsan! Vi får se hur planerna ser ut. Om det blir Helsingborg eller Halmstad. Den som lever får se brukar man ju så fint säga! Och jag lever fortfarande, om så bortom verkligheten, men ändå!

Take care!

Polkagrisar, geléhallon, gröna grodor och så du!

Och en egobild på mig själv såklart! ;)

25 april!

Helt sjukt att snart april är över också! Vi går snart in i maj-månad. Kan fortfarande inte klaga över året! Anser fortfarande att det är mitt år! Några få motgångar, men det har väl alla! Annars är det helt sjukt vad bra år det har vart!

Jag är extremt grym! Något jag har insett nu i helgen! Tillsammans med mina otroligt grymma vänner! Fan vad jag gillar mitt liv som Malin! Jag kan skriva det tusen gånger och mena det lika mycket varje gång!

Helgen då, har inte gjort sådär överdrivet mycket. Vart ute i det underbara vädret, kollat handboll och hockey och surat över final-förlusten! Förbannat sur, för HV är inte värd guldet! Och andra sidan så spelar det väl ingen roll hur mycket jag surar så ändras ju inte resultatet!
Sovit sjukt dåligt i helgen också! Tillhör dock vanligheterna! ;)

Vissa förstår sig inte på det, men hemligheten med min energi finns i vatten. Tog en promenad till söder idag, satt längst ute vid havet och tittade mot horisonten! Många fattar inte meningen med det. Att sitta där i över tre timmar kan väl inte ge nåt? JO det är precis det, det gör! Eftersom jag, som ni alla vet, är en tänkare. Så byter jag min energi på detta sätt! Hav eller sjö spelar ingen roll. Det är lugnet i vattnet som gör mig lycklig. Att höra vattnet klucka mot klippor och se vågorna rulla in mot land! Och idag glittrade havet! FAN VAD JAG ÄLSKAR DET! :) Går inte beskriva känslan, den måste upplevas!

Imorn är det ny vecka och nya möjligheter, Valborg till helgen också. Vi får se vart och hur planerna landar!

Take care!

Socker smälter när det regnar, jag smälter av att titta i dina ögon!


22 april!

Solen gör underverk även idag! Kroppen och psyket håller sig i form. Även fast det inte är på topp så är det ändå över medel! Varför knarka massa antidepressiva när man har solen? Mår betydligt bättre av den enorma stjärnan! ;)

Igår åkte vi till Ystad för att se när Drott besegrade Ystad i semifinal 1! Inte för att jag håller på Drott, men handboll är alltid avslappnande. Sen var det skönt och komma hemifrån en stund!
Var även på intervju på daglig verksamhet på morgonen igår. Som jag alltid säger, det känns alltid jättebra men jag vet redan att jag inte kommer få jobbet. Fan vad intervjuer jag har vart på det senaste halvåret! VART ÄR JOBBET DÅ??!!

Imorn är det helg! Något jag gillar! Hoppas bara att solen håller i sig så blir det nog en bra helg det här också!
Dagen idag får gå till hundpromenad nu snart, glida en sväng med bilen och ikväll är det hockey igen! 2-2 i matcher! Kan inte bli mer spännande! Heja Djurgården! ;)

Take care!

Sweet as candy!

Som socker i mina ögon!

Om socker smälter, gör du det i mina ögon också! Fan vad jag faller, snart går det inte ta emot sig heller!

19 april!

Ny vecka, nya möjligheter! Helgen har vart extremt seg, har inte gjort sådär överdrivet mycket måste jag säga. Igår var det väl egentligen jag gjorde nåt vettigt.
Följde med P96 till Kungsbacka. Tyvärr blev det förlust, även fast dom skulle vunnit. Dom skulle egentligen ha spelat hemma direkt efter, men Bollebygd lämnade WO. Ganska trist! Blev lite internmöte istället. Mycket trevlig måste jag säga! Fan vad man kan sakna handbollen på bara så kort tid! Skönt att man får springa av sig lite i alla fall! :) Dock helt slut på kvällen sen. Det blev en lång dag trots allt!

Jag fick en riktig tanke förut när jag gick med hundarna. Eller tanke, mer som en flashback. När jag gick förbi skolan och såg alla småtjejer springa runt med hopprep runt axlarna och leka häst. Vad bra livet var när man var liten! Att få springa runt på skolgården och leka häst med hopprep! För att sedan gå in, sätta sig i skolbänken och lyssna på fröken som är överpedagogisk och i stort sett säger svaret i frågan. Man går på utflykt i skogen och tittar på blommor och hur våren urartar sig.
FAN vad jag kan längta tillbaka dit. Nu för tiden får man inget gratis! Man får kämpa för att få sitt självförtroende på topp! Underbara tid som barn!

Okej, det är inte så att jag är otacksam för det jag har! Är förbannat glad att jag är den jag är. Att jag har dom vännerna jag har, och för att jag bor där jag bor! Jag trivs och mår förbannat bra! Finns dock vissa saker som jag saknar! Men det är väl så det alltid ska vara!

Veckan, inget planerat mer än hundpromenader och intervju på onsdag! Kan nog bli en bra vecka trots allt!

Take care!

Söt som socker som aldrig smälter!

17 april!

Lördag och vädret är gråare än nånsin! Plus att det blåser storm typ! Det är inte så att man blir lockad av att gå utanför dörren i alla fall. Dock behöver jag ut och tanka bilen och åka till maxi och handla lite. Ska försöka hitta på nåt kul och äta ikväll! Ska typ tycka riktigt synd om mig själv, för att jag är ensammast i världen! ;) Okej, det är nog inte så synd om mig trots allt. Men ska hitta på nåt kul och laga för det.

I eftermiddag är det inte bara lördageftermiddag. Utan det är final 2 mellan DIF-HV! Och jag ska låna Hannas tv och kolla matchen, eftersom hon och Jecka är uppe i Alingsås och dömer. Så hon har ändå ingen användning av tvn den här helgen! Det gillar vi! HOCKEYEFTERMIDDAG!

Vad som händer ikväll är fortfarande öppet. Förmodligen händer ingenting. Kanske tar mig ett glas vin till maten och har chillkväll framför tvn! Är det nu man börjar bli vuxen också?! Får väl lägga in lite Xbox för att höja nördtröskeln lite också då! Alternativt cruise på stan med bilen, dock går vinet till maten bort då. Detta tåls och fundera över en stund!

Hade en jättetrevlig dag med Jecka igår! Vi tog en runda på stan, åt thaibuffé och flummade runt som bara Malin och Jecka kan göra! Sen blev det en runda på maxi också, där vi insåg att fruktsallad hade vart gott! Så blev lite fredagsmys med fruktsallad och film innan hon och Hanna åkte uppåt!

Passar på och länka till den mest fantastiska människa jag vet, en stor förebild för mig!
Marcus Birro! Läs och njut eller vad man säger! Det kommer instick om sånt man blir berörd av!

Take care!

Ibland så!

Ett litet instick!

För att göra ett litet instick! Vad glad jag blir varje gång nån hänger ut mig i sin blogg! Jag är inget big fan av att bli hånad i andras bloggar! Att folk stör sig på mig, fine det tar jag. Men att folk tar kort, utan att jag är medveten, och lägger ut på sin blogg! DET är inte acceptabelt! Mycket skit kan jag ta, men där går fan gränsen!
Att ta en bild från knäna och neråt och störa sig på min klädstil (mjukisbyxor och tofflor) i en idrottshall. Hallå, har man alldeles för mycket fritid då eller? Stör man sig på det, så kanske man borde fundera lite på hur man själv ser ut i en idrottshall. Hur mycket man själv sticker ut.

Som sagt, jag är inte ute efter att hänga ut någon! Men ett tips, ta reda på lite mer fakta innan du hänger ut folk!
Jag kan inte vara mer än mig själv! Och det är sån jag är, mjukisbyxor och tofflor! Det är sån jag valt att vara! Förövrigit så kan jag se ut på annat sätt också, men i en idrottshall skiter jag i vilket!

Är det bara jag, eller får man verkligen ta kort på andra och lägga ut på bloggen. UTAN att man själv är med på att bilden tas?! INTE OKEJ!

15 april!

När jag började skriva det här inlägget var alla mina klockor 22.22 samtidigt. Skumt! Vet inte om det betyder nåt eller om jag bara fick en bra känsla! ;)

Kan väl inte påstå att det har hänt sådär överdrivet mycket värt att uppdatera om. Kände mest att jag behövde uppdatera lite. Kan väl för skoj skull säga att Djurgården vann final 1! Och leder nu alltså med 1-0 vilket jag gillar starkt!
Kan också nämna att nästa vecka ska jag på intervju på daglig verksamhet. Händer mycket när man minst anar. Och idag ansökte jag till lastbilsförarutbildningen! Var också på informationsmöte imorse!

Som sagt, det händer inte sådär jättemycket, mer än att jag mår fruktansvärt bra både fysiskt och psykiskt! Något jag känner att jag är värd! Solens energi gör sjukt mycket, och mycket annat också! ;)

Var och kollade på DM-finalen för herrjuniorerna i arenan tidigare ikväll! Kvällens kommentar lyder: "Där går hon/han och ser snygg ut!" Skrattet ekar fortfarande i väggarna på arenan! Ibland kan man verkligen skratta så man får ont i magen!

Imorn är det fredag! Hanna och Jecka åker till Allingsås och dömer, så vi får väl se vad helger har att erbjuda! Kommer utan tvekan bli en bra helg trots allt. Det brukar det alltid bli, även fast man inte har något planerat! Gillar helger! :)

Take care!

När man minst anar så mår man bra!

12 april!

Har vart en grym helg. Vilket det brukar vara när jag är i Halmstad! :) Lördagen var tänkt till att fira Carro som fyllde 25 år! Vilket vi också gjorde. Men tillkom massa mer och fira också! Att vi gick upp i div. 2 och att vårt kära Djurgården spelar final! Saker som såklart är mer än värt att fira om man heter Malin Sandin.

Blev sjukt inspirerad av Hanna från i lördags, då hon tog världens ryck i lägenheten! Dammsög och torkade golv och lite sånt! Så gjorde ett likadant ryck själv idag! Är man helt ledig så är man. Började vid halv 11 och var klar vid strax innan 14! Och då ska tilläggas att jag verkligen har vårstädat! Dammsugit fyra gånger och torkat golvet tre! Använt svinto i hela "köksdelen" och storstädat på toaletten, sen har jag bäddat rent i sängen och dammat av tvn, Xbox och DVD. Känner verkligen vad duktig jag har vart. Valde också att plocka bort mattan från golvet. Kändes som om det blev större golvyta utan den. Så ska ha det så en stund så får vi se sen!
i eftermiddag nu så blev det en härlig vårpromenad på berget med Carola och Hanna, blev även mjukglass i stan efter detta. Bilder ligger ute på facebook för er nyfikna! :)



En bra dag efter en grym helg!
Livet är allt bra underbart! Tar vara på varje sekund jag lever och mår bra! Just nu så mår jag faktiskt bra! Och jag gillar det!

Take care!

Så är det, och jag gillar det!

8 april!

I helgen blir det fira i trippel bemärkelse! Eller det blir massa fira i alla fall! Fick reda på idag att vi kommer gå upp i div. 2 till nästa säsong, vilket jag gillar starkt! Om mindre än 20 minuter är mitt kära Djurgården klara för SM-final! Imorgon ska jag på jobbintervju på Riksbyggen! Och för att tillägga en fjärde sak som ska firas på lördag! Carro fyller 25 år!
Alkohol och firande är helgen! Gillar fortfarande helger! :)

Dagen idag har vart bra trots allt! Jag och Hanna har vart och letat present hela eftermiddagen och så har vi pysslat nu ikväll!
Var även och pantade alla mina burkar och flaskor som jag hittade! Fick en hel säck full, borde finnas massa flaskor som jag missat också! Summan blev i alla fall 108 kr! Så mycket har jag aldrig pantat! ;) Gissa om jag kände mig fattig där ett tag!

Imorn är det fredag! FREDAGSMYS! Har inget planerat, men blir väl nån god mat och kanske ett glas vin! Eller som det nu mera heter, citerar min syster: DJÄVULSBRYGD!

Take care!

Vill vara där, ha dig här och känna din doft igen!

Så länge du andas!

När din doft försvunnit från min kudde, vill jag ha den där igen!
Man kan inte rymma från verkligheten!


MC-premiären på staden idag! Lite av en besvikelse om jag ska vara ärlig. Kan bero på att det var typ rekord förra året och betydligt bättre väder förra året.  Tog i alla fall några bilder som kommer upp nånstans, typ facebook!

Långfredag idag, blir påskmat med mamma och pappa eftersom mamma jobbar imorn på självaste påskafton. Annars blir det nog en ganska så lugn långfredag.
Resten av påsken får vi se vad som händer. Inga speciella planer direkt. Umgås med familjen får det väl bli!

Kom förövrigt upp till Kristinehamn igår för dom som missat det. Gick faktiskt bra och köra och var knappt nån trafik alls. Något som kan bero på att jag körde hyffsat tidigt! ;)

Take care!