Jag har världens bästa grannar!

Och ja Hanna! Du är en av dom! Fast du är mer än frän! :) Du betyder mycket också!
Men helt seriöst, så har jag världens bästa, fränaste och framförallt trevligaste grannarna man kan tänka sig!!!!

nytt inlägg, tom rubrik!

Känns som om det var ett tag sen jag skrev nu! Snön har försvunnit runt om i landet och plusgraderna hägrar. Jag har rastat hundar, både Enzo och Bosse. Jag har också tränat handboll, vart glad och dessutom onykter!

Idag är det lördag, det är fest i huset. Avskedsfest för Björn och Lisa som ska åka på en tremånaders semester. Hanna är hög på socker och jag är trött som fan själv!
Igår var det fredag, började hemifrån då både Österman och Carola kom hit. Sen fortsatte vi mot Kicki där förfesten skulle äga rum. Rebecca kom dit, så även Nathalie, Danni, Swerre och Elin, för att inte glömma Kickson själv! Grymt kul kväll, lite innan tolv begav vi oss in mot stan. Närmare bestämt till mårtensson, där kvällen sedan fortsatte.
Imorn är det söndag, vilket innebär match. Borta mot Sölvesborg, vi är endast två ordinarie niometersspelare och överskottet på linjespelare är högt! Vi är fyra stycken, varav jag och Bibbi är "ordinarie" om man får säga så. Swerre får nog varken hon vill eller inte gå upp och spela på nio. Så även Hanna och Ninnie. Vi ska ge Sölvesborg en riktig match! Det kan vi, det ska vi och framförallt så vill vi!
Jecka och Kim kommer förmodligen dit och tittar också! Hoppas jag! :)

Hanna svär över datorn, hon har precis tagit sig en återställare föruom sockret då! Musiken i trapphuset är HÖG, nästan lika hög som Hanna. Det stinker cigarettrök i hela huset. Blir nog svårt och få nån sömn inatt! Sånt är livet! Dom ville att vi skulle titta ner och säga hej. Jag är inte sugen på det tror inte hanna är det heller. Hon bara yrar här fram och tillbaka! Hon är som Hammy i "på andra sidan häcken"!

Tack för att jag har den turen som har världens bästa vänner!!! :)

Snowflake!

Man kan nästan säga att jag är på BRA humör!! Livet är allt bra  underbart ibland! Brukar inte vara sådär överdrivet taggad inför en måndag! Men det har vart en helt okej dag trots allt! Har vart och rastat Enzo! Kallt ute, idag vill jag lova! Kände verkligen vad röda kinder jag fick! Sen bar bilen mot Heagård till Bosse. Det var minst lika kallt där! Plus att det hade börjat snöa också!! wiiiiieeee! Äntligen har den första snön fallit även över Halmstad! Eller nåt! ;) Det kom ju inte överdrivet mycket. Hoppas på mer under natten! Vill ha snöbollskrig!!!!!!!!!

Igår var Carola här! Vi tittade på film och åt pizza! Riktigt trevligt! :) Hade också besök av en liten talgoxe på mitt förråd! Han bajsade på mitt kylskåp! ASLÄSKIGT! Det är ju inte en talgoxe man vill se det första när man går upp på morgonen, inte på förrådet i alla fall! Ska prata med Leif ifall jag har ett hål nånstans där ute! SKUMT vill jag lova!
Sen var började Wallander igår också! Kan inte hjälpa det men Ola Rapace är typ sjukt snygg!!! Äntligen har man nåt och titta på även på söndagar! Och då menar jag inte bara Ola förstås! ;) haha!

Har inte hört nåt från jobbet än, men förhoppningsvis då hör dom av sig i veckan nu! Men har mina underbara hundar än så länge! Plus att jag går på aktivitetstöd från AF! Känns som om jag går på typ socialbidrag eller nåt! Skillnaden är väl att jag aktivt måste söka jobb! Nästan same shit! Får vara tacksam för de pengarna jag får i alla fall!
Nej nu ska jag kolla på Barnen på Luna och äta mat!

Natt till Lördag!

Jag och min kära granne Hanna har alltid vart störda. Hon klämde ur sig förut, "vi är som bill och bull du och jag!" Och visst fan är vi det!! Vi är klockrena människor Hanna och jag! Se bara som igår kväll! Allting började med att vi satt i min soffa och kollade på idol och skrev i idolforumet. Och slutade sedan med att vi fortfarande satt i min soffa, fast nu med varsinn dator i knät skrivande till varandra på msn! Öpnnade en gruppkonversation med Rebecca, men dissade Rebecca och pratade med varandra! ;) Sen bjöd Hanna in mig till nån snubbe som hon brukar spela med. Det var skoj! Kvällen slutade med att vi skrev med våran andra kära granne på nedre botten, Björn på facebook. Säger bara, läs och skratta. Det gjorde jag och Hanna hela kvällen och natten och framförallt nu dagen efter också! Du är bäst Hanna! Like you girl!!

Björns status på facebook:
Björn is elva 00:26 - 17 kommentarer


Hanna Johansson klockan 00:31 den 22 november

klockan är halv ett? :P


Björn Mattiasson klockan 00:33 den 22 november

Ja just det... tur att man är vuxen så man får vara uppe hur länga man vill då ;-)...


Malin Sandin klockan 00:35 den 22 november

haha! :D tur att hanna bara är ett litet barn! ;)


Hanna Johansson klockan 00:35 den 22 november

Jag får också vara uppe hur länge jag vill ;)


Björn Mattiasson klockan 00:37 den 22 november

Hahahaha


Hanna Johansson klockan 00:38 den 22 november

Så så liten är jag trots allt inte :D


Malin Sandin klockan 00:38 den 22 november

nej men yngre än oss båda glöm inte det! :P hahaha!


Björn Mattiasson klockan 00:41 den 22 november

förresten... vi ska ha lite avskedsfest för oss själva nästa lördag (29:e) finns viss risk att det blir lite högljutt så istället för att ligga sömnlösa så är ni välkommna ner... givetvis har vi saft till er två... ;-)


Malin Sandin klockan 00:43 den 22 november

hallonsaft hoppas jag! ;) vissa har ju faktiskt åldern inne! :P så det så!


Hanna Johansson klockan 00:43 den 22 november

det var något nytt med avskedsfest för sig själva. haha.

vad snällt att vi får komma och hälsa på :) helst vill vi ha hallonsaft. finns det korv med bröd och fiskdamm också? :D haha.


Malin Sandin klockan 00:44 den 22 november

är det bara ni två på en avskedsfest för er själva? :P hahaha!


Björn Mattiasson klockan 00:45 den 22 november

ja bara jag å lisa... kanske petter också :-)... nä det blir nog en del folk. vi tänkte vara i både petters och vår lägenhet. kanske skulle bjuda ner gubben också :-)


Malin Sandin klockan 00:48 den 22 november

haha jaaaa! vi kan ha brakfest i hans lägenhet, han är ju aldrig hemma ändå! han märker säkert inget! vi kan säkert öppna här uppe också! :P så kan vi springa i trapporna och få lite motion samtidigt. man måste ju förbränna alkoholen på nåt sätt! :D


Hanna Johansson klockan 00:48 den 22 november

mmm, gubben I like ;) haha. nee. men han är trevlig. glöm inte särbon då :D


Björn Mattiasson klockan 00:52 den 22 november

hahaha ja varför inte... men som sagt titta ner om ni är sugna...nä om man skulle ta å tänka på refrängen..det är ju faktiskt en dag i morgon också ;-)... sov så gott på er där uppe


Malin Sandin klockan 00:53 den 22 november

verserna då? vi kan ju inte glömma dom! annars blir det inget bra slut! :P hahaha! sov gott på er där nere också! :D


Hanna Johansson klockan 00:54 den 22 november

japp, vi tittar nerom, tur att det finns kalendrar nuförtiden så man kan ha koll på livet.

jo, det är ju det. vi måste ladda inför matchen imorgon malin vilket innebär att vi borde sovit för typ längesen. sovgott där nere också!

En annan KLOCKREN konversation mellan Hanna och Björn finns på
http://hannuus.blogg.se


Runaway...

Fredag idag! Skulle egentligen vart ut till Bosse idag också, men Peter ringde och sa att det inte behövdes. Så tog med mig Hanna och åkte till Jecka och var på promenad sådär 2 timmar eller så. Skönt väder också! Strålande solsken och nollan, snön är på väg det känns!! Sen bar det av till Willys och handla lite. Tycker seriöst inte jag gör nåt annat än att handla! Usch har verkligen inte råd och handla heller!
Ikväll blir det idol och riskakor med hanna! I och för sig gillar jag inte riktigt idol längre eftersom Lars redan har åkt ur. Men va fan, finns inget bättre och titta på ändå. Finns förövrigt inget annat vettigt och göra. Lugn kväll eftersom vi har en hyffsat viktig match hemma mot Kristianstad imorn! Tror i och för sig att det blir ganska så lugnt imorn också. Vet inte om jag är så sugen på att gå ut. Sparar mig hellre till Underbar nästa fredag. Men vi får se hur planerna ser ut.

Vill ha vita snölandskap!!! Vet vad nära snön egentligen är nu! Den ska bara komma ner och lägga sig på alla gröna gräsmattor!! Mamma och pappa har snö hemma! Avis!!!!!! :)


Torsdag igen!

Vart tar tiden vägen?????? Känns som om det alldeles nyss var sommar, och nu är det snart en månad kvar tills julafton! Shit, det är sjukt ändå! Och snart nyår, vilket jag personligen tycker är överskattat. Men blir det som planerat kommer jag nog till Halmstad för att fira denna stora händelse! ;)

Var ute och gick med Bosse idag, sen stan och luncha med Jecka, Rebecca, Hanna och Nathalie. Thaimat sitter aldrig fel. Vi satt där alldeles för länge! Sen blev det en runda på stan innan jag var tvungen att bege mig mot bilen vars parkeringstid gick ut halv tre. Så nu sitter jag här! Smakar fortfarande MASSA vitlök i munnen, känns som om jag ätit kebabtallrik med massa vitlökssås. Men i det här fallet så var det bara dressingen till salladen! Det smakar för det vitlök!!! Förövrigt så kom det världens hagelskur när vi var i stan. Först såg det ut som om det snöade. Men vi misstog oss när vi kom ut och det HAGLADE! Det gör förbannat ont och få hagel i huvudet!!

Träning ikväll! Min armbåge är fortfarande blå! Men känns som om det börjar lägga sig en aning nu. Smärtan sitter dock kvar och det är jobbigt med tanke på att man alltid stöter emot armbågen nånstans hela tiden! Hoppas i alla fall att det blir en kul träning, eller alla träningar är roliga men ändå! :) Så är det ju match i helgen också. Hemma mot Kristianstad. Jävlar vad vi ska vinna då!!!! Är grymt revanch sugen efter Helsingborgs matchen!!! Hoppas hela laget är laddade till tusen, nu jävlar ska vi vinna!!! :)

DET REGNAR UTE IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Årets första lussebulle!

Efter jag var hos Bosse skulle jag hoppa in på Willys och köpa mjölk, något som går åt hur fort som helst nu för tiden! När jag gick förbi brödet och det nybakta, kände jag doften av lussebullar! Kunde bara inte låta bli dom! Köpte med lussebullar till mig och Hanna! Så när jag kom hem så fikade vi på lussebullar och pepparkakor! Hur gott  var inte det då!!! Shit lussebullarna var verkligen helt supergoda!! Årets första lussebulle har intagits! ;) Om man inte räknar med dom jag åt i januari då vill säga! ;)

Har också hunnit med och bocka av diskning på att göra listan, nu borde jag bara städa lite och laga mat. Men det hinns med så småningom! Sitter och lyssnar på massa barbados!! Så förbannat bra vill jag lova! Då Magnus Carlsson var med vill säga! Sandras sång med Lennartz är också hur bra som helst! Wiiieee! :)


Rubrik torka!

I månadgs var jag på utbildning på Concilia information! Där jag nästa vecka ska börja jobba! Så skönt med ett jobb även fast det inte är drömjobbet!
Igår var det träning. Det var ganska kul trots allt! Körde lite skott och körde genom alla kombinationer, sen spelade vi och körde lite fys. Helt okej faktiskt, blev bara lite för lite spel tycker jag! :)
Dagen idag blir nog ganska lugn, ingen träning pga drottmatch. Hade tänkt diska och städa idag, eftersom jag tvättade igår. Känns också som om det behövs diska. Har dåligt med glas! Och det är för förbannat tråkigt och diska, så det hade helst kvittat! Diskmaskin är en bra uppfinning, synd att jag inte har nån! :) Men innan dess ska jag ut till Bosse och rasta honom.
Imorn är det träning igen. Allvarligt talat, det är onsdag igen!!! Tiden går så grymt fort nu! Det är snart bara en månad kvar till julafton! 

Nej usch, känndes inte som om jag hade nåt vettigt och komma med, uppdaterar när det händer nåt värt och skriva om! ;)

Var nöjd med allt som livet ger!

OM jag är! Är så förbannat glad och tacksam att jag har mina underbara vänner! Ni vet vilka ni är, därför nämner jag inga namn! Ni finns både i Halmstad och Värmland! Så evigt tacksam att jag har er! Både nya och gamla vänner! Ni betyder så mycket för mig!

Idag blir det slödag fram till halv fyra då jag ska bege mig mot viktoriagatan 1 där jag ska på utbildning! Gött mos, säger jag bara! Steget närmare jobb kommer bara närmare! Behöver verkligen en jobb, för att rädda våren i Halmstad. Nu hoppas jag bara på att våren är räddad att jag får vara kvar i Halmstad ett tag till, för det vill jag verkligen!! Vill inte lämna vännerna och framförallt inte handbollen!!

Tror veckan kommer bli lugn! Har Bosse tisdag till fredag i alla fall. Sen får vi väl se hur det blir med jobbet också. Träning tisdag och torsdag och match på lördag hemma mot Kristianstad. Sen kan man säkert planera in nåt annat skoj också! :) Blir säkert en och annan film med Hanna också, det blir det alltid! :)

Var nöjd med allt som livet ger, och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer sorger och besvär!
Tack för att ni finns i vått och torrt!

För jag är bara bäst!

Dagen har tillbringats i Helsingborg. I alla fall förmiddagen! Klockan nio var det samling vid sporthallen. Men vi kom aldrig dit direkt! Gunnar ringde och sa att jag skulle köra en bil, så det bar av mot sixt istället! :) Världens goaste bil vill jag bara säga! Fast egentligen inget emot bilen som Gunnar körde, värsta hi-tec bilen! haha!! Kul var det i alla fall! Vi var fyra bilar som åkte, jag la mig sist! Alltid kul och börja sist och jobba sig uppåt! ;) Då bilarna framför låg och segade i 100 på 120-vägen så började jag köra om, en efter en. Slutade med att vi låg och lekte med Jens bil. Haha! Superkul, en stund i alla fall! Ända tills vi insåg att vi missat infarten! Säger som jag sa förut. "Det var inte vi som åkte fel, det var bara alla andra som tog en annan väg!" Så sant så! Alla kom i alla fall fram ungefär samtidigt genom att ta en varsinn infart!
Matchen mot OV förlorade vi! Men spelade så sjukt bra! Det var verkligen superkul och se alla kämpa så förbannat, ink. mig själv alltså! ;) Jag fick världens fete bula på armbågen och Carola valde ett snyggare ställe, nämligen mitt i pannan! Avundsjuk att du fick den så perfekt placerad! ;) hahaha! Tur att inte jag ska ha släktkalas med bula i pannan i alla fall! hihi! :)
Efter Helsingborg så körde jag i snyggaste bilen, Hanna till Laholm där hon skulle döma! Eller rättare sagt tjäna lite pengar! Stannade i Mellbystrand där vi köpte lite mat. Två cheesburgare stod på menyn! Dom är så förbannat goda! Sen gick bilen mot Halmstad igen för att slutligen lämna bort den fräna bilen och sätta sig i min lilla "Roffe"! Följde sedan med Carro till Alet för att kolla när drott skulle spela. Med betoning på SKULLE. Matchen inställd pga att Knislinge inte kom.

Så nu sitter jag här och väntar på besked om hur det blir senare. Om det blir kycklingvingar på Harrys eller nåt tråkigt från frysen! Eventuellt så ska vi träffa Carola i stan och ta ett glas också! :) Vi får se hur kvällen slutar, dagen har i alla fall gått fruktansvärt fort!!

Två intervjuer och promenad!

Shit, ännu en vecka har gått och det närmar sig julafton för varje dag som går! Köpte min första julklapp idag, till min syster! Känns att man behöver pengar i alla fall! Annars lär det inte bli många julklappar i år! Usch nej, finns bättre saker och göra än att köpa julklappar. Innan dess var jag på intervju! Den andra denna veckan. Går framåt på den punkten i alla fall! Hoppas bara på resultat också!
Vad har jag annars gjort denna veckan? Hmm, tränat två dagar då jag vilade i tisdags. Vilket jag känner att jag gjorde rätt i eftersom jag är i stort sett frisk nu! :) Var på promenad med både Bosse och Enso och tjänat lite extra pengar! Underbara små hundar det där! Skönt och vara ute och gå när det regnar och blåser också, eller inte alls!  Det är skönt och vara ute och gå, regnet kan kvitta!
Imorn så bär det av till Helsingborg för match mot OV. Satsar på vinst, och hoppas verkligen vi vinner! :) Så imorn ikväll så blir det förmodligen till Harrys och äta med Hanna och Nathalie (om det inte var någon mer) Annars blir det nog ganska lugnt i helgen. Skönt och ha en sån helg också! Behöver det ibland! :)

Idol med Hanna snart, och fruktsallad!! Mums!! :)

Riksväg 26!

I fredags när jag och mamma åkte upp till filipstad med kylskåpet till Marie så kom mamma på en bra sak. Hon har båda sina döttrar efter riksväg 26! Hur passande är inte det då! Tänkte inte på det förens hon sa det. Okej, det är en lång sträcka mellan oss men ändå. Både jag och Marie bor längs 26an! COOOLT! haha! :)

Igår kom jag ner till Halmstad igen. Trött och sliten efter att ha kört ner i mörker och regn. När jag kom upp i lägenheten så packade jag upp lite, så la jag mig i sängen och kollade på barnen på luna. Och tog mig en smörgås med det värmlänska man kan hitta! Hackkorv! Underbart och få med sig värmland hit! Dessvärre så kan jag inte förklara vad det är! Det är gott helt enkelt! :) Och Barnen på Luna är bara såååååå bra!

Idag ska jag ut och gå med två vovvar och tjäna lite pengar! Sen ska jag förmodligen hitta på nåt med världens bästa Jecka! :) Hon ringde och väckte mig! Tycker jag känner igen det! Det är inte första gången som hon väcker mig! ;) Men man får väl helt enkelt skylla sig själv när man har telefonen igång! :) Har inte träffat Jecka på alldeles för länge! Saknat dig!

Ikväll blir det träning, borde väl egentligen inte träna eftersom jag inte riktigt är frisk från det jag har i näsan och halsen! Är precis på gränsen på att bli bra nu! Men det blir nog bra till slut!  Får nog ta det lite lugnt på träningen trots allt!

Ingenting kommer bli som förut!

Gjorde min första träning tillsammans med Kristinehamn idag på tre år! Finns bara en sak och säga! Jag är FRUKTANSVÄRT glad och tacksam att jag stannade kvar i Halmstad! Det är så mycket bättre träningar och stämning där nere! Okej, dom var riktigt glada och se mig, det var typ hundra år sedan! Så det var väl kul! Men herregud, det kändes som att spela a-flickshandboll igen! Inga passningar satt, vi gjorde övningar som man gjorde när man precis börjat med klister och framför allt så var det inte ens kul! Är van från förr och till och med nu, att man kan skoja lite. Det ska ju trots allt vara lite kul i allvaret. Men glöm det! Allt skulle vara så förbannat allvarligt! Jag ångrar inte en sekund att jag är kvar och spelar handboll i Halmstad! Det ska till en enorm förändring om jag ska byta tillbaka till Kristinehamn igen! Jag säger som jag brukar "det var bättre förr!" Okej, jag har det ganska bra nu också! Världens klockrenaste lag, världens bästa stämning och en enorm åldersspridning! Handboll är som det ska vara, kul men ändå allvar! Mycket kan ändras på tre år! Det har det verkligen gjort! Kristinehamns damlag var bäst när Eric Swan hade det! Det var då det var kul! Hela laget hade kul! Nu vet jag inte vad det är för stämning! Och damlaget är numera ett U-21 lag, där dom får söka despens för de äldre! Vad kul är det då? Vem vill spela tråkig U-21 handboll i Kristinehamn när man kan spela rolig div 3 handboll i Halmstad! :)


Hemma i dom värmlänska skogarna!

Mycket har hänt sen sist jag skrev! Maria kom ner till mig i torsdags, hon stannade tills söndag då vi tillsammans åkte hem! :) Sjukt kul att du kunde komma ner! Alltid lika kul och få sällskap både där nere och hela vägen hem! Lördagen tillbringades i en minibuss med världens bästa lag till Åhus! Shit, vi hade verkligen sjukt kul! Jag, Carola och Kicki satt och snackade baklänges hela vägen dit och hem! Ni är klockrena människor! :) Matchen gick väl sådär, förlorade dock men ändå. Fick mina två första utvisningar denna säsongen. Då är den trenden vänd!
Söndagen så åkte jag och Maria hem till min underbara familj! Dock så tillbringade jag min söndag på Stenbacken tillsammans med världens bästa Emma! Tårta och film blev det! Fick nästan lite julkänslor där när vi åt saffransbulle och pepparkaka! Och så jäkla god tårta!!! Mums, mums!!
Måndagen så körde jag mamma och pappa till stationen, dom åkte på kryssning och firade sin 20-åriga bröllopsdag där! Myspys, själv så tog jag bilen och åkte till min underbara syster i filipstad! Lagade massa god mat och sjöng sing-star! Kollade också en himla massa filmer. Sen sov vi där och åkte dagen efter hem till Kristinehamn och lagade tresätters middag till mamma och pappa som kom hem från kryssningen igår!
Dagen idag har tillbringats hos tandläkaren! Vilken satans smärta ska jag säga!! Dom ryckte ur den ena av dom två visdomständerna jag har! När bedövningen sedan gick ur så trodde jag att jag skulle dö! Fy fan säger jag bara! Sista gången som jag tänkte dra ut en tand som sitter fast! Efter det så åkte jag och min syster ut till båten för att flytta den till marinan! UTAN MOTOR! Så det blev till att paddla från bryggan till marinan! Det är dock inte hela sanningen eftersom isbrytaren från gästhamnen kom ut och bogserade oss halva vägen! Det var guld värt säger jag bara! Känns som om jag kommer att ha ont i armarana imorn! ;) haha!!
Nu ikväll så har mamma haft tupperware party! Massa kul ju! Köpte mig en min shaker! Alltid kul och ha, och jag lovar att den kommer komma till nytta! hihi!
Imorn ska vi kanske åka till Karlstad, och så ska jag förhoppningsvis träffa världens bästa Emma! :) Mer uppdateringar kommer!