28 juni!

Finns anledningar till att jag inte skriver lika ofta längre! Har alldeles för mycket och pyssla med på dagarna nu! Och på kvällarna är jag helt slut så jag inte orkar skriva.

En midsommar som ligger grymt högt har passerat. Kan nog räkna sömntimmarna på mina båda händer! Men fy sjutton vad kul jag har haft!
Gick upp halv 8 på midsommaraftonsmorgon och började tvätta! Kan ju inte påstå att jag sov sådär jättemånga timmar på natten. Men vad ju välbehövligt och tvätta, så why not! In med första maskinen tvätt, äta lite frukost och så iväg och köpa ståltråd, sen iväg till skogen för att binda en midsommarkrans! Blev faktiskt bra, lite stor dock. Så hem och göra mig i ordning och köpa med kött att grilla. Sen fick jag sms av Amanda att vi skulle köra. Blev midsommarafton ute i Kvibille hos Rebecca. Riktigt trevligt måste jag säga.

Midsommardagen var också gryym! Av nån anledning så har min kropp fått för sig att vakna klockan 7, vare sig jag vart uppe länge eller inte. Trevligt och få in rutinerna. Man får ju ut mer av dagarna! ;)
Jecka och Kim kom upp från Helsingborg, mycket trevligt! Så blev även Kvibille på lördagen. Alla bilder ligger uppe på facebook. Eller ja, dom flesta! Grillade och spelade kubb i solskenet!
Så underbart att sommarn verkligen har kommit på riktigt!

Söndagen tillbringades några timmar i solen, på löparbanan på sannarp för coopers och ännu några timmar i solen och sen vid vattnet för att kolla solnedgången! Jag skulle verkligen kunna sitta flera timmar vid vattnet och bara titta! Jag skiter fullständigt i om jag är där själv eller om nån är med! Det är avkopplande och sitta och rensa hjärnan lite!

Nästa helg är redan planerad. Blir en liten roadtrip till Spiken (Kållandsö, Lidköping) för dom som inte vet. ;) Hälsa på min kära mamma och pappa som förhoppningsvis befinner sig där då. Ut och äta, ut och åka jolle och bada i underbara Vänern! Det är lovat sjukt fint väder hela veckan inkl helgen! Så håller alla mina tummar på att det blir så också! Finns ju all möjlighet att jobba lite på brännan också! Och träffa mina kära päron som jag inte sett på lite drygt 6 veckor! På tiden nu tycker jag!

Nu blev det här väldigt långt, men så blir det nog om man inte skrivit på ett tag!

Take care!



Alla stunder med dig är som en evighet!

23 juni!

Alldeles för mycket händer och alldeles för lite skrivs! Skäms på mig! Eller rättare sagt, ska jag vara riktigt ärlig så finns inte riktigt tiden! Gör alldeles för mycket och sitter knappt vid datorn.
Skolan går grymt bra. Underbara kompisar och riktigt härlig stämning! Självförtroendet bara ökar! Inte nog med att jag för 4 veckor sen aldrig ens hade suttit i en lastbil. Nu har jag skrivit prov på tunga fordon, och fått VG! Det ni mina damer och herrar! Och det slutar inte där. Igår körde jag och backade med släp på fältet. Och idag körde jag på väg för första gången! Som sagt det händer massor! Och mitt självförtroende är just nu på topp!
Fick också höra en hel del positiva ord på träningen idag! Känns skönt nu när sommaruppehållet startar!

Just nu finns väldigt lite och klaga på! Solen skiner även över Halmstad och man skulle kunna tro att det är sommar! Vilket det också är! Två dagar innan midsommar och högsommarvärmen har förhoppningsvis kommit för att stanna!
Igår kom mina söta vänner Jecka och Kim upp från Helsingborg och hälsade på! Mycket trevlig kväll med grillning och några öl! Åhh vad underbara dom människorna är! :)

Ganska chill dag idag. Började med möte, sen lite plugg, köra på väg, åka hem för att få lunchen serverad av världens bästa Jecka och Kim, tillbaka till skolan för att plugga lite körkortsteori och nu ikväll har jag tränat! Snart bär det av mot Östra stranden och träffa Johanna och hjälpa henne plugga lite inför provet på tunga fordon. Blir nog en liten promenad på stranden i solen!

Som sagt, livet är faktiskt riktigt underbart!

Take care!

Ingenting är detsamma utan dig vid min sida! Saknar det!

13 juni!

Insåg just att det var ett tag sen jag bloggade. Får väl se till och lägga in ett inlägg nu då. Vet inte allt som har hänt sen sist. Tar i alla fall helgen. Åkte till Helsingborg i torsdags för att fira Kims student på fredagen! Ett mycket trevlig dag måste jag säga! Bilder ligger ute på facebook för dom som vill se. Orkade inte lägga in alla, men en del ligger där. Kommer även upp bilder där ifrån kommande sommar!

Som sagt en mycket trevlig student, och en riktigt kul dagen efter. Körde Jecka till tåget halv åtta och stannade hos Kim till eftermiddagen. Jag, Kim, Robin och Hampus satt och spelade Xbox halva dagen. Mycket skratt och tårar till det! Men fan så kul vi hade!
Körde sedan hem, via en sväng på Ikea där jag åt lite och köpte filtar! Jag skulle nästan kunna säga att jag är filt-freak! Älskar verkligen fleece-plädar! :)

Dagen idag har tillbringats i soffan och kollat på några avsnitt av Tre kronor. Åkte sedan och hämtade upp Fredrik för att åka till alehallen och spela lite handboll mot 96orna. Eller ja, vi oldisar var så många och killarna få så gjorde en insats och förstärkte dom! Sprang fan ihjäl mig tror jag. Sista 20 min mixade vi lagen och helt plötsligt var det fler än jag som sprang på kontringar! Men alltid kul och spela handboll speciellt en dryg dag som söndag!

Nu väntar en veckas skola och tre träningar så har vi helg igen! Fint väder hade inte heller vart några fel!

Take care!

Dagar som denna, vill jag bara minnas allt bra som var då!
Man kan inte rymma från verkligheten, för eller senare måste du se mig i ögonen igen!

5 juni!

4 juni har precis gått över till 5 juni, det är tjugo minuter över midnatt! Vilken vecka det har vart! I måndags började jag utbildning. 30 veckor med spännande lastbilsutbildning. Det trodde jag inte för nåt år sedan! Det är ett himla bra gäng jag har hamnat med! Alla är jättelätta och ha och göra med!
I tisdags premiärsatt jag i en lastbil, i onsdags körde jag för första gången och i torsdags backade jag runt hörn och var grym! Nu är det endast 29 veckor kvar, första veckan är gjord och jag känner verkligen att det här är helt rätt! :)

Idag, eller som man säger efter midnatt, igår hade vi självstudier hemma. Har legat i solen halva dagen, från halv 11 till halv två! Riktigt skönt måste jag säga! Man behöver dessa soltimmar för att må bra! Speciellt när vi går 8-16 varje dag! Varje ledig stund är guld värd!
Imorn blir det nog lite grillning och mys!

Jag lever ett ganska bra liv trots allt! Jag har mina upp och nergångar, men det har väl alla! Även fast jag har haft två jobbiga månader nu så är jag rätt nöjd med livet ändå! Vissa saker saknar man, vissa personer saknar man extremt! Och vissa stunder vill man bara tillbaka till!

Nästa vecka tar Kim studenten och jag åker ner till Hbg redan torsdagkväll för att hjälpa Jecka med allt som ska fixas! Ska bli riktigt kul och träffa dom igen! :)

Take care!

Världens bästa är svårt att ändra på. Det klarar inte ens jag!