31 december!

Vill önska er alla ett riktigt gott nytt år!! Vi går snart ur 00-talet och 2010 väntar! Kan väl bara bli bättre! :)
Uppdatering av 2009 kommer så småningom! Nu bär det snart av till Kil där jag ska fira nyår tillsammans med dom bästa, Jecka och Kim! :)

Ett riktigt gott nytt år!!
PUSS & KRAM!!!!

Till dig också...

27 december!

Nu är julafton över! Den eviga väntan på jul är nu förbi! Det är nästan tragiskt att det är ett år kvar till nästa jul. Har i alla fall vart en himla trevlig och bra jul! En himla trevlig uppesittarkväll tillsammans med syster och pappa. Synd bara att inte mamma kunde vara med, som jobbade natt.
Sen själva julafton, traditionerna flödar! ;) Julmat, julgröt, Kalle Anka, julklappar, julgran som barrar och glögg. Så som allt ska vara!
Fick helt underbara julklappar av alla! Och inte minst alla fina julhälsningar! Som alltid, svårslagen jul!

Juldagen tillbringades hemma tillsammans med familjen! Spelade monopol, drack vin och sjöng sing star! Marie fick sing star, svenska stjärnor! En himla rolig skiva med massa roliga låtar måste jag säga! :) Slutade även på andra plats i monopol, en helt godkänd placering!
Under dagen träffade jag även Emma! Följde med henne till maxi, och bytte julklappar med henne! Åkte hem till henne och fikade lite, åt hennes goda pepparkaksbollar! :)

Annandagen, dvs igår, åkte jag och Emma till Karlstad. Heldag på rean kan man säga. Köpte mig en hårddisk och en ny handkontroll till mitt Xbox. Mycket bra köp! Åkte sedan hem och hade myspys middag med familjen, för att sedan åka till Karlskoga och träffa Pierre och en massa andra nya trevliga människor på en fest! :) Mycket trevlig kväll måste jag säga!

Dagen idag blir lugn, ska fundera alldeles för mycket över den där jäbla nyårsafton! Jecka och Kim ringde mig igår och sa att doms ska upp till Kil under nyår och ville att jag skulle komma dit. Så nu ligger två väldigt bra alternativ högt! Kil med Jecka och Kim, eller Halmstad! Fan vad jag hatar beslutsångest!
Ska även spela Xbox med pappa och syster idag, så kanske jag kommer fram till nåt vettigt!

Take care!
PUSS & KRAM!

Så nära men ändå så långt bort! Tänker på dig...

21 december!

3 dagar kvar till julafton! Julstädandet är i full gång och stämningen är på topp! Imorgon kommer stämningen bli ännu högre. Julhandel och julgransköp! Klä granen och lyssna på julmusik! Heeeelt underbart!
Julmys på hög nivå! :)

Finns väl egentligen inte så mycket värt och skriva! Jag är just nu världens lyckligaste efter att igår ha träffat sveriges, efter erik segerstedt, snyggaste! Martin Stenmarck! Bättre fjärde advent får man leta efter! Oslagbart just nu! :) Jag och Marie stod typ längst fram med småbarnen! Vilket resulterade i två bilder i tidningen! Dock i bakgrunden, men ändå med i tidningen! Lokalkändis! ;)
Fick också en massa bra bilder på honom. Tagna med min kamera som kommer upp så fort jag kommer tillbaka till Halmstad. Bilder från Maries kamera ligger redan uppe på facebook! Har ju startat vinterns äventyr med Marie, Snowtrip!

Imorn blir det heldag i Karlskoga, eller ja vi ska till Karlskoga i alla fall! Handla julmat och nån julklapp till Ronja! Helt enkelt handla klart det sista inför jul!
Skickat julkorten idag också, bättre sent än aldrig!

Take care!
PUSS & KRAM!

You are still number one! Du gör mina dagar fortfarande!

19 december!

5 dagar kvar till julafton! Jag befinner mig i Kristinehamn tidigare än nånsin. Har vart här sen i tisdagskväll, gjort omprov, blivit underkänd i matten, och eventuellt underkänd i samhäll och psykologin får jag reda på efter jul.
I torsdags åkte jag upp till min kära syster i Filipstad, sov hos henne och lagade god mat. Igår startade våran SNOWTRIP! Dokumentation av bilder kommer fram till jul. ;) Utlovar ett gott skratt! Åkte till Karlstad och köpte klart dom sista julklapparna och tog massa kul bilder.

Imorn blir det staden, det är fjärde advent och Martin Stenmarck kommer till stan. Ska ner och hänga längst fram vid scenen. ;) Ta lite mer spännande kort och lyssna på sveriges sexigaste man!
Dagen idag ska jag och Marie göra julgodis, och få upp lite julstämning och titta på den fina glittrande snön! Är riktigt sugen på och åka pulka faktiskt! Kanske blir det idag alternativt imorn, beroende på om det hade tänkt vara 10 minus länge till!
Ska även kolla handboll på tv idag. Drott-Lindesberg, skulle egentligen vart och kollat på matchen då det är Drotts sista match i sporthallen. Men istället blir det att kolla på tvn istället. Funkar minst lika bra, dock inte samma stämning. :)

Julstämningen är i alla fall på topp, 10 minus, glittrande snö och solsken! Julmusik och julgodis på det gör susen! :)

Take care!
PUSS & KRAM!!

40 mil bort och du är ändå värd dagens tanke...

14 december!

Går nu in på slutspurten! Imorn åker jag till vinterlandskapen uppe i värmland! Känns som om det finns 1 miljon saker som ska göras innan. Måste få klart i stort sett båda mina uppsatser och hinna plugga på omprovet i psykologi på onsdag. Ska även hinna med träning ikväll, har även lovat och vara med på Jonas 96-träning. Han har dragit ihop ett gäng som ska möta hans killar i en match. Kan bli hur kul som helst! :) Sen direkt till våran träning. Detta är redan vid fem-tiden, vilket gör mig ännu mer stressad. Ska innan dess även hinna med och packa och få med mig allt hem, blir ju hemma ett tag nu. Så måste se till och få med mig allt jag behöver!
Kan i alla fall bocka av arbetsförmedligen nu. Fick svar om att det är okej och kontakta dom hemma. En punkt på listan att stryka. Nu är det bara massa plugg och packa som gäller!

Måndag idag vilket innebär en liten uppdate om helgen.
Egentligen finns inte så mycket och skriva om helgen. I fredags spelade vi borta mot Tollarp, i lördags var jag i arenan och igår var det match borta mot Lundagård och bio på kvällen. Känns ändå som om jag redan skrivit det i typ två inlägg.
Kan väl uppdatera om att filmen var sjukt bra! Alla tre filmerna har vart riktigt bra! Hade tänkt ge mig på böckerna nu när jag får all tid i världen! ;)
Lördagen gjorde förövrigt hela min helg! Men det står redan i föregående inlägg! Det är så klockrent att det är värt och nämna massvis av gånger!

1 dag kvar tills jag lämnar Halmstads gator för ett juluppehåll!
Take care!
PUSS & KRAM!

Miljoner tankar till dig!
Alla dagars finaste leende! Alla dagars underbaraste ögon och framförallt lördagens finaste du!

11 nätter före jul!

11 dagar kvar till julafton, vilket innebär självaste lucia! 13 december och endast 2 dagar kvar tills jag åker till Kristinehamn! Dagen idag ska tillbringas i en buss ner till Lund och spela match! Ikväll blir det bio med Hanna och Carola! :) Det blir mitt luciafirande.
Var förövrigt uppe med tuppen, närmare bestämt klockan 7! Gick upp när luciafirandet på tv började. Måste ju få lite julstämning när det ser ut som vår ute! Vill ha lite snö! Min kära mamma har berättat att det kommer massa snö i veckan nu! Skönt och få komma hem till snön! I Halmstad blir det ju aldrig nåt långvarigt snöfall! Det skulle börja snöa på måndag och snöa fram till onsdag, sen skulle det frysa på och bli kallt och solen skulle skina! Det är då jag mår bra! Snö på julen, sen får det gärna försvinna! ;)
Hoppas och håller alla tummar på att det inte blir något snökaos just på tisdageftermiddag när jag ska åka. Det får gärna snöa, men i måttliga mängder!

Av någon anledning satt vi i en trädkoja! Satt och snackade ett bra tag och hela tiden tittade du djupt i mina ögon. Du släppte mig inte med blicken. Du var så fin när du satt där, verklig och levande med dom fina ögonen och det fina leendet som du hela tiden hade! Du tog min hand och sa att jag var en underbar tjej!
Sen mina vänner vaknade jag och insåg att det var en dröm! Den verkliga känslan var helt enkelt bara en dröm! Fan vad jag hatar drömmar ibland! Dom är fina, speciellt den här, men fan så jobbiga och vakna ur!


Take care! Trevlig lucia!
PUSS & KRAM!

Du får även dagens tanke...

12 december!

Dagen innan lucia! Helt sjukt vad tiden går fort!
Gårdagen tillbringades i en minibuss till Tollarp. Riktigt kul både dit och hem. För att inte glömma själva matchen så spelade vi med glädje! Vann med 21-17. Spelade helt okej ändå. Lite stressigt stundtals men ändå helt okej insats, för att inte ha någon tränare med oss. Bra spelat tjejer! :)

Dagen idag har tillbringats i nya arenan! Himla mäktig ändå! Fint bygge dom kostat på massa pengar på! Kan nog bli bra det med! Dock inte samma feeling som i sporthallen. Kollade A-pojkarna i SM,  spelade bara en match idag och typ två imorn. Missar dom eftersom vi själva spelar imorn, borta mot Lundagård.
Dagens innehåll, handboll, leende, självfall, fina ögon! Nu blir det Dansbandskampen och myspys med massa ljus!

Morgondagen, spelar match 15.00 i Lund. Samlas 11.45 och är hemma typ sent. Bio imornkväll, Luftslottet som sprängdes! Äntligen får jag se den! Som jag har längtat! :) Det är förövrigt självaste Lucia imorn! Får väl spela med glitter i håret! ;)

Take care!
PUSS & KRAM!

Ditt sätt att säga hej på, ditt sätt och le på men framförallt ditt sätt att titta på mig! Du får mig och bli varm inombords! Det är enkelt sagt, jag är helt förbannat såld! Du gjorde min dag till den bästa lördagen på länge!
En tanke till dig...

Ett litet instick!

Dagen går mot sitt slut och klockan ringer astidigt imorn! Men jag kan verkligen inte låta bli och dra ett litet instick så här på kvällen!

Du har ögon man skulle döda för att få äga! Jag äger dom inte, men jag har fan drunknat i dom! Du har helt klart dagens finaste ögon, leende, självfall. You name it! Du är alla dagars finaste! Och jag är helt såld! Helt åt helvete såld i dig!

Inget vettigt inlägg, men kunde inte låta bli heller! ;)

Take care! Sov så gott!
PUSS & KRAM!

10 december!

Grattis på namnsdagen Malin! TACK! Ett stort tack till alla som kommit ihåg det. :) Självaste nobelldagen idag också!
Dagen idag har gått långsamt, var riktigt längesen en dag gick långsamt. Gick upp kvart över 7 och åt frukost och pluggade lite. Sen bar det av till aspero för att skriva nationella provet i matte b! För er alla som frågat hur det gick, jag tror inte det gick bra! Men naturligtvis så hoppas jag att det gått jättebra! Jag gjorde precis allt jag kunde och försökte så gott det bara gick! Mer kan jag inte göra! Nu är det bara att hålla tummarna på att jag klarar kursen!
Två uppsatser kvar, sen får även jag jullov! :)

Helgen närmar sig med stormsteg! Imorn är det sista städet i högskolehallen, typ nånsin! Känns tragiskt men sant. Sen är det plugg hela dagen och vid halv 5 är det samling för färd mot Tollarp. Bortamatch med B-laget en fredagkväll är väl inget och hurra över! Hoppas det löst sig med tränarbiten! Detta innebär också att vi missar idol-finalen! Något som är sjukt tragiskt! I och för sig så både hoppas jag och tror att Erik kommer vinna. Han är lätt överläget bäst av han och Calle! Men vi lär väl få höra resultatet, om vi inte är hemma till omröstningen!

Annars då, världens bästa Jecka kommer till Halmstad i helgen!! Fan vad jag saknat den tjejen! Inte träffats på alldeles för längesen ju! Ska bli riktigt kul och träffa henne igen! Blir bio i helgen, Luftslottet som sprängdes! Som jag har längtat och få gå på den då!
Blir även en sväng till arenan på lördag för att mest kolla läget lite. Carro ska sitta i seketariatet så följer nog med och kollar läget lite! :) Kommer ju bli några matcher där efter jul nu så kan vara kul och se hur det ser ut på  insidan!
Annars är inte så mycket inplanerat, ska hinna med och tvätta också är det tänkt.

För dom som missat så går bilen mot Krillehöla reda på tisdagkväll! Väldigt mycket tidigare än planerat. Positivt för vissa och negativt för andra! Kommer i alla fall befinna mig i Kristinehamn över jul och mellandagarna så får vi se vad som händer över nyår! Många anbud och inget bestämt. Vi får helt enkelt se vad som händer! Långt kvar dit ju!

Take care!
PUSS & KRAM!

du har alla dagars finaste självfall...

8 december!

Det är 16 dagar kvar till julafton! Kan inte vara annat än stressad! Man känner att man är inne i december i alla fall!
Har inte skrivit på aslänge nu heller! Kan bero på att jag har haft alldeles för mycket att göra! Skolan håller på och ta kål på mig! Fick just reda på att det är okej att göra nationella provet på aspero, vilket känns oerhört skönt att slippa åka hem mitt i all stress! Dock är det redan ändrade planer. Min plan var att åka hem den 20e, efter våran match och drotts sista match i sporthallen. Men nu får jag planera om. Hemfärden sker redan nästa onsdag den 16e! Skolan måste avslutas på hemmaplan!
Och jag undrar varför jag stressar ihjäl mig!

Helgen var också helt sjuuuk! Inflyttningsfest hos Carro i lördags= mycket alkohol och en sen natt! Eller som man också kan säga, tidig morgon! Det finns dock inga bilder från kvällen, vilket är synd eftersom kvällen helt enkelt inte går att beskriva i ord! haha!
Söndagen sovs typ bort! Bakfyllan skrek mellan väggarna här hemma! Orkade i alla fall åka till sporthallen och kolla Drott-Skövde och tur var väl det, vilken match alltså! Blev sedan bakfyllemat hemma hos Carro! Och sen Xbox hela kvällen!

Den här veckan kommer bli stressig! Känns oerhört skönt att vara klar med julklapparna i alla fall! :)
Har två stora uppsatser som ska in denna veckan och ett nationellt prov som ska skrivas! Nästa vecka ska ett omprov i psykologi göras, ett möte i samhällskunskapen ska genomföras och jag ska åka till höla! Julstressen börjar nu!

Take care!
PUSS & KRAM!

Tänker på dig...

2 december!

Drygt och plugga måste jag bara börja dagens inlägg med! Har inte riktigt orken till det nu känner jag! Fick godkänt på fördjupningsuppgiften om Tanzania igår i alla fall! Hoppas på att klara provet också! Har även fått svar av Marie angående nationellt prov på aspero. Hoppas det funkar, annars blir jag typ deprimerad!

Fick förövrigt inte mitt Xbox idag heller, om det inte ligger på Hemköp nyhem och väntar på mig. Dock har jag inte fått någon lapp om det än, men kan hända att det kom med posten idag! I så fall kan jag räkna med att ha det här imorn! :) Fick mina två beställda spel idag i alla fall! Så får väl hoppas på att själva Xboxet kommer imorn! Annars blir jag ännu mer deprimerad!
Det är kallt ute också! Minusgrader, frosten ligger och glittrar på hustaken och solen skiner! Eller ja, den har gjort hela dagen, nu ser det mest ut som om det skulle börja snöa vilken sekund som helst.
Kom inte in i bilen imorse heller. Fick ta passagerarsidan! Låset hade frusit, ganska kul när vi diskuterade det igår och kläcker ur mig, "nej men sånt händer aldrig med min bil!" Får erkänna mina misstag med att säga att låset frös! Tinade dock upp i solskenet när jag var ute och gick med hundarna!
Hoppas kylan håller i sig och att snön faller innan kvällen! Jag vill ha SNÖ och kyla så att snön ligger kvar! Jag tror inte på det, men jag vill!

Två uppsatser, en inlämningsuppgift, ett omprov och ett nationellt prov! sen är skolan färdig! Håll alla tummar på att jag klarar matten! Jag behöver den! Klarar jag den inte så dödar jag allt som kommer i min väg!

Ikväll är det träning, och jag har ont i ryggen! Men det har väl aldrig nån dött av. Imorn är det hemmamatch i sporthallen mot Kävlinge, hoppas på att vara mer. :)

Take care!
PUSS & KRAM!

You are always on my mind!
Du är fin... och jag tänker på dig!

1 december!

Då går vi in i december-månad! Termometern står på 1 grad och solen går ner utanför mitt fönster. Bara snön som fattas i stort sett. Förövrigt, kors i taket solen sken hela dagen typ! Hur trött man än blir så blir man alltid glad när solen skiner!
Som sagt, det har vart kallt idag! Precis så som december ska vara. Äntligen ett steg i rätt riktning! Jag vill ha massa snö som ligger kvar! Se träden förvandlas till vita snöträd! Se frosten glittra på alla hustak och se röken från alla skorstenar! Det är vinter! En riktig barndomsvinter!

Okej, blev lite tråkig början kanske! Dagen idag har tillbringats först hos hundarna och sen hemma! Har fått alldeles jättemycket gjort. Började skriva på min uppsats om arbetslöshet, nån erfaren? Flika gärna in med nåt vettigt som kan användas! Kom sen på att jag skulle göra omprov idag, så har suttit med omprovet i samhällskunskap en timme nu. Och sen har jag även börjat på geometri i matte. Nu ska allt bara bakas samman och fastna i mitt huvud inför nationella provet som ska göras nästa vecka! Vart vet jag inte än! Efterlyser en intelligent provvakt! Alternativt en skola att göra det på! Alla förslag godtas! :)

Sitter och är lite deprimerad, har fortfarande inte fått mitt Xbox! Hade behövt det mer än nånsin nu! Är så förbannat värd och spela det så det inte är sant! Är så nöjd med mig själv just nu! Fick bekräftelsemail om att mina två spel har lämnat CDON nu, kommer förmodligen imorn! Hoppas också på att mitt Xbox kommer imorn, så kan jag nörda hela kvällen fram till träning!
Kom också på att jag inte har köpt nån chokladkalender än! Hur ska det här gå nu då? 1 december och ingen chokladkalender! Jag är värdelös! Eller med ett finare uttryck, dagvilsen!
Får se till och komma ihåg och köpa en när vi ska till Ullared på torsdag, om jag inte hunnnit och orkat köpa en innan!
Har också sjukt ont i ryggen! Någon som kan knäcka, eller varför inte ryggmassage? Också här godtas alla förslag. ;)

Take care!
PUSS & KRAM!

You make me feel good!
En tanke till det finaste självfallet...