Ibland kan man inte göra nåt åt det!

Gårdagen tillbringades i Hannas Sonata upp till Karlstad. Vi åkte vid 12-tiden och var framme lite innan fem! Riktigt kul resa måste jag säga, mycket skratt och dåliga skämt! :) Sen blev det en runda på stan innan världens bästa Emma kom till KD och hämtade mig. Lämnade Hanna där och åkte mot Hôla! Ganska sleten efter att ha kört långt så blev tidigt i säng.

Dagen idag har mest vart slö. Var nere till blomaffären och skickade blomsterbud till Maggan, hon ringde just och blev jätteglad. Mamma sa att hon bara grät, men var lycklig! Så när allt har lugnat ner sig så blir det en tur till henne och hälsa på också.
Jag kommer ju hem några gånger nu så det lär ju ska hinnas med. Är hemma nu tills på fredag, sen åker jag tillbaka över helgen och hem igen på tisdag, tillbaka till Halmstad på torsdagen, över helgen. Och sen hem tisdagen igen. Så blir det när oförutsägbara saker händer.

Ikväll blir det Stenstalidhallen för att kolla IFK mot Degerfors, kan bli en spännande match hoppas jag. Kommer hemifrån en stund i alla fall. ;) Sen får jag ju se Emma in action också!
Imorn blir det bröllopsfotografen, ser fram emot det!

Kommer mer update senare i veckan! :)
PUSS & KRAM!

Tankar, går inte att styra.
Känslor, går varken kontrollera eller styra.
Mina tankar går till dig...

dagens finaste självfall!

Helgen har faktiskt trot eller ej vart helt okej. Har inte tänkt så mycket, vilket var behövligt.
Fredagen var det match i sporthallen, herrarna spelade, vilket egentligen var en stor besvikelse. Inget nämnt! Men som slutade ganska bra ändå. :) Kävlinge har ganska trevligt folk dom också!
Sen blev det städ, vilket också var riktigt kul. Tänk så kul man kan ha av att byta lite påsar och städa lite toaletter, speciellt efter en herrmatch!

Lördagen tillbringades med Carro hela dagen. Hjälpte henne och flytta hem grejer till Frennarp där hon ska bo tills hennes nya lägenhet blir färdig. Dock fanns inte jättemycket kvar och göra när jag kom vid 12. Men kul hade vi.
På kvällen blev det god mat och trevligt sällskap hemma hos Carros mamma. Åt mat, spelade kort och tittade på dansbandskampen! :) Riktigt trevligt måste jag säga. För att inte ha spelat 500 på MÅNGA år så lyckades jag riktigt bra, kom inte sist i alla fall!
Sen satt jag och Carro och kollade på bilder hur länge som helst. Shit säger jag bara! Tänk vad roliga bilder det kan finnas på en person! Kul hade vi i alla fall!

Söndag, vilket innebar match mot Åhus i alehallen. Vann med 26-21. Är riktigt nöjd med min insats måste jag säga. Går inte förklara den känslan, är på väg tillbaka nu tror jag!
Dessvärre har jag fått bajsont i halsen och borde egentligen inte träna ikväll! Jag får helt enkelt känna efter hur det känns ikväll!

Imorn mina vänner bär det av till Kristinehamn en stund. Stannar till och med fredag, så blir en snabbis hemma!
PUSS & KRAM!!

du är svår och förstå, men ditt leende får mig att sväva på moln.

Från självfall till kaos!

Jag vill inte tro på det, jag vill inte tro att det är sant. Jag blundar och hoppas det är en dröm, öppnar ögonen och inser att det är samma gamla verklighet som kommer och slår mig rakt i ansiktet! Den sanna vidriga verkligheten som slår en knytnäve rakt över näsbenet så det knäcks!
Historians längsta natt har gått förbi. Kvällen började med dagens finaste självfall och slutade i kaos! Kom från träningen med ett leende på läpparna, telefonen ringde 22.15 och 22.20 satt jag i bilen påväg till Carro. 23.10 kom beskedet om att min älskade farmor somnat in! Jag vill fortfarande inte tro att det är sant. Ett dygn av lite sömn och alldeles för mycket tårar!

Dagen idag har även den vart en av dom längsta i historian. Sovit lite, gråtit mycket och tänkt massor. Försökt åka långa rundor och sysselsätta mig för att inte behöva tänka. Ringt många samtal för att slippa tänka. Det är nu på kvällen som man mår dåligt, vet att mamma och pappa sitter hemma och är ledsna och skulle gärna vara där och trösta dom båda! På tisdag kommer jag hem till dom och får krama och trösta!
Själv känner jag mig mest tom, hjälplös och liten!

Jag tänker mycket på farmor, jag saknar henne grymt mycket redan nu! För mig kommer hon alltid finnas och ha dela platsen i hjärtat tillsammans med mormor! Min älskade farmor finns nu inte längre bland oss, den där jävla cancer-sjukdomen har tagit henne ifrån oss! Kärlek till alla nära och kära! <3 <3 <3

Två tankar skänks ikväll, en till mina nära och kära. Och självklart en till dig...

Början på nåt bra!

Förra veckan var ännu en helvetes vecka av mitt liv! Mår verkligen inte bra av det. Den här veckan har faktiskt vart helt okej, började lite segt men det har vart långt ifrån en helvetes vecka i alla fall! Känns som om jag börjar hitta tillbaka till mig själv igen! Eller ja, jag ser ljuset på nåt bra.
Kände mig faktiskt lite nöjd efter träningen igår, tränade hela träningen och kändes inte helt hundra men i alla fall långt över hälften. Nu blir det nog träning ikväll igen och så får vi se hur det ser ut till helgen.

Torsdag idag, vi är på väg mot helg igen! Känner mig riktigt duktig idag, pluggat riktigt mycket! Kommit en bit på matten och har nästan gjort klart faktadelen i samhällen. Nu blir det lite uppsatsskrivande och sen till sporthallen ikväll.
Morgondagen ser ut som följer, upp tidigt och städa, hundpromenad, HPBs herrar spelar match och sen är det städ i sporthallen. Kommer förmodligen bli nåt mer under dagen. Helgens uppdate kommer nog imorn kväll, när jag vet mer om vad som händer.

Jag känner mig i alla fall stark igen, och jag tror det kan vara början på nåt bra!
Jag är inte den som är den, jag ska kämpa och vilja!
PUSS & KRAM!

En tanke till dig sunshine!

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!

Dagens visdom kommer direkt från hjärtat: Tiden är alldeles för kort för att slarvas bort.  Allt kan hända när man minst anar det, man kan aldrig få för mycket tacksamhet!

Det var en person som sa några väl valda ord till mig för inte alls längesen. Han sa till mig att jag var bäst och att jag inte skulle låta nån annan få mig och tro något annat. Han sa också att jag är värd det allra bästa!
Det här är ord jag bär med mig dagligen, det är ord jag tänker på hela tiden. Det finns en mening med det och en anledning till att må bra!

Jag önskar mig ofta tillbaka till barndomen. När allt var problemfritt, man visste inte bättre. Man kunde springa på gatan, skrapa upp knät och gå in till mamma så hon fick blåsa sen var allt bra. Tänk om det var så enkelt även i vuxenlivet.
När han som man gillar sårar och förstör, så kan man gå till mamma så blåser hon och så mår man bra igen. Det funkar inte så längre! Såret är för djupt för att läka på så kort tid. Man plågar sig igenom smärtan som varje morgon gör sig påmind.
Känslan att vara kär är underbar, känslan att vara riktigt kär måste vara ännu bättre. Känslan att bli sårad går inte att beskriva, känslan att vara riktigt sårad är som att sparka på någon som redan ligger ner!

Mitt råd till dig som läser, ta vara på vänner, familj och nära och kära. Var tacksam för varje litet ord som kommer ur nåns mun. Hjälp varandra, stötta och peppa i alla lägen. Man vet aldrig vad som kommer hända! Det går inte förutspå något, det går inte styra någons känslor! Man lever det livet man väljer att leva!

Livet är fan inte rättvist!

Ge mig en bra anledning till att må bra, när allt bara går åt helvete!

Cancer är som en jävla epidemi, den smittar värre än en förkyldning tror jag. Först har ingen det, och när man minst vet ord om det så har alla drabbats. Man kan bota cancer, men varför har ingen av mina nära blivit friska? Varför finns det nåt jävla botemedel när det inte funkar och använda?! En blinkning så är allt borta, alla minnen suddas ut och man står där ensam och tycker synd om sig själv!
Det är bättre med ett stort kliande eksem, för det försvinner. Det gör inte cancer, har man väl fått det i sig försvinner det aldrig utan ett dödsfall.
Den 30 september försvann Ronnie från oss och framförallt från Maggan! Nu är det bara en tidsfråga innan den där jävla sjukdomen tar min älskade farmor!
Jag kämpar med dig, stöttar dig och finns vid din sida! Det är lång tid kvar om vi bara kämpar!
Tänker på Maggan, farfar och framförallt farmor! Tänker också mycket på min älskade mormor, som dock inte försvann av cancer! Men hon har också en stor plats i mitt hjärta hon med!

Den som säger att livet är rättvist, har inte förstått innebörden med att leva!

1000 nålar!

Ny vecka igen! Lär gå minst lika fort som vanligt!
Helgen då? I fredags åkte jag och Hanna till Helsingborg för att myspysa med Jecka och Kim! Blev god mat, trevligt sällskap och vin. Kollade idol och hade riktigt trevligt! :)
Lördagen tillbringades också i Helsingborg, Hanna lämnade oss på morgonen för att åka hem och döma. Skulle egentligen också ha åkt hem på lördagen, men blev kvar tills igårmorse. Lördagen var sjukt kul också! Låg och kolla på tv halva dagen, sen åkte vi till Väla och gick en runda. Kvällen blev det god mat och slapp i sängen framför tvn. Kuddkrig, catwoman, xbox och mängder av skratt!
Skulle kunna skriva ett helt inlägg bara om spelet. Spelade tennis med Sonic-figurer. Först efter ett tag kom vi fram till specialeffekterna! Det var då Jecka hittade sin favorit spelare! Dr Eggman! ;) Vissa saker går helt enkelt inte beskriva, dom måste upplevas!

Igår åkte jag tillbaka till Halmstad igen vid 12, då blev det direkt hem och hämta matchkläderna till B-laget och så till sporthallen. Träffade Carro och kollade på P-94s match en stund.
Åkte hem och lagade mat, för att vid halv 5 åka tillbaka till sporthallen och ha samling med A-laget. Match i Åstorp. Tyvärr blev det förlust för både A-lag och B-lag igår!

Veckan som kommer blir det plugg och lite träning kanske, om jag har motivationen till det!
PUSS & KRAM!
Dagens låt: Martin Stenmarck - 1000 nålar

Tänker på dig...

Känn en doft av...

Torsdag idag, kändes alldeles nyss som om det var måndag. Den här veckan har gått äckligt fort tycker jag! Mår nästan sämre av att det går så förbannat fort!
Dagen idag då? Har vart ute med hundarna och pluggat. Borde diska lite och plocka i ordning. Men det är ett senare bekymmer. Sen är det träning ikväll 20.30-22! Hatar verkligen den tiden, med tanke på att jag ska upp 6 imorn. Inte nog med det så ska jag ner till HBG imorn också! :)
Vilket i och för sig ska bli grymt kul! Träffa Jecka och Kim, var typ hundra år sen som vi sågs allihopa! Så ser fram emot helgen!

Har väl egentligen inget vettigt och skriva i bloggen, skriver mest för syn skull känns det som! För att fördriva tiden lite, eller med andra ord mygla från pluggandet. Fast har vart riktigt duktig i två dagar nu. Har gjort tre sidor i matteboken, och till och med förstått vad jag gjort! Inte dåligt alls för att vara jag!
Fick också besked om att jag ska hem och göra prov i psykologin. Så ska försöka få det vecka 44 så kan jag åka med Hanna upp till Värmland. :)

Nu blir det plugg och sen film!
Jag vill gå på bio igen!! Vill se bröllopsfotografen!! Med världens bästa Björn Starrin! Om nån vill se den med mig, säg till direkt!! Det är näst på listan av vilja göra! ;)
PUSS & KRAM!

En tanke...

Nypimpad Roffe

hihi, ja det kan man lugnt säga. Och för dom som inte vet så heter min bil Roffe. ;)
Gjorde ett lyckat köp på Gekås igår, en rosa luddig rattmuff. Verkligen klockren i min bil! :) Köpte också en liten doftgris och hängde i fönstret! Måste ju skämma bort bilen lite nu när den ser så skabbig ut efter klottret! Och snart kommer ju även granen upp i fönstret. :)
Hittade även massa andra roliga grejer på Gekås igår, mest nödvändiga grejer och så även lite kläder. Sen fick jag ju träffa världens bästa Emma också!

Dagen idag innhåller så mycket som ALGEBRA! Usch och fy, vill kräkas på det. Men måste göra det! För att inte tråka ut hjärnan alldeles för mycket så blir det nog lite psykologi också! :)
Annars då, ikväll blir det träning 19.30-21.00.

PUSS & KRAM!
En tanke till dig!

Under månen!

Hur mycket kan egentligen bli för mycket plugg? Förmodligen finns det inget som heter det. Det ska dagen idag bevisa! Dagen är FULL av plugg! Måste verkligen passa på och komma ikapp när jag väl känner mig peppad! Samhällskunskapen som jag hamnat två veckor efter med! Matten som jag borde kommit alldeles för långt med och psykologin som jag snart borde göra prov på. Jahaaaaja, det är väl lika bra och sätta igång. Finns liksom ingen återvändo.

Imorn ska jag upp till Ullared, möta upp Emma och äga gekås med henne. ;) Hoppas jag hittar nåt kul i alla fall, annars blir det väl nödvändiga saker såsom schampo, tvål och sånna roliga grejer!
Ska i alla fall bli kul och få tillbringa en hel dag där med Emma, och framförallt komma hemifrån ett par timmar!

Tillbaka till Samhällskunskapen och dom otroligt interessanta historiska exemplen! Just nu Watergateaffären! SUCK!
PUSS & KRAM!
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Under månen

En tanke till dig för att göra dagen fullbordad! :)

Come together!

Ibland får man en varm känsla inombords, man kan inte göra nåt åt det och framför allt så kan man varken styra sina eller nån annans känslor! Ibland stämmer den och ibland blir man rädd för sig själv! Jag är deffinitivt rädd för mig själv! Jag funderar starkt på vad jag tänker på! Hur och vartifrån kom dom tankarna? Dom har aldrig funnits där innan, aldrig innan! Helt plötsligt så upptäckte min hjärna att det faktiskt är så. Att det finns positiva tankar!


För inte allt för längesen kom jag hem från sporthallen. Har typ bott där sen i fredags, förutom en stund igår då jag var i alehallen och spelade. Är sjuuukt trött nu måste jag säga!
Ikväll blir det bio med Jecka och Hanna, Fame. Tror den kan vara riktigt bra. Var på musikalen fame för 6 år sen närmare bestämt när jag gick i 9an! Ska bli kul och se om filmen är lika bra. :)

Imorn är det stenhårt plugg precis HELA dagen! Egentligen skulle jag vara med och hjälpa till i sporthallen på drotts match, men som det ser ut nu så måste jag verkligen komma ikapp. Jag måste klara dom här tre kurserna nu! Och eftersom förra veckan var väldigt off så måste jag bita ihop och köra på hela den här veckan! Usch det tar emot, eftersom jag gärna hade vart i sporthallen och hjälpt till imorn. Men vi får helt enkelt se hur långt jag kommer med allt.

Dags och göra nån nytta!
PUSS & KRAM!

Positiva tankar!

Ja det är sant, jag insåg det just och jag börjar bli rädd för mig själv om jag ska vara riktigt ärlig! Jag vet inte vad jag tänker längre, men det är tydligen sant. Och ja, kan nog hålla med mina tankar just för en liten stund. Du är speciell och just nu tillbringar du mycket tid i mitt huvud!

Ja så kan det vara! :)
Vinst i hemmapremiären med B-laget idag, 29-7. Vet inte om man kan kalla det match, men ändå vi vann! :) Sedan har kvällen spenderats på Vapnö. Chillfest eller vad man kan säga. Trevligt sällskap, en helt okej kväll med andra ord!
Imorn blir det upp tidigt, ska vara i sporthallen 8 och coacha flickor 94 i SM tillsammans med Jecka och Carro. Så blir sporthallen hela dagen imorn, inga fel det. Slipper sitta hemma i alla fall.

Nej kommer nog en update imorn!
Sov så gott!

Du påminner om M, det har sina för och nackdelar. På alla sätt och vis!

Gråa dagar!

Vart tog den lilla solen, som sken, vägen? Det saknas bara ett värdelöst evighets regn till på köpet! Men jag lovar, det kommer det med! Suck! Saknar redan sommarn!
Torsdag idag, veckorna går sjukt fort och man mår mest dåligt över det. Idag har vi den underbart tidiga träningen 20.30-22-00! Tur att man bara ska vara i högskolehallen 6 imorn bitti! Den här veckan också! Vadå att jag ska skynda mig hem och försöka varva ner och somna i tid!

Borde plugga mer än vad jag gör. Läsa psykologi känns inte helt rätt om jag ska vara ärlig. Samhällen har jag kört fast med och får ingen hjälp, och matten körde jag fast med innan jag ens började! ALGEBRA, bara det gör att man vill lägga täcket över huvudet! Men får försöka komma nån vart med det här också! Vill bara att det ska bli helg nu! Veckan har vart en helvetesvecka! Hoppas helgen gör mig peppad till nästa vecka!
Imorn ska jag och Hanna städa duschen! VÄLBEHÖVLIGT! Det bor massa läskiga saker i våran dusch, och med saker menar jag inte bara djur utan konstiga djur!
Ska även lägga beställning på nya linser imorn, så kanske ögonen mår bättre också! :)

PUSS & KRAM!
Du är söt, men jag borde inte tänka på dig!
Tänk om du bara fick reda på det!

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Gråa dagar
"det finns en fagrare glans någon annanstans
du får hoppas som om himlen fanns
och tro och be att det ska gå
för du får ingen tröst av din inre röst
den vill knäcka dig varenda höst
och gråa dagar skyndar aldrig på"


Kärleken är inte blind, men ganska närsynt!

Usch det har vart en hel del tråkiga inlägg på sista tiden. Jag försöker verkligen hoppa över alla gropar av helvete! Ibland funkar det och ibland går det åt skogen! Är evigt tacksam att jag har världens bästa vänner!
Min kära vän Hanna kom och ringde på dörren förut. Hon hade köpt doftljus åt mig, hon tyckte jag behövde dom. :) Kan fortfarande tacka för dom! Dom luktar så sjuuukt gott dessutom! Ljus+Höst=SANT!
För att inte vara helt deppig så kan jag säga att solen skiner! Det har vart riktigt fint väder ute idag, förutom att det blåst storm! Det gillar vi inte!

Är inne i en svacka med pluggandet också. Men det har sina orsaker det med! Det går inte göra nåt åt det. Får bara försöka att överleva även den här hösten!
Fan det är på hösten man inte ska vara ensam! Det ska finnas nån där som man kan dela allt med. Uppleva hösten tillsamnans med någon. Slippa sitta själv och gå in i dessa jävla depressioner. Krypa upp i soffan med en filt, och någon bredvid sig! Drömma går ju alltid. Istället får jag krypa upp i soffan tillsammans med boken, som fortfarande inte kommit än. ;) Det blir också en himla mycket tid till att skriva! Kanske blir klar med några noveller igen.

Nej nu blir det en timmes plugg till, sen är det träning! Har tidig träning idag, kors i taket! F94 har match på våran tid, så vi fick deras mellan 18-19.15. Fast och andra sidan så var planen och stanna och kolla på matchen så blir inte speciellt tidigt hem ändå. :) Kan nog bli en intressant match, bättre än att sitta hemma och inte göra nåt i alla fall!
Kanske kommer en update senare!
PUSS & KRAM!

Förstår inte varför jag ens tänker på dig!
Du kanske inte är värd och lägga tankarna på trots allt!

Bitterfittan är död!

Jag får väl ursäkta alla som läser att jag är på lite kasst humör! Kommer sånna perioder i livet, och det går inte göra nåt åt det. Speciellt inte när det blir som det blir ibland!

Dagen idag har vart rätt seg, har gjort otaliga försök till att plugga. Vilket har gått mindre bra. Har ägnat stora delar av dagen till att deppa, vilket det är slut på! Orkar inte med mig själv ibland! Man måste väl få ha sånna dagar!

Blir nog snart en sväng med bilen. Min största energikälla just nu! Som jag nämnt tidigare, hade det gått hade jag nog gift mig med bilen i nuläget! :)
Hur som helst ska jag ut och döda bitterfittan inom mig!

PUSS & KRAM!

Förbannade höst!

Tänk om hösten hade haft nåt vettigt och komma med!! Bara någon liten glimt av lycka kanske? Nej, varför skulle det hända just i år? Tråkigt väder och konstiga känslor! Förbannat också! Jag har varken tid, lust eller ork att falla in i nån jävla depression nu! Vill må sådär bra igen, ha den där underbara känslan igen!
Istället kliver den där patetiska bittra jävla känslan fram istället. Tar över och trycker ner det jag byggt upp under sommarn!

Det är inte lätt ibland, tröstade mig själv med att lägga beställning på en bok istället! "Alla djävulska främlingar". Får väl gömma mig i den när den nu kommer. Tycka synd om mig själv, tända ljus och krypa ner under en filt! Isolera mig från omvärlden och försöka vakna upp de dagar i veckan handbollen lockar! Tänk att allt bara kan slå om på så kort tid! Mindre än en vecka och man är nere i skiten igen!
Det blir inte speciellt lättare när man sitter med en samhällsuppgift som skulle vara inne förra veckan. Som jag dessutom har fastnat rejält på också! Kul att man får uppgifter som man inte kan hitta i boken, vad ska man då med en bok till? Man får uppgifter som kräver att varje liten jävla hjärncell ska vara på hugget. Leta runt efter egna källor och söka på sånt man inte visste fanns! Ganska trött på och läsa samma saker om och om igen utan att komma fram till något! Jävla samhällskunskap!

In i träsket av plugg igen! Tacka vet jag Lars Winnerbäck! Världens bästa pluggmusik!
PUSS & KRAM!

I belive in me!

Jag förstår mig inte på folk som gör allt för att det ska gå åt helvete för andra. Som nervärderar varje litet framsteg. Dom som hånflinar en rakt i ansiktet när det går bra. Som aldrig tror att andra kan lyckas! Är det nu man ska säga att man ska tycka illa om sånna personer? Eller är man bara så förbannat snäll att man bara låter det gå förbi som om inget hänt! Varför kan man inte bara bli glad om någon för en gång skull lyckas? Borde man inte som kompis ställa upp och stötta och peppa?
Det lär jag fundera på ett bra tag, men aldrig få nåt speciellt bra svar!
Man ska bara få ta all skit, aldrig få den ur sig. För då är man en dålig kompis. Som sig själv alltså, men alla andra kan tydligen trampa omkring på allt och alla och vara störst bäst och vackrast! Prata om sig själv, svara med ett enkelt okej och sedan fortsätta prata om sig själv. Är det bara riktiga vänner som bryr sig? Vem bestämmer vem som är äkta och falsk? Hur mycket skit ska man egentligen behöva acceptera innan man exploderar?
Citerar Marcus Birro: "Livet är som en stickad kofta, det kliar!" Så förbannat sant! Ibland känner man bara att allt runt omkring är som ett eksem, som man kliar och kliar på. Som går sönder ibland men som aldrig försvinner!

Att vara den som aldrig har några problem, som är den självsäkraste på hela jorden som får allt den vill ha. Det kan fan inte vara lätt. Att sedan vara med om en motgång och förlora allt man byggt upp måste vara en mardröm. En dag händer även det. Och då ska fan inte jag stå där och stötta! Livet är fullt av motgångar, man blir tacksam för varje liten medgång och bryter inte ihop av motgångar. Att vara uppväxt med många motgångar och mindre medgångar får en och veta vad livet egentligen är! Det handlar inte bara om livet, utan kärlek, vänskap och familj!
Jag känner igen mig, jag lever på en liten yta med fullt av motgångar och få medgångar. Men dom få medgångarna finns där, och då vill jag fan att det ska finnas nån där som mår bra med mig. Någon som skrattar med mig och framförallt någon jag kan dela dom med, utan att behöva lyssna på alla andras problem!

Man är inte mer än människa, och framförallt så lever man bara en gång!

I want to brake free!

Fredag igår, gjorde ett lyckat försök till sökning. Nu är det bara och vänta och se vad som händer med det. Har inte hänt nåt idag i alla fall, och dagen är i och för sig inte slut än! ;) Det gjorde mig en aning glad i alla fall.
BTW, fredagsmys med familjen igår. Tacos och myspys med endast dricka, det funkade lika bra det.

Lördag idag, har vart i kd med Emma. Hon köpte sig två par skor/stövlar på skopunkten, riktigt snygga! :) Sen pratade vi en massa om allt mellan himmel och jord! Så underbart och hinna träffa henne när man väl är hemma!
Sen tog jag och mamma en sväng till staden och kollade lite, hittade en klänning på rea som jag köpte. Kände jag var värd och unna mig lite kläder. ;)
Ikväll blir det potatisgratäng, fläskfilé och sallad med fetaost. Blir nog kanske lite sing-star om vi har tur också. Bra uppladdning inför morgondagen. Får vara med på en seriepremiär till, nämligen B-lagets seriepremiär borta mot Ankaret, i Bjärred. Så blir en härlig resa först till Halmstad, och sen blir det köra till Bjärred, spela match och köra hem igen. Vem fan lägger en bortamatch klockan 18 en söndagkväll? Ja ja, vad gör man inte för lite handboll. Får nog ta mig en välförtjänt sovmorgon på måndagmorgon. :)

Hur som helst, det är i alla fall lördag idag! Och ska ha en trevlig kväll tillsammans med min underbara familj! :)
PUSS & KRAM!

When I thinking of you I smile!

ÅLAND, thats it!

Shiiiiit säger jag bara! Vilken resa! Det här är verkligen något som jag kommer leva på länge! Bilder finns, och får se om några av dom kommer ut. :)
Mitt motto som jag och M kom fram till under våra djupa samtal, "det som inte finns på bild, har inte hänt!" så är det bara! Vi kom i alla fall fram till att vi var dom enda under 30. I stort sett i alla fall! Om man inte räknar med den snygga bartendern i Koskinkorva-baren. Han som tagit Håkans plats! haha!
Karaoke med mamma och Leffe, disco, Streaplers, dans och alkohol! Inom parantes kommer också dom djupa samtalen med M! ;) Det går inte och beskriva i ord, det måste upplevas! Hela resan var galet rolig! Tack alla inblandade och alla som var med!

Som sagt, några bilder kommer nog upp när jag kommer tillbaka till Halmstad, eftersom både min dator och sladden till kameran ligger kvar där.
Kommer nog lite mer detaljerat när jag blir lite piggare och nyktrare! ;) En sak vet jag, JAG HAR INTE TID OCH HA ONT I HALSEN i alla fall! ;) Tack för den underbara hostan!

PUSS & KRAM!