Som stormen river öppet hav!

Det har vart en ganska lugn och skön helg. Fredagen var det förfest hos Susanna. Sen var jag chaufför på kvällen. Helt okej. Vi hade i alla fall riktigt roligt hos Susanna, sing star och med andra ord. Eller ja, det sistnämnda vet jag inte riktigt vad det blev av! :) Men det var riktigt kul i alla fall! När jag sedan kört in alla till UNDERBAR så åkte jag hem och drog på en film, dude, where´s my car? Sjukt rolig film vill jag säga! Älskar den verkligen!! Sen vid kvart över 3 så ringde hanna så jag åkte och hämtade dom. Problemet när jag kom dit var att i min bil går det 4 st plus jag som kör! :) Ganska normalt i dom flesta bilar kan man tycka. Problemet var nu att där stod, Hanna, Amanda, Nathalie, Susanna och Sundqvist. Vilket jag får till att vara 5 personer! Okej, klockan var kvart i 3 på natten/morgonen. Jag ville i stort sett bara hem och sova kände jag. Och de flesta poliser var som vanligt inne stan tänkte jag. Så in med alla i bilen och åka hem! Jag har i alla fall kommit på att man lätt får plats 4 i mitt baksäte! ;) fast det blir trångt!
Som sagt, hem med Susanna först och sedan till Amanda och Nathalie. För att vara extra lat så tog vi cykelbanan och körde dom ända fram till dörren. Och som om inte det vore nog så tog vi även cykelbanan hemma vid oss sen också. Hallå, klockan var kvart i 4 och det fanns ingen bil i närheten. Då orkar man inte åka runt hela kvarteret för att komma hem! Tur att jag har så liten bil! :) Väl hemma satt jag igång TVn och började titta på en mycket märklig film. När jag sedan upptäckte vad klockan var så stängde jag av. Vi hade trots allt match dagen efter, lördagen.

Matchen i lördags då. Ja vi spelade hyffsat okej om jag får säga vad jag tycker. Vi förlorade dock matchen, som om det skulle vara ovanligt när vi snackar juniorserien! :) Matchen var i alla fall helt okej.
Söndagen skulle ha gått till sängen hela dagen, men det ändrades när Hanna kommer inspringandes till mig halv 12! "Vill du köra mig till Stenstorp? Jag missade bussen!" Visst Hanna, jag hade ändå inget för mig! hehe. ;) Sen eftersom det var så fint väder så blev det även en promenad till maxi för att handla lite mat till kvällen. Riktigt god dragonkyckling blev det. Samtidigt som EM-finalen mellan Danmark och Kroatien spelades! Danmark stod som segrare, vilket var bra eftersom Danmark var det starkaste laget!
Igår kväll spelades även monopol med Susanna och Hanna. Hanna åkte ut snabbt och Susanna stod som segrare. Även fast jag fuskade till mig 20.000. Grattis till dig! :)

Ska snart hem till Susanna och titta på Stefan och Krister! Så grymt roligt vill jag säga! Vi har verkligen samma humor du och jag! :)

Mitt liv går bara mot ljusare tider! Nästan allt går som jag förväntat mig!

Det som hände i Vinslöv, stannar i Vinslöv!

Bra sagt Kicki, jag kunde inte sagt det bättre själv! Vilken match alltså, vet inte ens om jag vågar uttrycka mig om slutresultatet! 30-13 Fast det speglar i stort sett bara andra halvlek. Halvtidsresultatet var 11-8 och då måste jag lägga till att efter 20 minuter så stod det 7-7. Men shit vilken avslutning!
Skönt i alla fall att Sverige inte förlorade sin match. 27-27, och platsen om OS lever fortfarande kvar! Två ganska avgöranade matcher återstår. Spanien ikväll och Tyskland imorn.

Måste också tillägga att min kära pappa just fixat en dator till mig. 2000 för en i stort sett ny dator. Skönt och äntligen ha en egen dator, ska även fixa bredband till den. Man slipper sitta hela kvällarna på skolan. Vilket i och för sig är ganska kul, men ändå! Telefonräkningen lär bli något mindre skulle jag tro! :) Denna månad vet jag inte vad som hänt, jag är redan uppe i 243 kronor!!! Och har då redan använt alla mina gratis sms på telenor.se det är helt sjukt! Jag brukar aldrig vara den som skickar så mycket sms.. Inte heller använda telefonen så mycket. Fråga mig inte vad det beror på! ;)

"Home, sweet home!"  Sportlovet närmar sig och hemfärd är redan planerad! Saknar mina söta värmlandsvänner!!

Kämpa mormor, kämpa! Jag vet att du kommer att klara det!!!

Ack Värmeland du sköna!

SItter i skolan, har bara haft träning idag. Så ska jag ha lektion vid 15 igen. Datasalen fram tills dess naturligtvis! :) Jag och Amanda sitter och lyssnar på Tommy Körberg!! Så förbannat bra! Om man inte räknar Christer Sjögren då! Han är seriöst min gud!!  :) Utan tvekan!!!!!!!!
"Ack värmeland du sköna, du härliga land."

Match ikväll mot Vinslöv, ganska viktig match med tanke på att vi ligger två poäng från ledande Åhus och tvåan Vinslöv just. Kul och spela dammatcherna, eftersom det går bra också! :) Samling 17.45 och match typ vid 20, så missar tyvärr Sverige-matchen mot Ungern ikväll.. Men man får väl ha update från nån som ser matchen! hehe.. Så är vi väl hemma sådär lagomt till 00.00 skönt och ha sovmorgon imorn i alla fall! :)

"Du är så söt att jag får hål i tänderna!" ;)

Allt eller inget!

Första träningen sen foten pajade idag! Hade mest planerat att köra lite balansplatta och sånt, fast blev lite cykel och lite gående också. Fick låna ett bra fotledsskydd av Tessan, funkade bra så ska ha det nu tills ledbandet gått tillbaka. Annars funkar det bra igen, livet i allmänhet.
Det är bara ett halvår kvar tills studenten. Tjejerna i klassen har börjat planera en resa utomlands, klart det hade vart kul och följa med men ekonomin tycker inte samma som mig. Tyvärr, men det hade vart riktigt kul om jag hade kunnat följa med. Får åka till Thailand nästa jul istället! ;) Ett halvår kvar i skolan, ett halvår kvar med handbollen. Om jag nu bestämmer mig för att lägga av. Om inte annat så kanske jag börjar trappa ner med Kristinehamn. Har så mycket som jag vill göra och så mycket och tänka på. Jag vill verkligen inte tappa kontakten med alla här nere. Tyvärr tror jag att det kommer att bli så. :( Om jag nu bestämmer mig för att flytta hem igen! Usch, jag vill inte tänka på det.

Livet är egentligen som en enda stor gåta.
Hur mycket man undrar så har man alltid med en ett svar.

Ikväll är det träning igen, ska köra bil! :) Skönt nu att ha bilen här nere, man slipper cykla till alla dessa Alehallen träningar. Och man kommer hem i tid på fredagar efter träningen. Skönt!!! :) Hade tänkt att jag skulle försöka att somna i tid ikväll också. Har ju som sagt blivit en hel del vakna nätter, vet inte vad det beror på. Men stora delar av det kan ju vara en viss Emil som skickar sms när man ska sova! ;) Får i och för sig skylla mig själv att jag har telefonen igång. Men ändå! :)

Gillar mitt liv som Malin!

Jag är så trött på all denna jävla falskhet!

Imorn vid den här tiden befinner jag mig i Halmstad igen. Ska denna gången åka ner med min Mitsubishi! :) Ska åka hela vägen själv, känns väl sådär om jag säger så. Men det ska nog bli bra. Saknar redan allihopa!

Om man sammanfattar hela mitt jullov så går det inte att ersätta med något annat! Det är helt enkelt världens bästa lov! Underbara minnen, underbara besök och framförallt underabara vänner! Kommer aldrig glömma detta jullov! Som om inte det vore nog så har det till och med snöat massor också! Har till och med gjort snögubbar och kastat snöbollar!

Mammas fest igår var helt lyckad om jag säger så, bilder finns på
http://sandinmalin.bilddagboken.se Helt klockrent vill jag lova. Har jag nångång nämnt att jag ska bli nykterist! Usch säger jag bara, efter nyår så är det helt kört. Klarar inte av det längre! ;) Så dagen idag har vart helt okej fram tills nu, mår bra och är körbra! Och tur är väl det, mamma och jag ska snart iväg på sexparty. Bra avslutning på mitt jullov! :) hehe.. sen så måste jag hem och packa, fast framförallt leta reda på alla mina kläder. Allt har bara försvunnit, funderar på om det är våran tvättmaskin som ätit upp alla mina kläder den här gången också! Men i alla fall, packa sen och titta på lite film och för att inte glömma sitta vid datorn och lägga upp den bästa musiken som går att få tag på, på mitt minneskort! :)

Tack alla underbara människor som gjort mitt jullov till det bästa! Jag är glad att jag har er!!

Hela Kristinehamn ligger under ett stort snötäcke!

Eller åtminstone så gjorde det, vet inte riktigt om man kan kalla slask för snö! Usch är verkligen trött på det. När jag sa att jag ville ha snö så menade jag snö! Och inte slask! Det är verkligen det värsta som finns! Men så är det, och man kan inte göra nåt åt det.
Igår bar det av till Karlstad, för att köpa present till mamma och för att träffa Emil. Och i Karlstad minsann kunde det vara snö, det var till och med kallt där ju! När vi rullade in på Ikea parkeringen så höll dom på att ploga parkeringen, okej tänker man då. Det är 4 mil och så stor skillnad. Fast ändå, det beror på vad man menar med snö också!
Fick i alla fall tag i några fina presenter till mamma! :) Klockrena mamma saker också, det blev massa doftljus och två snygga filtar! Sen bar det av till Kvarnberget. Nu vet vi alla att jag inte har världens bästa lokalsinne, men ändå. Kör mot sjukhuset hade han sagt, och visst att det är skyltat men det är ändå svårt och hitta med tanke på att jag inte är så ofta vid sjukhuset i Karlstad! Okej, hittade alla skyltar jag skulle men sen kom problemet jag skulle svänga också. Hitta den vägen också! Shit, jag skojar inte vilket dåligt lokalsinne jag har. Köra bil samtidigt som man försöker lyssna på en vägbeskrivning! :) haha, ja det gick till slut efter mycket krångel! Sen var det ju det här med parkeringsplats också. Innan vi hittade nån så hade jag backat in i en snöhög också! Gick verkligen sååå bra för mig också! :)
Hade i alla fall jätte kul hos Emil, satt och tittade på hockey Färjestad-Brynäs. Eller ja, tittade och tittade tyckte mer att vi satt och pratade! Hade skitkul! Vi har verkligen samma humor! :) Synd bara att han skulle upp och jobbat, annars hade vi lätt stannat en stund till.

Idag har som sagt mamma fyllt år, har ätit massa smörgåstårta. :) mums. Blir 45-års fest på fredag med lite god mat och sing star. Annars så har det vart ganska så lugnt idag. Mest suttit i bilen känns det som.
Ikväll har jag bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt, men det går väl som alltid. Att jag sitter här tills halv 1 eller så! Typiskt mig. Eller ja, det beror ju på vem det är som håller mig vaken! ;)

Gillar mitt liv som Malin igen! :)

I vår vackra vita vintervärld!

Hur skönt som helst! Bygga snögubbar, kasta snöbollar, göra snölycktor. Med det bästa utav allt! Man kan vara ute i skogen och sladda med bilen! ;)

Har vart ute idag och byggt en snögubbe med Marie, sen blev det en liten bonus i form utav en snöhund! Snygga bilder finns på
http://sandinmalin.bilddagboken.se Det var så skönt att kunna känna sig som ett barn när man sprang ut på gräsmattan och kastade sig i snön! Kasta en snöboll rakt i ansiktet på Marie och skratta gott åt det! Det är sånt som gör livet värt att leva! Jag kommer ihåg för bara några år sedan när december närmade sig. Det var pest och pina! Det värsta jag visste var snön! Allt blev så blött och man ville bara att det skulle bli sommar igen! Men du är känslan utbytt! Den underbara känslan av snö!! Visst att jag längtar minst lika mycket till sommarn nu! Men det känns mycket bättre nu!! :)

Hur ser då sista veckan på lovet ut då?
Ska börja med att hjälpa mamma och elda upp granen imorn. Sen om det blir som jag tror så ska jag åka till Karlstad på tisdagkväll och titta på film med Emil. Och så på onsdag så fyller min älskade mamma 45 år! Då ska jag fira henne, som hon förövrigt inte tycker är något och fira! :) På torsdag så blir det förberedelser för den kommande festen på fredag, mat ska inhandlas och så även alkohol. Jag har stora funderingar på om jag ska bli nykterist på heltid efter detta! Nyårsnatten var nog droppen. Men för mammas skull så tar jag ett glas vin till maten! :)
På lördag är jag förmodligen inte körbar, och ligger nog hemma och tar igen mig. Packar lite och tittar på film. Sen nångång på söndagen så bär det av ner till Halmstad igen, denna gång i min egen Mitsubishi! Hoppas bara att väglaget är bra!
För att inte planera sitt liv så har jag faktiskt lyckats bra denna sista vecka på mitt jullov! Har egentligen bara haft denna vecka som gått och den kommande. Resterande lov så har jag tillbringat min tid jobbandes inom hemtjänsten. Där har det verkligen vart full rulle hela jul och nyår. Det är nu jag hoppas på min stora chans att köpa dator. För lönen efter i sommras gick ju som sagt till min söta lilla bil som valde att krångla på helt fel tid!

Nu är även det sista jullovet avverkat, förutom den kommande veckan nu då! :) Den ska jag ta vara på och göra det bästa av den! Träffa mina underbara vänner och få ut så mycket som möjligt av Kristinehamn! Jag hoppas på en tur tillsammans med Tirre som är nybliven körkortsinnehavare! Jag hoppas även att jag får komma och hälsa på Emma, och ta den glöggen som inte blev av på julafton! ;) Älskar verkligen mina underbara vänner, både högt och lågt i Sverige! Vad hade jag gjort utan er! Ni gör mitt liv värt att leva! TACK!!

Gott nytt 2008!!

Då var ännu en nyårsafton över. Tycker allt går alldeles för fort! Jobbade till 21 igår, så var inte direkt sugen på och göra så mycket. Jag och mamma åkte hem, möttes i dörren av pappa som gjort en välkomsdrink! :) Sen fick vi gå in och sätta oss vid bordet så kom pappa in med förrätten, en god toast med världens godaste röra på! Efter det så kom varmrätten in, potatisgratäng och oxfilé och en jättegod sallad till den. Efterrätten blev chokladpudding med bananer och grädde! Tack för världens bästa nyår mamma och pappa! :) Hade inte planerat att dricka så mycket. Men efter en hel kvälls jobb så gick första drinken direkt upp i skallen! Sen fortsatte det bara. Nästan en hel flaska vin, jägermaister, kolashot och en san fran sisco (eller hur det nu stavas!) Och för att toppa allt champangen ute tillsammans med raketerna! Pappa var nog dum och gav mig flaskan, och sen när dom gick in så hade jag kvar den där ute! ;) Riktigt gott vill jag säga! Usch jag kommer knappt ihåg hälften av alla jag ringde till! :) Men det var trevligt! Får väl se vad telefonräkningen slutar på! ;)
Riktigt lyckad nyårskväll trots allt, fast man mår ju som man förtjänar!

Nytt år och nya förväntningar och riktigt många svåra beslut! Tack mamma och pappa för en kul nyår!!