Kärlek går inte att köpa för pengar...

Jag satt just och läste en bok med citat om kärlek. Jag fastnade jättemycket för ett speciellt. Dock kommer jag inte ihåg vem som sagt det, men i alla fall. "Kärlek går inte att köpa för pengar, men man kan få betala dyrt för den!"
Och visst fan stämmer det. Det är nästan hemskt att det ska vara så. Jag kan nog inte säga att det hade vart bättre om det vart tvärt om. Men det gör så förbannat ont av kärleken, samtidigt som vi är så fruktansvärt beroende av den!
Alla kan klara sig utan pengar, så länge man kan och har möjlighet att leva på kärleken!

Vissa dagar tänker jag bara helt enkelt mer än andra. Och nu fick jag en kick! Det värsta är att jag skulle vilja dela med mig av alla mina känslor! Något som verkligen inte går! Jag hade fått lämna den här planeten efter det! Något som jag i och för sig skulle vilja göra ibland! När man gör något som man ångrar extremt mycket! Vilket jag kan lova, händer ofta!

Okej, det blev ett instick i bloggen!

Take care!

29 mars!

Då var vi inne i påskveckan då! Måndagmorgon efter en helt galet grym helg! Kan väl börja med och säga, som man alltid gör efter en helg med mycket alkohol, JAG SKA BLI NYKTERIST!
Fy fan så mycket alkohol man kan dricka! Jag brukar aldrig ha minnesluckor! Men i fredags är det svart alltså! Jag har minne från hela kvällen, tills vi går från Carola sen är allt svart tills jag kommer hem kvart över 3! Jag vet att vi var nånstans i stan och att jag blev lämnad av Carola och Hanna på stora torg! Kan ju säga att det aldrig vart så förbannat långt hem nångång! Efter många telefonsamtal senare avslutades natten grymt den också! :)

Lördagen var jag inte speciellt stor kan jag säga! En riktig jävla bakfylla kan man säga! Gick inte upp ur sängen förens vid halv sju på kvällen och insåg att jag kanske skulle ta en dusch för att bli som en människa igen! Då var jag ändå hyffsat pigg igen!
Blev bakfyllemat i form av kebab och inte många meter till den kvällen! Typ dator, tv och soffan!

Söndagen, dvs igår, tillbringades stora delar i arenan! Först spelade 96orna och sen var det två a-pojksmatcher! Kan väl säga att handboll är avkopplande och jag behövde komma utanför dörren! Dessutom spelades alla matcher på helplan, ganska nice! :)
Igårkväll åkte jag även ner till Helsingborg till Jecka, där jag nu ska befinna mig tills på onsdagmorgon! Skönt och komma hemifrån några dagar. Sen blir det upp igen för att på torsdagen åka mot Kristinehamn över påsk! Händer en hel del nu kan man ju tycka!

Jag mår i alla fall sjukt bra igen! Och det kan jag tacka vissa utvalda för! Mitt liv är bra underbart ibland! Och den här helgen ligger helt klart på första plats över bra helger!

Take care!

25 mars!

Löning för många, pest för Malin! Dagersättning in på kontot och 2700 kr rikare, känner verkligen hur ekonomin bara växer! Förra månaden fick jag 3100 och nu 400 kr mindre! Jublar av lycka! Dom är typ skadade på Försäkringskassan. Jag fattar inte hur dom tänker! Okej, jag får pengar det är inte dåligt det! Klarar hyran och telefonräkningen!
Fan vad jag hatar pengar!

Imorn är det fredag! Jag gillar det starkt! Ska hem till Carola och dricka alkohol! Ska bli mycket trevligt och en hel del skratt kan utlovas! Ser fram emot en riktigt bra fredag!
Hoppas på minst lika bra väder imorn och hela helgen som det vart i två dagar nu! Mår verkligen sjukt bra av solen och värmen! Blir promenad med hundarna imorn också, skönt och komma ut när det är fint och underbart väder!
Får göra ett instick med att jag tvättade bilen igår också! Han blev jättefin utan all skit, dessvärre kom alla repor och rost fram mycket tydligare. Och han gillade inte riktigt det, för det tändes en mystisk lampa! Får kolla på det när jag kommer till Kristinehamn nästa vecka!

Som sagt, nästa vecka bär det av hemåt en sväng igen. Byta lite däck och fira påsk med familjen! Blir självklart staden på långfredagen för att se motorcykelkortegen (eller hur det nu stavas). Hoppas bara att det är minst lika bra väder hemma som det är här! Dock vet jag att det är enormt mycket snö kvar hemma! Usch och fy tycker jag om det! Jag suger i mig alla soltimmar som finns! I like it!

Avslutningsvis kommer här en länk av min kära granne som jag lovade och lägga ut! GÅ IN OCH RÖSTA! ;)

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=kEzfwidSCSwsbhCXGazDoiOS#bikiniGallery

Take care!

23 mars!

Det som händer på två veckor kan gå över på en dag! Mår så förbannat dåligt pyskiskt så jag vill kräkas över det! Imorn blir det möte med AF, eller min jobbcoach på arbetsmarknadsenheten. Dom närmast berörda vet vad det handlar om. Just nu mår jag sjukt dåligt över det så känner inte att det är värt och skriva det i bloggen! Men som sagt möte imorn och så får vi se vad som händer.

Har helt seriöst gjort ett välbehövligt ryck idag! Diskat, plockat ihop kläderna som legat överallt och dragit ett varv med snabeldraken som just nu ligger helt utmattad på golvet! Får se om det blir ett varv imorn igen!
Var även nere på 96ornas träning för att komma hemifrån! Just för att komma på andra tankar! Som jag och Hanna har kommit på, det är avkopplande med handboll! Och visst fan är det! Går hellre på handboll än att sitta hemma och tänka på massa annat!

Planer på Göteborg och Winnerbäck i sommar 16 eller 17 juli! Någon som är på? Säg GÄRNA till! :)
Är jävligt sugen på en dag på Peace and love också, just för att Marcus Birro ska dit. Vi får se hur det blir. Sen ska även lag till Åhus anmälas också! Kan nog bli en fruktansvärt bra sommar trots allt! 2010 har börjat bra, kan inte säga att det är mitt år än. Men är på god väg! Trots vissa motgångar och vissa medgångar så lever jag ett ganska bra misslyckat liv!

Take care!

Tack!

21 mars!

Många ser det som ledighet från jobb, jag ser det som en frihet! Helgen är den bästa tiden på hela veckan, kanske det bästa i mitt liv! Det är verkligen då jag kan känna att jag lever!

Igår spelade vi sista matchen för säsongen, hemma mot Malmö! Gick segrande ur den striden med 26-15. Nu är det bara och vänta och se vad som händer, om det blir uppflyttning eller inte.
Efter matchen igår bar det av till Olivers för att käka med laget, lite lagfest/avslutning och firande! Vi hade riktigt trevligt! Efter Olivers åkte vi hem till Fia och hade även där en trevlig kväll. När de andra fortsatte ut, gick jag hem. Kände inte riktigt för utgång igår. Borde egentligen inte ha druckit alkohol överhuvudtaget, med allt det knarket jag har proppat i mig i veckan!
Men hur som helst så blev det en riktigt bra kväll trots allt!

Imorse vaknade jag och insåg att uppfinnandet ska påbörjas! Ska utveckla ett alkolås till mobilen! Mest vad det gäller sms. När man skrivit klart och ska trycka på skicka, kommer följdfrågan "Är du riktigt säker på att du vill skicka det här smset?" Och för att kunna skicka iväg det krävs det att man blåser, och känner telefonen av alkohol så raderas smset automatiskt! Ska utveckla idén om utgående och ingående samtal också! Återkommer när jag funderat en stund till över det!
Jag HATAR och skicka sms på fyllan! Nu har ni det bekräftat! Vissa saker menar jag verkligen med det jag skriver! Men typiskt att sånt ska behöva komma fram just då! Viss pinsamhet kan urarta!

Veckan som kommer? Ska försöka ta tag i livet, bearbeta den psykiska smärtan som övergår i ångest och depression! Jag mår nog inte så bra trots allt, även fast jag inte erkänner det för mig själv. Och framförallt inte för alla andra!
Livet går vidare, som man så fint säger!

Take care!
Imorgon är det 2 år sedan min älskade mormor försvann från oss! Jag bearbetar varje dag, känner smärtan varje dag och jag vet att hon finns hos mig, varje dag!
Du är saknad mormor! Jag behöver dig när du minst anar!

17 mars

Helvetes smärta som sträcker sig från ländrygg till fotknöl! Ett tryck på ischiasnerven och mitt liv är ett helvete! Helt plötsligt kändes det som om jag var pensionär! Det smäller och knäpper i varenda led och ryggen krampar! Värktabletter, javisst! Till slut kommer man till ett läge där man varken vet om man ska sitta, ligga eller stå! Smärtan tar liksom över förståndet och värktabletterna lindrar bara smärtan!
När man bor på tredje våning utan hiss så får man veta att man lever! Jag har i alla fall läst mig till att man ska röra sig trots smärtan, så ingen rast och ingen vila. Bara på det igen, tills det blir en alldeles för hård pina! Det får jag ta den dagen då det kommer! Har varken ork eller lust och ha ont just nu! Räcker det inte med kronisk smärta i knät!?

Nej slut på klaget, behöver inte avreagera mig varje dag! Det är väl inte synd om mig heller antar jag! Får väl skylla mig själv att jag pressar mig mer än jag klarar av! ;)
Har jobbat lite idag, försökt få cirkulation i ryggen, lagat riktigt god köttfärssås, ätit glass på max med Hanna och Linn och sen blev det arenan för att kolla Drott-Guif. Är verkligen heeeelt slut nu, det ska ju inte dröja förens kudden och jag ska dejta!
Imorn blir det hundpromenader och jobb på kvällen, alltså ingen träning. Väldigt deprimerande måste jag säga! För jag vill verkligen träna! Och andra sidan kanske det bara är bra och vila ryggen lite, så jag är fit for fight på lördag!

Jag har verkligen världens underbaraste vänner som finns och stöttar när man inte alls är på topp! Ni är dom bästa i mitt liv! Ni ger mig styrka och hjälper mig lindra smärtan! Ni är helt enkelt bäst! Kärlek till er!

Take care!

16 mars

Att se livet susa förbi när man själv står vid sidan och ser allt försvinna bort! Medan alla andra lever sitt liv står jag vid sidan. Livet är bra märkligt. Vissa stunder ska man vara en person, samtidigt som man vid ett annat tillfälle ska vara nån helt annan. Man står i fönstret och tittar ut mot en dimmig stad, solen har inte gått upp än och enstaka människor syns gående. Ljudet från de få bilarna hörs genom fönstret och fåglarnas svaga kvitter ljuder. Livet är bra märkligt ibland.

Enormt mycket texter som skrivs, men inte hälften av dom publiseras! Jag vill skriva tills inga känslor finns kvar, när inga ord tränger bort verkligheten. Inom en 5 års period finns min bok på tryckeriet! Alla vill köpa den, alla längtar efter att få se den. Men jag håller fortfarande på och hitta ord för att få tillbaka verkligheten!

Imorn börjar allvaret, 6.45 ska jag befinna mig på jobbet. För att jobba gratis! Fan vad jag hatar praktik! Jag vill ha pengar! Mina planer om att starta eget blir bara starkare och starkare! Jag ska hitta en bra affärsidé och sedan genomföra det! Jag vill kunna genomföra mina tankar och drömmar! Att starta ett eget företag! Kom gärna med realistiska förslag! Jag är öppen för det mesta!

Vi får se hur veckan slutar, blir nog en hel del jobb. Alldeles för mycket tankar, en sväng till gymmet för att avreagera mig, fundering på vart en boxboll hade passat bäst och sen till helgen blir det sista matchen för säsongen, Arenan 15.15 mot Malmö! Kom dit och stötta oss! Vi behöver publiksupport! ;)

Take care!

14 mars!

Det är söndagkväll och min fråga ikväll lyder. Hur många vuxenpoäng är det och kolla på LANDET RUNT? Känner verkligen hur dom gråa håren växer så det knakar!
Den här helgen går i graven! Den har gått extremt fort och jag har inte gjort ett skit. Glidit runt med mjukisar och legat och kollat på tv. Det komemr sånna helger ibland, och det här är garanterat en sån helg!
A-laget var i Eslöv och spelade en viktig match idag. Var inte med själv, men om resultatet som jag hittat stämmer så blev det förlust och vår chans att gå upp i 2an gick nog där! Då vi har en match kvar och fyra poäng upp till strecket! Men vi får väl se vad som händer.

Blev just väldigt deprimerad när jag insåg att Marcus Birro ska till Peace and love i sommar! Något som gör att jag ännu mer vill åka dit i sommar! Vi får se när det närmar sig. Men just nu lockar det extremt mycket! Kanske ett 1-dagars pass! :)

Annars i helgen då, fredagen var jag och hälsade på hos Carola i nya lägenheten! Riktigt trevligt och en jättemysig lägenhet måste jag säga! :) Sen åkte jag hem för att laga mat och kolla på den otroligt spännande finalen i på spåret! Segern som efter fyra utslagsfrågor gick till Marcus Birro och Johanna Koljonen! Stort grattis!
Skickade även en del sms och pratade med min kära syster under kvällen!
Lördagen, åkte och jobbade nån timme för att sedan åka till Alehallen och kolla lite handboll. Tragiskt när man åker och kollar på A-pojkarna. Jag måste ha alldeles för mycket fritid! Efter detta äventyr åkte jag och Hanna hem, hjälpte Hanna och göra tårta. Något som jag typ är världsmästare på! Får se om jag lägger ut bilder på mästerverket! Färgglatt i alla fall! :) Körde ut Hanna till Frösakull och sen hem igen för att kolla den otroligt spännande Melodifestivalfinalen! Började även och kolla på Bruce den allsmäktige, men somnade i soffan! Blev väckt av Hanna vid halv tre och körde in till stan för att hämta henne!

Vilken jävla helg! Jag börjar seriöst bli gråhårig! Kom också fram till att det endast är 135 dagar kvar tills jag fyller 22 år! Krisen startar redan nu!

Take care!
Puss o kram mina vänner!

Novell

Daggen ligger fuktig i gräset, tillsammans med dig ser jag både solen gå ner och stiga upp. Det blir aldrig mörkt tillsammans med dig. När solen för första gången går upp den första sommardagen, så vet jag att jag lever. Och det gör jag tillsammans med dig. Daggen blir torr och gräset luktar nyslaget hö, tillsammans med dig är jag aldrig rädd. Tillsammans med dig upplever jag saker som inte finns någon annanstans. Du finns här, alltid!

Morgonen gryr och jag ser dammet flyga omkring i rummet till solens sken. Att vakna bredvid dig är den största drömmen i livet. Det är allt jag någonsin drömt om. Att det dessutom är sommarlov gör allt mycket bättre. Jag tar på mig en morgonrock och går ut genom dörren och tar ett djupt andetag. Drar in all sommarluft som just kommit. På trappan och i hela gräsmattan ligger det vatten, av något som liknar regn. Det kommer en svag vind från vänster och det fladdrar till i morgonrocken. Jag vänder i dörren och går in igen. I hallen möter jag dig, där du står och tittar på mig som du brukar göra. Du ger mig en varm kram. Det känns precis som när jag förra veckan sprang över den gröna ängen då solen stod som högst på himlen. Alla stunder tillsammans med dig är som ett oändligt långt kapitel i en bok som inte är skriven. Det är just de tillfällena jag vill dela med mig av. Men det är också de tillfällena som inte går att beskriva i ord.
Just den här dagen, första dagen på sommarlovet, har du lovat att sitta med mig på berget nere vid vattnet och se solen gå ner. Du har också lovat att se solen gå upp tillsammans med mig. Lyckliga stunder som startar sommaren.
Samtidigt så tänker jag tillbaka på förra sommaren. Som jag önskade och bad att den mest skulle försvinna och ta slut. Början på sommaren som kändes precis som om man kastar en stor sten från ett högt berg rakt ner i vattnet. En hemsk känsla jag bara vill bli av med. En sådan tanke som kommer med jämna mellanrum. Sådana stunder finns inte längre. Sen du kom in i mitt liv har jag bara svävat utanför all verklighet. Det är just du som får mig att börja leva igen.
Jag står i hallen och tittar länge på dig efter den varma kramen. Jag är inte ytlig och jag bryr mig egentligen inte om utsidan, men du är det vackraste någon kunnat skapa. Att du sedan har den finaste insida man kan tänka sig gör dig bara ännu mer underbar. Du tar min hand och vi går ut mot den lätt fuktiga gräsmattan. Jag känner det kalla gräset mot mina fötter och din varma hand i min. Du är bra på att hitta på dumma saker, det här var en av dem. Att springa ut i det blöta gräset för att sedan lägga dig ner var nog den konstigaste av dina idéer. Vi låg där hela förmiddagen och tittade på de tunna vita molnen som sakta seglade förbi medan solen värmde upp den fuktiga gräsmattan. Vi sa inte många ord till varandra, vilket inte gjorde något då vi förstår varandra. Ännu en bra sak som vi har gemensamt.

Kvällen skulle bli vår och inget fick ändra våra planer. Tillsammans gick vi mot berget vid vattenkanten. Samma känsla som jag haft hela dagen, kommer tillbaka till mig. Den om att springa mot en okänd horisont, utan några som helst mål. Bara jag får göra det med dig.
Det enda som hörs är vattnet som kluckar mot klipporna, det är så man ser är sin spegelbild i vattnet och inga ljud runt omkring. Djupa andetag, hjärtslag och stilla vatten. Det är nästan så att man kan ta på solen, riktigt höra den gå ner vid vattnets horisont. Det underbaraste ögonblicket jag upplevt med dig. Att sedan få lägga mitt huvud i ditt knä och känna din hand dras genom mitt hår gör tillfället obeskrivligt. När solen nått sin lägsta punkt sluter jag mina ögon och försvinner ännu längre bort från verkligheten. Den verkligheten jag inte befunnit mig i på alldeles för länge. Dit jag aldrig vill tillbaka, så länge jag får dela mitt liv med dig. Du sitter vaken hela natten, med mitt huvud i ditt knä. När jag sedan slår upp ögonen har morgonen tagit fart. Lika vackert och underbart som för några timmar sen, upplever vi tillsammans när solen går upp. Jag har satt mig upp och du lägger ditt huvud mot mitt bröst och du känner mina andetag och mina hjärtslag. Min puls är hög, som den alltid är tillsammans med dig. Min kropp mår bra och det pirrar i hela kroppen när jag är med dig.

Utanför fönstret skiner solen och doften av nyslaget hö kommer in i rummet, du är inte här. Du är inte hos mig och upplever allt jag drömmer om. Jag drömmer om dig dagligen, men du finns inte här. Du finns närmare än jag anar med alldeles för långt borta för att tillsammans uppleva alla underbara stunder. Att ha dig i närheten, att få känna doften av dig samtidigt som att få hålla din hand. Jag mår bra trots allt!

8 mars!

Tillbaka i Halmstad igen! Haft en riktigt trevligt vecka hemma i hôla! Lunchade med Maria i onsdags efter att jag kört mamma och pappa till station. Dock var det strömavbrott i hela stan så fick bli sallad på Charlies, funkade lika bra det. Fick ju träffa Maria i alla fall! :) Sen tog vi en sväng ut till skärgården! Så jäkla fint där nu när snön ligger och solen skiner på den! I like it!
Det blev sedan en liten sväng till sjukhuset, oviktigt vetande men ändå. Höjden av lathet i alla fall, bor 400 meter från sjukhuset och tar bilen dit! Är det kallt så är det, dumt och skylla på. ;)
Okej, sammanfattning av Kristinehamns besöket, lunchat med Maria, grejat med 850n, tagit promenad i skärgården, myst med katt och familj och klippt och slingat håret!
Efter tre månader har inte mycket hänt i stan!

Som sagt, är nu tillbaka i Halmstad. Det är ny vecka och nya möjligheter. Har vart på Rent hus idag och hämtat nycklarna till jobbet. Så ikväll startar min söta praktik i en månad. Blir även träning ikväll!

Take care!
Puss & kram!

Vissa saker ska man bara inte veta, det händer bara!

3 mars!

Åter i Kristinehamn igen! Kan säga att allt är sig likt här! Stan står kvar, okej undantag för Maxi. ;) Men allt ser precis likadant ut som när jag lämnade det för två månader sen!
En sak är konstig, jag funderar ganska mycket på vad jag gör här. Det är tragiskt men sant, men jag har fan inga kompisar kvar här! Marie är i Filipstad och mamma och pappa är på Ålandskryssning. Så då är det bara jag och katten som är kvar. Jag hatar att vara ensam i det här huset, får sånna dåliga vibbar eller vad man säger. Skönt i alla fall att Ronja gör mig sällskap. Hon ligger på sin filt och purrar och jag sitter och kollar på film! Finns inte mycket annat och lägga tiden på just nu.
Var ute och sopade av 850n förut och kände om jag fick lite feeling, och det ska nog gå och ordna. Kommer nog trivas även med den bilen! :)

Ville bara uppdatera lite om vad som händer i storstan. ;) Med andra ord, inte ett skit! Ska ta en promenad imorn om solen skiner och ta lite solbilder! Hoppas bara att solen skiner imorn också!
På fredag ska jag till Pernilla och klippa av en decimeter på håret och lägga nya slingor, vi ska även byta olja i 850n och flytta över ljudet från Colten! Har lite och pyssla med. Om jag får som jag vill så blir det nog en sväng till Grums också. Så vi får se vad som händer i veckan. Är bara onsdag idag!

Take care!
Puss & kram!

"När den rätta dyker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga vad det vill!"