Kristinehamn is my hometown!

Nu befinner jag mig hos min syster i Filipstad. Inte världens roligaste "stad" och befinna sig i. Men vad gör man inte för sin syster! :) Har ju ändå inget för mig, arbetslös som jag är!
Var på arbetsförmedlingen igår, jävla skitställe säger jag bara! Det är helt sjukt vad störda dom är där nere! Frågade lite snällt om det fanns nån ersättning och få som arbetssökande som jag är. Då svarar han lite drygt, "nej det finns inget sånt alls och få, då får du kontakta kommunen och då blir det väl socialen!" Så sitter min syster två meter bort och frågar när hon får sin ersättning utbetald. Det finns något som heter "jobbgaranti"! Men det är tydligen inte till för sånna som mig! Fy fan för arbetsförmedlingen!! Ska kontakta ALFA-kassan angående nån form av ersättning! Ja ja, skit samma! Arbetslös eller arbetssökande som jag är! Är trött på det i alla fall!

Till helgen är det Kristinehamns stadsrace, får se vad som händer. Kanske blir sjön på lördagen och stan på fredagen. Som sagt får jag se vad som händer, inga planer på nåt just nu!

Andreas Thorkildsen är min kung! ;)

Arbetslös, ja visst!

Det är grymt segt och vara arbetslös! Mamma och pappa har vart här i nästan en vecka, man har alltid haft nåt och göra. Nu är det fredag, hur segt som helst. Finns typ inget och göra heller. Mamma och pappa åkte hem igår. Ska i och för sig åka hem på söndag, men ändå. Det är helt värdelöst och vara arbetslös!
Idag blir det datorn, soffan och tvn, då det är OS på tv. Vi har ju som sagt några få svensk-hopp kvar! Man får vara lite svensk och hålla tummarna för de som är kvar. 13.20 idag så är det Carolina Klüft! Vi har även gått till semifinal i bordtennis! Spännande!

Imorn är det återträff med gamla klassen, dock inte alla vilket är synd. Men ska bli grymt kul och träffa alla igen! Var ett tag sen sist! Så ska vi sparka lite boll på eftermiddagen och senare på kvällen så blir det ut och äta. För min del räcker det nog där, beroende på vad som sägs efter. Ska ju som sagt upp tidigt på söndag och åka hem! Ska i alla fall bli grymt kul, ser fram emot morgondagen! Saknat alla så förbannat mycket!

Tusen skäl till att stanna, ändå måste jag gå!


Tjörn runt, fint väder och en underbar känsla!

Längesen jag uppdaterade nu. Eftersom jag har fått klagomål från mamma och pappa som är aktiva läsare så kommer detta bli en glad och positiv blogg!
Allting började lördag morgon/natt! :) Telefonen ringde när klockan stod på 02.53, det var lilla Pierre som ringde och väckte mig! Pratade med han i 40 min, att försöka somna om efter ett glatt samtal med honom är helt omöjligt! Och för att tillägga efter det också är att jag var HUR pigg som helst! Min klocka stod på 05.45 och hade pratat klart med han när klockan var 03.35. Startade tvn och tittade på OS. Försökte att somna om men jag kunde inte och var inte heller trött! Satt mig vid datorn, gjorde havregrynsgröt och var fortfarande hur pigg som helst!
När klockan var nästan 7 så bar bilen upp till Stenungsund där jag och Hanna mötte mamma och pappa! Vi åkte till Kyrkesund och tittade på Tjörn runt! Så underbart hade vi verkligen! Var längesen dagen började så bra och varade hela dagen! Vi hade grymt roligt där uppe och fick se se förbannat många fina båtar i strålande solsken! Efter dagen på Tjörn så åkte vi tillbaka till Halmstad, köpte kinamat och drack vin! Bilder från den dagen finns på (
http://sandinmalin.bilddagboken.se)

Igår var vi ute på utflykt, åkte till hamnen och kollade på båtar. Var ute och gick och så åkte vi och handlade mat och lite sånt! På kvällen åkte vi till Grötvik, Tylösand och Frösakull. Var längesen jag såg mamma vara så lycklig! Vi tittade på solnedgången och badade fötterna! Sen åkte vi hem och tittade på film och var nöjda med dagen! :) bilder kommer komma upp på bilddagboken så småningom också!

Dagen idag är planerad att vi ska åka kustvägen, stanna och bada och fika lite. Vi har i alla fall tur med vädret! Har haft strålande solsken varje dag. Och så även idag! På onsdag bär det av mot Tyskland för en heldag med shopping! ;) Mer uppdateringar kommer!

Härlig känsla på gång igen!

Sanningen svider!

Så är det bara, sanningen svider! Jag levde en vecka i lögn! Det var du som var lögnen! Jag vägrar tro det, men har fått det bekräftat nu! Kompisar, jo visst gärna för min del! MEN FÖR I HELVETE VISA DET DÅ!
Vissa dagar känns det åt helvete, nu är en av dagarna! Förra veckan var den bästa på länge! Var glad varje dag, av en anledning! Det var egentligen en ren förbannad lögn! Hade jag vetat bättre hade jag gjort det enda rätta redan då! Men jag är så förbannat dum, och det visar sig nu! När jag tror att jag kan rädda vänkapen helt hopplöst!
Vad försöker jag med? Vem lyssnar? Ingen som bryr sig ändå, det händer ju alltid mig. Inget nytt att uppdatera!
Livet suger faktiskt ibland, nu är ibland!

Ja, då blev det ingen stenungsund i helgen då. Bosse och A-C som fortfarande ligger kvar med båten i ekenäs där det blåser 18 m/s. Inge kul och korsa vänern med kuling i näsan! Synd, men sant! Istället ser det ut som om mamma och pappa kommer ner till mig i helgen istället! Blir kul det också! Umgås lite med dom! :)

Åt helvete med allt!!!

Life sucks!!

Jag är helt tom, det finns inget kvar och ge! Det var det som jag minst trodde! Den här gången trodde jag verkligen nåt! Känner mig så förbannat besviken, ledsen och helt enkelt förbannad på mig själv! Den här gången skulle jag inte ge upp! Men jag gjorde det, igår!! Det var inte meningen, men igår visste jag att det hela var ett stort misstag. Jag vill inte inse det, jag vill inte förstå! Sanningen svider utav bara helvete!!

Idag är första inonmhus träningen, utan mig. Jag såg fram emot första träningen, men mår så förbannat dåligt!! Huvudet bankar och magen värker. Illamåendet tar över och jag vill bara gå och lägga mig och dra en kudde över huvudet!! Okej, det är inte sista träningen trots allt. Ska åka dit och titta på i alla fall. Och förhoppningsvis mår jag bättre imorn!

Sanningen svider!

Vålön runt och sista dagen!

Ännu en helg är över. Denna helgen har vart en av dom bästa helgerna på länge!!
Allt började på fredagen då jag hämtade upp Jecka på jobbet innan vi tillsammans åkte mot de värmländska skogarna! Kom hem, tog en repa över stan för att visa Jecka vad vi har för skojigheter! ;) Sen åkte vi hem till mig för att Jecka skulle duscha, vilket hon senare inte skulle göra. Vi begav oss ut till skärgården, där mamma och pappa väntade i båten. Vi åt plockmat, och pappa och Jecka kräftor! Så drack vi lite vin och satt och tjötade! Sen ringde Pierre och jag pratade med han ett tag. Stortrissen skulle sedan fixas inför lördagens Vålön runt! Svampade ur den och plockade i ordning sådär allmänt. Sen satt vi i båten och hade jätte trevligt! :)
Lördagen började med att vi fick vicka, gunga och paddla oss till mastkran där vi skulle fixa till masten. Eller rättare sagt ena spridaren som hade lossnat! Väl framme vid CSS-stugan gick diskussionerna om att skjuta på starten, men icke! Pappa och jag fick inte vara med på rorsmansmötet utan direkt ut till starten då vi startade 9.30! Vilken segling säger jag bara! DET BLÅSTE TYP INGENTING! Vid sandvikarna var första, eller rättare sagt alla båtar ikapp oss och vid kalvön även förbi. Och då startade vi en timme före alla andra. Vi kom typ DYNGSIST! Men det är så det ska vara, antingen så ska man komma först eller så kommer man sist! Nu har jag testat på båda delarna, och jag föredrar nog först faktiskt! Hur som helst så blev vi i alla fall tvåa i klassen, av två båtar men ändå!  Fick ett fint andra pris och vann även ett presentkort hos Bosse, på 500 kronor!
Efter seglingen så bar det av ut till Långön! Blev en riktigt lyckad kväll tillsammans med mamma, pappa och Jecka! Vi grillade fläskfilé och hade potatisgratäng och fetaostsallad! Och en del vin såklart! Kanske till och med lite för mycket vin! Bilder kommer så småningom på (
http://sandinmalin.bilddagboken.se) Shit vad vin det blev, gjorde nog en del som jag inte borde! Men vi hade grymt kul! Jecka däckade först, och pappa efter. Så satt jag och mamma själva och alla som känner oss vet att vi har kul tillsammans! Kan säga att kvällen slutade med att jag låg på golvet i båten i en kartong och skrattade! Vi skrattade konstant i 10 minuter tror jag!
Under söndagen så åkte vi tillbaka hem, och jag och Jecka åkte mot Halmstad igen! Alltså det finns typ hur mycket mer som helst och skriva, men känns så dumt och skriva världens längsta inlägg! ;) Helt obeskrivligt i alla fall! Men är glad att Jecka följde med upp i helgen! Hade riktigt kul vill jag lova!!

Efter helgen väntade två dagar jobb, idag och igår! Idag som förövrigt var min sista dag! Så då är man arbetslös igen då!
Igår efter jobbet fick jag nog på min dator! Nu har jag pressat mig nog länge! Åkte till siba och impulsköpte mig en helt ny dator! Är förbannat nöjd med mitt köp! Från att jag gick in på siba och tills jag gick ut hade det nog bara gått 20 minuter! Valet var enkelt! Äntligen har jag köpt mig en ny dator!
Som sagt arbetslös igen nu då! Men bara en vecka! Igårkväll så ringde Anita från köket på Aspero och frågade om jag hade nåt jobb. Men det har jag ju inte från och med idag! Hon frågade om jag hade lust och hoppa in extra vecka 35 och jobba där. Självklart gör jag det! Man säger ju inte nej till lite extra jobb speciellt när det är på Aspero också! Tillbaka till världens bästa skola! :)

Till helgen bär det av till stenungsund för att kolla på tjörn runt, hoppas jag! Kan bli inställt också beroende på om Bosse ska ställa upp! Söndag kommer mamma och pappa ner, ska vara hos mig hela veckan nästan. Onsdagen den 20de så åker vi till Tyskland för att fylla på och inhandla ett förråd! ;) Ska bli en kul utflykt med mamma och pappa!
Uppdaterar jag inte här, så finns det alltid uppdateringar på bilddagboken eller facebook! :)

Jag är inte mer värdelös än nån annan! Tänker helt enkelt inte ge upp!


Jag har funnit min stora passion!

Ännu en dag på jobbet är avklarat! Idag slöa vi mer än vanligt, bara för att dra på tiden! Det är sjukt vad duktiga och erfarna vi är! ;) Det går bara fortare och fortare när vi städar!
Som vanligt började vi i HBKs omklädningsrum, var inte alls mycket och göra där. Vi kom sedan vidare till Halmias omklädningsrum som var desto mer! Men det var också där som jag upptäckte min stora passion! Okej det låter konstigt, men klart en konstig person ska ha en konstig passion! När jag sopade golvet så hittade jag en hyffsat tom spray deo! Sa till Rebecca att allt som ligger på golvet får vi ta! ;) Så helt plötsligt så gled flaskan så fint ner i min ficka!
MIN STORA PASSION ÄR HERRDOFTER! Okej jag vet det låter wierd! Men sån är jag! Och jag lovar, Puma deospray för män luktar så förbannat gott så det finns inte! Det går liksom en lugn ström genom mig när jag känner doften av herrdofter! Som sagt, jag har aldrig vart normal och kommer förmodligen aldrig bli det heller!
Nu du Rebecca så har jag knåpat ihop en historia om min stora passion! ;)


Jag tänker inte ge upp! Inte den här gången!

Trouble with pain!

So fucking irritated of you! I can not lost my pain!

Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte, Jag vet inte!!!!!!

Jag vill
, Jag vill inte, Jag vill, Jag vill inte!

Blir så förbannat irriterad på mig själv! Jag kräver för mycket av mig själv, och när jag väl är där så bara skiter jag i det! Känns som om jag aldrig är nöjd med nånting! Det är klart jag är nöjd! Ibland mer än nöjd! Jag är bara lite kräsen och vet inte vad jag vill!
Att veta att man är älskad av fel person får mig att bli ännu mer fundersam och förvirrad! När ska jag börja tänka på annat än mig själv? Den här gången måste jag fatta rätt beslut, det kan vara den sista chansen! Innerst inne säger hjärtat en sak! Men jag, Malin säger nåt helt annat! Jag vill lyssna på hjärtat och gå vidare! JAG VILL INTE VARA I DEN HÄR VÄRLDEN!
Smärtan inom mig växer sig stark!

SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA, SMÄRTA!!!

So fucking stupid!!!!

I wish I could fall in love!

Egentligen finns det ingenting och skriva, jag har inga ord! Känner mig mest deprimerad men ändå så glad! Det är en skum känsla men den finns där!
Ibland önskar jag att jag kunde bli kär i någon på riktigt! Jag vet att det låter desperat, men det är det inte! Jag tillägger också att jag sa önskar!

På fredag bär det av hemåt. Efter jobbet så ska jag tillbaka till lägenheten för att packa lite och tanka bilen, för att vid halv tre hämta Jecka som ska följa med hem! Ska bli riktigt skojigt att hon ska följa med hem! :) Ska segla Vålön Runt på lördag och sen åker vi ut till långön för att må gött i den solen som jag har planerat in ska komma! Åker tillbaka till Halmstad på söndagkväll igen. Jobbar extra måndag och tisdag, sen är det en slapp vecka fram tills lördagen igen då jag ska åka upp till Stenungssund där mamma och pappa befinner sig för att titta på Tjörn runt-starten och även titta på alla när dom åker genom kyrkesund.
Sen bär det återigen av till Halmstad för att vänta på mamma och pappa. Vi ska åka till Tyskland den 20de. wiiee! Längtar!

Livet som 20 åring går vidare! Inte alltid lätt och leva!

Sånt får helt enkelt inte hända!

Jag läser artikeln om och om igen, det är många tankar som kommer upp! Det som hänt får verkligen aldrig nånsin hända, speciellt inte på en sån väg. Att missa en sån viktig del i körningen, uppmärksamhet. Speciellt då man kör lastbil, sånt får helt enkelt inte hända!
Jag tror att många känner sig berörda av det som hänt, jag är en bland dom. När två personer från Kristinehamn omkomer i en bilolycka så vet man vilka det är. Sånt berör även mig. Det är andra dödsolyckan på två veckor då totalt tre personer från Kristinehamn har omkommit. Alla tre har blivit ihjälkörda! Sånt får mig att må dåligt! Speciellt när man själv vet vilka personerna är, eller känner dom.
En seriekrock då ett tiotalpersoner skadas i och två omkommer, pga av att en lastbilschaufför missat att trafiken står stilla. Jag blir helt mållös! Tänker på alla nära och alla starkt berörda, bland annat min mamma och pappa!

R.I.P