Tillbaka i Halmstad!!

Dagarna närmar sig, till helgen blir det flytt! skönt att få bo lite själv på en liten yta! :P hehe..
Kom hit igår! Trött och sleten efter bussresan! men det bar av till träningen direkt! skönt och få träna lite tänkte jag! Men varför ska jag nånsin få göra en hel träning utan att gå av? Ingen bricanyl och ingen luft! sen fick jag ont i ena benhinnan också, varför inte ta allt på en gång!

Vill inte såra, vill bara inse!
Vill inte få dig att må dåligt, vill bara få dig att se!
Jag kan inte och kommer aldrig kunna styra någons känslor!
Men jag vill bara att det ska vara som det var då!
Och det kommer det aldrig att bli! Mår lite dåligt över det!
Jag hoppas du mår bra och följer ditt hjärta!
Det är vad jag skulle göra, och det är det som jag gör!
Förlåt att jag hela tiden förstör!!

Usch vad jobbig det är när man känner så här! Det har aldrig vart meningen att såra någon. Men tyvärr tror jag att jag åkt dit på det nu! :( Vill bara försvinna, vill inte mera! Förlåt att jag följde mitt hjärta!

Ska hem och börja packa lite sen när jag slutat! Och plugga, för det känns som om jag måste ta tag i livet och i skolan! Jag vill ju inte sabba det också! Det går bara inte!!
Till helgen kommer mamma och pappa ner och hjälper mig att flytta! Älskar er familjen!!
Saknar er redan där hemma sötnosar! Men jag lovar, jag har det bra här nere! Tycker om er alla halmstadbor! Ni är minst lika söta! ;)
puss på er alla söta sötnosar!!

sista dagen på sportlovet!

då har ännu ett sportlov tagit slut! så vad har jag gjort på sportlovet då?
hmm, måste tänka lite.. har vart i karlstad och handlat lite och kollat på bil! har även vart i nyköping och hälsat på gabi! jättetrevligt! :) sen har jag tränat och träffat alla sötisar! har tyvärr inte blivit så mycket eftersom alla har vart i skolan!

idag har jag spelat match! alltid lika trevligt och spela med storfors! spelade återigen mot skåre! som alltid! :P hehe.. veckans kommentar kom idag också!
Jag stod i försvar och så kommer det en fram emot mig och ska stega, jag smäller på och låser henne! och hon bara " Men hallå är du dum i huvudet eller?!" Och jag bara! "Ja, det är jag" satan vilken blick jag fick av henne! efter det så gick hon inte på mig mer!
det är så kul att man aldrig får spela som man vill för värmlandsdomare! dom vet hur jag fungrar tyvärr! ;)

har i alla fall vart ett helt underbart lov!
imorn bär det av neråt halmstad igen! under veckan blir det städning och packning, för att sedan flytta till lägenhet till helgen! ska bli spännande och roligt!
puss på er alla söta sötnosar!!!

Sportlov! dag 1

nu kan man ju säga att sportlovet har börjat! verkligen! igår snöade det så man kanppt såg framför bilen!
är fortfarande trött efter helgen! har blivit mycket bilköra så man är ju lite sliten! men det är nog så det ska vara! Snö!!!! Usch vad jag inte tycker om snö! Vill bara att det ska bli sommar! Om det nu kan bli en sån underbar sommar som förra! Så säger man alltid!

att undvika är inget bra sätt till att fly!! att bara säga några ord, det är inte värt! Att såra någon så mycket är en besvikelse! En enorm saknad!! Saknar dig så otroligt mycket!!

Så, vad händer idag då? ja det är en bra fråga! ska iväg och handla lite med mormor! sen vet jag inte, kanske ska med emma till ishallen och göra henne sällskap! fast jag vet inte än! vi får se vad som händer under dagen! mycket kan forfarande hända!

Ta hand om er sötnosar!
puss puss!!

klockrent!!

först och främst vill jag komma ihåg alla hjärtans dag som en bra dag trots allt! :) himla kul med massor av roliga kommentarer! några att minnas:
Carro på drottmatchen! "jag åt en nöt en gång, och det var liksom krut i den och så bara zoom i munnen!"
haha! så jäkla klockrent så det finns inte! :D och sen har vi ju jessica också! haha, också under drottmatchen! vi satt och tittade på byxor, hur tajt dom satt!! ;)
"hallå, jag tittar ju på hans penis nu! men jag ser inte!"
du är så söt jessica! :P tycker om er tjejer! tack för att ni finns!

vill också påpeka att det är himla skönt och vara hemma igen! alltid lika skönt med sportlov! ska till nyköping i helgen! hälsa på lilla gabi! ska bli så kul!! :)
annars vet jag inte vad som händer på sportlovet! får väl ta och åka lite pulka nu när det är snö också! det får väl bli den enda gången den här vintern! :P hehe..

ha det bra alla skummisar! ;)
puss puss!!

hur?

Alltså vissa saker ska man tydligen inte förstå! Vissa människor behöver inte göra något för att få! medans andra krävs det mer av! Jag är så trött på alla som inte förstår! Hur lång tid ska det behöva ta innan någon förstår?

match i helgen, hemma mot kristianstad! ska bli skönt och få spela igen! det var ju ett tag sen sist! hoppas i alla fall att det kommer att gå bra!
om en vecka åker jag hem igen! känns som om jag inte alls varit här länge! och det har jag ju i och för sig inte heller! :D hehe..

nej nu ska jag ta och ta tag i mitt liv! om det nu går ;)
hej på er!

onsdag

ännu en onsdag som far förbi! har vart här nere i tre dagar. usch vad tiden går fort.. det är ju åka hem igen nästa torsdag, så imorn är det en vecka kvar igen! shit vad fort det går!
idag är det drott-sävehof! blir nog en kul match och titta på, i alla fall bra handboll om man har tur! :D
förövrigt så ska jag och hanna iväg och kolla en lägenhet sen innan. iinflyttning 1 mars så jag hoppas att vi får den eller dom kanske man säger! hehe..

i helgen är det två dammatcher. hemma på lördagen mot kristianstad och borta söndag mot eslöv. jag hoppas att jag får vara med på en i alla fall! det är ju trots allt damlaget.. men men..
nej usch vad tråkigt jag har, blir nog en betapet nu och sen soffan! ;)
puss puss på er alla sötnosar!!!

så skönt, så underbart!

har vart så underbart och få vara hemma nu! Har blivit riktigt ompysslad av mamma och pappa! hehe. ;) fast ska bli rätt så bra och komma ner igen, hoppas jag!
ikväll var det myskväll hemma hos maria i hennes brors lägenhet! vi satt och spelade nintendo 8-bit så otroligt roligt! sen så sjöng vi sing-star! åhh, jag ägde!!! ;) slog syster varenda gång! min syster som förövrigt går och tar sånglektioner och vill satsa på musiken! :D hehe.. det är bara och inse, det finns en liten musikant i mig trots allt! hehe..

igår var det bio med tirre! så underbart och få träffa dig igen! först så var det handboll, kristinehamns div-2 lag som fick storpisk! det var kul och se dom bli förnedrade som vanligt! hehe.. :P sen bar det av hem till tobbe! det är alltid lika kul och träffa dig! sen var det hem med tirre, och hem och äta.. och sen tillbaka och hämta tirre och så ner till bion! vi kollade förövrigt på djävulen bär prada. en riktigt klockren film faktiskt! :D
sen var det egentligen meningen att jag skulle följa med ut till statt! men jag har inte vart så pigg dom senaste dagarna, sen hade jag huvudvärk! usch och fy! hade så jäkla gärna vilja vart med till statt! fast jag hade väl antagligen inte kommit in om det var björn som stod där! :P hehe.. tirre ringde till mig vid 23! "HEJ!!! vad gör du? åh, vet du jag dansade med daniel på den där upphöjda grejen!" Malin: "Jaha, du menar scenen?!" Tirre: "Ja just det!" så jäkla klockrent! sen pratade jag med björn, medans tirre härjade runt och skrek och dansade. UTANFÖR STATT!! ;) haha!
det har i alla fall blivit en hel del raggarrundor på stan, några stycken igår efter bion! det var värsta polisdraget inne i stan, så det blev några varv där! haha..

imorn bär det av ner till halmstad igen! saknar er redan mina sötnosar!! ni är guld värda allihopa!
sov sött!
Ha de!

gott!!

snart så! :P 15.20 - 21.00! ska bli härligt!!