Döda mig en stund!

Vissa saker önskar man att man aldrig gjorde! Varför skulle just han komma så nära! Skyller allt på min syster från början! Och, ja marie du får ta på dig den!

Annars då, jo det är faktiskt riktigt bra! :) Det går framåt, och på onsdag är det lön och UGA! Önskar man fick mer pengar och oftare! Torsdagen planerar jag att åka hem. Segla och åka båt, fan vad jag har längtat! Men vi får se vad som händer. Planen ligger i alla fall ganska så nära! :)
Imorn ska jag in till AF och säga, "hej, jag har inte sökt nåt jobb och har inte hört nåt om Örjans Vall, hej då!" Nödvändigt! Men behöver pengar så får väl åka in och säga hej i alla fall! Det är också träning imorn! Wohooo! Vi får väl se vad som händer med allt. Så kass stämning just nu av olika anledningar! Måste bli en förändring snarast!! Annars strejkar damlaget kan jag nog garantera!

Krillehôla till helgen ligger nära! Den som lever får se!
PUSS & KRAM!

Rikemansbarn!

Tro det eller ej mina kära vänner, men idag har Malin Sandin handlat!! Känner mig som en ny människa! ;) Har inte druckit mjölk på över två veckor och inte heller kännt nåt behov, men köpte i alla fall hem mjölk idag! Och bröd och massa pålägg! Känner mig som en prinsessa! Shit så här rik var det längesen jag var. Sug på den ni!

Kände bara att jag var tvungen och sprida lite lycka över bloggen i dessa trista tider! Var förövrigt ute och körde bil förut!! SÅ UNDERBART!!!!

Jag vet jag är störd, men kan inte göra nåt åt det!
PUSS & KRAM MINA VÄNNER!

Grattis pappa!

Idag är det 18 maj och inte vilken dag som helst utan min älskade pappas födelsedag! Jag kan dessvärre inte vara hemma och äta tårta och fira den med honom. Hoppas mamma gör en god tårta i alla fall. ;) Ett riktigt stort grattis till dig i alla fall!

Helgen är över! Den har gått fort som vanligt! Helt sjuuuukt, som jag alltid skriver, men ändå. Fredagen tillbringades till en början hemma på mina 18 kvm. Drack lite vin i min ensamhet, under lång tid. När klockan sen närmade sig 00.00 begav jag mig till Jonas för att ta en öl eller två. Jecka och Hanna dök upp sen också. Jecka envisades med att vi skulle dricka vin också, att dricka vin under 12 timmar är inget jag rekomenderar. Att sedan gå hem halv 6 och lägga sig när solen går upp, är heller inget jag rekomenderar. Det är liksom mentalt fel i hjärnan när man går och lägger sig när solen går upp. Mycket trevlig kväll i alla fall.

Lördagen, mindre rolig! Jag erkänner mina kära vänner, jag var bakis. Men det är det där jävla röd vinet! Jag ska aldrig mera dricka rött vin! Rosé går bra, men inte rött! Gick inte upp ur sängen förens typ 17, då jag åkte och köpte pizza, ja ni hörde rätt. ÅKTE! Tror dessvärre inte att jag var körbar, men det behöver man inte nämna högt. Åkte sedan till Carro och kollade på Eurovision. Tyckte faktiskt att Norges bidrag var bra! Så det så.

Söndagen, historians tråkigaste dag, måste jag bara tillägga! Jag satt och pratade med mina nya vänner chokladkaninerna! Jag har en guldig och en blå, dom är helt asfräna och gjorde min söndag! Dags för psyket och komma och hämta mig snart tror jag!

Jobb idag, 15-19! Känner inte ett dugg för det. Känner inte för att vara hypertrevlig i telefon idag! Inte riktigt på det humöret! Sånt är livet!

PUSS & KRAM!

Letar efter borttappade saker!

Vilket förtillfället går åt helvete!! Vänt upp och ner på hela lägenheten och ändå inte hittat det jag ska ha! Passade på och städa och bädda rent i sängen när jag ändå var på gång. Blir så irriterad på mig själv att jag inte har nån koll på mina grejer! Jag kan bara skylla på att jag umgås för mycket med Jecka! ;) För man blir väl som man umgås, eller hur var det?
Fredag idag, igen! Jobbade igår och ska jobba måndag-onsdag nästa vecka. Känns som jag behöver det. Är helt fattig nu! Och har vart hela veckan, för att tillägga så pantade jag till och med burkar i veckan! Shit, känner mig som världens fattigaste just nu! Men det är då inge synd om mig! Var inte alls meningen och beklaga mig eller så där.

Som sagt, fredag idag! :) Solen skiner, det är klarblå himmel och min mamma ringde just och sa att dom var på väg ut med båten! Jag vill också åka ut på sjön och segla och sola! FUSK!! Blir istället en grymt slapp fredag på mina 18 kvm istället. Tar nog ett glas vin för att tycka synd om mig själv ikväll! Om ingen har nåt bättre för sig så är man välkommen till snöstorpsvägen 75 och ha tråkigt tillsammans med mig! Det där var ingen inbjudan, utan har man tåkigt kommer man hit! ;)

Helgen då, har inga planer alls. Blir det fint väder så förmodar jag att det blir trädgården en stund, och kanske en runda inlines med Hanna! Förlag mottages! :) Imorn kväll är det förövrigt Eurovision på tv!
Ha en bra fredag nu alla!!
PUSS & KRAM!

Dagen då jag sökte till Komvux!

Trodde inte det skulle inträffa, men idag sökte i alla fall Malin Sandin till Komvux. Blir jag antagen ska jag läsa matte b, psykologi b och samhällskunskap b på distans. :) Så nu mina kära vänner så är hösten räddad också. Blir kvar i Halmstad en stund till, så ni oroliga små filurer kan andas ut.

Har egentligen inte ork och lust och skriva nåt, men tänkte i alla fall skriva det så alla vet om det! ;)
PUSS & KRAM!

Massa kärlek till er!

Chillhelg skulle man kunna säga. Fredagen var det hockeymys med Hanna, Jecka, Kim, Rebecca och Shem. Riktigt kul hade vi, synd bara att Sverige spelade pissdålig hockey. Dom fick i alla fall brons idag. Vet inte om dom var värda det, men skit samma. Fredagen innehöll mer än så. Jag och Hääänni var ute och åkte inlines! Första gången på typ 6 år eller nåt. Bambi på hal is, javisst! Åkte sedan till Carola och bakade kanelbullar! Sjuuuukt goda blev dom! Gjorde också lite halvt misslyckade chokladmuffins. Riktigt kul hade vi i alla fall! Kanske skulle satsa på och bli bagare eller nåt. ;)

Lördagen, SM-finaler och öl med dom bästa var inplanerat. Jecka och Kim kom lagomt till damfinalen var slut. Okej, dom missade ändå inget. Riktigt dålig och tråkig handboll måste jag säga. Desto bättre var det i herrmatchen. Shiiiiiit vilken handboll. Alingsås stod som svenska mästare i alla fall. Riktigt klockrent! Efter handbollen hade jag och Kim riktigt kul vid min dator! Inget nämt och inget glömt! Går bara och upplevas! Hahahaha!

Söndag idag. Solsken, inlines, grannyra, HBK och underbara vänner! Tog en riktigt lång runda med inlines idag. Gick betydligt mycket bättre än  i fredags! Börjar komma på hur man ska göra för att inte få ont! ;) Förutom den enorma blåsan jag har nästan i hålfoten! Skit samma, sen blev det in i duschen och in till stan. Träffade upp Rebecca i stan och så kollade vi en stund på Postkodlotteriets grannyra. Nu är vi snart TV-kändisar också! Lördag 19.00 på fyran! ;) Okej, vi stannade inte så länge men var kul så länge det varade! Det var ju trots allt vårat postnummer som vann 302 48! Så kan det gå om man inte har nån lott! Gick sedan vidare till Örjans Vall för att kolla HBK-ÖIS. Vinst till HBK med 2-1. Hade lika gärna kunnat stanna i stan, men följde med för Rebeccas skull. ;) Blind-date eller hur var det?
Åkte sedan hem en stund och sen till Carro för att snacka lite skit, som vanligt. :)

Veckans planer då? AF en snabbis imorn, träning tisdag och torsdag och eventuellt UNDERBAR på fredag. Vi får väl se vad som dyker upp. Ny  vecka och nya möjligheter som man så fint brukar yttra sig. :)
Massa kärlek till alla som förgyller min dag! Ingen nämnd och ingen glömd! Ta åt er!
PUSS & KRAM PÅ ER ALLA!

Mitt liv är som en berg- och dalbana...

...säg till när jag får kliva av. Vill kräkas!

Saknar någon tror jag!

Närmast hjärtat!

Närmast mitt hjärta kommer alltid handbollen finnas! Det är en stor del av mitt liv och min personlighet! Det är på handbollsplanen som jag verkligen kan känna att jag lever! Jag lever för att spela handboll!
Träning idag! Så underbart och känna doften av klister igen! Jag vet, jag är skadad! Men man blir nog det efter ett tag! :) Även fast det var lojt idag så var det ändå underbart och träna! Jag ska verkligen ge allt för att komma tillbaka till toppen, jag är inte långt ifrån den och jag ska fan i mig nå den!

Idag då, vart till City Gross och handlat med Hanna. Vi var även till Biltema och köpte en cykel till Hanna. Riktigt spännande och få in den i min lilla bil och sen ta sig hem för att montera ihop den! Synd att vi inte tog kort på det. Fan vad kul vi hade åt det! Fast å andra sidan så har man alltid roligt med Hanna! :)
Roligare än så finns inte och nämna från dagen! Det har regnat också! Välbehövligt, så kanske allt pollen lugnar ner sig en aning.

Ibland vill jag bara vara barn igen!
Sov så gott alla!
PUSS & KRAM!

Ta mig härifrån, bara för en liten stund!

Vet i fan vad jag gör för fel! Trött på allt, vill bara bort en stund. Försvinna och sen när jag kommer tillbaka är allt bra igen. Det som är nu har aldrig hänt! Jag skulle må bättre då! Känslan, tanken allt får mig att må sämre! Vill inte ha dessa tankarna längre! Jag är trött på det! Jag är trött på mig själv! Förstår det bara inte!
Nu är det så här, och jag kan fan inte påverka mer än vad jag redan har gjort!

Måndag idag, för min del innebär detta STÄD. I massor dessutom! Att bo på 18 kvm är ingen lätt uppgift. Man måste hela tiden hålla ordning på allt och varje liten grej man tappar syns! Nu är det inte små grejer längre! Går knappt röra sig i lägenheten längre! Det är så mycket grejer att man inte orkar städa! USCH OCH FY säger jag bara!
Nej här kan man inte sitta, lägenheten städar sig oturligt nog inte sig själv. JÄVLA GREJER ÖVERALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEJ SÅ LÄNGE!

Det bor en djävul i varje jävla människa!

En lång helg börjar lida mot sitt slut. Det finns alldeles för mycket och skriva, och skulle jag skriva allt så blir denna bloggen ganska tråkig känner jag. Eller väldigt mycket och läsa. Kan i alla fall nämna helgen bästa. När Kim och Sonny står och kastar boll och Kim helt plötsligt lägger sig över grillen! Alltså det finns inga ord i världen som beskriver hur kul det var. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.
Som alla nog redan förstått så tillbringade jag min valborg i Helsingborg. Riktigt trevligt var det i alla fall. :) 1:a maj tillbringades också där nere eftersom jag helt enkelt inte orkade åka hem. Och igår var det lagfest! Mycket alkohol och mycket skratt och är sjukt sleten! Bilder ligger ute på
http://sandinmalin.bilddagboken.se  och på ansiktsboken. :)
Jag har i alla fall världens bästa Jecka! :) Vad hade jag gjort utan dig, du har verkligen gjort min valborg till en minnesvärd dag! :)

Det bor en djävul i varje människa.
Jag är dömd till att misslyckas!
Hur jag än gör och försöker så går det åt helvete med det också!
Hur jag än gör, så ser fan inte du mig!
MASSA JÄVLA TANKAR OCH FUNDERINGAR!

HEJ PÅ ER!