30 januari

Idag är ingen vanlig dag för det är Tirres födelsedag! :) Grattiskramar till dig!

Helgen är i full gång! Lördagen har startat och helgen är på väg och gå minst lika fort som vanligt! Får väl ta vara på varje sekund som går förbi.
Börjar väl uppdateringen igår! Fredag, var till AF en timme på förmiddagen och gick igenom massa skit inför praktiken. Tror inte jag blev sådär överdrivet mycket klokare. Det blir jag iofs aldrig, och det här är inget undantag. Efter AF åkte jag till hundarna och var ute och gick i snöfallet! Vad trött jag blir när det ska hålla på och snöa hela tiden! Vill bara ha bort all jävla snö! Så dagens fråga blir "Hur mycket tösalt går det åt för att ta bort all snö från Halmstad?" Sug på den!
Fredagsmyset eller fredagkvällen, startade i arenan HBP-Trelleborg. Otroligt spännande match som vanns av HBP med 46-26, utklassning? Javisst!

Instick! Jag insåg just att jag skriver helt värdelösa blogginlägg!

Okej, kvällen fortsatte med massa sms och slutade till slut hos Sebbe. Hämtade först upp Jonas så åkte vi hem till Sebbes mamma och pappa och korkade upp. Med andra ord så ställde jag bilen där. Vinet var välbehövligt efter veckan som har vart. Har verkligen vart helt slut i kroppen och i huvudet!
Mycket trevlig kväll! Kändes som om jag behövde en sån kväll! :)

Dagen idag, göra minsta möjliga känns det som. Prio ett blir i alla fall att få hem bilen på nåt sätt. Kort och gott, jag tar dagen som den kommer. Kan dyka ypp massor eller inget alls. Den som lever får se!

Take care!
PUSS & KRAM!

Ni med spotify, vilket förmodligen är alla nu för tiden, dagens:
Stiko Per Larsson – Amsterdam

28 januari

Det är sjukt när jag tänker på det. För över en månad sen så var det julafton! Nu är vi snart inne i februari! Vart tar tiden vägen?
Torsdag idag, närmare helgen än ny vecka! Vilket är jävligt skönt, för jag vill ha helg! Typ den bästa tiden på hela veckan! Fredageftermiddag, hela lördagen och hela söndagen! Helt underbart! :)
Igår kom det in världens snöoväder! Jag som bara vill bli av med snön! Desto bättre är det idag när solen skiner och termometern står på närmare 2 plusgrader! Hoppas nu bara att solen gör sitt med snön så blir vi nog snart av med skiten! Bara för att det är fint ute så betyder inte det att jag gillar snön för det!

Tidsfördriv en stund innan AF kallar igen. Idag ska vi prata viktiga datum för studier och en del om vad vägledningscentrum gör! DRYGT? Javisst! Bara och gå dit och se glad ut! Ska cykla in till stan idag. Kors i taket, det händer inte ofta! Men och andra sidan så har jag ingen cykel, lånar min kära grannes! Hon är bra snäll hon! ;)
Nej plikten kallar, och ikväll är det träning i arenan! :)

Take care!
PUSS & KRAM!

Det är en känsla du ger, varje gång du ler!

25 januari!

Måndag och historians snabbaste helg har gått förbi! Tyckte alldeles nyss det var fredag eftermiddag och nu helt plötsligt är det måndag! Har i alla fall vart en mycket trevlig helg! :)
Fredagen tillbringades med min kära granne, vi var till stan och kollade läget lite. Hanna köpte lite kläder, vi fikade lite och sen åkte vi hem. Thaimat och handboll blev kvällen, Fredrik joinade också. Kollade även på Let's dance! Så var den fredagen slut.
Lördagen ägnade jag stora delar till att städa. La verkligen ner mig, sjukt nöjd med resultatet! Min kära fader ringde på dagen och frågade om jag ville ha en bil. Lite på skoj sa jag självklart. För har ju tjatat om en ny bil ett tag nu. Så frågade han om jag ville byta bort stortrissen mot en bil. Jag tvekade inte ens och han la på och ringde upp en halvtimme senare. Stortrissen var bytt mot en volvo 850. Då var man volvoägare! Har ju ändå haft ute båten på annons, så valet var enkelt. Är i behov av en annan bil, även fast jag är helt såld i den jag har! Vecka 9 åker jag hem och byter bil! Längtar redan! :)
På lördagkvällen kom Sebbe, Jonas, Fredrik och en kille till hit, och Hanna då. :) Mycket trevlig kväll som avslutades med två krossade glas och vin överallt! Jag är nästan helt oskyldig. ;)
Söndagen sov jag länge och 15.00 var det match i arenan mot Lugi. Vann med 10 bollar, helt okej match! Fick speltid, kors i taket!

Som sagt, en väldigt trevlig helg med trevliga människor! :) Nu väntar en vecka med handboll, AF, hundar och Xbox! Livet är ganska bra trots allt! Och jag ser fortfarande inget negativt med 2010!

Take care!
PUSS & KRAM!

Jag saknar Jecka så förbannat mycket!!

21 januari!

Tiden går fort när man har roligt! Upptäckte just att det var längesen jag gjorde en uppdatering. Dock finns inte så mycket att uppdatera om! Jag trivs ganska bra med den jag är, jag har världens bästa vänner och livet går allmänt bra! Det är väl Malin Sandin den 21 januari.

Insåg att det var snart en vecka sen jag skrev. Veckan har gått normalfort, något som är ovanligt. Tycker tiden går så fruktansvärt fort! Kanske stämmer trots allt. "Tiden går fort när man har roligt". Står fortfarande fast vid att 2010 har börjat sjukt bra! Kan inte sätta fingret på det. Men om man ser hur 2009 slutade får man väl se att det inte kan bli värre! Och jag hoppas verkligen och tror att det kommer bli ett sjukt år! :)

Jag vill bara bli av med snön! Ska ta tag i det projeketet imorn tänkte jag. Är helledig imorn, om man inte räknar med hundarna. Så i stort sett kan man säga att jag har tagit helg redan idag vid 12! Vissa har mer tur än andra!
Ikväll är det träning i arenan! Hoppas verkligen vi har träning nu, så inte dom där jävla innebandyfjollorna kommer och tar vår tid igen! I helgen är det en match på söndag, i arenan 15.00. Blir jag inte uttagen så ska jag ändå dit och titta! Uttagningen kommer ikväll på träningen!

Take care!
PUSS & KRAM!

Jag saknar min älskade mormor så jag tror jag dör! Smärtan av saknaden skär i hjärtat! Tårarna tar slut och tankarna blir aldrig för många! Idag är en sån dag då jag tänker på henne mer än andra! Jag vill bara att hon ska finnas och vara här! 080322

15 januari

Jag kan sätta mig ner och tänka nåt så fruktansvärt mycket på dig. Känna tårar rinna längs min kind utan att egentligen veta varför. Fundera över varför det blev som det blev och hur det kunde bli så. Du kom mig nära, kanske alldeles för nära! Vissa dagar gråter jag mer än andra! Ikväll är en kväll då det är mera. Jag vet egentligen inte varför, det bara händer utan förvarning. Du är inte värd mina tårar, men dom bara kommer. Jag förstår mig inte på det och framförallt inte dig.
Det kan låta patetiskt, men sanningen svider. Sanningen är att jag gråter över dig! Tragiskt men sant! Jag kan vara patetisk och låta mig själv tro att det kan bli bra! Du har fått din chans, två gånger! Det finns ingen mer och ge och ingen och ta! FAN! Du fick mig och tro att jag mådde bra! Du fick mig och tro att allt livet kunde gå vidare. Du drog mig upp ur helvetet för att sedan sparka mig tillbaka! Jag litade på dig! Jag har aldrig känt mig så levande och sedd som tillsammans med dig. Jag har heller aldrig nånsin känt mig så förbannat värdelös som jag också gjorde med dig!


Man kan inte tro det, men det är fredag idag! Jag har vart vaken alldeles för länge känns det som. Vart på min "AA" grupp och lyssnat i två jävla timmar! Fattar egentligen inte vad jag gör där alls! Behöver i alla fall det lilla i pengaväg jag får. Sånt är livet.
I eftermiddag spelade jag och Hanna Xbox, skönt med äntligen lite motstånd. Tro det eller ej, Hanna är inte så värdelös på racing trots allt! ;) Lagade sedan god mat och åkte in till stan för att gå på bio. Snabba cash! Alltså vilken film! Så jävla blandade känslor, men vilken film säger jag bara! SJUUUKT BRA, värd och se för dom som fortfarande funderar! :) Åkte efter detta hem till Sebbe och kollade hockey och sen slutet på lets dance!

Helgen då? Blir nog en sväng till arenan imorn, eftersom jag inte har något liv eller alldeles för mycket fritid! Annars inget speciellt planerat, det är ju trots allt lördag!
Söndagen kommer förmodligen tillbringas en heldag i skåne! Vi spelar match borta mot Kävlinge och ska åka tillsammans med Teamet som spelar i Malmö, roadtrip och handboll! Ja, söndagen är välplanerad i alla fall! Bara och se hur det blir! :)

Take care!
PUSS & KRAM!

13 januari!

Det finns dagar då jag inte klarar av att vara mig själv, då det gör ont i hela kroppen! Det är dagarna jag tänker på dig! Du får min kropp att smärta, du får mig att vilja gråta! Jag förstår inte vad dum jag var! Dagarna kommer ibland, tyvärr alldeles för ofta! Jag vill inte gråta över dig, men du gör ont!


Onsdag idag! Av nån konstig anledning så har den här veckan börjat gå fort igen! Tiden börjar gå förbannat fort igen! Av nån jävla anledning! Har fortfarande en känsla av att det här året kommer bli jävligt bra! 2010 är mitt år! :) Kan i alla fall inbilla mig det!

Egentligen vet jag inte varför jag började skriva det här inlägget! Finns inget vettigt och uppdatera om! Veckan rullar vidare och till helgen blir det handboll! :)

Take care!
PUSS & KRAM!

11 januari!

Igår var det en vecka sen jag kom tillbaka till Halmstad! En vecka som gått betydligt långsammare än vad man är van vid! En händelserik vecka måste jag också tillägga! :)

Helgen tillbringades stora delar i arenan. Lördagen spelade B-laget, så var med på bänken och lekte massör! ;) Eftersom jag numera är för gammal för att dubblera. På kvällen blev det myspys hemma hos Carro. Lagade mat och spelade buzz och sjöng sing star. Mycket trevlig kväll!
Söndagen var det A-lagets tur och premiärspela i arenan! Där även jag var med och spelade! Finns så mycket blandade känslor om just gårdagen, vet inte om det finns plats och skriva dom här! Vi vann i alla fall med 25-23, det kändes som om det var det enda positiva och nämna. Sen finns det en rad negativa känslor som jag bara vill skrika ut! Men som jag skiter i!
Tillbringade också gårdagens kväll hos Carro. Åt mat och kollade på Johan Falk på fyran. Hade väldigt svårt för att hänga med! Kan bero på en viss typ av koncentrationssvårigheter just igår! Får försöka låna den första filmen av Hanna och se den och förstå den igen! Kan nästan vara värt det.

Dagen idag då! 10.15 befann jag mig på arbetsförmedligen! Drygt med sant, tillbaka på ruta 1! Blev inskriven i jobbgarantin igen. Och naturligtvis så finns det gott om aktivitieter för oss arbetslösa här i Halmstad! SUCK säger jag bara! Så om en timme ska jag på nåt jävla informationsmöte, som kommer hålla på under tre månaders tid! Hoppas med hela mitt hjärta att jag får jobb inom en snar framtid! Det är nåt jäkla skit om vägledning och jobbcoachning. Kanske är vettigt, men fan så drygt! Hoppas bara att det inte tar allt för lång tid. Orkar inte med sånt tjaffs idag! Hade faktistk planer att fixa personligt brev och söka lite jobb idag! Får väl sätta mig med det imorn och hoppas på att den här "gruppen" som jag ska börja med inte är varje dag och på eftermiddagarna!

Take care!
PUSS & KRAM!

"Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder!"

9 januari!

8 januari har precis gått över till 9! Idag är ingen vanlig dag för det är min älskade mammas födelsedag! Hurra, hurra, hurra!! :)

Måste erkänna att jag vart fruktansvärt dålig på att uppdatera sen jag kom tillbaka till Halmstad! Antingen är det så att jag inte orkat, eller så har det inte funnits nåt vettigt och skriva! Jag vet inte, har inte funderat tillräckligt länge på det än! Kom som sagt tillbaka till Halmstad i söndags.
Spelade handboll på kvällen mot Jonas och Sebbes 96or. Mycket givande men fan så roligt! :) Måndagen så var det träning, tisdagen spenderade jag i Arenan (Nissan cup) fråga mig inte varför, men så var fallet. Åkte sedan hem och åt chokladpudding hos Carro och spelade Buzz, hamnade sen hos Sebbe tillsammans med mycket trevligt folk! Körde dom in till stan, och åkte hem och sov. Onsdagen tillbringades med att spela bortamatch mot Lågan. Vinst med 26-25, härligt! :) Torsdagen, grymt seg slappdag i sängen och sista säsongen av tusenbröder och träning på kvällen. Närmare bestämt träning i arenan, spännande!
Dagen idag har spenderats tillsammans med världens bästa Hanna i staden! Har förlängt mitt abonemang och fått mig en ny telefon, mycket nöjd hittills! Hanna shoppade loss på rean och även hon nöjd med inköpen! Nu ikväll har vi vart i arenan och kollat handboll, HBPs herrar åkte på stryk av Hultsfred. Tragiskt men sant, dom spelade sjukt dåligt. Men som alltid när vi kollar handboll så var det ändå roligt! :)

Jag vet inte, kanske inte har uppdaterat just för att det inte finns något vettigt och säga! Det händer inte sådär jättemycket måste jag säga! Veckan har gått underbart långsamt, har till och med hunnit med och andats! Det är bra underbart och heta Malin ibland! Även när man är arbetslös och olycklig! Man inser vad bra man egentligen har det! Har trots allt världens underbaraste vänner som gör dagarna lättare och leva!

Take care!
PUSS & KRAM!

En halv månad senare! Underbart leende, underbara blickar, finaste ögonen på planeten! Du gör mig levande igen!

Do you feel like I feel?

Drömmar, ett påhitt bara för att människor ska tro att dom är lyckliga bara just för sekunden! En underbar känsla att befinna sig i, men dock så hemsk att vakna upp ur! En dröm som skulle kunna vara en sanndröm, om man byter ut huvudpersonen!
Resan startar här:

Första känslan, vi hade känt varandra länge. Det var som om vi växt upp tillsammans, alltid hade vart i varandras närhet. Så långt ifrån varandra, men så nära vänner! Vi pratade hela kvällen, jag ringde dig. Du var glad, det hörde jag på dig. Jag var överlycklig, hördes dock inte men kändes desto mer. Jag berättade för dig att jag skulle åka till Halmstad på fredagen redan. Du tystnade ett tag och sa sedan att jag skulle komma förbi och säga hej. Tillbringa helgen tillsammans, slöa och kolla på film. Du sa till mig att det inte skulle bli någon omväg. Och jag tänkte efter, visst skulle det inte bli en omväg. Det var ju ändå på vägen, och lät betydligt mer lockande och umgås med dig hela helgen än att sitta ensam i lägenheten i Halmstad hela helgen. Kort och gott, vi bestämde att jag skulle komma förbi dig på fredagen och stanna tills söndagen. Du började med och förklara vägen, något du inte behövde eftersom jag visste precis vart jag skulle. Vi åkte igenom just det stället i sommras och jag skulle hitta precis!
Fredagen kom och jag satte mig i bilen och började min färd mot dig. Pratade i telefon med dig hela vägen och när jag kommit mer än halvvägs så suddas bilden ut!

Som sagt, drömmar är skapta just för att man ska må dåligt och vakna! Man ska få uppleva något som man drömmer om, samtidigt som man ser hela livet förstöras! Jag har upplevt resan just genom din stad, jag vet precis vilken plats jag befann mig på när jag vaknade och framförallt så har jag upplevt hela den här historian, jag vet det men kan inte sätta fingret på det! Det finns så förbannat många verkliga detaljer!

Drömmar, djävulens påhitt!
Take care!
PUSS & KRAM!

2009 in action!

Tänkte försöka ge mig på en uppdatering av 2009 i bilder! Kommer också en hel del text!

Året 2009 började! Handbollssäsongen, vi tappade Kicki till Spanien och fick kämpa på utan henne. Mina kära 89-vännner fyllde 20, fester, valborg i Helsingborg, påskfirande hemma, roadtripar, första grillningen ute. Och så kom sommaren, midsommar, åkte på Sweden Rock, Åhus Beachhandboll, träffade nya människor, åkte hem och tillbringade tid på sjön, sommarjobbade på Örjans Vall utan Rebecca, Tjörn runt marinfestivalen, bröllop och bakfylla. Och så kom hösten, samarbete mellan klubbarna i handbollen något som fungerar bra, det blev fler fester och många intressanta möten, en oförglömlig ålandskryssning, och mindre roliga händelser så som dödsfall. Och så blev det vinter. Vi börar resan i bilder i Januari!


Januari



Februari




Mars




April






Maj




Juni





Juli



Augusti



September



Oktober



November




December


Fler bilder från december kommer när jag får en sladd till min kamera! Blir bilder från jul och nyår framförallt!
Summering av året 2009, en bild säger mer än tusen ord! Dock har jag inte bilder från allt som jag upplevt under hela året, men de bästa minnena bär man med sig i hjärtat! Tillsammans med mina allra bästa har jag nu gått igenom 2009 med skratt och gråt, sorg och glädje om vart annat! Jag har träffat en mängd nya underbara människor, har förlorat nära där ingår min älskade farmor! Men jag har klarat allt tillsammans med ni som betyder!
2010 har startat, och ser fram emot en ny och spännande resa mot något som bara kan bli bättre! Och det startar nu!

Take care mina vänner och ett riktigt gott nytt år! :)