Do you belive in miracles?

Seriepremiären är avklarad med en seger borta mot Malmö. Skönt och starta säsongen med en seger. :)
Själv är jag inte helt hundra! Var inte riktigt laddad inför seriepremiär idag. Jag trodde inte min lilla hjärna skulle påverka så mycket som den gör. Den är full med tankar som snurrar runt utan att bry sig om vad jag vill och känner! Men men, det är bara och bita ihop och ta nästa match. Det kommer flera som tur är!
Första utvisningen säsongen 09/10 CHECK!

Kvällen i allmänhet då? Världens slappaste lördagkväll stod på schemat. Film och smsande och datorn. Det är min lördagkväll i helhet! Och bättre än så blir det väl inte. Önskemusik på radion hela natten och kudden är min bästa vän. Där blir nog allt fullbordat!

Söndag imorn, vad har morgondagen och erbjuda? Drott spelar och vill nog kanske gå. Men först på listan står PLUGG! Matteprov onsdag 9.00 innebär att jag måste lägga ner kropp och själ på den där jävla boken i tre dagar nu! Har knappt kommit halvvägs och behöver all hjälp jag kan få. ;)

På tisdag åker jag hem till Krillehöla och saker och ting ska ordnas här innan jag åker. Vi får se vad som händer.
Som man så fint brukar säga, Den som lever får se!

PUSS & KRAM!

Tänk om det kunde bli verklighet!

IT makes me happy!

Att köra bil är en stor passion för mig! Jag lever för att köra bil! Jag älskar min bil! Jag vet det låter sinnessjukt men det är sant. Sanningen svider som man så fint säger. Hade min bil vart en levande varelse hade jag gift mig direkt. Det är som drömmen som aldrig slog in nästan!
Att köra bil fort dessutom får mitt adrenalin och pumpa riktigt fort! Det är som en kick att sätta sig bakom ratten och trycka på gasen. Det är min drog som lugnar mig och tar mig till en helt annan värld! Det är bara jag, bilen och en tom väg!

Har vart på bio idag, IGEN. För dom som läste bloggen i lördags så var vi på Prinsessa, istället för flickan som lekte med elden! Jäkligt bra film måste jag säga. Men verkligen ingenting emot Flickan som lekte med elden! Satan i gatan vilken film! Den blev bara sjukare och sjukare ju längre in i filmen man kom. Och bara bättre och bättre!
Topplistan just nu:
- KÖRA BIL!
- Handbollen!
- Flickan som lekte med elden

Också sjukt men sant. Listan ändrar sig dagligen, nåt jävla påhitt som kom just för sekunden! Ibland blir jag orolig för mig själv! Men sen inser jag att det inte går och göra något åt det! Det är medfött. Som jag sagt så många andra gånger.
Impulsgrejer det är min och Jeckas specialitet! Bio på en tisdag, också en impulsgrej gjord av Malin och Jecka, och så fick vi med Hanna i fallet. ;)

Imorn och på torsdag är det träning, på torsdag kommer laget inför seriepremiären på lördag. Vi ska även ha möte på torsdag innan träningen.
Annars finns det väl inte sådär jättemycket och nämna. Nu blir det kuddkramar och sweet dreams! Imorgon är en ny dag, som alltid!

PUSS & KRAM!

My dream is to fly

Jag kanske ser stark ut, det finns ett starkt yttre med dock så svagt inre. Det är ingen som ser det och ingen som känner det. När hjärtat krossas är det som att hoppa med huvudet före nerför ett berg. Samma smärta som ingen ser. Som vissa vill se men inte kommer åt. Mitt starka yttre kamoflerar bra, det täcker alla osynliga ärr som finns inom mig.


Måndag igen! Plugg, hundar, mera plugg, laga mat och träning om några timmar. Det är planeringen för dagen.
Hela jävla huvudet är fullt med tankar. Tänk vad lätt det hade varit och få ut tankarna så alla andra försod dom på samma sätt som jag! Usch ja, sånt är livet. Det är fullt med upp och nergångar. Mitt liv är fortfarande som en jävla berg- och dalbana!

Annars i veckan då? Plugga ikapp det jag missat och börja på nya grejer, städa, tvätta och få i ordning lite på den lilla lyan. Till helgen har A-laget seriepremiär också, spännande och se om man kommer med på matchen eller inte.

Nästa vecka på tisdag åker Malin mot hemstaden för att sedan på onsdagen åka på Ålandskryssning. Ska bli riktigt kul hoppas jag på! :) Komma iväg och tänka på annat bara för en liten stund.
Sen blir det hälsa på farmor på fredagen och sen på lördagen så bär det av till Halmstad igen. Söndagen har B-laget seriepremiär och A-laget har hemmapremiär typ. Så fullt upp hela nästa vecka.

Hade väl inget vettigt och skriva, men tänkte börja vara lite aktiv nu igen. Även fast det knappt händer något alls.
PUSS & KRAM!

Vapnö-Kvibille

Är inte världens bästa på och skriva just fotbollsreferat. Speciellt inte när jag inte kan namnet på fler än Rebecca! ;)
Jag, Jecka och Carro åkte i alla fall till Vapnö IP och kollade den otroligt spännande matchen! Kom precis när Kvibille gjorde 1-0. Vår vän Rebecca satt på bänken och smsade och kunde inte påverka första halvlek.
OM, vilket jag inte vet, det finns maxtid på övertid i fotboll så tror jagden här matchen slog det rekordet med RÅGE! Så mycket skador och avblåsningar har jag aldrig sett på en div 5 match i damfotboll. Okej, där tillhör det också att jag inte har vart på så många sånna matcher i mitt liv. Brukar vara aktiv suporter på Oskarströms matcher, fast har lovat min kära vän Rebecca och komma på hennes matcher också. Dock var detta sista hemmamatchen, det är därför jag lägger ner hela livet på och skriva om matchen.

Totalt 5 skador och en ambulans, det är väl så man kan summera hela matchen kort och gott. Det är också värt och nämna att Vapnö tog sin första seger med 4-2 varav ett av målen kom på en av dom två straffarna som delades ut.
Läskigt det där med skador som kräver ambulans. Jag och Jecka trodde det var en enkel liten lårkaka, det har väl aldrig nån dött av tänkte vi. Sen när hon bärs bort på bår mot den väntande ambulansen förmodar vi att det inte är nån liten lårkaka. Fick reda på av Carro att det var nån muskelbristning eller nåt, eller om det var en närv i kläm som gjorde att benet domnade.
Hon åkte ambulans i alla fall. Och Vapnö vann!

Thats it!


Världens bästa Rebecca in action! :)




Standing strong!

Söndag igen och ännu en helg har gått förbi. Gårdagan tillbringades tillsammans med Hanna, Jecka och Carola. Först kycklingvingar på Harrys och sen bio. Vi skulle ha vart på flickan som lekte med elden, men den var fullbokad så fick bli Prinsessa istället. En helt klart klockren film! Rekomenderas faktiskt. :)
En riktigt trevlig kväll med dom bästa, träffade på Rebecca och Cornelia på bion också!

Dagen idag då? Ska hämta upp Carro på Frennarp och så ska vi ut till Vapnö IP och kolla när Rebecca spelar. Det är fint väder ute, vilket gillas starkt! Carro har även bakat något som hon skulle ta med. Mums! ;)

Kommer nog en uppdate efter matchen sen antar jag!
PUSS & KRAM!

"Hey, I´ve been looking outside myself
trying to be somebody else
But everytime I got stuck - in the middle
I thought, that if I only let them see
The girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck - in the middle

Hearing all these voices telling me to find my way
Made me slowly stand up straight and say

I´m on my own, oh-oh-oh
Nothing can go wrong when I´m standing strong
Hear when I´m singing
I´m on my own, oh-oh-oh
Now that I´m alone I have found my home
Hear when I´m singing
"

Jag gråter utan tårar!

Usch ibland vill man bara släppa allt som finns och försvinna långt långt bort! Man får reda på saker man önskar man fick slippa och önskar att man slapp uppleva vissa saker!
Det finns inga tårar kvar att gråta, dom tog slut när mormor försvann. Jag vill inte bryta ihop en gång till.

Plugget funkar riktigt bra tror jag. Fick idag reda på att jag endast behöver g-delen i matten, vilket gjorde det mycket enklare att plugga. Dock har jag vart lite down i några dagar och inte haft någon lust till nånting!
Fredag idag, valde efter beskedet igår att följa med Hanna till Bromölla idag. Hon skulle hem och hämta nya fina bilen! :) Riktigt najs bil måste jag säga.
Hannas mamma gjorde nån ungersk maträtt. Kockelimock eller nåt sånt hette det. ;) Eller på svenska, hemmagjord pasta och sönderkokt kött med nån god sås! SJUUUUUKT gott måste jag säga! Synd att man inte är ungrare och kan laga den maten. ;) hihi.
Sen bar det av till Halmstad igen, mätt och go!
Att åka till Halmstad utan bilstereo funkar bra det också! Om man har en bok "dåliga vitsar" och ett sjukt humör!

På väg mot helg igen. Ingenting är planerat, förutom Vapnö IP på söndag! Kolla på favorit Rebecca när hon spelar! :)
Annars då? Ska få till fason på lägenheten, diska och städa av lite typ! Och så kanske nån promenad. Planerar nog in en lugn helg efter det som hände igår! Kan behöva det tror jag! Imorn kommer förövrigt Jecka tillbaka till Halmstad igen! Alldeles för längesen man såg henne! Saknar henne!

Blev en ganska händelselös blogg ikväll. Fick inte riktigt ur mig det jag ville på rätt sätt. Men kommer säkert mer förklarat framöver! När jag hunnit smälta och inse fakta själv! Ligger nog lite efter och fattar inte riktigt vad som hänt tror jag.

PUSS & KRAM på er allihopa!
Dagens låt: Sarah Dawn Finer - Standing strong

Ny vecka och nya möjligheter!

Ny vecka och även september går framåt i rasande fart!
Helgen då, fredagen åkte jag till sporthallen och kollade på handboll och städade. Annars var det ganska slappt ändå.
Lördagen åkte till sporthallen och hämtate upp Carro, kollade klart på träningsmatchen Drott-Lysekil sen åkte vi till Oskarström och kollade på fotboll, OIS-Vapnö. Rebecca, Amanda och Emma spelade, värsta derbyt där. ;) OIS vann med typ 9-2 och vann serien där. :) Sen hem igen, för att åka tillbaka till sporthallen och städa där och till Alehallen och kollade HBP-Lysekil. Händelserik dag som avslutades med slappkväll hemma. :)

Igår fyllde världens bästa Jecka 20 år! Stora damen nu. :) Annars hände inte sådär överdrivet mycket.

Hur ser veckan ut då? Bra fråga, träning ikväll, onsdag och torsdag. Plugg, plugg, plugg. Har en hemtenta som ska in onsdag och en fredag. Sen ska jag förstå matten däremellan också. Har även hundarna mitt på dagen, så får ett brake då också!

Som ni ser hade jag lite tråkigt igårkväll så gjorde om headern, är faktiskt rätt nöjd. Ska ändra lite och ändra lite färger, men det är sånt som man gör när man har tråkigt. ;)
Tillbaka till pluggandet en stund till, sen en promenad och ännu mer plugg!

PUSS & KRAM!

En klapp på axeln...

...är bara en halvmeter från en spark i arslet!

Två veckor av pluggande, fattar inte sådär överdrivet mycket av det jag gör. Men jag kämpar på så gott jag kan och ingen kan säga nåt annat! Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag ens fattar det lilla jag gör i matten!

Kom tillbaka till Halmstad i måndags och har väl inte hänt sådär överdrivet mycket. Tränade i måndags, tisdags skulle ha tränat igår och ska träna ikväll. Det kostar och ligga på topp! ;) hehe.
Det är klart med samarbete mellan klubbarna nu också. Så vi kommer att spela med ett A-lag som heter HK Drott i 3an och ett B-lag som heter Halmstad HP i 4an. Känns för första gången riktigt bra, man börjar få lite koll på det mesta igen. Det känns bra! Så nu får vi se hur det kommer att gå. :)

Som sagt, har hänt typ ingenting och bloggen går i svackor! Det kommer vissa dagar då jag bara känner för att skriva och vissa dagar jag ångrar att jag har blogg typ. Så kommer bli korta uppdateringar mellan varven, och ibland lite längre! Kommer nog lite uppdate imorn om helgen.

Tillbaka till Erik Segerstedt och pluggandet! :)
PUSS & KRAM!

Skola, bröllop och Karlstad!

Var ett bra tag sen jag skrev nu. Har inte riktigt orken till det när jag sitter hemma. Kan dra en liten kort uppdatering i alla fall! :)
Kom till Kristinehamn i onsdags förra veckan, torsdagen och fredagen gick åt till skolan för genomgång. Var även till Karlskoga med mamma för att köpa det sista till bröllopet. Fredagen var jag även och klippte mig och slingade håret. Mycket nöjd måste jag säga! :)
Lördagen, bröllop! Väldigt fint och riktigt roligt på festen efteråt. Bilder finns på
min bilddagbok och på facebook. Min släkt är verkligen underbar! I like them! :) typ!
Ja nu är det ny vecka igen! Har börjat plugga matte och psykologi och denna veckan så startar även samhällen. Så nu är det fullt upp igen. Dagen i all ära ska vi åka till Karlstad, kolla läget på ikea och beställa en ny dörr till balkongen.
Hoppas mina böcker kommer idag också!! Vill ha dom! ;)

Som sagt, är inte på skriva blogg humör just nu. Men lite uppdate blev det. Kommer mer när det händer nåt!
PUSS & KRAM!