28 februari!

Då var sista dagen på februari över då! Den här dagen kommer inte tillbaka igen, och det är jag glad för! Det tror jag vissa andra tycker också! Det är inte lätt och bli knäckt av Malin Sandin två gånger på samma kväll! Vissa saker förstår jag mer än väl, medan vissa saker får mig att fundera starkt! Jag ställde en fråga, som slutade med uppsagd vänskap! HUR sjukt är inte det då?! Som sagt, jag hoppas den här dagen aldrig mer kommer tillbaka!

Helgen har vart bra i alla fall! Helt sjuk! Alldeles för mycket alkohol och alldels för lite sömn. Kan nog säga att jag ligger typ två dygn efter i tiden nu! Och det bara sen förra helgen! Jag gillar verkligen helger! Dom som får mig att må bra och leva igen!
Har i alla fall kommit fram till att jag ska bli helnykterist! DET är tragiskt! Men insåg att man inte kan hålla på och dricka massa alkohol hela tiden ju! Kroppen mår liksom inte bra till slut. Otroligt nog! Okej, jag tar en helg i taget. Det är jättelätt och säga att man ska bli nykterist efter två tuffa dagar! Men tanken är stor nu vill jag lova! Jag ska bli chaufför istället! Mycket bättre och betydligt roligare! Det sista skrev jag bara för att ha nåt och skriva! ;)

Jecka och Kim kom hit i fredags! Riktigt trevligt måste jag säga! Helt underbart och träffa dom! Vi hade en grymt kul kväll, hemme och inne i stan! Tack mina kära vänner för att ni är bäst! Såklart alla andra inblandade i helgen också! Och värt och nämna är också gårdagens ängel, Sebbe! Tack för att du körde oss, trots att du inte riktigt var körbar. ;) Du är helt enkelt bäst ska du veta!

Om två dagar åker jag uppåt landet! Ska göra ett besök i Krillehôla på en vecka ungefär! Tisdagkväll kommer jag hem, för dom som undrar!
Jag mår bra!

Take care!
Puss & kram!

Det bästa som kan hända!

Skjut mig, här och nu!

Jag vet inte, men det är alldeles för många tankar som vill in just i min lilla hjärna. Som översvämmar utan att förvarna! Jag mår egentligen bra, men finns en miljon saker som jag tränger bort! Saker jag önskar inte hänt och saker jag saknar nåt så sjukt mycket! Det finns människor som betyder enormt mycket, både nya, gamla och nygamla eller vad man säger! Det finns också människor jag önskar försvann ur mitt liv och människor jag saknar nåt så fruktansvärt!
Jag insåg inte att det skulle göra så förbannat ont och sakna! Det är något jag fick lära mig och leva med för snart 2 år sen, påskafton 2008! Jag tror fortfarande inte på det! Jag inser det aldrig men jag kommer sakna hela livet! En person som betytt så förbannat mycket för mig! Min älskade mormor! Det finns fortfarande dagar då jag mår så fruktansvärt dåligt och gråter över det. Det finns inte ens på världskartan! Hon skulle inte försvinna, det var inte dags då. Hon togs bort alldeles för tidigt och jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv! Hon kommer alltid finnas hos mig! Kan prata med henne och hon förstår, men hon kan inte svara mig längre!
Samma visa under hösten 2009, tårar som inte finns kommer! Under en lång och förberedd period men ändå så otippat. Min kära farmor tas ifrån oss! På ett mer förberett sätt, men ändå så hårt och svårt och inse!

Det är sånna tankar som kommer, bubblar som sockerdricka i mitt huvud. Det är då helvetes saker kommer som småsaker och spränger det djupa inom mig! Saker som tjejer kallar skitsnack! Jag mår dåligt över det! Jag är säkert minst lika bra på att snacka skit! Skillnaden är bara att jag kan stå för det jag säger! Jag säger aldrig nåt om jag verkligen inte menar det! Vem vill bygga sitt liv på lögner!

Sen finns det personer som finns runt mig, som betyder guld! Just dom finns det inga ord i världen som kan beskriva! Det är dessa som tvingas stå ut med Malin Sandins tjat och gnäll och djupa tankar! Det är just dom som ställer upp när tårarna inte går att stoppa. Som man delar glädje med och så även dessa tårar! Jag är tacksam att det verkligen finns speciella personer när man vill dela känslor!

Det finns också dessa nygamla som man är evigt tacksam att man umgås med! Som man har sjukt kul med på alla sätt, dessa som också står ut med Malin Sandin som kan vara extremt jobbig! Man skrattar alltid och mår sjukt bra när man umgås!

Jag kan skriva hur mycket som helst! Men inom mig finns, stor saknad, glädje, må-bra-känslor, tårar och helt underbara känslor!
Det är ni, alla som känner på sig att ni har en del av mig, som gör Malin Sandins liv värt och leva!

23 februari!

Får väl passa på och lägga ett inlägg till på kort tid då! Får väl se till och bli den aktiva bloggare som jag brukade vara!

Idag sprider vi glädje runt om i stora vida världen! Solen skiner starkt, det är blå himmel, snön smälter, jag är på underbart humör och på torsdag och fredag ska jag provjobba på Rent Hus! Får mer info om allt imorn hoppas jag! Glädjen sprids och är hög! Just nu finns inget som hindrar mig att gå under! Allt är som jag vill att det ska vara! Jag håller också tummarna för att solen tar bort nästan all snö idag! Något som förmodligen bara är önsketänkande! ;)

Blev ingen träning igår, då dom stängt alla idrottshallar pga risk för takras. Hallå, vart bor vi? Är inte det här Sverige? Ska i alla fall förmodligen med Carola och gymma lite idag! Borde i och för sig kurrera mig och bli helt frisk. Men sånt är överskattat. Kan vila mig nästa vecka när jag är på hemmaplan! Trots min lilla förkyldning så är humöret på topp! Det gillar vi! Det är snart helg också, det gillar vi ännu mer! :)

Ville i alla fall bara sprida glädje i dagens inlägg!

Take care!
PUSS & KRAM!

Dagens musik får bli:
Star Pilots – I'm Alive - Radio Edit

Solstråle!

22 februari!

Får börja med och säga att det idag är 2 år och 11 månader sen min älskade mormor försvann från oss! Det gör fortfarande lika jävla ont varje gång jag tänker på det! Jag saknar henne så fruktansvärt mycket!

Helt sjukt att februari snart är över också! Kändes som om det var jul alldeles nyss, och tittar man ut så kan man tro att det är det. Äckligt mycket snö ute! Vill bara spy på det och hoppas att det försvinner!
Hittade min bil idag också, skottade ut den och sopade bort all snö vilket tog mig en halvtimme! Tur att man inte har några tider och passa! ;)

Helgen har vart en av dom bästa på länge! Fredagsmys, lördagsmys, snögubbar, snöbollar, alkohol och enorma mängder skratt! Bara ett utbud av det som hänt! Vissa saker går bara inte att beskrivas, det måste upplevas! Den här helgen är en sådan! Den ligger högt och är grymt svårslagen på många sätt! :) Det här inlägget skulle bli tråkigt och läsa om jag skulle börjar rabbla allt. Därför skriver jag inte ut nåt, utan nyfikna läsare får helt enkelt be mig berätta!
Okej, det där lät en aning töntigt! Jag orkar helt enkelt inte skriva ut det bara! ;)

Måndag idag! Ny vecka och nya möjligheter! Dom allra flesta har sportlov denna veckan. Jag tar mitt sportlov nästa vecka! Vecka 9 lämnar jag Halmstad för en liten stund för att bege mig mot dom värmländska skogarna för några dagar! Har inte vart hemma sen nyår nu ju! Börjar, tro det eller ej att få lite hemlängtan.
Några planer för veckan är påtänkta. Ska försöka ta mig upp till Branäs och hälsa på bästaste Emma. :) Ska även hämta upp min syster i Filipstad och även försöka träffa dom få men värdefulla som finns kvar i staden! Jag ska dessutom umgås med min underbara och saknade familj! Sist men inte minst så ska jag lämna min kära Colt i Kristinehamn och ta med mig 850 till Halmstad!

Men som sagt, det är en hel vecka kvar till dess. Denna veckan ska jag försöka få till en riktigt bra också! Ska hinna få tag i Vanya på Rent hus och prata med henne om den praktiken jag ska ha. Jag ska även försöka bli helt frisk, träna handboll, diska och få vettiga saker gjorda. Till helgen kommer förhoppningsvis Jecka och Kim hit! Ska bli så sjuuukt kul! :) Har saknat dom extremt mycket!

Händer mycket nu! Håll utkik på nya uppdateringar, borde uppdatera oftare känner jag. Så det slipper bli sånna här görlånga uppdateringar!

Take care!
PUSS & KRAM!

19 februari!

Tänk vad kul det kan vara att livet plötsligt förändras på en vecka! Att en fråga kan sabba allt och förändra personen extremt! Det är skrattretande!
Det kanske är sanningen, sanningen att vi växt ifrån varandra! Jag mår inte dåligt av det, tycker bara det är helt jävla sjukt! Jag nämner inga namn, men alla inblandade vet vad jag menar. Jag hoppas till viss del att du fortsätter att läsa min blogg. Jag tycker du är jävligt patetisk, att bestämma en sak men göra en helt annan. Så länge du tänker vara töntig så är jag det också! Jag tvekar inte, men kommer rätt tillfälle så expoderar jag! Du lär märka det!

Som sagt en konstig vecka men dock så givande! Jag har vart på två jobbintervjuer och förhoppningsvis fått två jobb. Allt verkade jättepositivt på båda jobben och varken jag eller dom såg några större hinder. Nu väntar jag bara på att dom ska höra av sig om det officiella beskedet!
Måndagen, tisdagen och onsdagen bestod av feber och halsont också! Något jag helst hade sluppit! Tur bara att det inte höll i sig länge! Så har därför inte blivit alls mycket träning. Gymmade lite i torsdags med Carola. Kändes helt okej i kroppen, men långt ifrån tillräckligt bra för att följa med på match imorn. Dock inte heller speciellt motiverad att åka med en lördagkväll och spela i Åhus 18.00. Eller som det blivit dom sista matcherna 5 minuter i andra halvlek. Då kan jag hellre ta den här helgen, och kurrera mig ordentligt och bli helt hundra i kroppen!

Helgen då? Inga planer alls faktiskt. Första helgen på väldigt länge som är oplanerad. Förslag godtas gärna! :)
Varför inte snöbollskrig i den här enorma mängden snö? Det har snöat så sjukt mycket idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Förut såg jag knappt över till grannen, något som fick mig frustrerad!

OS, Winnerbäck och Xbox så det så! :)

Take care!
PUSS & KRAM!

Det finns få saker som gör mig svag, men just mössa och mjukisbyxor ligger högt!
Fina ögon dessutom! ;)

14 februari!

14 februari och alla blir helt galna! Dagen som dom kallar "alla hjärtans dag". Det är gulligull och romantik! Varför ska man ägna en hel dag till att vara romantisk, när man kan vara det hela året?
Dagen är i alla fall sjukt överskattad och jag gillar den verkligen inte!

Annars i helgen då. Börjar i fredags, sista dagen med min grupp på arbetsmarknadsenheten. Nu när dom flesta går ut på praktik och jag väntar på jobbintervju! Fått tid imorn klockan 11, och fan ta dom som inte håller tummarna! ;)
Åkte sen för att handla lite, hem och städa och diska för att sedan laga mat.
Kvällen tillbringades med Carola, gick först till arenan och kollade på när HBPs herrar spelade och vann stort. Sen var det hem till mig igen. Satt och drack lite alkohol och snackade en massa skit och skrattade sjukt mycket. Vid halv tolv kom även Sebbe och Jonas förbi en stund. Mycket trevlig kväll! En sån kväll jag verkligen behövde efter, ja det är väl inte värt och nämna, men behövde i alla fall den här kvällen!
Massa sms och OS-invigningen avslutade kvällen!

För dom som möjligen har missat det så startade Svenska Rallyt i torsdags också. Så lördagen startade tidigt med Rallyradion. Dock är det ganska drygt och lyssna på rally, bättre och uppleva det eller se på tv! Men när inte dessa möjligheter finns så funkar det minst lika bra med radion! Lördagen i stora hela blev slö. Radiolyssnande, promenad till arenan och kolla lite handboll och tacos och melodifestivalen på kvällen! Dumt och klaga när allt är på topp! Saknades dock ett glas vin och trevligt sällskap! Men funkade jättebra ändå! :)

Dagen idag, rallyradion startade även denna dagen. Såg även sista sträckan på 6an, innan det var dags för samling. Match mot Vinslöv idag, vilket slutade med en vinst.
Kan väl inte säga att dagen har vart speciellt bra! Milt sagt kan man säga, helvetes jävla pissdag!

Blir lite Winnerbäck och OS nu innan Wallander börjar! Får väl passa på och tycka lite synd om mig själv också då!

Take care!
PUSS & KRAM!

Instick, du är förjävliga feg!!

10 februari!

Onsdag idag, dagen då det är närmare till helgen än till måndag! Helger gillar vi starkt! Om tre veckor åker jag mot Kristinehamn. Igår och även idag fick jag en sån plötslig hemlängtan så jag bara vill dö! Var riktigt längesen jag hade en sån känsla!

Det är nu jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om mina känslor! Det finns sjukt många irriterade, men alldeles för många mer positiva känslor som gör livet värt att leva! Det är sånt vi gillar! Personer som finns där, ger positiv energi och framförallt förstår sig på mig! Det är dom som nästan dagligen står ut med mig och mina sms! Det är ni som är guld värda och betyder mycket! Ni är få, men betydelsefulla!

Har gjort två pass på gymmet idag, nöjd med mig själv. Hade dock hellre velat träna handboll. Får bli imorn, när vi är mer folk och förhoppningsvis ska spela en massa!! På söndag spelar vi hemma mot Vinslöv 15.00 i arenan. Jag hoppas och vill spela, behöver det för att få lite motivation! Den finns där än, men behöver mer för att hamna på topp igen!
Har även postat två brev idag, ett till försäkringskassan så jag får pengar och det andra var ett paket till pappa. :)
Min kära pappa som genomgått sin operation idag! Har hört av mamma att det har gått bra, men vill prata med dig själv också! Får bli ett samtal under dagen imorn! :)

Imorn blir det hundpromenader, fick just reda på att lilla Enzo fyller 5 år imorn. Får väl bli sjönsång innan jag går därifrån. :) Sen på kvällen blir det träning och laguttagning till helgen, stannar antagligen kvar på 96ornas träning också.

Take care!
PUSS & KRAM!

Jag gillar dig!

8 februari!

Ännu en helg är slut. Känns som om jag skriver det varje måndag när helgen har tagit slut. Jag vill bara inte att det ska gå så fort allting! Liver susar förbi och jag står kvar oh blundar! Idag kom första motgången 2010! Jag vaknade med en mysko känsla som jag haft hela dagen! Det känns verkligen inte bra! Har fått nån jävla noja igen! Sen fick jag en extrem hemlängtan imorse! Fan vad jobbigt!

Sökt 5 jobb idag, fått en "tack för din ansökan" och håller tummarna på alla 5 jobben! Är i ett jävla behov nu känner jag! Är helt maktlös, vill egentligen bara sätta mig ner och gråta! Verkligheten är ikapp mig och det gillar jag inte. Ska försöka ta mig ur den igen!

Helgen var helt okej. Var på handboll i fredags. HBPs juniorer spelade i arenan så följde med Becca dit och kollade. Sen blev det en tidig kväll. Samling tidigt på lördagen och match i alehallen 10.30. Vann matchen, men borde ha vunnit med betydligt mer än en boll. En vinst är i alla fall en vinst. Får väl se det som så. Och jag fick spela med B-laget, kan hända att inte det blir av så många mer gånger. Får väl se allt positivt! :)
På eftermiddagen var vi i arenan och sålde lotter och kollade på handboll, drotts herrar spelade mot malmö och vann till slut. Kvällen blev rätt lugn, god mat och gott vin till melodifestivalen.

Snart träning nu, och match borta imorn! Drygt och spela borta sent en tisdag, men ändå hoppas på att bli uttagen.
Ny vecka och nya utmaningar! På söndag är det årets mest överskattade dag! "Alla hjärtans dag". 14 februari är världens lamaste dag! Det året det händer mig nåt just på den dagen, det är då jag ska börja ogilla dagen!
Vi får väl se vad veckan har att erbjuda!

Take care!
PUSS & KRAM!

5 februari!

Fredag igen, det gillar vi starkt! Satt och läste igenom massa gamla blogginlägg på lunarstorm förut. Moget, jag vet. ;) Kunde verkligen inte låta bli, och helt seriöst. Man har vart helt omogen en gång också. Om några år sitter jag säkert och skrattar åt dom här värdelösa inläggen och tycker dom är omogna! Usch, jag har verkligen alldeles för mycket fritid!
Har fyllt i och skrivit ut flyttanmälan på skatteverket idag också. Så egentligen finns väl ingen återvändo. Ska bara lämna in den så är jag skriven i Halmstad sen. Vet inte om jag ser varken för eller nackdelar med det. Men det ska bli gjort i alla fall.

Har städat lite och lyssnat på massa världelös musik. Har i alla fall kommit fram till att än så länge så toppar
Malena Ernman – Min Plats På Jorden Helt klart en underbar låt! :)
Becca ringde just och frågade om jag ville följa med och kolla på handboll ikväll också. Och why not, jag har ju redan gjort klart att jag inte har nåt liv så Juniormatch i arenan ikväll! :)
Gör väl ett litet instick här också och nämner att jag raggar publik till våran B-lagsmatch i Alehallen imorn 10.30! Ska dominera på plan tänke jag! Dock inte så svårt med tanke på att jag är bäst! ;) Men alla som läser, BE THERE! Imorn 10.30 Alehallen!

Imorn börjar melodifestivalen också. Vet inte om det finns nån som är bättre än nån annan. Har ingen förhandsfavorit i år i alla fall! Får väl lyssna och se vad som händer! :)
Nu är det i alla fall fredag och FREDAGSMYS! Vi tar den också Fredagsmys All Stars – Fredagsmys

Take care!
PUSS & KRAM!

"Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns!"

1 februari

Idag är ingen vanlig dag för det är Hannas födelsedag, hurra hurra hurra hurra! :)

1 februari, kan inte säga annat än att tiden går förbannat fort. En månad på det nya året och 2010 har gått och jag mår fortfarande förbannat bra. Ovanligt, men sant! :) Det brukar alltid finnas en anledning och klaga över livet, men hittar inte en enda anledning till det nu ju! ;) Och det känns så underbart skönt!

Helgen har vart riktigt bra, hamnar högt på topplistan över bra helger. :)
Måndag idag, och endast fem dagar, eller fyra beroende på hur man räknar, kvar till helg igen! Det är verkligen underbart med helg! Det gillas starkt!
Om fyra veckor åker jag hem till Kristinehamn och hämtar min bil! Som jag har längtat, nedräkningen börjar inom kort. :)

Dagen idag har börjat med hundpromenader, tårta med Hanna och nu bloggande! Inser fortfarande att mina inlägg är helt värdelösa!
Gjorde världens godaste tårta till Hanna igår! Tänkte fira henne lite igår eftersom hon jobbar idag, så Sebbe och Jonas kom hit och åt tårta också! Trevligt! :)

Funderar starkt på varför jag egentligen skriver idag! Ointressant info!

Take care!
PUSS & KRAM!