Jag vill ha blommig falukorv!

Jag är hellre en anka i en liten pöl än i ett stort hav!

Älskar verkligen smala sussie! Världens klockrenaste film för att tillägga! Alla borde verkligen se den! Man sitter och skrattar sig genom hela filmen, även fast den egentligen inte är speciellt rolig. En film som också är klockren är torsk på tallinn, en film som egentligen inte heller är så bra! Något som jag och Emma konstaterade när vi satt och kollade på den! Ändå skrattar man!
BTW, onsdag idag igen! Sjukt vad dagarna och veckorna går fort. Ikväll är det träning, längesen det var träning på en onsdag. Imorn så ska jag vara hundvakt även på kvällen, så blir ingen träning för mig imorn. Sen ska jag hämta Maria som kommer ner till mig imorn! :) På söndag så bär det av hemåt dom vämlänska skogarna!! LÄNGTAR!!
Imorn fyller också världens bästa Emma 20! Nu blir du lika stor som oss andra! ;) hihi!

Hade tänkt försöka städa lite idag, åtmistone så måste jag diska! Det som är så förbannat tråkigt!!! Men har typ inget rent! Sen kanske jag städar imorn! ;) Eller så fortsätter jag städa efter disken. Håller på och tvätta också, tänkte försöka packa lite när jag ändå tvättat och så! Men får se vad jag hinner och orkar innan träningen. Hade tänkt äta lite också!
Fick hem en jäkla massa barnvisor igår! Och fler är på väg! Man blir glad i hela kroppen när man lyssnar på barnvisor! Det är så nostalgiskt på nåt sätt! Synd bara att man inte längre är barn! Allt var så mycket bättre då!

Idag har min älskade mamma namnsdag! Grattis! Även min älskade mormor har namnsdag! Hoppas mamma vart ute med blommor! :)

Min dag är gjord!!

Shit, nu sitter man här och det är söndag igen! En helt spelledig helg dessutom! Dock med en del handboll trots allt, då SM för tjejer och killar spelats i Halmstad. Igår tillbringades dagen i alehallen tillsammans med Carro. Där vi hade kiosk. Ganska så segt men det funkade. Åkte sedan hem till Carro för att förbereda toasten för dagens kiosk. Kvällen slutade att jag och Hanna hamnade hemma hos Lotta, där vi satt och snackade ett bra tag. Tror inte att jag kom i säng för ens vid fyra i morse/natt! Upp igen halv nio imorse för att äta lite frukost och bege sig till sporthallen, där tjejerna spelat sitt SM. Dagens bästa utspelar sig just där! :)
Parkerade på baksidan av sporthallen, i bussfickan, bara för att det skulle bli lättare och plocka ur bilen plus att det regnade. Jag hade tänkt flytta bilen till parkeringen när vi börjat få i ordning på grejerna i kiosken. Tänkte att det ändå inte är nån panik eftersom det förmodligen inte kommer någon buss. Vilket jag hade fel om. En stund senare kommer Monica in och frågar vem som äger den vita volvon. Gick ut och flyttade den då jag får höra busschauffören prata i telefon. Hör honom säga nåt om att "ditt nummer stod ju på rutan!" Hör också att han säger att "sånna som du borde inte få finnas!" Går ut i bilen och ska flytta över den, busschuffören bara blänger på mig och vägrar flytta bussen så jag får typ backa hur långt som helst! Inte ens ett litet TACK för att du flyttade bilen. Så ställer sig bussjävlen mitt i bussfickan! När jag sen har parkerat bilen ringer jag pappa. Tanken har då slagit mig att chuffören förmodligen har ringt till Bosse, eftersom det är hans nummer som står på bilen. Det visar sig också att han pratat med Bosse! Och han är inte den som är den! Utan såklart har han käfftat emot chauffören också! Chauffören hade grinigt sagt åt Bosse och flytta sin jävla bil från bussfickan. Då Bosse spydigt svarat att "sväljer du gröten du har i halsen så hör jag vad du säger!" Så jävla klockrent får jag lov och säga! Det är förmodligen då som busschuffören säger "sånna som du borde inte få finnas!" Hahaha! Han gjorde verkligen min dag! Har gått och småskrattat åt det hela dagen!! :)
Stressig dag förövrigt. Har vart överallt och ingenstans tror jag! Fick förtroendet och utse matchens lirare i alla matcherna. Stod i kiosken, och sprang och hämtade tröjor och körde även och hämtade Hanna! Dagen och så även helgen har gått sjukt fort verkligen! För att tillägga till dom som inte visste så ställde man tillbaka klockan i natt också! ;) Jag med, skönt och sova en extra timme! Det behövde jag! Nu kanske tiden slutar gå så in i helvete fort också!

Veckan som kommer blir ganska slapp som vanligt. Har lovat och ta Bosse hela veckan. Så blir lite pengar! ;) Sen så är det träning tisdag, onsdag och torsdag och match på lördag! Söndagen så åker jag hem till mina värmlänska skogar igen! Torsdag så kommer Maria ner och hälsar på! Ska bli riktigt kul!!! :)


More than a feeling!

Första gången när jag träffade dig var allt så bra! Jag var glad och tiden stod stilla! Den första kramen jag fick, jag ville inte släppa dig. Att komma hem till dig var ett stort steg! Jag trodde bara gott om dig, jag var så förbannat glad i hela jävla kroppen! Sen förstörde du allt! Känslan av att vara glad! Du fattar fan inte vad du gör av livet! Men det är klart, är man omogen så är man! Jag fattar inte att du kunde såra mig så förbannat och ge en så jävla dålig signal! Vad jag är mest arg och ledsen över var att du aldrig fattade något! Alla jävla samtal och sms, helt i onödan! Jag ångrar mig så förbannat mycket så du anar inte! Ångrar att du fick komma in i mitt liv!! Mitt liv hade sett fan så mycket bättre utan dig!!!


HÖST!

Jag hatar hösten! Hade gärna hoppat över den! Längtar som satan efter snö! MASSOR av snö dessutom! För när snön kommer så är det snart vår, och sommar! Längtar till vecka 45 då jag beger mig mot dom värmlänska skogarna igen! Ska bli skönt och komma hem! Vet inte om det påverkar min deprission yttligare. HEMLÄNGTAN?
Hur som helst så var det träning alldeles nyss, något jag lika gärna kunde struntat i! Imorgon ska jag upp tidigt och städa högskolehallen, sen ska jag ut till Bosse och ta en promenad med honom! SNÄLLA låt det bli fint väder så också imorgon! Behöver något uppiggande just nu känner jag! Vill bara gå och gömma mig, slippa allt som händer runt omkring och bara komma tillbaka efter ett tag! Hösten är verkligen hemsk! Vill ha den överstökad NU!

Tanken som återkommer varje gång du loggar in. Den eviga tanken på dig hela tiden som aldrig försvinner, blir bara värre när jag vet att jag aldrig kommer få dig! Mår dåligt psykiskt i kroppen varje gång ljudet från msn låter och jag ser att det är du!

Saknar mamma och pappa grymt mycket!

Handboll!

Idag kommer Hanna tillbaka! :) Wiiieee! Ska hämta henne på stationen vid kvart över två! Sen är det slut på friden! ;) Fast ska erkänna, det har vart tomt utan henne!

Igår gick jag inte upp ur sängen förens strax före fem! Kände det var dags då, behövde få i mig lite mat innan träningen. Trodde förövrigt att träningen skulle gå piss dåligt eftersom jag vart seg hela dagen. Men jag är faktiskt nöjd med träningen, gick bra för mig utom på sista spelet. Hallå, jag var faktiskt död i benen! ;) Skyller på brottningen, kände mig seriöst som en kokt spagetti. Och hur många har sett en kokt spagetti spela handboll?
Match ikväll i alla fall. Hemma mot Åstorp! Vi spelar för att vinna, för vi är faktiskt bra tjejer! Med rätt inställning så slår vi vilket lag som helst! :)

Har vart duktig idag, diskat upp ALL disk jag hade. Shit, var längesen jag hade så mycket disk. Men nu är i alla fall allt borta, tog mig till och med lite tid att plocka bort tvätten från golvet också! Innan jag hämtar Hanna hade jag tänkt bädda rent också! Vi får se vad jag hinner med. Tiden går fort när man har roligt! ;)

Regn, mulet och tystnad!

Det är tyst, nästan för tyst! Hanna har åkt till Bromölla en vecka nu. Det är nu man märker vad tyst det egentligen är! Saknar dig redan Hänni!!! ;)
Jag körde Hanna till stationen förut. Så följde jag henne in. Men hon kom på att hon ville ha nåt och dricka så vi gick till pressbyrån. Utanför stationen kommer det en snubbe med plastpåsen över hjälmen och stannar vid lådan med metrotidningar och säger typ "usch, vad hemskt" eller nåt, kommer dessvärre inte ihåg allt.
http://www.metro.se/se/article/2008/10/20/00/5657-57/index.xml det här var artikeln han kommenterade! Okej, det kanske inte var så roligt, men det bästa av allt var att han hade plastpåse på hjälmen! ;)

Vad händer idag då? Bra fråga. Blir nog att sitta här och mest ta det lugnt! Som alltid! Shit, det är rätt segt! Men känner inte för att gå ut och gå heller. Det typ är mulet och känns som om det kommer bli regn vilken sekund som helst! Blir väl datorn, tvn och diska lite!

Söndag IGEN!

Shit, det är grymt segt att tiden går fort. Det kunde väl i alla fall gått lite långsammare?! Nu är det återigen söndag! Helt sjukt i alla fall!
Helgen har jag tillbringat i stenstorpshallen, har kollat på HBPs flickor 94! :) Dom har vart sjukt duktiga allihopa, synd bara att det bara blev steg två när dom var så nära steg tre! Men men sånt är i alla fall livet! Har haft det hyffsat roligt där ändå! Bättre det än att sitta hemma och inte göra ett skit! Dessvärre blev våran match idag inställd, jag som var grymt laddad! Men får ladda om inför matchen på onsdag istället, hemma mot Åstorp!

Finns väl inget sådär överdrivet och skriva! Helgen är återigen över! Nu väntar en ny vecka med match på onsdag och förhoppningsvis lite promenader med Bosse! ;) Avslutar med en bild på världens bästa Hanna!! :)





You are the best boy of my life!  Don't forget it!
Kan inte få ur dig ur mitt huvud! Glöm inte att du betyder mycket för mig! ALLTID!

Saturday!

Lördag igen! Veckorna går som jag skriver överallt och hela tiden, alldeles för fort! Nu är vi på en lördag igen! Imorgon är det match igen, borta mot Sölvesborg. Vi kommer att vinna, för att vi är så förbannat bra!!

Okej, på allmän begäran från kommentarerna kommer jag nu gå ut med vem R är! Jag skrev för två inlägg sen om en Sälen-resa som var helt oförglömlig för sådär 6 år sen! Vem är nu R? Jo det ska jag säga er allihopa! Killen heter Rickie! Vissa av er som läser vet precis vem det är, medans vissa säkert tänker "vem fan är det?" Det man inte vet har man inte ont av, ;) eller vad brukar man säga! Det var i alla fall 6 år sedan! Vi har inte heller pratat på över 4 år! Vilket jag tycker är synd, eftersom han hela tiden ligger på min msn och blir ihågkommen varje gång han loggar in!
Nu vet ni i alla fall vem R är!

Så, vad händer en lördag som denna då? Det har jag funderat på också, ska tillbringa min lördag i stenstorpshallen. HBPs flickor 94 spelar SM så ska åka ut och titta lite tänkte jag. Jag ska också säga hej till Jecka och göra Hanna sällskap. Hanna som också tillbringar sin lördag där. Hon dömer nu vid 11 och sen vid halv fyra. Tänkte vara snäll och göra henne sällskap, och sen förhoppningsvis se 94orna ta sig till steg 2 eller 3! :) Det är som Carro säger, jag har för mycket fritid!

Updaterar mer när jag kommer hem förmodligen! Kommer väl bli en del klockrena saker idag också antar jag, som det alltid blir när jag är i närheten! ;)

Värmland is the shit!

Skrev i min andra blogg igår att jag var så irriterad på politikerna att dom ska slå ihop Värmland med Västra götaland. Är fortfarande grymt irriterad och måste nämnade det i denna bloggen också!  Alltid är det nån som har en annorlunda åsikt! Men jag håller i alla fall med en av dom som kommenterat den andra bloggen. "Mera värmland åt folket!!" Vem gillar inte värmlännigar då?!! :)

Träning om en och en halv timme. Vi har typ mental träning innan vi sen har vanlig träning. Spännande med mental träning. Känns som om jag behöver lite sånt! Känns också som om jag behöver träna på att behärska mitt humör! Det har jag grymt svårt och göra!!
Laget för söndag kommer idag också, ska förmodligen vara med och spela. I alla fall något som jag ställt in mig på. Borta mot Sölvesborg på söndag. Känns som om den här helgen kommer gå fort också! Precis som alla andra helger och veckor! Även fast jag är arbetslös och inte gör något på dagarna så går dagarna så förbannat fort!! Jag håller med Carro, har för mycket fritid tror jag! ;)

Update!

Sjukt vad tiden går fort, för sådär 6 år sen var allt sådär underbart! Jag var 14 år och visste inte bättre! Det jag minns mest från det året var SÄLEN-resan! Shit, när jag nu sitter här 6 år senare och tänker tillbaka på tiden då! På den resan var du med R! Du är en hemlig del av mitt liv! Det är få som vet om dig. Tiden tillsammans var underbar! Jag kan bara inte glömma dig! Du har nu, 6 år senare kommit tillbaka till mitt liv. Ganska mystiskt nog, på ett konstligt sätt. Men jag tänker på dig lika mycket som då. SÄLEN-resan som var helt underbar. Bästa minnet, när jag sitter i värmestugan och du står på utsidan och gör ett hjärta mot fönstret! Ett minne jag förmodligen alltid kommer bära med mig, som jag aldrig kommer glömma! För och inte tänka på när du trynade mig med en snöboll, och det efterblivande snöbollskriget! SOM JAG VANN!

Många tankar i huvudet samtidigt! Jag är nu 20 år! Shit, tiden går fort när man har roligt trots allt! Jag har verkligen haft 20 roliga år hittills, och fan så roligare kommer det bli!


Dreaming of you...

Jag älskade dig, du älskade mig. Det var bara vi, det fanns inga andra. Du tog min hand i din och log åt mig! Vi gick runt i stan och det fanns bara vi! Den här gången varade det inte alls länge! Förbannade drömmar hela tiden! Dom är så underbara! Man vill bara tillbaka! Blev så förvånad att det var dig jag drömde om. Jag har inte sett dig på över tre år! Men du var lika underbar som du var då! Shit vilka drömmar man kan ha!

Träning ikväll, men innan dess hade jag tänk komma ut på en promenad. Ska ta och dra mig neråt stranden tror jag! Så skönt när solen äntligen skiner! Fast dessvärre så blåser det som satan ute!

See you!

Ta mig långt, långt bort!!

Så seeeeegt! Samma förbannade rutiner varje morgon, dag och kväll. Måndagar är grymt sega också eftersom jag inte har nån träning. Bosse var den som räddade min måndag. Var ute och gick med honom i lite över en timme. Okej, det var bara en timme. Men jag fick komma UT! Bara det gör grymt mycket! Sitta i soffan och titta ut på det tråkiga vädret gör inte dagen bättre! Det är grått, kallt, blåser och pricken över iet DET REGNAR! Det gjorde i alla fall förut, och det är grymt dimmigt ute! Inte nog med att man blir förbannat deprimerad, det är HÖST ute, mer deprimerad kommer jag bara bli! Just nu längtar jag tills snön kommer, tycker verkligen inte om dessa "mellanårstider" som hösten och våren är! Antingen ska det vara varmt och sol, eller kallt och snö! Jävlar vad bitter jag låter då!
Jag är grymt trött på mitt huvud just nu! Tänker alldeles för mycket! Är också inne i en period där jag inte kan få ut det på något sätt heller! Brukar vara bra på att få ut det genom att skriva, men det går verkligen inte! Får inte fram ord till det! Vill bara få ut det på nåt sätt, avreagera mig på något! Eller ta världens längsta promenad så jag blir av med tankarna! Men problemet är att man får mer tankar av att gå promenader! Usch gillar det inte! Hur i helvete ska jag få ut allt!!!

Tänker på dig! Hela tiden! Du går inte att få ur huvudet! Det är du som tar största platsen bland tankar och funderingar.

Someone special!

Shit det var längesen det var en sån här tråkig dag! Hade tänkt ta mig en promenad! Tyvärr har det regnat och vart grymt tråkigt väder hela dagen. Eftermiddagen tillbringade jag i nerkrupen i sängen med mitt duntäcke, för att titta på film. Det blev Titanic som räddade min eftermiddag. Shit, vilken bra film säger jag bara! Dessvärre så vet man alla missar när man har sett den sådär 100 gånger! Men gråter fortfarande till Titanic! Den är så sjukt bra och hemsk! :)
Det regnar fortfarande, och har fortfarande lika tråkigt! Stjärnor på is var väl ingen höjdare, men finns inte mycket och komplettera med när man har ettan, tvåan, fyran och sexan. Antingen så blir det en film, eller stjärnor på is. Har inte bestämt mig om det än! Det hade inte vart några fel och köra ett Beck-maraton. Synd bara att man är själv, aldrig kul och se film själv heller!

Du är speciell för mig! Det har du alltid vart, och kommer alltid vara! Är så glad att vi återfått kontakten igen! Jag hoppas den håller i sig! Du är speciell D! :)

Fredag igen!

Så skönt med fredagar, då vet man att en lång och skön helg väntar. Okej att mina veckor är som helger också. Men det finns inga måsten på helgen. Man får heller ingen ångest då man inte gör något.
Var uppe 6 imorse för att städa Högskolehallen. Jag fruktade det redan igår, eftersom jag visste att det var flick sm i helgen. Då min kära granne och goda vän Hanna lättat upp stämningen med att säga att HBP vart där och tagit bort en del klister redan blev jag glad! När vi kom dit imorse så blev jag ännu gladare att dom vart där och städat en gång redan!! FY SATAN säger jag bara, fatta vad mycket klister det hade vart om dom INTE vart där! Shit, det var grymt mycket kvar för att dom nu skulle vart där en gång. Gick i alla fall hyffsat fort trots allt. Skönt och känna att man gjort lite nytta denna veckan! Det ökar ju inte på ekonomin nåt mycket, men det räcker för att överleva!

Nu är det endast två dagar kvar tills derbyt i sporthallen! Laddar för fullt, fan vilken bra match det ska bli!
Ikväll blir det hyffsat lugnt, ska bara typ kolla på Idol och äta lite gott. Härligt med sånna kvällar också!

Handboll med bästa sällskapet!

Igår var det drott-lindesberg i sporthallen! Åkte dit med Hanna, vi träffade Jessica, Hannas domarkollega och hennes kompis där. Okej, drott kanske inte är världens bästa lag men dom slog i alla fall lindesberg tro det eller ej. Ganska intressant match trots allt. Efter spelade Teamet, så stannade och kollade även på den. Träffade då Lisa och Becca, klockrena människor vill jag säga!! Det hela började i sporthallen, där Lisa trodde jag var från Bromölla låter jag så skånsk? Hmm, nej skulle inte tro det. När dom väl insåg vart jag kom ifrån var det JÄTTE kul!! Eller inte! :) Vi satt och snackade reklamer, riktigt kul vill jag säga! Alla var så grymt övertrötta också! Som när vi skulle följa Becca och Lisa till stan och skulle gå under "tunneln" Lisa: "Men ska vi gå under där? Jag är JÄTTE mörkrädd" Hanna: "Men Lisa, vi är faktiskt fyra pers!!" Lisa: "Men ändå!! Det kan ju komma nån!"
Shit, den tjejen är klockren! För att inte tala om Rebecca Swerre!! Den tjejen är tappad på samma ställe som jag är hittat, jag lovar! Hon har inte många höns hemma! ;) Hur go som helst, ibland märker man verkligen att hon är 92a och blond! HAHAHA! Elak som jag är! Men det var Hanna som sa det! ;) Riktigt kul kväll i alla fall!

Ser fram emot derbyt på söndag! Sporthallen 14.30, har du vägarna förbi kika in och titta på bra handboll! Är laddad till tusen!! :)

Spänning?

Usch jag tror seriöst jag har fått en traumatisk upplevelse! Har utvecklat en fobi, MOT BLOD! Det är hemskt! Allt började igår efter träningen.
Jag hade precis duschat, kommit upp och satt mig vid datorn då jag hör en smäll och massa ljud. Sen rusar Hanna in och frågar om jag hört? Jag fattar typ ingenting, vi tittar ut genom fönstret och ser typ alla grannar stå på vägen och titta på bilarna. Vi går ut till dom och frågar vad som hänt. Dom säger att en man med en machete har sprungit lös och slagit sönder bilarna. Vänder mig om och tittar mot min bil som fortfarande ser hel ut. Går fram och kollar och får se att den är helt full i blod!!!! Inget annat är trasigt, men delar av framrutan är full med blod och även motorhuven. Min bil som stod på motsatt sida från resten av bilarna är oskadd. Bilarna på andra sidan har han krashat rutorna på. Ibland har man ändå bra tur. Men ställer mig också frågan, varför hade han inte lika gärna sönder min bil? Eftersom han slog på alla andra bilar. Skumt ändå!! Jävligt sjuk människa, trodde först att det typ var en ung kille eller nåt. Men det visade sig vara en man i 50-års åldern. Hmm, ja det finns sjuka människor där också! Han greps i alla fall i slutet av våran gata helt blodig. Och ju det kan jag intyga som hade hela min bil full i hans blod!!!

Det "äcklar" mig när jag vet att hans blod finns på min bil. Åtminnstone fanns, försökte tvätta bort så mycket som möjligt förut. Men jag vet att det funnits där och ser allt framför mig! Det är hemskt vill jag lova, speciellt när jag inte ens vet hur det gick til utan bara gissar mig till det!

Nej, nu bär det av mot sporthallen med Hanna, ska kolla Drott-Lindesberg. Till helgen är det derby! Spännande det med!

Det är över!

Nu är det helt jävla över! Det är slut nu, jag vill inte mer. Jag vill varken ge upp dig eller gå vidare! MEN JAG MÅSTE JU FÖR FAN INSE SJÄLV! Du är varken bra eller dålig för mig! Jag fattar inte att jag gjort så förbannat mycket för dig! Jag har ställt upp så grymt mycket på dig för att jag trott nåt! Vad får jag tillbaka? Inte ett jävla skit! Du fattar inte att du sårar mig, att jag blir ledsen! Jag fattar inte att du vart så blind att du inte sett nåt! Jag ångrar att jag ens gav dig nåt! Att jag la ner den tiden på dig! Du är så jävla dum i huvudet att jag inte märkt det!

Why didn't you care about me?

Hur dum får man bli? Hur dum är jag som egentligen tror på nåt? Det är över nu, det blir inget mera nu. Sista hoppet kom efter drömmen, nu skiter jag i dig på samma sätt som du skiter i mig! Jag trodde det verkligen inte! Jag trodde verkligen inte du kunde sjunka så lågt! Det är inte första gången jag säger det, och jag är lika dum den här gången som jag trodde på det! Jag fattar inte att du kan behandla mig på detta sättet två gånger på rad!


Why did you leave me?

Det var mörkt ute, du skickade ett sms till mig. Du skrev att du gillade mig. Jag svarade detsamma. Du var för långt borta från mig för att vi skulle ses. Du skrev ett sms till, där du skrev att du kunde vart kär i mig. Hur då? Hade du fått tiden till det och tillfället så sa du att då hade det vart du och jag! Jag blev så glad, för jag trodde på det. Lite senare så ringde du till mig också. Du sa exakt det som du skrivit i smsen. Att du hade kunnat vara kär i mig! Vi pratade länge, tills det bara tog slut!
Jag är så förbannat trött på alla drömmar! Dom är så underbara och stämmer till viss del. Drömmar är till viss del också verklighet! Tänk om det vore så! Drömmen var om dig P!

http://blogg.aftonbladet.se/25847/
hade en stor fundering igår! en tanke! läs det och kom med förslag! ;)