30 november!

Det är idag sista dagen i november, imorn går vi in i december! Kom ihåg att just den här dagen kommer inte tillbaka. Ta vara på den. :) Dagens visdom typ!



HBP-Karlskrona

Helgen har vart helt galen på nåt sätt! Den har egentligen inte stuckit ut på nåt sätt. Bara det att jag har gått en hel helg med ett leende på läpparna! Det var nog tack vare fredagen! En helg som börjar bra, är en bra helg! :)
Fredagen, gick upp tidigt och åkte till högskolan och städade. Hem och pluggade en stund, sen bar det av till Eurostop med Hanna, köpte lite julklappar. Äntligen är jag igång med det! Sen hem och plocka lite här hemma. När Carro väl slutade åkte vi och köpte thaimat! Sjuuuuukt gott vill jag lova!
Åkte sedan till sporthallen och kolla herrarnas sista match i sporthallen. Var väl egentligen ingen match och tala om. HBP lekte typ hem matchen. Tog typ 90 bilder från matchen. Har inte bestämmt om jag ska lägga upp dom eller inte än, den som lever får se. :) Kul hade vi i alla fall!

Lördagen tillbringades typ i sporthallen. Kollade när drotts 95or och 96or spelade. Lite drygt dock! Men våran match blev ju inställd och hade inget annat planerat. Jag och Carro åkte även runt och handlade en massa. Lagade mat på kvällen. Potatisgratäng, fläskfilé och vitlöksbröd! Sen gjorde jag efterrätten som bestod av mango, jordgubbar, hallon och melon, riven vit choklad och in i ugnen! :) Glass till detta! Alltihopa var riktigt gott!
Senare kom även Jonas inom och sa hej. Eller ja, han skulle komma inom och säga hej. Slutade med att vi gick från Carro vid strax efter fem! Gött och komma hem halv 6 och somna strax efter 6 när man ska upp och spela match och ha samling 12! ;) Hade i alla fall sjukt kul!

Söndagen, match borta mot Lugi! Dock blev det förlust, ganska stort också. Vi spelade verkligen inte bra, så finns inte jättemycket och säga om den matchen.
När vi kommit hem ringde Carro och frågade om jag ville komma och dricka glögg och äta pepparkakor, hon och Hanna hade fått massor över från Julskyltningen. Så blev en tur till Carro och dricka glögg på självaste första advent! :) Vilket också innbär att jag druckit årets första glögg! Jag och Hanna blev kvar där en stund, sjöng lite singstar och planerade inflyttningsfest på lördag!

Helt spelledig till helgen. Matchen hemma mot Kävlinge på lördag är flyttad till torsdag! Skönt och få en ledig helg! Lördag blir det som sagt inflyttnignsfest hos Carro! Det ser vi fram emot. Och eftersom veckorna går så förbanant fort så är vi väl där snart igen!
Veckan är planerad på följande vis: Massa plugg, handboll, hundpromenader, Ullared och inflyttningsfest! Kommer mitt Xbox denna veckan blir det nörda lite Xbox också! ;)

Take care!
PUSS & KRAM!

Du gjorde min fredag till den bästa!
En tanke till dig...


"Backade jag på dig?!"

Blev inte riktigt uppdaterat som jag ville i förra inlägget, glömde typ hälften av det jag tänkte skriva. ;) Vi var och kollade när Drott spelade i onsdags, var såklart inte i tid. Så åkte runt och letade parkering, var nere och snurrade vid polisen. Och när vi väl kommit på att det inte fanns nån plats där och är på väg att backa ut så kommer det en SAAB och bakar rakt in i sidan på mig! Lägger mig på tutan och och kliver jag ut och kollar om det blev nåt, då kommer gubben ut från SAABen och frågar förvånade "Backade jag på dig?" Nähääääää det menar du inte, hela bilen skakade bara, men du missade säkert. Idiot! Tur för han att det inte blev nåt på min bil, orkade inte ens bry mig om det hände nåt med hans! Plåt mot plåt är ingen härlig upplevelse, speciellt inte när han backade rakt in i den rostade skärmkanten också! Synd att det inte blev nåt egentligen, hade vart klockrent eftersom det hände på polisens parkering! ;)

Det var väl egentligen det jag missade när jag skulle uppdatera igår! Fick i alla fall det skrivet nu, kan väl uppdatera om helgen också!
Ikväll blir det thaimat med Carro, sen sporthallen och kolla HBP-Karlskrona. Sista matchen för dom i sporthallen! Ett måste och se. :) Sen blir det väl hem och se utröstningen i idol antar jag.
Imorn skulle det vart B-lagsmatch hemma. Men blev inställd, så har en hel dag och slå död på! Eftersom jag inte fått mitt Xbox än! På kvällen blir det trerätters med Carro, myspys!
På söndag är det match borta mot Lugi, underbar söndagsresa väntar! Börja ladda redan nu, eventuellt imorn! ;)
Är trots allt en hel del och göra i helgen trots att jag inte fått mitt Xbox än! Första advent på söndag! Sjuuuuukt vad tiden går fort ändå!

Take care!
PUSS & KRAM!

3 veckor sen! ;) En tanke till dig...

Julgransinköp!

Du är för bra för att vara sann. Du är den jag trodde och ville säga vara den rätta. Du är allt jag kunde önska mig, allt jag inte trodde fanns! Du är den bästa och snällaste människan på den här jorden! Jag fick en chans och den gick åt helvete! Du var helt enkelt för bra för att vara sann!
Du drog mig ur skiten, men det var också du som kastade tillbaka mig dit igen! Över en vecka har gått och när vi väl hörs så är det som om du kastar skit på mig, trycker ner mig dit jag inte vill igen!

Torsdag igen! Det är sjukt vad veckorna går fort! Kändes som om det var igår jag började plugga, och nu är jag snart inne på min sista vecka! Kändes som det var igår det var sommar! Jag vill tillbaka till sommaren, som till slut blev den bästa på väldigt länge! Något jag insåg nu i efterhand!

Igår åkte jag till Rusta och köpte en julgran, la även för skoj skull in ett impulsbud på ett nytt Xbox på tradera, OCH VANN! Jag vinner aldrig, och nu när jag vill ha något så vinner jag! Helt sjukt. :)
Var inne till banken idag och satt över pengar så har jag tur så kommer spelet imorn eller på måndag. Är väl egentligen bra om det kommer till veckan så slipper jag nörda hela helgen! Tur att det är en del saker och göra i alla fall! ;)
Det är rätt drygt och träna 20.30-22!! Man sitter bara och väntar på att träningen ska börja! Och andra sidan har jag gjort lite nytta ändå. Har satt upp min hylla, som jag införskaffade för ett halvår sen! Blev faktiskt bra, om man bortser från att den hamnade en aning snett, vilket också syns! Men skit samma! ;) Blev bra i alla fall!

Take care!
PUSS & KRAM!

Saknar dig, tänker på dig...

En månad...

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, det är 1½ timme kvar tills Kalle Anka börjar spänningen ökar. :) Tänk att få vara barn igen på julaftons morgon! Tjata hela dagen för att få öppna i alla fall en julklapp och otåligt vänta på att den utklädda tomten kommer! Det var tider det.

Igår gjorde jag även ett lyckat inköp, EMDs julskiva! Shit vilken bra skiva alltså! Förövrigt gjorde jag en god gärning och skänkte 5 kr till Childhood också! Duktiga Malin! :) Premiärlyssnar på den nu! Skapar lite julstämning såhär en månad innan jul. Precis satt upp mina julgardiner och stjärnan. Mysigt är det! Att höra julmusik och gå och pyssla med julsaker! Ska bara göra en rejäl julstäd också! Får bli innan jag ställer in den, på fredag, inköpta julgranen. :) Det är verkligen sjukt mysigt med julen ändå! Väntar bara på lite snö!

Om en halvtimme typ ska jag till Carros nya lägenhet, hjälpa henne och röja undan alla grejer vi flyttade dit igår så möblerna får plats. Idag går flyttlasset från Frennarp till Nyhem. Har lovat och hjälpa till och jag gör ju ändå inget vettigt så självklart hjälper jag till. :)
Ska också försöka göra klart det sista med skolan också. Två uppsatser, ett nationellt prov, ett prov och en fördjupningsuppgift. Det ska väl gå bra hoppas jag! Nationella provet som ag fruktar mest! Måste hitta nån smart snubbe som kan hjälpa mig bara!

Take care!
PUSS & KRAM!

En tanke till dig...

Stronger than words!

Dagens plugg avslutas nu. Har vart jätteduktig, skriver klart det sista imorn. Har ändå nästan skrivit klart båda fördjupningsuppgifterna. Skriva är lite mera jag, synd bara att det inte är så mycket skriva i matten! ;) Men det är väl bara och bita ihop, finns inte så mycket mer och göra.
Det bästa är att man inte behöver känna sig värdelös att sitta inomhus! Det har fan vart astråkigt väder sen jag kom tillbaka till Halmstad i söndags! Regn, blåst och massa grått! Hur kul är det då? Hade bara behövt lite ljus just nu. Får nog ha lite ljusterapi i helgen tror jag! Brukar funka just för stunden i alla fall.

Imorn är det upp 6 och städa, plugga lite på dagen och försöka städa lite, sen blir det match borta mot Skurup på kvällen och efter det blir det städ i sporthallen! Om inte klockan blir alldeles för mycket vill säga. Då går jag hellre upp och städar tidigt på lördagen.
Imorn lär det inte bli nån ljusterapi direkt. ;)

Egentligen finns inget kul och skriva, är bara så jävla nöjd med mig själv trots allt! Fick ett styrkande sms igårkväll! Fick otroligt nog kraft till allt. Till och med till att må bra! Oroväckande men sant och faktiskt skönt och må lite bra när det närmar sig helg igen! Du vet att du ändå kommer betyda massor för mig!
Ikväll blir det den otroligt roliga träningen 20.30-22! DRYGT! Blir också dagens finaste självfall, förhoppningsvis! ;)

Take care!
PUSS & KRAM!

Tankar... du betyder!

I'm falling like rain!

Onsdag, handboll ikväll! Vadå att jag har längtat ihjäl mig! Har inte tränat på 1½ vecka nu! Jag är taggad till tusen och känner att jag verkligen vill det här! Jag vill tillbaka och kriga igen, glöden och motivationen finns där mer än nånsin nu!
Annars då? Kuggade på mitt andra matteprov med 4 poäng! Ska bita ihop och göra så sjukt bra ifrån mig på nationella provet vecka 50! Jag måste fixa den här kursen! Har även kuggat i samhällen, omprov väntar där. Vet väl inte hur jag ligger till i nåt ämne känns det som. Jag kan ju inte köra i alla tre! Då avlider jag!
Satt och pluggade hela dagen igår, skrev på två fördjupningsuppgifter och en uppsats. Det är sånt som jag är bra på känner jag. :)

Vart lite nere ett tag, vilket har synts på bloggen också! Igår var första dagen jag inte kände nåt konstigt! Jag har gjort vad jag kunnat nu, mer kan jag inte göra! Det är bara och vänta och hoppas nu! Känner mig starkare än jag gjort på riktigt länge! Klart du ligger mycket till den grunden. Du ska bara förstå det själv, och jag ger dig tiden nu!

Nya bilder har kommit upp lite här och var, mer kommer när jag orkar! Lite många bollar i luften just nu känner jag! Och jag måste verkligen klara skolan! Jag behöver det! Framförallt behöver jag ragga upp nån smart jävel som kan uppdatera hela matteboken för mig så jag förstår den inför nationella. Finns gott om smarta snillen i mitt liv, bara och plocka upp nån! :)

PUSS & KRAM!
Dagens låt: Ola - Rain

Massa tankar till dig...

Hos dig är jag stark!

Jag vill varken förstå eller inse! Allt känns bara så konstigt! Ibland är det inte bara jag som är misslyckad! Det måste bero på nåt annat den här gången! Jag vet bara inte vad! Jag försöker ta reda på vad, men får ingen kontakt. Vad var tanken från början? Jag vill bara ha dig här igen, hålla om dig och prata med dig! Försöka förstå och försöka ge det en chans till! Jag vill inte ge upp! Jag vill må bra igen, du får mig att må bra! Du får mig att le och skratta. Du får mig framförallt att börja leva igen!

Ny vecka och nya möjligheter! Hoppas på en betydligt bättre vecka än förra helvetes veckan!
Måndagen vill jag bara sudda ut från världshistiorian! Tisdagen var ändå helt okej med bio på kvällen! Onsdagen, begravning och mängder av känslor och tårar Torsdagen vill jag också sudda ut och glömma! Fredag, trevlig kväll på Mastis med tacobuffé. Påbörjade även pimpen av min bil som förhoppningsvis kommer ut på bild snart. Lördagen hade mamma och pappa fest, trevligt sällskap och alkohol! Bästa dagen på hela veckan. Söndagen, bytte däck och körde till Halmstad!

Alltså tillbaka i Halmstad igen, känns konstigt och vara ensam, tillbringar alldeles för mycket tid till tankar! Borde kanske möblera om hela lägenheten två gånger! Bra tanke kanske.
Ikväll blir det i alla fall sporthallen och hjälpa till på herrmatchen, sälja lotter typ!

Take care!
PUSS & KRAM!

Dagens låt: Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar

En svår och jobbig grej!

Jag mår bra tillsammans med dig, du gör mig på bra humör! Du såg mig när det var mörkt! När jag var i en svacka drog du upp mig! Mina tårar förvandlades till ett leende! Till vilken nytta? När du sedan släppte ner mig i det svarta och stampade på mig! Du blundade igen, såg inte kniven du just satt i ryggen! Kände aldrig blodet mot din hand! Jag vill må bra med dig igen! Jag vill ge dig en chans till. Ångra det jag inte gjorde och framförallt ha dig hos mig! Känna din närhet, dina hjärtslag mot mitt bröst! Jag vill finnas där hos dig, trösta dig och bara vara jag! Jag vill inte bara sudda ut dig som om ingenting har hänt! Du såg mig när jag mådde dåligt! Du kom till mitt liv när allt var piss! Fick mig helt enkelt och må bra! Jag vill vara där igen! Om och om igen, inte en gång! Frågan är om du vill ge mig en chans till!

Jag vet att du vill, du ska bara inse det! Jag vet att du kan försöka, jag vet att du förstår!


Dagens låt: Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej

"du har så lätt att stampa sönder
när du väl fått in en fot
det är så lätt att kasta kärlek
där den vackert tas emot
men det är inte lika lätt att vara såld
på nån som inte går att nå
det är snart en vecka sen du ringde
så jag börjar nog förstå

du kan så vackert sätta ord till alltihop
när vi är två
du har ett sätt att bara glömma
när problemen tränger på
ett sätt att gömma mig för stormen
när du vill och när du kan
ett sätt att glömma mig i regnet
som om lilla jag försvann

du har så svårt att säga
om jag ens betyder nåt för dig
jag räcker inte fram
men du har så svårt att vara ensam
så du går till lilla mig
men en dag försvinner jag ur dina ögon
som en svår och jobbig grej"


Shooting stars!

Historians segaste söndag tror jag! Somnade sent inatt, närmare bestämt vid halv 3 tiden. Tyvärr måste jag säga att nätterna blir längre och längre och jag har svårare och somna! Nätterna skrämmer mig fruktansvärt mycket!
Har i alla fall knappt gått upp ur sängen idag! Började tvätta vid 10, sen har jag i stort sett legat i sängen och kollat film hela dagen. Spelat lite tv-spel och vart ute och gått en runda! Kanske är en sån här dag man behöver för att komma ikapp verkligheten!
Helgen har i alla fall vart grymt spännande och trevlig! Ligger högt just nu! Välbehövlig helg! Började bra i fredags med trevligt sällskap eller rättare sagt, kärt återseende från i somras! Väldigt trevligt!
Igår var det matlagning och tv-tittande hemma hos Carro, var även chaufför till Carros mamma och hennes kompisar.

Funderar starkt på om jag ska åka till Kristinehamn imorn istället för tisdag. Missar dock en träning imornkväll. Får ta ikapp det i form av att träna med gamla laget hemma. Dom har förhoppningsvis nån träning i veckan.
Tisdag blir det klippning och lägga i lite nya slingor, ett nytt försök till att se bröllopsfotografen ska göras också! Nu jävlar ska vi se den! Har sett fram emot det i två veckor nu! :)
Vi får se hur veckan kommer se ut och kommer bli. Mycket känslor vet jag! Tur då att verkligheten kommer ikapp mig nu då! Så slipper den göra det i veckan!

Tända ljus, filt och film! SÖNDAGKVÄLL!
PUSS & KRAM!

Jag vill se en stjärna falla och sedan önska mig nåt!
Du får mig att må bra!

Min plats på jorden!

Lördag igen! Dagen har gått åt till att plasta om bilen, mycket nöjd! ;) Har även vart i Alehallen och kollat handboll! Vi vann med 34-13! Härlig vinst! Kvällen ska tillbringas på Frennarp med Carro, lovat att vara chaufför till hennes mamma ikväll! :) Snälla Malin som alltid ställer upp. Så blir det laga mat och film med Carro ikväll. Får se om Hänni dyker upp också.

Fredag igår, mycket trevlig dag och kväll! Gick upp vid 6 och åkte och städade högskolehallen, hemma igen strax efter 7. Frukost och plugg på schemat. Somnade dock en timme, välbehövligt kände jag. Gjorde sedan prov vid 11! Efter detta stod det STÄD med stora bokstäver! Tror inte jag haft så här fint och städat sen jag flyttade in. ;) Höll på och städa i två timmar! Ibland anstränger man sig av olika anledningar. Sen dusch och städ i sporthallen.
Vid åtta blev det idol, massa prat, tv-spel och te-drickande med C som kom hit. Mycket trevligt. :) Vissa får ju sova längre än andra, annars hade det blivit film också. ;) Men som sagt, riktigt trevlig! Kul och träffa dig igen!

Snart dags för städ i sporthallen igen, sen blir det som sagt hem till Carro. Blir nog kanske Alehallen igen och kolla A-pojkarna. Får se vilket liv jag bestämmer att jag har idag! Har ju enormt mycket energi så varför inte!
PUSS & KRAM!

Dagens låt: Malena Ernman - Min plats på jorden!

Jag mår bra och du är bäst, tack! :)

Be what you wanna be!

Återigen påväg ner till Halmstad, andra gången på två veckor. En tredje gång blir det nästa vecka. Mycket fram och tillbaka åkande, men det gillar vi. NOT! I alla fall inte nu. Buss är så förbannat drygt och åka, man ska typ in på alla små ställen som finns. 3½ timme till Göteborg, rätt segt! Sen har jag 1h 45 min till Halmstad och direkt till sporthallen. Kul att man har nåt liv ändå! Just precis vad det är också! Handbollen är mitt liv, sjukt men sant!

Åker snart in i Mellerud, kul att jag skrev i Mellrud när jag åkte hem också. ;) Spännande. Har typ exakt samma intressanta info och komma med nu som då. Precis inte ett skit!
Det är torsdag idag vilket innebär en dag till helg och 4 dagar tills hemfärd igen! Imorn ska jag upp tidigt och städa, skriva samhällsprov kl. 11 och städa sporthallen på kvällen. Hoppas på en hyffsat lugn kväll ändå! Ibland behöver man det! Speciellt inför kommande vecka!
Kommer bli en jobbig vecka, mycket tårar, kramar och minnen! Men vi ska ta oss igenom den här begravningen också! Även fast det tar emot och även fast det kommer bli tårar. Klart man får gråta, konstigt vore det annars. Har ändå förlorat min älskade farmor!
Usch blev känsligt nu! Dumt och avsluta bloggen dystert! Därför planerar jag in att det här kommer bli en kul helg! :)

Uppdate kommer nog imorn eller i helgen!
PUSS & KRAM!

En tanke till dig...

Forever, and ever!

Tåget hem, lagomt drygt. Har förövrigt inte åkt tåg på sådär 2 år, om man inte räknar med tåget från Stenungsund till Göteborg i somras. Fast knappt alltså. ;) Nu är det skillnad, 4 timmars tåg! Skulle kunna ordbajsa på en lång novell nu bara för det är så segt och åka tåg. Men tanken var bara och fördriva lite tid. Tåget rullar just nu in i Mellerud, har stopp kvar i Åmål, Säffle och Kil innan vi är framme i Karlstad. Då kommer min kära mamma och hämtar upp mig! :)
Mamma har lurat med mig på nåt smyckeparty hos Katta bara för att hon är så snäll och hämtar mig. Så man får väl bara le och se glad ut och följa med.

Imorn blir det ner till Komvux för att skriva prov, psykologi B. Typ kriser och störningar, inte konstigt att man blir dum i huvudet av att plugga. Wish me luck, det lär jag behöva!

För er som undrar så återkommer jag till Halmstad igen på torsdagkväll ca 18.45! :)
PUSS & KRAM!

Ibland önskar jag bara att allt kunde bli som förut igen!

En tanke till dig också såklart...

Det finns så mycket som jag inte vet nåt om!

Ännu en gång inne i en trist period med uppdateringar. Händer alldeles för lite för att lägga tid på att skriva det.
Var hemma en sväng förra veckan. Kom tillbaka i fredags, blev idolmys hos Carro. God mat, tända ljus och spännande telefonsamtal.
Lördagen gick alldeles för fort den också. Kvällen tillbringades på Östergård, nära och bra hem. ;) Överraskningsfest för Sunkan som fyller 20 den 11e. Mycket trevlig kväll som avslutades med en hel fotoserie på mig och Jecka med en spade! Bilder ligger ute på facebook och förhoppningsvis bilddagboken.
Vaknade vid 10-tiden igår och skulle åka och köpa frukost, kommer ner till bilen och upptäcker att nån jävla idiot har krachat min ruta! Framrutan på förarsidan! Underbart och vakna dagen efter fest och börja med att sopa glas och dammsuga bilen! Inget var taget i alla fall! Tur i oturen kan man säga. Det här blir i alla fall det sista jag lägger på bilen. Har lagt ner alldeles för mycket pengar på bilen nu, så nu åker mina två älsklingar ut på annons. Både bilen och båten. I hopp om att jag ska hitta en bättre bil, vilket jag tvivlar på!
Nu står bilen ute på gatan med en gul nettopåse för rutan! Alldeles förstörd! Tack till den idioten som inte hade nåt bättre för sig en lördagnatt!

Bilen är som ett stort beroende! Klarar mig inte riktigt utan bil, och verkligen inte sålänge jag har hundarna. Usch, måste få det fixat!
Åker till Kristinehamn tisdag till torsdag nu och gör prov, tillbaka i halmstad torsdag till måndag så åker jag upp till hôla igen nästa tisdag och fixar bilen och sen är det begravningen av min älskade farmor! Usch kommer bli två jobbiga veckor nu! Men det är bara och bita ihop och se glad ut!
Träning ikväll, även fast jag borde avstå. Halsen gör ont och jag hostar som en tok!
Blev mycket klagande nu kände jag! ;)
PUSS & KRAM!!


Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om bara dig! Vilken underbar person du är på alla sätt och vis!