Fy fan vad jag är bra!

För jag ska ta studenten, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!
Så enkelt är det, sista uppgiften lämnades in idag, äntligen säger jag bara! Vad mer kan man önska sådär en vecka innan studenten! Har dock ett prov kvar imorgon, som avgör min framtid i ECDL! Klarar jag, som jag förväntas göra, Excel. Så får jag även godkänt i den kursen! För skoj skulle så räknade jag till att jag nog kanske har 5 VG, vilket är SKIT bra för att vara jag! Tror knappt på det själv. Vill förövrigt inte ta ut något i förskott förens jag får betygen och kan vara glad på riktigt!! ;) Är i alla fall glad så länge jag kan!
Om en vecka är jag förmodligen full och oredlig! På förfest hos Amanda och Nathalie, sista festen där! För att sedan bege sig mot Paradiset på tylösand! Hela klassen fick biljetter! Festa gärnet!! STUDENT 2008 närmar sig med stormsteg!!!

7 dagar kvar! MML 4-lajf! ;)

Sånna som du borde inte få finnas!

Jag vet jag låter bitter, det känns också ganska så ofta att jag bara tänker på mig själv! Men det är så skönt och få skriva av sig på något sätt! Enda sättet att få någon och förstå hur jag känner, visa att även jag har känslor som vill ut. Jag är egentligen inte så bitter som jag låter, och egentligen tänker jag inte bara på mig själv! Känns som om jag hela tiden tycker synd om mig själv. Så är inte fallet, jag vet att det finns många som jag där ute som känner sig ensamma och dumpade av det som man kallar kärlek.
Jag skrev i tvåan en uppsats om kärlek. Det var en debattartikel där jag ställde mig negativt till kärlek. Jag fick VG på den uppsatsen. Jag har alltid, precis som många andra, vart kär i kärleken. Vem har inte det? Men man kan också bli så förbannat sårad och för fruktansvärt illa behandlad. Det är även här som jag, och många andra, känner igen sig. Alla har vi någon gång var kära! Första kärleken, känslan att vara kär, då det pirrar i hela kroppen. Första kärleken, då man blir sårad och behandlad som skit första gången, smärtan som drar genom hela kroppen.
Vi har alla vart med om det nån gång! Jag är det hela tiden. Att städigt få den påminnelse som stämplar en rakt i pannan! Man växer ifrån det, men hela tiden kommer något nytt. Man hittar den perfekta kärleken, knyter sina band tillsammans och tappar dom lika fort som man blinkar. Båda känner trygghet hos varandra, man känner att hela livet svävar på moln. Man är överlycklig att man hittat en person som kommit in i ens liv. Det är denna någon som man litar på i alla lägen. Sen startar helvetet, det räcker man vänder ryggen minsta lilla. Eller att man inte hörs på nån dag, eller till och med verkar vara ointresserad fast man inte är det. Det är då, då som man blir lämnad ensam i skiten.
Ett praktexempel: Man har en kompis, har inte pratat så mycket med honom/henne. Dagen kommer då hela livet kretsar kring er, ni umgås och pratar hela tiden. Du hjälper personen upp från skiten, stöttar honom/henne till tusen. Verkligen ger allt, ni litar på varandra. Du går hela tiden och tror och hoppas på något. Så kommer den dagen då kompisen överger dig. Du vet inte varför, och får heller inte reda på det först. Sen kommer det fram att din kompis skaffat pojk/flickvän. Du blir helt plötsligt ointressant, banden som ni haft klipps! Du duger bara ibland och kommer hela tiden i andra hand och i värsta fall tredje hand. Men självklart så finns du alltid där, trogen ovetande om att du aldrig mer kommer få tillbaka honom/henne.

Allt jag gav dig, allt jag hjälpte dig med. Vad betydde det för dig? Jag ska aldrig mer finnas och stötta dig, du bara tar hela tiden. Du fick upp mig till verkligheten och drog lika snabbt ner mig i skiten igen! Så förbannat lågt! Ibland ångrar jag att jag sagt att jag är glad att du finns i mitt liv! Du river sönder mitt hjärta, hela tiden!


Nedräkningen har börjat på allvar!

Ångesten blir bara större och större. Idag lämnade jag in en av mina två uppgifter som är kvar. Nu har jag bara en uppgift kvar i marknadsföring och ett prov i excel! Det är sjukt vad tiden går fort! Som jag skrivit så många gånger så känns det som om det var igår som jag kom ner hit till Halmstad. Som om det var igår som jag och mamma låg i sängen och grät tillsammans och att jag inte ville vara kvar! Det är sjukt! Nu vill jag varken sluta eller flytta hem! Tänk vilka underbara vänner man har fått på tre år! Mår bra i kroppen när jag tänker på det! Fast det är först nu i trean som vi verkligen har fått sååååå bra kontakt allihopa! Skönt att de flesta är kvar, men synd att vissa väljer att flytta hem.
NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!  9 dagar kvar tills vi står där lyckliga med vita mössor!

Vad vore en bal på Tylösand, alldeles, alldeles underbar!

Det här har varit den mest sjuka men samtidigt roligaste helgen på länge! I onsdags kväll kom Kim till Halmstad. Jecka frågade om det var okej att han sov hos mig och det hade jag sagt ja till. Även Jecka kom och sov här. Har inte blivit så  mycket sömn ska jag säga. Men hur som helst så gick vi och la oss ganska så tidigt. Så gick vi upp ganska så tidigt också. Sen var det psykologiprov på torsdag eftermiddag. Efter detta åkte jag och Kim hem för att steka pannkakor och Jecka skulle på balmöte. När vi sedan hade ätit ringde Jecka och frågade om vi hade nån mat till henne. Självklart hade vi tänkt på henne också, men skojade lite med henne och sa att vi inte hade nåt. Så kläcker hon ur sig, "Nähä, då tar jag Kims kort och går och köper nåt då!" Helt allvarligt. Vi skojade bara med henne, som det visade sig när hon kom hem så var hon inte kapabel till skoj just då! Hur som helst så kom hon hem och åt pannkakor. Senare på kvällen tittade vi på Eurovision song contest och åt popcorn.
På fredagen så åkte vi en snabbis till skolan innan vi sedan åkte till Jecka för att städa inför dagens balmingel. Sen bar det av mot Bromölla för att överraska Jeckas mamma som var hemkommen från Turkiet lördagmorgon. Vägen till Bromölla tog längre tid än planerat, nämner inga namn men någon gjorde så att vi missade avfarten. När vi åkt en halvtimme från avfarten så säger Jecka, jag tror vi skulle vart av vid Mellbystrand. Vilket var en halvtimme tillbaka. Hur som helst så hittade vi en annan bra väg som tog sådär dubbelt så längre tid. Väl framme i Bromölla så åkte vi och hälsade på Jeckas mormor och morfar och så även Jeckas pappa. Vi var inte hemma hos Jecka förens vid tolv, och då började vi med tårtan. Kom i säng vid halv två ungefär och upp igen vid sju för att börja med hela frukostbuffén till Jeckas mamma och hennes pojkvän. :)
Hur som helst så igår kväll åkte vi tillbaka till Halmstad, RÄTT VÄG. Tog mycket kortare tid än den första! Vi hade skitroligt hela vägen hem. Jag tror jag och Kim gick igenom alla mina skivor på hela vägen hem. Härligt då sockerkickarna löser av varandra. Tryckte i mig en hel påse med kolasnören! ;)
Idag sov jag tills jag vaknade, underbart!! Fast vaknade ändå vid halv tio, vilket till viss del var bra. Gick ner och duschade för att göra mig i ordning för balmingel hemma hos Jecka. Jag som dessvärre inte ska gå på balen åkte för att titta på alla fina flickor och pojkar från Aspero. :) Åkte dit tillsammans med våran mentor Marie. Det är väl inte alla gånger då man ringer till sin mentor och bestämmer vilken tid vi ska åka till Jecka för att mingla med alla fina som ska på balen. Hur som helst så åkte vi dit och sedan ut till Tylösand där balen går av stapel. Bilder finns på
http://sandinmalin.bilddagboken.se
Kände när jag såg alla fina att jag ångrade mig lite. Men men, sånt är livet. Vad vore en bal på Tylösand, alldeles, alldeles underbar! Jag och Marie åkte ut till Tylösand och stod där i två timmar innan vi bestämmde oss för att åka hem igen. Då var kön mycket kortare men fortfarande SKIT lång! Dom sista kom nog lagom till desserten! ;)
Veckan har i alla fall vart sjukt rolig och mycket skratt har det vart!

Studenten 11 dagar kvar!


Ibland tröttnar jag!

Jag säger då det, att du aldrig tröttnar!

Dagen idag började med träning. Ganska givande träning trots allt, med lite minifotboll till uppvärmning och även betygssamtal. Sen körde vi lite cirkelträning i en rektangel! ;) Så avslutades träningen med minihandboll där mitt lag gick segrande ur! Skönt och vara med och prestera lite i det vinnande laget! ;)
Sen bar det av till Jecka för att plugga lite och titta på gökboet för typ 21 gången! Tycker verkligen den filmen är asbra! Och nu har jag precis ätit lite makaroner och beanese sås! Alltså det är världens bästa mat, och enklaste också! Hur som helst så måste jag prioritera min tid rätt nu. Måste ha två pass ECDL denna veckan, plus att jag ska ha ett psykologi prov imorn eller på torsdag! Som det ser ut nu så blir det nog på torsdag! Jag gillar verkligen inte prov!!!
Det är inte långt kvar nu Malin! Kämpa på!

Godnatt Sverige!

I just wanna live!

Jag önskar att allt kunde bli som det var förr. Jag vill inte gå runt och känna mig som en värdelös människa på grund av dig. Jag vill heller inte vara den som tjatar och inte heller vara den som hela tiden måste ta kontakt för att det ska bli nåt!
Jag går runt och blir glad för allas skull. Tänk om jag nån gång kunde tänka på hur det alltid blir. Det är alltid jag som står där ensam och övergiven! När är det min tur? Jag vet många säger att kärleken inte kommer av sig själv. Jag vet att fan längre! Det spelar ingen roll vad jag gör och hur jag är. Jag kan inte vara mer än Malin. Tyvärr är det ingen som vet det! Jag är trött på allt nu! Jag är trött på att alltid stå utanför och komma i andra hand! Så många gånger jag sagt det, och så många gånger som jag aldrig fått nåt tillbaka! Varför är det just jag som är utsatt? Varför ska det vara jag som är så överdrivet snäll hela tiden?!
Jag vill bara ha tillbaka det som var innan!!

Helkroppsmassage och Rättegång!

Ja tro det eller ej, och det är en grym blandning. Igår träffade jag Jecka och Kim. Så underbart och träffa Jecka igen, så längesen jag träffade henne ju! :) Kom i alla fall dit vid halv åtta, sa hej till Kim innan han begav sig hem till sig. Sen skulle Jecka göra en helkroppsmassage på mig. Kändes sådär lagomt skönt efter den långpromenaden som jag och Hanna gjorde under dagen igår! Tog ungefär en timme, eftersom vi pratade så grymt mycket under tiden. :) Sen låg vi och pratade en massa blaj! Så skönt och få prata av sig lite! Man behöver det ibland. Tro det eller ej.

Måndag idag då, gick upp åtta för att träffa Tessan. Vi var på rättegång om nåt mystiskt slagsmål utanför netto. Helt sjukt och grymt seeegt! Men vi uthärdade en hel timme där i alla fall. Sen bar det av till skolan för att ha sådär 30 minuter rättskunskap och sedan mat. För en gång skull så var det helt okej mat i skolan! Fick sedan en helkroppsmassage till av Jecka. Allt för att hon skulle få träna inför slutprovet nu i eftermiddag. Har förövrigt även hunnit fått in det skriftliga från rättegången nu också. Man skulle kunna tro att jag är i fas nu. Men LÅNGT ifrån! Har så mycket mer som jag inte tänkt på att jag har. Den där jäkla marknadsföringen ska vara inne så snart som möjligt också. Plus att jag har prov i psykologi på onsdag morgon som jag kan mindre på. Usch, känns som om jag har mycket och plugga nu. Måste dessvärre prioritera bort vissa saker för att kunna gå ut med slutbetyg och så även godkänt i alla ämnen! Det är mitt mål, som jag ska försöka att uppnå! Usch för skolan just nu! Så förbannat mycket och göra och STRESSIGT!!!!!!

Ha en trevlig dag allihopa där ute!

Borde så mycket mer!

Ibland känner jag att jag borde göra så mycket mer än jag gör. Samtidigt som det finns dagar då jag känner att jag gör så mycket mer än så! Jag är så förbannat trött på vissa människor också! Det är egentligen inte många som har den minsta tanke på vad en känsla är. Jag precis som alla andra har faktiskt känslor! Jag kan också bli sårad, tyvärr är det få som ser då jag inte mår bra!

Lördagkväll idag, solen är på väg och gå ner. Tro det eller ej, men det har vart sol och 17 grader idag. Det är väl den enda platsen i hela Sverige som det är bra väder på. Vissa har mer tur än andra. Några mil norr om Kristinehamn ligger snön som ett vitt täcke, det är sjukt!
Idag är det förövrigt Norges nationaldag och min kära storasysters dopdag! :) 17 maj 2008 betyder också 19 dagar kvar till studenten. Om tre veckor ska vi ha studentfest hemma hos mig i Kristinehamn! :) Det är inte annat än att man börjar känna sig grymt stressad nu! Helgen som jag vigt till plugg, och så även resten av veckan.

Sommarkrysset på G. Trevlig lördagkväll allihopa där ute!

Freitag!

Det är fredag igen! Det är sjukt vad tiden går fort nu! Kändes alldeles nyss som om veckan startade, som att det var måndag. Men nu är det fredag, så underbart! Satt och räknade, om tre fredagar är jag på väg hem till Kristinehamn. Förmodligen ganska så bakfull och olycklig, men ändå lycklig. Jag har tagit studenten! Usch får bara mer och mer ångest!
Förövrigt så lämnade jag in min sista historia uppgift idag, fick G i kursen! Känns underbart. Däremot så tvivlar jag på om jag ens kommer att klara ECDL kursen, det är pinsamt att jag har kört två gånger på Outlook/internet. Det är ju sånt som man ska kunna! Detta som nu innebär att kör jag en gång till hamnar dom två bokstäverna i mitt betyg IG. Jag som hoppades på att jag skulle gå ut utan något IG, men sånt är livet man kan inte få allt man vill ha. Och sen ska jag inte ropa hej än, chansen att klara det finns fortfarande även fast jag inte har marginalen på min sida.

Till kvällsmat idag blev det hemmagjorda tacopiroger! Jag är en riktig mästerkock! Ruskigt goda blev dom! Nu efter jag körde Hanna så åt jag även lite chokladpudding! Gott med lite efterrätt också.
Pratade med mama förut. Klimatet är ganska så sjukt i alla fall! Vi sitter här nere i söder med  20 grader i solen långt in på kvällen, och nu även 15 grader när solen gått ner. Så sitter dom där uppe i Östra värmland och har 6 grader och svinkallt, det är förövrigt lovat snö och minusgrader imorn. Det är seriöst nåt fel på det här klimatet, man kanske skulle försöka göra nåt åt det innan vi tvingas fira julafton på midsommar och tvärt om.

Filmdags! See you people!

The girls are home!

Jag och Sunkan var och hämtade dom kära turkiet resänererna nyss! Skönt och ha dom hemma igen! Har saknat dom jättemycket! Det känns bra att dom är hemma, det slipper vara så tomt utan dom. :) Nu får vi ta vara på de tre veckor vi har kvar tillsammans!

Är nästan klar med hela min att göra lista nu! Känns så underbart! Har bara lite kvar på historian och marknadsförningen! Och den lilla OS-uppgiften också. Annars är jag helt klar, känns så skönt och ha de sista veckorna till att ta vara på tiden som är kvar!

Imorn ska jag upp och städa, är snäll mot Jecka så hon fick åka till Kim! :) Ibland är jag det trots allt!

Godnatt Sverige!

Du bryr dig inte!

Du bryr dig egentligen inte om vad jag tycker! Hur vore det om du för en gång skull brydde dig om hur jag känner?! Jag hade i alla fall inte mått dåligt om du för en gång skull hörde av dig. Jag är trött på att alltid höra av mig, det är slut på det nu! Vill du verkligen ha den vänskap som vi gång hade, är det du som får ta steget nu! Jag litade på dig! Jag trodde jag hade min trygghet i dig! Jag trodde inte heller du kunde framföra en sån enorm falskhet, men jag har ändrat uppfattning! Det är med en tår rinnande ner för kinden som jag säger, du är inte längre den jag trodde du var! Jag mår så dåligt av att säga det här, men det är bara och inse att jag inte längre betyder något för dig!
Tänk att kärlek kan försröra så mycket i livet!

Godnatt allihopa där ute!


Jag är en elak människa!

Ibland är jag riktigt elak! Var så duktig och lämnade in min hemtenta i rättskunskap i måndags! och så idag när jag och Tessan kom upp på skolan igen efter och ha hämtat hennes balklänning, som förövrigt är så grymt fin!! Så möttes vi av en viss Fredrik Larsson. Han frågade om vi hade gjort Rättskunskapen. Och förlåt Rebecca, men han hotade mig så var tvungen att skicka över min hemtenta! ;) Kopierar han den så lär Isaksson märka det, lämnade som sagt in min i måndags. Och det är ju inte mitt fel ifall jag har fel på någon och han skriver av den! ;) Men ibland är jag en elak människa!
Jag och Tessan satt förövrigt och pluggade hela eftermiddagen. Så skönt att äntligen bara ha lite kvar på den tråkiga konfliktuppgiften! Hade ju börjat helt rätt och förstått uppgiften precis! Jag är inte så osmart som jag visar ibland! Räknar med och bli färdig med den imorgon. Då har jag ju lämnat in den innan veckan är slut i alla fall!

Imorgon kommer mina underbara vänner hem från Turkiet! Känns inte som om det har gått en vecka sen dom åkte i alla fall! Men så är fallet nu, för en vecka sen åkte dom och imorn kommer dom hem! Ska bli så skönt och få hem dom igen! Fast nackdelen kommer bli att allt kommer handla om Turkiet några veckor nu! Men det är sånt man får stå ut med, dom kommer ju trots allt hem igen! :)

Jag, Rebecca, Tessan och Moa har i alla fall vart bäst hela denna veckan! Även fast det vart tomt utan dom andra!

Varför ska jag bry mig om ingen annan gör det?

För att rätta mig själv från förra inlägget så är det på torsdag BARA tre veckor kvar tills studenten! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Det var inte längesedan jag satt i bilen på väg till halmstad för att provträna! Får ångest bara när jag tänker tillbaka! För och inte tänka på alla underbara vänner jag har fått! Det hade jag aldrig trott när jag kom hit, okej att jag var på väg och flytta hem på grund av hemlängtan! Men det bästa val jag nånsin har gjort är att vara kvar! Tack alla underbara som hjälpt mig och stöttat mig! Ingen nämnd och ingen glömd, men stor del av alla finns på skolan! :)

Har inte vart lika duktig idag som igår! Eller jo, på ett sätt kan man faktiskt säga att jag vart duktig! Var på träningen imorse ENSAM! Ja ja, jag hoppas det höjer mitt betyg! ;) På torsdag är det allihopa och då blir det lite handboll, har saknat det. Var faktiskt ett bra tag sen jag tog i en handboll, när jag tänker efter så var senaste gången på DM-finalen tror jag! By the way, satt och försökte börja lite lätt på min konfliktuppgift i historia nu under kvällen! Men kommer inte på hur jag ska skriva eller vad jag ska skriva! Det står att det ska vara genomtänkt och att man ska förstå allt man skrivit. Okej, lycka till jag har ingen aning om vad jag ens skriver om. Vet bara att Kosovo är i en konflikt om sitt självständiget! En bit på vägen i alla fall!
Jag har kommit på vad jag önskar mig i studentpresent också! Alla beck-boxarna. :) hihi, den är genomtänkt!

Vad har jag ens för anledning och bry mig när ingen annan bryr sig? Hade du ens velat bry dig eller haft en tanke på det, då hade du hört av dig. Jag är så trött på att hela tiden vara den som hör av mig först! Jag tänker inte längre bry mig, orkar inte ödsla den tiden på ingenting!

Godnatt Sverige!

Malin är bra duktig ibland!

Dagen idag har gått så förbannat fort. Började inte speciellt bra heller, då jag hade ställt klockan på nio för att jag skulle hinna duscha och äta frukost innan jag började klockan tio, trodde jag! Men det visade sig efter att jag hade snoozat i en kvart och duschat en kvart att jag istället började tio i tio! Tyvärr visste inte Elin om att vi började tio i så jag hade inte behövt stressa. I alla fall, skickade sms till Rebecca och skrev att jag skulle kanske komma sent. Vilket jag till slut inte gjorde, tack bilen! ;)
En lektion och sen hem igen, eftersom det inte var någon rättskunskap idag heller. Först var jag till Henke och kollade om filmen var klar, vilket den inte var så han skulle fixa det och lämna den till Marie imorn! Tack! Känns som om jag behöver all hjälp jag kan få med projektarbetet nu när jag är ensam!
Hur som helst så åkte jag hem för att plugga! Och det har jag gjort! Har suttit från Halv två tills för en lite stund sen. Har lämnat in psykologi hemtentan som skulle vara inne valborg, lämnade också in hemtentan i rättskunskap som ska vara inne på onsdag och sist men ABSOLUT inte minst så lämnade jag också in min föreningsuppgift som är sådär över en månad gammal!. Jag har vart riktigt duktig idag ju! Imorn tänkte jag ta tag i historia uppgiften som skulle vara inne idag!

Kom hem från Turkiet nu! Jag saknar er ju!
Nära studenten nu! MINDRE ÄN EN MÅNAD!!!!!! wiiie!


Livet är allt bra underbart ibland!

Har precis kommit tillbaka efter min tre timmar långa promenad. En promenad som inte bara har vart promenerande, har även hittat mitt smutronställe där jag kommer befinna mig då det är varmt och skönt!
Min promenad började hemifrån vid halv två tiden. Hade tänkt mig gå in till stan för att köpa glass, då jag kom på halvvägs in till stan att det var söndag. Synd för mig, gick till donken och köpte mig en mc flurry istället! Promenaden fortsatte sedan till hamnen, började med gästhamnssidan där alla fina båtar ligger. Efter det bytte jag sida och började vandra på "prins bertils led" eller vad den nu heter. Vilket tog mig till Halmstad båtklubb. Vilken idiot bygger en båtklubb mittemot avloppsverket där det dagligen luktar bajs!!! Speciellt när det för det mesta blåser SW och det blåser rakt in på båtklubben. By the way, hittade också södra stranden där det sprang en massa galna hundar och lekte. Tills jag tills slut skulle hitta mitt favoritställe i hela Halmstad! Längst ute på piren! Satte mig på en klippa och tittade ut mot horrisonten och blundade. Livet är allt bra underbart ibland! Den platsen som jag verkligen kan känna mig fri! Så underbar känsla! Tittade på alla båtar som seglade där ute i det glittrande vattnet! Sen begav jag mig hemåt, och ångrade att jag inte hade tagit bilen! Men så förbannat underbart och vara ute och gå när termometern står på 27 grader och det är den 11 maj!
Jag hade tänkt grilla ikväll, men vad det ser ut som nu blir det kött stekt i stekpannan, svampsås och ris. Inte lika gott som grillat, men det är ruskigt gott! Malins specialare som alltid!

Jag är inte rädd för vatten, bara för det som finns under!
image3

Jag orkar inte bry mig längre!

Dagen har vart underbar!! Låg på östra stranden från halv 12 till fyra tiden! Tyvärr ser jag ut som en kokt kräfta nu! Det är det värsta när man solar för första gången. Men bättre ska det bli, brukar bli det i alla fall! :)
Sitter nu i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik och har tvn igång. Termometern står fortfarande på 27 grader, det kommer in lite frisk luft och det luktar grillat! Jag älskar doften av grillat verkligen!! Skulle egentligen ha grillat idag, men istället blev det stekt hamburgare med vitlök och ost! Malin special!
Pratade med mamma förut också, dom har det sååå bra på Trinne. Är faktiskt lite avundsjuk, vill också vara ute på sjön! Något som jag saknar med Halmstad måste nog vara att kunna åka till skärgården och sätta sig och ta en glass och gå i vattnet med fötterna. Jag VÄGRAR att doppa mina fötter i det här söggel vattnet! Sparar den underbara känslan tills efter studenten!

Jag är så förbannat trött på dig! Jag har så länge trott på hoppet, man säger att det är det sista man lämnar. Men det gör jag nu! Du lovade mig att jag aldrig skulle förlora dig, nu vet jag inte längre! Jag orkar inte bry mig om varken dig eller det andra nu! Du har tydligen gjort ditt val och det var inte vänskapen. Jag trodde aldrig du kunde vara så falsk, du har visat motsatsen!

Ha en bra kväll allihopa där ute!

Tacokväll med mig själv!

Vill bara börja med och skriva att vårat projektarbete är ÄNTLIGEN inlämnat! Dock var inte filmen med där, men den blir klar tills på måndag. Så skönt att äntligen fått in ett arbete till, jag hoppas bara att inte Jecka slår ihjäl mig när dom kommer hem från Turkiet. ;) Arbetet blev faktiskt bra, så det så!
Skönt att komma från skolan i tid också. Var därifrån redan vid 13.15, så tidigt har jag nog aldrig lämnat skolan tror jag! Hur som helst så gjorde jag det idag! Var skönt, känns som jag har hunnit med en del idag också, dock inte jobbat på brännan. Men har väl förhoppningsvis hela helgen på mig för det! Var nere på maxi och handlade hem lite mat så jag överlever. Var och tankade bilen, och tvättade den. Min fina bil blänker igen! ;)
Sen var jag ute och finåkte lite. Vad mer kan man önska sig när det är 23 grader ute! Nytvättad bil, nytankad bil, nyfylld frys och nyfylld kyl! Bättre än så kan det inte bli!

Ligger i sängen, har precis ätit tacos och mår gött! Var längesen jag åt tacos, var riktigt gott! Som sagt, ligger i sängen, tittar på tv och får in frisk luft från mitt öpnnade fönster! Så underbart livet är just nu! Imorn bär det av till stranden för att jobba på brännan. Hoppas det slutar att blåsa, eller att det blåser mindre i alla fall!

Hade vart kul om du i alla fall hade tanken på att vilja höra av dig. Hur mycket jag än vill ska jag strunta i det. Vill bara ta upp telefonen och skicka ett sms. Men jag ska inte! Jag är så trött på att alltid höra av mig hela tiden. Jag har lärt mig efter så lång tid av mitt liv nu, att jag alltid kommer i andra hand när kärleken kommer. Jag känner på mig att jag inte är värd mer än så!

Ha en bra kväll allihopa! Det ska jag försöka att ha!

HBK-match och roliga skjortor!

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag ska ju upp imorgon bitti och städa. Ser verkligen inte fram emot det. Men ska bli skönt när jag kommer hem efter och får duscha av mig. Sen är det tillbaka till skolan för att ha en lektion och sedan är resten av dagen vikt åt vårat älskade projektarbete! Det kommer bli så bra såååå!
BTW, kvällen har vart skitkul. Började med att jag kom hem efter skolan, la mig på sängen och pratade med min syster i sådär 40 minuter. Sedan skickade Rebecca sms och vi begav oss mot Örjans vall för att se HBK-Ljunskile. Förbannat rolig match vill jag lova. Halmstad tog ledningen med 3-0 och matchen såg ut att vara klar. Då det bästa på hela matchen hände. Ut ur publiken kliver nu en man i orange-röd flammig skjorta, blåa strumpor och sandaler. Pricken över iet var att han hade en liten påse i handen också. Samtidigt som mannen i den snygga skjortan kliver ur publiken så gör Ljungskile mål! Alla blev så distraherade av mannen så Ljungskile tog chansen att göra en reducering. Strax där efter gjorde dom ännu ett mål. Vi hittade dock ingen anledning till detta. Men mannen i skjortan slår allt! NÄSTAN! I första halvlek stannar hela spelet upp och alla undrar varför. Tittar man då på storbildsTVn så har domaren fått KRAMP!!!! Han får i halvlek kliva av och göra plats för fjärde domaren som kliver på! Bättre match än så får man leta efter!
Gjorde förövrigt premiär på Örjans vall idag! Efter tre år i Halmstad har jag nu bestigit Örjans vall! :) Om nu det skulle vara en merit. Tack för en riktigt kul kväll Rebecca!

Ett STORT grattis till min underbara, älskade och saknade mormor som idag (skulle) fyller 82 år!!

Godnatt Sverige! (och tjejerna i Turkiet)

Saknad, tomhet och värme!

Fy vad jag saknar mina underbara klasskompisar! Dom har nog inte ens kommit fram till Turkiet, men satan vad tomt det är utan dom! Körde dom till stationen imorse vid 10. Sen åkte jag till skolan, tro det eller ej men det var nästan tyst där! ;) Har i alla fall suttit hela dagen på skolan för att göra klart vårat projektarbete! Känns som om det aldrig blir klart, känns bara som jag skriver samma saker hela tiden! Men dom har lämnat över hela arbetet till mig nu, så får vi dåligt betyg får dom väl skälla på mig då! Jecka kom förövrigt på att vi hade en film som skulle redigeras också, så har verkligen haft fullt upp idag!
Saknar i alla fall tjejerna som snart landat i Turkiet.

Här i Sverige är det underbart!! I alla fall i södra sverige! Termometern står på 23 grader och jag väntar på att Rebecca ska höra av sig. Hon frågade om jag ville följa med på HBK-matchen idag. Jag har ju ändå inget vettigt för mig. Borde egentligen plugga, men är så förbannat trött på det. Jag gör inget annat än att plugga ju! I helgen ska jag i alla fall ligga på stranden och få massor av färg. Jag vill bli brun ju! :)

Nu blir det fotboll i det underbara vädret!

Lycka är det som kallas vår!

När jag cyklade hem från skolan idag frunderade jag. Tänk vad bra allt var när man var liten. Tänkte på den dagen då jag lärde mig cykla, vad allt var bra då. Man var överlycklig där man cyklade fram och tillbaka på gatan och skrattade och hade kul med alla som bodde på gatan. Vilken bra fantasi man hade, då man hade tråkigt hittade man alltid på något och göra.
Jag känner mig sådär allmänt lycklig just nu. Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och gräsmattan är grön. Det blåser lite lätt, och det svalkar. Vad mer kan man önska sig. Jag befinner mig i Sveriges vackraste sommarstad och livet är allmänt bra just nu! Det enda jag saknar är Kristinehamns skärgård. Känslan av att cykla ut till skärgårn och ta en glass samtidigt som man doppar fötterna i vattnet. Eller då man åker ut, sätter sig i båten och får lite härlig brun färg. Kanske släpper lös båten och åker ut och seglar!!

Jag borde inte tänka såhär. Det är fyra veckor kvar till studenten och jag har alldeles för mycket annat att tänka på än att vädret är underbart! Tänk, snart står jag där med mina vita kläder, studentmössan i högsta hugg och är sådär lagomt full! Då är jag ännu lyckligare!

Nu blir det öppna fönstret, ta en macka och börja pluggandet!

Pluggdag, solsken och lycka!

Så skönt att i alla fall ha en sån riktig pluggdag nån gång i livet! Jag hade min idag. Efter en misslyckad dag på skolan, begav jag mig hem för att hämta dator och bil. Jag och Jecka bestämde oss för att avsluta skoldagen redan vid 13 tiden idag. Åkte hem till henne och fick mängder gjort! Okej att ingen som vi pratade med trodde på oss. Men ska erkänna att vi fick faktiskt gjort en hel del. Jag skickade in min SISTA uppgift i företagsekonomi B. Kursen som förövrigt skulle slutat för alldeles för länge sen! Men nu är den slutförd av även mig. Känns hur bra som helst, hoppas bara det blir ett godkänt! Började också på min Hemtenta i Rättskunskap, och så även hemtentan i psykologi som skulle vara inne sista april. Känns som om jag är på hugget igen nu. Det är förvisso förbannat tråkigt och plugga hemma och plugga för huvudtaget! Men man måste av nån konstig anledning.

Resten av veckan går åt till att plugga också. Självklart så ska jag också bege mig ner till stranden för att få lite färg också. Måste ju bli brunare än mina vänner som ska bege sig till Turkiet på torsdag. ;)
Förövrigt så måste jag nog också kanske städa lite. Städa på riktigt, så ska jag försöka att ha det så också!
Tittade nu precis på vädret, 25 grader hela helgen! Det blir seriöst stranden hela helgen! Så underbart!!!

Lycka är, då marken är alldeles vit och det inte är snö!
Lycka är också, då termometern överstiger 20 grader och solen värmer även på kvällen!

Nu blir det sängen! God natt Sverige!!

Det är inte bra för kroppen och stressa!

Det är verkligen inte lätt att heta Malin nu! Klockan stod på 9.15 för att jag skulle hinna upp och packa väskan och äta frukost. Men icke, när klockan var sådär 9.50 vaknade jag. Och då hade INGEN klocka ringt! Det var bara att inse att träningen skulle missas. Okej att jag sa det igår redan, men hade faktiskt sett fram emot träningen nu. Får ta några kvällar nu då jag åker till Galgberget och springer lite.
Kroppen kan seriöst inte må bra av så här mycket! Måste sätta mig ner och skriva ner precis ALLT jag har och göra nu. Jag måste få godkänt i alla kurser för att få behörighet. Jag ska nå mitt mål att gå ut med slutbetyg och två reduceringar. Jag kan ju inte snubbla på mållinjen nu! Det var exakt en månad kvar igår, och idag är det mindre än en månad kvar till dagen då jag står där med min vita studentmössa!
Idag blir det PLUGGA! Det tar emot att sitta inomhus och plugga då det är 20 grader ute och nästan helt vindstilla. Men det måste göras, och det är lika bra och ta tag i det på en gång.

Efter allt som hänt känns det som om allt har förändrats. Det är klart det har gjort det. Men det känns mer som om livet har gått vidare och jag står stilla. Jag hängde inte med den dagen det hände nåt. Så just nu står jag väldigt stilla, ser inga lösningar och bryr mig inte längre. Mitt liv är jobbigt just nu. Alldeles för mycket att tänka på. Det borde vara betydligt mycket enklare. Det är för mycket som snurrar i min lilla hjärna nu. Vill bara få det att ändra på sig. Få ett slut på det hela. Kunna gå vidare!

Bäst att åka till skolan nu. Ha en bra dag Sverige!

Sömnsvårigheter!

Kom till Halmstad efter 6 ½ timmes bussresa. Då var det direkt till Klubban för spelarmöte. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag inte den blekaste aning om vad vi ens kom fram till på det. Vi nämnde lite om nästa säsong och lite försäsong, sen tror jag mest det var en massa annat snack! Var inte heller i mina sinnesfulla bruk heller. Man kan inte vara på topp jämt, och speciellt inte efter en hel dags bussresa. Efter spelarmötet körde jag Carola till fängelset. ;) Eller till nån kille som bodde i närheten. Sen åkte jag och Hanna och handlade lite. Köpte med mig lite pålägg och mjölk hem. Sen ställde jag mig och lagade mat. Blev makaroner och beanesesås. Hur gott som helst, när man inte har ätit nåt på hela dagen!
Borde också börja packa upp väskan. Har träning imorn bitti, och även några lektioner. Sen är det BARA plugg som gäller! Det är sjukt vad mycket man har och göra nu innan studenten. Är fortfarande glad att jag inte väljer att åka till Turkiet nu när det är stressigt. Känner också att jag gör rätt val, så kanske jag kan gå ut med slutbetyg i alla fall!

Har grymt svårt och sova! Det går inte mäta på någon skala som helst hur trött jag är! Vill bara kunna lägga ner huvudet på kudden och somna! Om det ändå vore så enkelt. Det är alldeles för mycket som snurrar i min lilla hjärna just nu! Egentligen mycket onödigt, men också mycket som inte borde komma upp!
För att tillägga så ska min älskade mormor ner i backen under veckan. Urnsättninen ska ske innan hennes födelsedag som infaller på torsdag, dagen då hon skulle fyllt 82! Tänker på dig hela tiden ska du veta!!

Godnatt Sverige!


Home sweet home!

Den sista hemvistelsen under skoltiden har precis gått. Sitter nu återigen på bussen på väg ner till Halmstad. Det är sista gången jag åker ner för att gå till skolan! Nästa gång, som blir om 5 veckor, åker jag hem med studentmössan på mig. (förmodligen ganska så bakfull också!)
Nåväl, jag har sagt det så många gånger men att åka buss är fan det tråkigaste som finns! Speciellt när det är så underbart väder på utsidan! 23 grader i solen och helt vindstilla! Det är inte direkt så man njuter av att sitta på en buss en sådan här dag! Men förhoppningsvis så är det inte sista gången det är så här underbart väder!
Helgen hemma har vart så förbannat underbar! Jag längtar redan tillbaka hem! Torsdagen satt jag och Marie uppe hela natten och spelade Guitarr hero! Vi klarade hela Easy och nästan hela Medium. (Medium gjorde vi klart igår, och ska nu börja på Hard) Så grymt roligt med guitarr hero!!! 
Fredagen hade vi en mysig hemma kväll tillsammans hela famijen, med lite sing star bland annat. Det är självklart alltid jag som äger alla andra! ;) Men alla kan inte vara bra på sing star! Vi var också till Karlstad under dagen för att titta på skor och lite annat smått och gott. Det var dock bara Marie som kom hem med sin nyinköpta Mp3spelare!
Lördagen åkte vi ut till båten och mådde gött i solen! Man blir glad i hela kroppen när man är på båten! Vi flyttade även ut båten till bryggan. Under kvällen så grillade vi i skärgården! :) Dessvärre så funkade inte grillen så bra. Efter vi grillat så "tappade" jag ner den i vattnet.
Under söndagen så hade vi grillkväll ute på marinan med Ann-Catrin och Bosse! :) Det blåste dessvärre lite mer än vad det gjort under resten av helgen. Men vi satt på kajen och hade det riktigt trevligt under solnedgången! Fick även en sista lilla titt på dom underbara små kattungarna! Sen bar det av hemåt för en sista kväll med familjen!
Längtar redan hem ska jag säga! Vill hem och segla!!!! Försöka att få min lilla båt i ordning och få den i vattnet!


Jag trodde så mycket mer om dig än så här! Men du är precis lika jävla falsk som alla andra! Varför är det just jag som alltid går på det falskspelet. Jag litade på dig till 100 % så bara skiter du i mig.
Hade du brytt dig det minsta så hade du i alla fall hört av dig först. Jag är så grymt trött att alltid vara den som tjatar och hör av mig hela tiden. Jag trodde aldrig att kärleken skulle få förstöra den vänskap vi haft. Nu har du bevisat motsatsen! Det var det sista jag trodde om dig. Men nu vet jag vart jag har dig!

Trevlig eftermiddag och dag Sverige! Ta vara på varandra, du vet aldrig när det kan vara den sista dagen!

1:a maj!

Nu är våren här! Åtminstone på pappret, i luften vet jag just nu inte vad det är. Termometern står på 10 grader och det är mulet. Här i Kristinehamn är det aldrig sol när jag är här. Längtar till solen ska jag villigt erkänna.
Nåväl gårdagen, valborgsmässoafton. Vad gjorde jag då? Jag och Emma stod i kiosken på arenan och fan vad vi ägde där då! Haha! Okej, vi kanske inte sålde så bra men kul hade vi i alla fall det är huvudsaken. Min valborg är trots allt lyckad! Pricken över i:et var när sunkan ringde och pratade lite värmländska med mig! hahaha! Sjuka klasskompisar jag har! :) Men det var i alla fall roligt igår. Jag och Emma är bäst! Bilder kommer så småningom upp på
http://sandinmalin.bilddagboken.se

Idag då, första maj. Vad gör man en dag som denna? Man demonstrerar väl en dag som denna runt om i sverige. Jag hade tanken, eftersom mamma egentligen skulle jobba delad tur, marie är uppe i filipstad och pappa är hos bosse. Men nu är mamma hemma och är sjuk så får umgås med henne idag! Älskar min mamma jätte mycket! :)

Ut i det "fina" vårvädret idag gott folk! Ta vara på den första riktiga vårdagen!