20 september!

Måndag, ny vecka och nya förväntningar! Ogillar måndagar starkt! Jag vet inte varför, det bara är så!
Skolan har inte jättemycket och erbjuda en vecka som denna. Grupp A har ADR hela veckan, vilket innebär mindre och göra för oss. Mina planer om sovmorgon nån morgon gick åt helvete när jag såg schemat för veckan. Körlektion hela tisdagförmiddag, tivoliplatsen hela onsdagförmiddag och körlektion hela torsdagförmiddag! Grattis till den sovmorgonen! Får väl försöka vara lite seriös och plugga lite denna veckan också. Ligger ju trots allt efter lite, eftersom jag missade provet på kör- och vilotider.

Annars då, blir som sagt en ganska lugn vecka med lagomt mycket skola och träningar på kvällarna. Hoppas på en bättre vecka än vad helgen var.
Helgen ja, var väl inte en toppen helg i alla fall. Har inte gjort så mycket vettigt. Myst med täcket och tända ljus, vart lite fyllechaffis och funderat alldeles för mycket. Rent teoretiskt så borde jag vara utvilad, men det är jag långt ifrån!

Behöver en lååååååååång promenad och ventilera huvudet lite känner jag! Fick en satans tankeställare i lördags. Jag vill ha ett svar, men kommer förmodligen aldrig få det. Ska lägga det bakom mig en stund och se vad som händer!

Take care!

Jag vill säga det, men jag vågar inte höra svaret!

18 september!

Tiden går fortare än man anar ibland. Är fortfarande grymt dålig på att uppdatera pga alldeles för mycket och göra. Körlektioner, pluggande, tränande och lite fritid.

I torsdags hade vi seriepremiär. Mycket spännande måste jag säga! Div. 2 premiär också för den delen. Bortamatch mot Aranäs som dessvärre slutade med förlust 20-17 (10-8). Men vi spelade förbannat bra stora delar av matchen. Och för att vara nykomlingar så tycker jag väl att vi imponerar för kommande matcher.
Nästa lördag har vi hemmapremiär, kommer bli mycket intressant säsong det här! Och för intresserade så börjar matchen i arenan 12.30 nästa lördag! :)

Annars då, det rullar på. Skolan rullar, körningen fungerar bättre och bättre och backningen går framåt, eller bakåt?! Det börjar likna nåt i alla fall, men långt ifrån bra!

I måndags åkte vi till Helsinborg och överraskade världens bästa Jecka som fyllde 21 år. Måste säga att hon blev riktigt förvånad. Alltid kul och överraska henne, vilket för det mesta aldrig lyckas!

Gårdagen tillbringades med Carola. Lagade lite mat, skrattade, snackade lite skit, la ansiktsmask och jobbade på magmusklerna. En mycket trevlig kväll med lite vin! Var ju tvungen och bryta mina två veckors uppehåll. ;) Kände faktiskt inget riktigt sug efter det heller. Så lär väl dröja innan boxen blir uppdrucken!

Kvällen idag blir allmänt lugn! Tända ljus, mys i soffan med täcke, kudde, film och datorn! Lär väl agera taxi-sandin också, snäll som jag är! :) TRÅÅÅÅK att det bara är massa val-snack på tvn också!

Lägger ut en bild på tatton! :)


Take care!

Ögon och leende som den finaste av änglar!

5 september!

Insåg just att det var ett tag sen jag var aktiv här. Inser också att jag inte kommer ha tid med att vara aktiv heller. Jag ska inte lägga ner, det kommer bara lite mer sällan! ;) Ju längre uppehåll desto mer kul och skriva om!

Okej, kanske inte. Men en stor nyhet är i alla fall att jag skrev teoriprovet i fredags. Fick 57 av 60, godkänt är 48. Något jag verkligen inte trodde om mig själv! Är förbannat nöjd måste jag säga. Detta innebär att jag är klar med mitt C-kort. Skulle allt skita sig med släpet nu så har jag mitt C-kort i alla fall! :)
Ger dock inte upp här. Det har gått halva tiden och är halva tiden kvar, nu kan jag koncentrera mig på att backa med det där jävla släpet!

Handbollen är också i full gång nu. Vilket också bidrar till dom dåliga uppdateringarna. Har spelat en träningsmatch och till helgen är det två till plus ett träningsläger. Bra början innan seriepremiären den 16e!

En liten kul impuls-grej också. Gick in till tatueraren i fredags och ville boka tid, så fick tid igår. Den ni, tatuerade in en text på underarmen! Är sjukt nöjd med den! :)

Gillar fortfarande helgerna extremt mycket! ;) Älskar 2010 och sommaren 2010 har vart den bästa på mycket länge!

Take care!

Dina ögon gör mig knäsvag!