22 oktober!

Dagens suprise blir för det första att jag uppdaterar, och för det andra att jag säger att jag klarat backprovet! Historisk dag! ;) Bara uppkörning kvar nu, vilket förhoppningsvis blir till veckan nu!
En annan liten nyhet är att jag den 1 januari flyttar till enslövsvägen 6a! Lite större lägenhet! Jag fick den! Så jäkla glad måste jag säga! :) Så nu flyttar jag ca 500 meter närmare stan. Ska bli förbannat skönt! Ny lägenhet, nytt år och nya möjligheter!

Har snart lyckats tagit mig igenom en höst utan någon större depression, det har jag några få att tacka! Ni är guld värda! Men som sagt, ska inte ropa hej än. Just nu ser det fruktansvärt ljust ut i alla fall!

Dagen idag är det ett år sedan farmor försvann från oss! <3 Mina tankar ikväll går till henne, pappa och alla i Grums! Hade gärna vart med er idag och tänt ett ljus, men tänder ett här hemma hos mig! Ett litet ljus för min älskade farmor!

aomen, helgen då. Blir ganska lugnt, har match på söndag. Så ryker nog på och köra lite i helgen! Inget mig emot, eftersom jag älskar att köra bil! Så vi får väl se vad som händer. Annars blir det nog lite mys med täcket, nån liten promenad om vädret tillåter och lite handboll i arenan imorn!

Take care!

"Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut..."

7 oktober!

Oktober går framåt och det har redan gått en vecka!

Torsdag idag, vilket innebär snart helg. För min del börjar helgen 16.00 idag, eftersom vi har studiedag imorn! Har även klassfest imorn! Kommer bli sjuuuukt kul!

Förra helgen blev också en helg okej helg. Mycket blandade känslor. Men till stora hela många bra känslor, fredagen och nästan hela lördagen! Men det var förra helgen! Den här hoppas jag kommer bli grym!
Som sagt, klassfest imorn, inget planerat på lördagen och match på söndagen! Gillar fortfarande helger! :)

Har vart en helt okej vecka också! Mår helt okej trots allt! Trodde det skulle vara värre, men jag hoppas fortfarande på att hålla mig kvar i verkligheten!

Fick reda på idag också att jag ska på visning på två lägenheter! En på norra vägen, och en på enslövsvägen. Inflyttning i december eller januari. Hade vart så förbannat skönt om jag hade fått nån av dom! Vill så gärna flytta nu. Börja om på nytt i en något större lägenhet! Hoppas bara på ett jobb nästan direkt efter avslutad utbildning så tvekar jag inte att tacka ja! Det måste ju gå och lösa på nåt sätt hoppas jag!

Take care!

I can still hear your heartbeat!

1 oktober!

Vi går in i oktober! Skumt, tragiskt och förväntansfullt. Många blandade känslor när hösten tar fart. Ibland vet jag inte vad jag känner och vill känna. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag hade hoppats på att gå in i hösten med ett leende på läpparna, men som så många andra år gick det åt helvete! Får se hur lång tid det tar innan självförtroendet och det positiva försvinner långt under marknivå! Just nu ligger det över marknivå och förhoppningsvis håller det sig där så jag slipper ha en helvetes höst till!

Var ett tag sen jag uppdaterade, alldeles för mycket har hänt och hälften är inte ens värt och nämna! Det har hänt på bara en vecka!
Annars då, vi har spelat två matcher vunnit en och förlorat en. Imorn är det dags igen, hoppas på seger! Skolan rullar på, har haft tre repetitionsveckor nu. Vilket suger, eftersom vi inte gör sådär jättemycket! Gjorde i alla fall klart teorifrågorna så nu väntar CE-provet när jag känner mig ready för det! Kan dröja, vi har ju ett tag kvar! :)
Har också vart mycket skratt, mycket gråt och lite mer blandat av pirr och hat!
Kan ju säga att jag inte riktigt vet vart jag har mig själv just nu!

2010 har vart det bästa året på många många år! Fram tills hit, jag hoppas och håller alla mina tummar att det fortsätter så!

Imorn blir det party like a rockstar med Johanna! Nykterheten ska spräckas i form av en all in! Vilket jag känner kan behövas nu! Först blir det en resa till Bollebygd, sen jävlar ska kvällen vara i all evighet!

Take care!

Ingen förstår mig så bra som du!