Väggtext



Frågan är på vilken vägg texten ska sitta på! Kom gärna med synpunkter! :)
Fått värsta home makeover-rycket nu ju! Möblerat om, köpt ny säng och ska pimpa med en snygg väggtext! Kommer bli superbra det här!

18 juli!

Känns som om det blir längre och längre mellan uppdateringarna. Ibland är det faktiskt skönt och ha nåt och göra. Så jag slipper sitta och skriva blogg fyra gånger om dagen! ;) Vet inte ens om jag har några läsare. Skriver mest för att ventilera min hjärna lite!

Söndag och solen skiner! Har vart ute på en runda inlines på tre timmar. Svängde ner till grötvik och hade lite terapi och avreagerade mig lite! Skönt ibland! Mår jag dåligt, så åker jag till grötviks hamn! Avkopplande på nåt sätt!
Helgen har i alla fall vart bra.
Fredagen tillbringades på östra hemma hos Johanna. Drog in en sväng till stan, kom inte in nånstans! Inte för att jag var för full och inte för att jag var för ung! JAG HADE FEL SKOR! Slå den ni! Åkte sedan hem, låg och smsade halva natten.
Lördagen, eller gårdagen kan man också säga. Kvällen var planerad att följa med Carola på fest hos en jobbarkompis. Blev en grymt kul kväll! Som alla andra gånger när man umgås med Carola! Man får både magmuskler och några års längre livstid med henne!
Drog in till stan sen och gled runt på alla ställen som var öppna. Hade inte Carola frågat om åldersgräns på bond hade vi kommit in där också! ;) En riktigt kul kväll i alla fall! Ska kolla om jag fick några bra bilder, i så fall kommer dom upp på facebook!

Det återstår endast 9 dagar till min födelsedag! Känns som om det kommer bli en skum födelsedag! Kommer väl sitta här alldeles ensam på mina 18 kvm och äta tårta! Nej nu tar jag en dag i taget, kommer bli jättebra det här.
På torsdag, förhoppningsvis tidigare, kommer min säng också! Raggar släpkärra och bärhjälp

Take care!



Ögonblick som känns som en evighet, där man alltid vill vara...

8 juli!

Det har gått 6 veckor på utbildningen, vilket det verkligen inte känns som! Har avklarat ett prov och ett delprov i körningen. Nästa fredag ska jag förhoppningsvis klara av prov nummer två. Känns ganska hopplöst måste jag säga. Det här med matte och räkna är inte min starka sida. Och provet handlar om Laststorlek och Viktfördelning! Räkna ut hur mycket last man får ha på vissa vägar och var på lastbilen N-värdet finns, dvs vart man ska placera lasten för att inte få överlast!
Erkänn det låter intressant! Jag förstår fortfarande inte vad jag gör! ;)
Grupp A går på truckutbildning nästa vecka och vi går på den om två veckor! Kan bli ganska spännande och bryta av lastbilskörningen med lite annat.
Måste bara glänsa lite med och säga att idag har vart en bra dag! Lyckades tillslut hyffsat bra med att backa rakt med släp! Jag vet precis hur jag ska göra, men har haft svårt och lyckas. Men idag då jävlar var jag grym! Hoppas bara det håller i sig! :)

Det är också 19 dagar kvar tills jag fyller 22 år! Det inträffar mitt i första praktikveckan! Får väl se till och ha världens party både helgen före och helgen efter! Är ju både Helsingborgsfestivalen och marinfestivalen just den helgen! Sur att det inträffar samma helg!! Blir nog en dag här i Halmstad och en dag i Helsingborg!
Tillägger också att jag njuter av livet! Mår förbannat bra i kropp och själ! I alla fall inbillar jag mig själv det! Och det verkar lyckas tror jag!

Sommaren och år 2010 har vart förbannat bra! Med undantag för vissa motgångar! Tack vare vissa utvalda har jag lyckats ta mig upp från det mörka och blivit glad igen! :)

Slutligen, Winnerbäck i Falkenberg på söndag är bokat och klart! Blir jag och Carola som åker upp! Ska bli feeeeeett nice! Det är vi som rockar på falkenbergs ip! :)

Take care!

Speciell, som bara jag förstår!


5 juli!

Jahaja, då går vi in i juli månad! Det är fortfarande ett fruktansvärt bra år 2010! Sommaren ska jag göra till den allra bästa! Den har börjat grymt och kommer fortsätta grymt!
Bilder ligger uppe på facebook! Gjorde ju en bra investering förra året i en kamera. Så kommer bli riktigt mycket bilder!

Helgen som gick tillbringade jag uppe i Vänern hos mina kära päron som hade landat på Spiken med båten. En mycket trevlig helg med massor av skratt! Som sagt, bilder ligger ute på facebook. En bild säger mer än tusen ord! Så därför orkar jag inte skriva om allt! ;) Take a look på bilderna.

Skolan går också bra, just därför jag inte hinner skriva sådär jättemycket. Fick reda på idag att jag klarat första av tre delprov på C-behörigheten. Känns bra att det går framåt i alla fall! :) Då kan jag inte vara helt ute och cykla! (nej för jag kör lastbil!) hahaha!

Solen är helt underbar och sommaren har kommit på riktigt. Det återstår 22 dagar kvar till min födelsedag och livet är allmänt underbart! På söndag planerar jag en roadtrip till Falkenberg för att kolla på Winnerbäck, får se om det blir alone eller med nån snäll filur som vill med!

Take care!