Wiiiieeee!

Ville först och främst bara säga att det gick bra igår! :) Kanske inte världens roligaste, men det är ett jobb med pengar i alla fall! Går alltid hem. Ska jobba på måndag och onsdag nästa gång. Passar bra eftersom vi inte har någon träning varken måndag eller onsdag nästa vecka! :)

Nu är det en helg som väntar! Har vart uppe sen 6 och vart och städat. Håller på och tvätta en massa! Har verkligen sjukt mycket tvätt! Så blir att tvätta hela dagen lång. Ska också in till stan till halv fyra och träffa Hänni sen! Sen ska jag laga nån god mat och eventuellt ta lite vin. Fast får bli efter min och Rebeccas underbara kväll i sporthallen! Ska städa ikväll vid halv nio också, ganska drygt! Men ska bli kul det med! Jag och Rebecca har alltid kul! ;)
Imorn är det en lugn dag och kväll som väntar! Har inget alls planerat inför helgen. Vilket till viss del känns hyffsat bra! Tar bara dagen som den kommer! :) På söndag är det hemmamatch mot Helsingborg. Är så sjukt taggad redan nu! Tändningen kom efter vinsten mot Lågan i onsdags!! Nu jävlar blir vi inte roliga och möta! Det ska smälla!!! ;)

Jag mår faktiskt bra! Fast saknar sommaren! Är trött på det som kallas vinter!

Vinst mot Lågan!

Vi gjorde en sjukt bra match mot Lågan igår! Slog dom med ETT mål när det var två sekunder kvar! Jag fick bollen och blev nerdragen och får straff med mig. Carola tar bollen och går mot straffpunkten och bollen sitter! Så underbar känsla att vinna! Det var precis det vi behövde efter en lång tid den förluster! 30-29! Inte dåligt gjort att göra 30 mål av oss! En eloge till hela laget! Vi kämpade hela matchen igenom! Det var grymt kul och spela!

Idag gör jag min första arbetsdag! Ska göra kväll på Concilia! Är sjukt nervös verkligen!! Känns som om jag är helt ensam om att inte kunna nåt! Jag vet att det kommer gå bra! Men som sagt! Är sjukt nervös!!! Vet inte riktigt varför JAG, som har världens telefonskräck, tar ett jobb där man ska ringa!

Tänk på mig ikväll! Det lär jag behöva!!

För jag kan inte hjälpa att jag är bäst...

...och där tillkommer även Bibbi! :) Vi var helt enkelt bäst idag i matchen mot Kristianstad! Två små linjeråttor som vi är så gjorde vi båda ett varsitt mål från 9m! Hur bra är inte det då!!! ;)
Matchen gick väl inte sådär överdrivet bra! Men sjukt kul hade vi i alla fall! Och vad vore handboll om det inte var kul! Precis som handboll ska vara när den är som bäst! Malin Sandin har för ANDRA gången i sitt liv spelat på nio-meter! Inte helt illa det heller! Tyvärr måste jag säga så missade jag mitt snygga vikskott med sådär 4 mm! ;)
Tjejer, vi är helt klart laget med charm! Vi är så sjukt bäst! Vi presterar utan att märka det!

Imorn ska jag till Bosse och Diva och vara dagmatte! :) Ska bli skönt och komma hemifrån ett tag imorn! Känns som om jag behöver komma iväg lite! Annars blir det mest en lugn och skön, men dock så tråkig måndag imorn!
JAG HAR ONT I MIN ARMBÅGE IGEN! Att jag inte lär mig och INTE landa på den! Nu är den lika stor som min handflata igen! Lyckat! Imorn är den blå, tisdag är den också blå men svullnaden har gått ner något och på onsdag är den lika stor igen! Match hemma mot Lågan!

GOD NATT MINA VÄNNER!

Fullt med tankar och funderingar!

När jag satt mig för att skriva ett blogginlägg försvann allt! Jag ville och skulle skriva, men allt bara försvann ur mig! Känns inte som om det finns några ord så det räcker!
Jag vet jag har lovat. Jävla tankar som bara vinner över mig! Alldeles översvämmad av sånt jag skulle sopa under mattan! JAG VILL INTE TÄNKA SÅ HÄR! Det jobbigaste av allt är att jag kan inte prata med någon om det. Jag vet liksom inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska få ur mig. Det bara ligger där inne i huvudet och gnager sig fast! Det enda jag kan säga är "försök bli en hjärncell, så kanske du förstår!" Det finns alldeles för mycket som jag borde få ur, så ta gärna med dig en del ut och hjälp mig förstå!
Vad trött jag blir hela tiden! Det är sånt som får mig att må dåligt!

Jag satte mig ner för att fortsätta på min kärleksroman. Men jag har liksom kört fast. Det är alldeles för mycket "egna" tankar som förstör! När jag började med den för ett bra tag sen var allt så bra! Jag visste precis hur jag ville ha det. Men nu tog det slut på idéer och den får ligga i vila. Ingen annan än jag har läst den, men kan släppa titeln "I Järvstrands vatten". Hade planer på att börja på nåt nytt. Men det var då alla jävla tankar inom mig kom fram så slutade med det också!
Man kanske skulle bli författare eller nåt. Kanske finns nåt mildare ord på just det jag vill bli! Kanske skulle bli poet eller nåt istället. Usch sånna tankar jag har! Det här funkar inte!

Imorn är det bortamatch mot Kristianstad. Är sjukt taggad inför matchen! Förövrigt så är jag revanchsugen så det heter duga! Nu jävlar ska här slåss! Ska in där och kriga utav bara helvete!!

Me against the world!

Fredag igen! Är grymt stolt över mig själv ändå! Har vart vaken sen 6 och inte sovit sen jag kom hem! Duktiga jag! Nu kanske jag lyckas vända tillbaka dygnet igen! Vilket jag är tveksam till eftersom det vankas helg! Jag har i alla fall gjort ett försök, förövrigt är inte dagen slut än. Kanske hinner somna i eftermiddag eller nåt!
Har i alla fall kollat på "så som i himlen" en helt okej bra film! Kollade på "Linas kvällsbok" igår innan jag somnade också! Shit vilken sjuk film! Vet inte om jag kan säga att den var varken bra eller dålig! Kul var den i alla fall! ;)

Som sagt, fredag igen. Ikväll blir det väl let's dance på tv och eventuellt nån film sen. Om en liten stund ska jag åka och handla och sen hämta Hanna! :) Kan lika gärna hämta henne när jag ändå ska till Lidl!
Har diskat och städat idag! Har fått ut mycket av dagen, till och med duschat ju! Och klockan är bara 12! Okej att jag är sjukt trött, men ändå!

Vilken match Sverige gjorde igår då! Dom gav aldrig upp! Dom kämpade i 60 minuter!! Nu är det Frankrike på lördag! Kommer bli tufft men tror faktiskt Sverige har chans! Håller alla tummar som finns! Och självklart ska jag sitta klistrad! ;)

Deprimerad!

Ja så är det, livet är deprimerande! Jag är evigt tacksam att jag är hundarna och gå till på dagarna, dom dagar som det nu blir! Och att jag har handbollen på kvällen! Det är den som gör mig glad och inte helt nerdeppad!
På en och en halv vecka som jag varit i Halmstad nu efter jul så har jag dragit 2 säsonger av tusenbröder och snart 3 av skärgårdsdoktorn. Jag har snart sett alla Wallander-filmerna också. Börjar få slut på idéer snart! Tur att det finns så  många jobb och söka i alla fall! INTE! Det är helt sjukt, ligger 100 jobb ute i Halmstad och kan endast söka ETT och det har jag redan gjort!

Idag blir det i alla fall dom tre sista avsnitten av skärgårdsdoktorn, träning ikväll och handboll på tv! Det är det enda inplanerade just nu! Det kan bli nån mer film om det blir tid över! ;)
Känner igen mig i Halmstad nu, det är grått och astrist! Var väl bara en engångssol igår!

Vatten och sol är det enda som krävs för att jag ska bli lycklig! :)


Sverige-Spanien!

Matchens lirare entligt mig måste vara Johan Sjöstrand!! Han är helt klart den som förde sverige till vinst mot spanien! Shit vilken match ändå! Det var kul och se trots spänningen på slutet! Skönt också att Larholm är tillbaka!
Men som tidigare nämnt är dagens man Johan Sjöstrand!! Får väl nämna Dalibor Doder också!

Nu är det film som gäller. Smekmåndaen på fyran! :)

Jag hatar måndagar!

Så var det ännu en måndag! Närmare bestämt den 19 januari 2009. Klockan är nu halv ett. Har precis tagit mig en riktigt lång och varm dusch! Var välbehövligt! Det är mulet och regnet ligger i luften! Jävla skitdag! Det är dagar som sånna här man bara vill försvinna! Så är det alltid på måndagar! Jag fattar verkligen inte vad dom ska vara bra till! Det är nu jag ångrar att jag redan tittat klart på alla tre säsongerna av Tusenbröder! Hade vart perfekt en dag som denna!
Det är i alla fall handboll sen. Sverige-Spanien. Något som jag längtar till i alla fall! Inte dåligt för att vara måndag i alla fall!

Jag vill att du ska veta, men jag vågar inte!

The war is over!

Kriget är över! :)

För jag har världens bästa vänner!

Jag kaninte hjälpa det! Men jag har världens bästa vänner! Ni finns alltid där, stöttar mig i alla lägen och får med mig på saker jag lika gärna kunde struntat i! Ni betyder mycket för mig!

Igår var det fest hos Shemi! :) Var där med MML-gänget som alltid håller ihop! Ni är bäst! :) Kvällen började hos Jecka med pizza och handboll! Sen bar det av till Andersberg för att hitta till Shem. Mycket trevlig kväll som avslutades på BM och sen en cheesburgare på donken! Tack för en helt underbar kväll mina kära vänner! :)

Idag blev det promenad till andersberg för att hämta bilen. Sen har faktiskt inte hänt så mycket. Legat och kollat på skidor i massor. Alltid kul på helgen när det inte finns nåt på tv! ;) Snart herrarnas skidskytte nu!
Ska försöka diska lite och göra nån mat efter det. För sen är det handboll på tvn! Frågan är bara vad jag ska hitta på för mat! Usch det är verkligen tråkigt och laga mat när man knappt har nåt hemma och inte vet vad man ska göra!

Jag slåss och sparkar men du ser inte!
Jag skriker men du hör mig inte!
Hur vore det om du visade att du brydde dig?
Känns som om jag skiter i vilket just nu!
Hur länge till orkar jag bry mig?

Det värsta av allt!

Det finns ett fåtal saker som jag verkligen kan säga att jag hatar! Men till och med jag kan faktiskt hata! Jag hatar falskhet, skitsnack och helvetet! Det är saker som man aldrig kommer ifrån på vägen genom livet! Att ens ha mage till att snacka skit förstår jag inte! Att ha på samvetet att man sårat någon på alla möjliga sätt! Att ge förhoppningar om något som man 10 minuter senare sviker! Det finns verkligen inget värre än så!
Man tror man har nån och lita på, men det visar sig att man är lika jävla blåst som innan! Det är det värsta som finns!


Har vart hos Jecka idag! Hjälpt henne med Arbetsförmedligen, känns som om jag har världens koll på det där med att vara arbetssökande! Eller inte! Jag är så fruktansvärt less på det! Det suger verkligen! Man går bara och känner sig helt värdelös hela dagarna och tillbringar tiden på promenader och framför datorn! Har just nu avslutat tre säsonger av Tusenbröder! Det är helt seriöst den allra bästa serie som funnits! Och för dom som vet, det är inte bara för att det är Ola Rapace som har huvudrollen! Rent allmänt så är det verkligen en sjukt bra serie, sen gör det förstås inget att det är just han som har huvudrollen! ;)

Imorn är det DM-final mot Drott i sporthallen 19.30! Be there! :)

Halmstad igen!

Igår kom jag ner till Halmstad igen! Känns skönt och vara tillbaka till handbollen. Träning ikväll! Har längtat som satan! Ska bli otroligt skönt och komma tillbaka till handbollsplan efter juluppehållet.  Står fortfarande fast vid att handbollen här är den bästa någonsin. Om man inte räknar med sista året i Kristinehamn innan jag flyttade. Nu är jag bara glad att jag valde Halmstad HP!
DM-final på torsdag mot Drott! Är så sjukt taggad! Hoppas bara resten av laget är detsamma! :) Nu jävlar ska det smaka blod!!

Deprimerad över jobb!! Är verkligen i behov av jobb! Sökte ett igår som lokalvårdare. Hoppas verkligen jag får det! Det skulle i alla fall höja humöret ett trappsteg! Har även mina underbara hundar också! Bosse och Diva, och Enzo. Enzo som snart också får en liten bror i form av en valp! :) Ska bli så sjukt kul och passa allihopa igen! Har saknat det också!
Nej det blir väl in på platsbanken igen och leta. Sen hoppas jag få tillbaka mitt CV så att jag kan skicka ut det till hela Halmstad! GE MIG ETT JOBB! Har vart inne och kollat på jobb i Norge. Är grymt sugen ändå! Men vi får se vad som händer framöver! :)

Trettondagsafton och ny vecka!

Idag kan man ju säga att snön kom på riktigt! Dock så snöade det på julaftonsmorgon och förra veckan, men idag så snöar det konstant! Fiiiiint! Älskar och titta på dom stora fina vita snöflingorna som blåser för att sedan lägga sig och bilda ett snötäcke!
I måndags var det trettondagsafton. Åkte till Emma på eftermiddagen för att spela tv-spel. Eftermiddag blev till kväll och människor ramlade in till Emma! ;) En liten fest anordnades för denna måndagskväll. Var ju trots allt röd dag i tisdags! Stannade hos Emma tills två tror jag. Då gick jag hem. Ringde till min älskade syster och även till Hanna när jag ville ha sällskap. Världens läskigaste grej hände mig då jag valde och gena över djurgårdsskolan. Bättre och gå där det är upplyst än där det är mörkt! Pratade med Hanna hela tiden tills jag kommer till "den stora" skolgården. Då hör jag röster, många tankar går genom huvudet. Får sedan syn på två mörkklädda män som står på skolgården. Shit, ännu mera tankar snurrar runt. Och inte nog med det. dom börjar komma mot mig!! Och liksom omringa mig! Vid det här tillfället var jag helt säker på att jag skulle bli våldtagen eller nåt! Tills den ena mannen säger att dom är från POLISEN! Drar en lättande suck och svarar på frågorna dom ställer.  Sjukt läskigt var det i alla fall! Kom hem välbehållen trots allt!
Trettondagen på tisdag och röd dag. Åkte till Emma även idag! Emma som suttit vaken vid datorn till halv fem var typ död! ;) Vi stekte pannkakor med grädde och blåbärssylt och låg i soffan och tittade på film. Åkte sedan hem till pappa och hjälpte honom med maten. Två roliga dagar tillsammans med min älskade vän Emma! :)
Igår bar det upp till Filipstad med Maria. Var uppe med lite mat till min syster. Vi gjorde också chokladbollar och kollade på film innan vi sedan lämnade henne och åkte hem igen. På kvällen blev det tupperwereparty hos Monica.  Lyckad dag även detta.
En helt vanlig torsdag idag. Helgerna är slut och det är helt vanlig dag idag! Har vart och besökt mina vänner på Arbetsförmedligen idag! Kom väl inte fram till sådär överdrivet mycket ändå. Inget mer än att han skrev in mig på AF i Halmstad. Sen kom vi också fram till att jag ska söka jobb i Norge, att jag förmodligen inte kommer ångra mig. Man kan faktiskt tacka nej om man skulle få jobb och man skulle ångra sig. Ska tillbaka om en månad igen, då nere i Halmstad.
Idag blir det slappdag. Funderar på och åka till Emma och titta på film, men vi får se vad klockan blir och vad jag orkar. Annars blir det slapp i soffan med datorn i knät och kanske en Wallander-film! :) Eventuellt ett avsnitt av Tusenbröder! Ska göra fläskpannkaka sen också. Mums!

Mer uppdatering kommer! :)

2009 is the shit!

Det här året ska bli mitt år! Det är nytt år med nya möjligheter! Jag ska kämpa in i det sista och aldrig ge upp vad det än gäller!
Söndag idag, helgen har gått sådär lagomt fort. Har inte heller gjort speciellt mycket. Har dragit igenom första säsongen av tusenbröder och även tittat på endel wallander-filmer! Shit är verkligen helt såld på dom filmerna! Dessutom har jag en helt klart ny favorit serie. TUSENBRÖDER!
Om man inte vetat att vi hade haft katt skulle man lika gärna kunna ta mig som EMO. Alternativt självmordsbelägen! Hela högerhanden är helt sönderriven och biten av vår mini-tiger!! Ronja vet seriöst inte vad som är lek och vad som är allvar. Man kan leka förfullt med henne och hon spinner så det vibrerar i hela golvet, och rätt som det är så smäller det. Fast hon slutar inte att spinna! Det är nåt som inte riktigt stämmer där! ;) Men hon är världens goaste katt i alla fall!

Veckan som kommer då. Ja bra fråga, ska upp till min syster nån dag. Sen ska jag till AF på torsdag och fredag så fyller min älskade mamma år! Det är väl det enda planerade. Sen ska jag ta mig ner till Halmstad nån dag efter detta också. Helgen eller måndag. Den som lever får se! :)

Berg- o dalbana!

Ena sekunden är man världens gladaste, andra vill man bara gråta! Det går fan inte en enda dag utan att jag tänker! Alldeles för mycket dessutom! En dag på det nya året har gått! Jag vill verkligen inte blicka framåt, egentligen inte bakåt heller! Jag känner inte för ett nytt år. Jag är inte beredd på det! Dags och börja leva nu! Mitt 21 år av livet har startat. Dagen har bara inte kommit än, ett halvår kvar. Men dock så fyller jag 21 år i år! Vad ska jag göra? Vad vill jag göra? Vad kommer hända?
Har precis tittat på hela första säsongen av Tusenbröder! Helt underbar serie måste jag säga! Det är när jag tittar på den som man får funderingen, blir man lycklig av mer pengar? Tänk känslan av att få råna en bank utan att ha några skuldkänslor och inte ens vara i närheten av att åka fast! Jag säger egentligen inte detta!
Hela jävla världen kostar pengar! Det kvittar vad man än ska göra så nog fan kostar det pengar! Jag kräver inte mycket, jag säger inte heller så mycket. Gör ingen fluga förnär. Men jag lyckas fan aldrig med nåt! Jag lyckas fan inte ens skaffa jobb! Har fått det skriftligt på papper, Jag är värdelös!

År 2009 ska bli mitt år! Jag är trött på och bara vara Malin! Förändring ska ske. Livet ska förändras! Men jag vill inte bli nån jag inte är! Hur trött jag än må vara på att vara Malin, så kan jag inget annat än att just vara det!

Livet är allt bra underbart! 08/09

Det är nyårsafton på väg mot nyårsdagen! Klockan är alldeles för mycket för att jag ska sitta här och skriva! Men jag gör det ändå, bara för att samanfatta året som gått!
År 2008: Minnnenas år, shit vad mycket upplevelser jag vart med om ändå! Handbollen har gått bra, jag har blivit kvar i halmstad och så även tagit studenten! Den underbaraste och mest känslosamma tiden i mitt liv! Har trots allt hänt ganska mycket! Inte nog med att jag är kvar i Halmstad, jag har även jobbat på det där med grannkontakten. Fått otroligt bra kontakt med våra kära grannar! :) Något som gör mig glad. Förutom grannkontakten jag har med världens bästa Hanna såklart! :) Det har gått en sommar! En sommar då jag sommarjobbade med världens bästa Rebecca på Örjans Vall! Vi är verkligen bäst du och jag! Svårt och toppa sommaren! Träffade en massa nytt folk, Pierre var en av dom. Dock har vi snackat under en lång tid tillbaka, men träffades först nu i år! Trevlig prick han också! :) 
Som sagt, handbollen har gått bra. Jag känner att jag kan gå förfullt utan nån jäkla knäskada som ligger och gnager. Gjorde dessutom sista träningen helt utan knäskydd. Så vi får se hur det går till efter juluppehållet. Tror handbollssäsongen 2009 kommer bli alldeles speciell! Utan allas vår Kicki som för alltid kommer vara saknad och alltid finnas i vårat hjärta. I alla fall mitt!!

Nyårsafton nu då. Jo det blev ju till att fira den i Kristinehamn. Tillsammans med min mamma, pappa, Anita, Clas, Katta och Magnus hemma hos Katta och Magnus! Vill bara säga att det var en av dom bästa nyåren jag vart med om! Sjukt kul hade vi i alla fall! :) På alla sätt och vis, mycket sing-star telefonsamtal, mat och skumpa! Precis så underbar som man vill att en nyår ska vara! Dock utan världens bästa kompisar som jag vet finns överallt i hela Sverige! Ingen nämd och ingen glömd! Alla som tar åt sig vet att dom gör mitt liv värt och leva!!

Finns miljoner mer och uppdatera om 2008, kommer säkert mer imorn när jag vaknar och nyktar till. Kanske inte så bra och skriva en blogg klockan 5 på morgonen och hoppas att den blir bra!
Det finns mer och uppleva!