Vad ska man plugga om man vill bli vädergud?

Det är visserligen februari vilken innbär den sista vintermånaden och sportlovsveckor! Men för i helvete måste snön komma just precis nu! Har det inte vart snö på hela vintern så behöver det inte vara snö nu heller! Okej att det är fint. Men har snöat i två dagar snart! Är sjukt trött på snön ändå! Kallt och blött! Fast dock så kul!
Jag ska bli vädergud, dom borde väl tjäna goa pengar! ;)

Idag är det fredag, har diskat MASSOR och ska påbörja städet alldeles snart tänkte jag. Lugn kväll ikväll, är glad för börjar bli helt frisk snart hoppas jag!
Imorn är det lördag vilket innebär 40-årsfest! Sanna och Hanna har båda fyllt 20 och ska slå ihop. Ska bli sjukt kul, ser verkligen fram emot det. :) Fast får väl ta det något sådär lugnt trots allt. Vi har match sent på söndag. Sen kan man fundera länge på vem som lägger en match söndag kväll 19.45 i Åstorp. Men det är väl nog ingen som vet. Kanske skulle bli allsmäktig också. Där slår man två flugor i en smäll! ;)

Det sista jag tänkte nämna är att jag är fattig! En gång fattig, alltid fattig! Har stora planer för livet nu. Antingen gifter jag mig rikt, eller så ska jag försöka plugga till vädergud och tjäna massor av pengar så nån vill gifta sig rikt med mig!
Ja en del har STORA planer än andra! Sen finns det mer realistiskt än annat. Finns väl ingen som har förbjudit tankar än va?

Lördag, melodifestivalen och gammalt vin!

Klockan är lite över tolv. Det är lördag, eller om man ska rätta sig själv söndag. Ännu en lördag har passerat och så även nästan en helg. Lördagen, ja vad hände med lördagen. Vaknade, löste melodikrysset låg i sängen och kollade på skidor, åkte till sporthallen och städade, åkte hem och åt mat och kollade melodifestivalen och nu är nästan mitt äckligt gamla vin slut. Vilken lördag. Nästan värd och dokumentera.
Mitt äckigt gamla vin är snart slut, jag har stora funderingar på och skriva några rader på min roman/novell. Som går framåt, men dock inte mera. Jag önskade att jag kunde få fram mer tankar och ord lite oftare. Ibland kommer det, och så är fallet idag. Blir nog lite rader innan jag bestämmer mig för att krypa ner och sova.

Alla hjärtans dag. Årets mest överskattade dag, jag överlevde även denna dagen. Imorn är det söndag (läs idag) ingenting är planerat, blir nog tvn och eventuellt en promenad om vädret tillåter!

Nu ska jag in i poeternas och så även författarnas tecken en stund och bli deprimerad över det jag skriver, som förmodligen har en baktanke! Sov så gott allihopa!

Vill ha sommar!

Var uppe imorse och städade klockan 6, sen åkte jag hem och la mig och sov! Var verkligen välbehövligt om jag ens skulle överleva denna dagen! Efter nån timmes sömn startade jag det jag egentligen skulle gjort igår! TVÄTTANDET! Det är sjukt tråkigt och tvätta, tur att det sköter sig själv i alla fall. Åkte sedan för att helghandla lite. Upptäckte att utanför dörren så sken solen! Det är inte dåligt för att vara Halmstad. Dock var det väldigt kallt. Men åkte i alla fall ut till Tylösand och till Grötvik och tog lite bilder och en liten promenad.
Ikväll blir det städ igen, i sporthallen med Rebecca.

Helgen då. Ja bra fråga, matchen på söndag blev flyttad så spelledig hela helgen. Imorn är det förövrigt alla hjärtans dag något som jag tycker är så sjukt överskattat. Kan vara för att jag inte har någon och "fira" det med. Men jag vet vilka som ligger närmast mitt hjärta ändå! Och dom vet det också! :)
Annars är det väl inget planerat vad jag vet än. Brukar inte ha så mycket planerat men ändå. Vi får väl se vad som händer. Det är melodifestivalen imorn också.

Jag vill verkligenha sommar nu!! Sommar, sol och vatten!!

Alla hatar telefon intervjuare/försäljare!!

Helt seriöst så hatar verkligen alla när folk ringer till dom! Inklusive jag! Det är det värsta som finns när folk ringer och ringer och inte fattar att man inte vill prata! Så sitter jag där själv och ringer till folk! Spännande!! ;)

Egentligen orkar jag inte riktigt skriva, men det var ett tag sen jag skrev så lika bra och uppdatera lite.
Vad har hänt sen sist då. Ja, det har vart helg. En hyffsat slapp helg. Finns väl inget som sticker ut mer än nåt annat. Jobbade igår och ska jobba på torsdag. Har vart hos Bosse och Diva idag och igår. Träning ikväll och imorn. Ja som sagt, finns väl egentligen inget och nämna! Men känner mig skyldig och skriva en rad då och då! ;)
Nu har jag gjort det!

Den 25 februari åker jag hem till dom värmländska skogarna igen! :)

För skåne har världens bästa domare...

...kanske inte.
Match igår, borta mot Tollarp! Egentligen vill jag inte ens skriva om det. Dom som var med vet, och för resten av läsarna finns inte så mycket att nämna! Vi var helt enkelt inte värda och vinna! Synd att vi har sånna svackor vissa matcher! Tollarp ska vi slå med STORA siffror. Istället "låter" vi dom vinna! Vi spelar jämt mot topplagen, slår Lågan men vi kan inte vinna en enkel match mot Tollarp. Ja det finns helt enkelt inte mycket och säga. Vi får be till gud att dom drar sig ur serien! Vilket aldrig nånsinn kommer hända eftersom det inte är alls många matcher. Det finns nog många Tollarp-spelare som sov gott i natt! Får väl anse att vi förgyllde deras fredagkväll ytterligare! Vi spelade helt enkelt inte bra! Och det gör ju inte saken bättre att skåne har världens bästa domare heller! Kan inte säga att domaren avgjorde matchen! För det var det vi som gjorde! Men hur vore det om domaren dömde något sådär jämt i alla fall!
Det är bara och gå vidare, vi har Åhus hemma nästa helg så vi får väl bita ihop och ta dom på hemmaplan i alla fall!
Tur att vi har så förbannat kul i bussen på väg dit och hem i alla fall! Körde bussen igår, och jag vill säga till alla som åkte med. Rondellen i Örkelljunga var min tabbe! ;) Jag skojar inte att dimman låg som filmjölk! Såg knappt en meter framför bussen. Det enda jag hade och gå på var dom vita strecken och reflexerna, och knappt det! Det hade ju verkligen inte skadat om vi hade haft en bil framför! Alltid skönt och ha nåt och följa när dimman ligger!
Missade i alla fall skylten om rondellen strax innan den bara dök upp! Fick lägga på en tvärnit!! Fast varnade i alla fall alla i bussen. Så lite duktig kan jag säga att jag var! Det är inte kul och köra i dimma när man inte ser nåt! Det gick i alla fall bra! Men lär få höra detta ett par gånger! ;) För vi är världens bästa lag, och vi har alltid superkul både på och utanför plan!

Melodifestivalen ikväll! Ska dega i soffan med lite tacos är det tänkt. Lyssna vad vi i Sverige väljer att rösta fram för låtar till finalen. Alltiid lika spännande och se vad vi har för musiksmak!
Imorn blir det nog sporthallen och kolla Drotts damer möta Åstorp. Sen får vi se vad som blir planerat. Tar en dag i taget. :) Idag är det i alla fall Lördag!

När man trodde vintern var över...

...SÅ KOM SNÖN!!! Okej jag ska inte säga att det inte är fint med snö, för det är det! PÅ JULAFTON! Det är februari nu, är sjukt trött på vintern och kylan som det är. Då helt plötsligt kommer snön! Och jag menar inte lite snö! DET VRÄKER ner utanför fönstret! Och hela Halmstad ligger under ett vitt snötäcke!

Ska iväg och jobba snart, jobbar 16.45 till 21. Sen blir det sporthallen och kolla derby Teamet-HBP. Fast missar väl första kvarten om jag inte får gå tidigare från jobbet. ;) Sånt går alltid att ordna. Men den som lever får se.
Nu blir det laga mat och ta det lugnt en timme till innan det bär av till jobbet i snökaoset!

Handboll hela dagen lång!

Söndag idag! Tiden går verkligen sjukt fort nu! Först och främst så ska jag nämna att min kära granne och bästa kompis fyller 20 år idag! :) Stort grattis till dig!
Det är också 1 februari. Kändes precis som om det var jag som fyllde 20! Och nu helt plötsligt februari igen!

Har spelat match hemma mot Helsingborg idag! Första halvlek är helt godkänd, andra halvlek är mer än godkänd! Tycker vi kämpar på bra! Vi har häng på dom hela tiden, och slutresultatet som ljuger en aning slutar 23-19 till OV. Synd att domarna ska få avgöra ännu en match mot OV! Eller avgjorde var väl kanske och ta i. Synd att domarna idag var "dumma i huvudet". OV får många VÄLDIGT enkla straffar. Medan jag inte fick med mig mer än en! När jag får bollen står OV-spelarna redan inne i målgården och håller mig! Vilket ska innebära straffkast! NEJ varför ska vi ha straffkast, knappt så vi får frikast med oss. Hanna får en smäll på höften i skottläge från kanten och får inget med sig!  DÅLIGT DÖMT!!
Herrmatch efter våran. Också den väldigt händelserik! Matchen slutar 27 lika efter en rysare eller vad man säger. Även domarna här tror jag var hittade på gatan! Dom totalt blåste sönder hela matchen. Första röda kortet efter fyra minuter! Lyckat! Tursamt att det var på en Vinslöv-spelare. Det andra röda kortet kom på PG i HBP när klockan står på 29.58!!! Värt! Vinslöv-spelaren springer in i PG och ramlar ganska konstigt. Ambulanspersonal tillkallas och kommer efter 20 minuter. Såklart sitter vi kvar och tittar. Det är trots allt 2 sekunder kvar, det kan hända mycket på 2 sekunder! Ett frikast från nio och miss i HBPs försvar. BOLLJÄVELN går in i mål!!!!!!!!!! Sånt får helt enkelt inte hända! Hur som helst var det en väldigt spännande och händelserik eftermiddag/kväll i sporthallen.

Sen hem och kolla andra halvlek på VM-finalen som var minst lika händelserik, men som slutar med VM-guld till Frankrike, ganska väntat och dom är värda det!
Efter all handboll åkte jag och Hanna till Blue Thai och käkade! Friterad kyckling, ris och currysås. Och friterade bananer och glass till efterrätt. Det var vi värda, och som sagt Hanna fyller bara 20 en gång! :)
Imorn är det fika med tjejerna, rastning av hundar och jobb på kvällen. Händer mycket i mitt liv just nu!