Krillehôla!

Ja då befinner man sig sedan i fredags i min hemstad. :) Vaknade halv 5 i fredagsmorse och kunde lika gärna gå upp, hade egentligen klockan på 5 för att komma iväg vid halv 6. Men kom iväg redan vid  kvart över 5. Skönt och komma iväg så tidigt, vaknade faktiskt och var lagomt pigg. Då är det lika bra och åka innan man blir trött igen. Lyssnade på Rix morronZoo hela vägen hem, från när det började tills det typ var slut. Det var ett himla tjatande om Michael Jackssons död tycker jag. Låt killen vara död, vad ska man göra liksom? Väcka honom till liv för att fråga varför han ville dö eller? Nej usch jag tycker det är mycket tjat nu. Han är död, tycker vi ska nöja oss med det.
Var som sagt hemma lite i 9, hjälpte mamma och handla det sista inför sjön. Sen vid halv tre när pappa slutade så åkte vi till Långön, underbar segling ut och en helt underbar helg med sjukt fint väder och massa bad! Kom hem sent i söndagskväll och ville bara ut igen.
Fick reda på då att Ann-Louise har semester nästa vecka också, så som det ser ut nu så stannar jag här hemma i två veckor. Känns som om jag kan behöva vara hemma lite. Så kanske jag kommer tillbaka som en ny människa! Försöker bli det om inte annat.

Igår var jag ute i skärgårnden och åt glass med mamma innan hon började jobba. Sen åkte jag till Jutviken och badade med Emma! Underbart i vattnet, och sen var det kul och åka till Jutviken som jag inte vart till på sådär 5 år eller nåt!

Idag då? Mamma och pappa jobbar till fyra, sem blir det nog ut och bada med båten antar jag. SKÖÖÖNT! Innan dess ska jag försöka göra nån nytta. Eller ja, ska ner i stan en runda med Emma, sen ska vi nog kanske ut och bada. Vi ska i alla fall hitta på nåt som inte är allt för ansträngande i alla fall. :)

Uppdate kommer med jämna mellanrum! :)
PUSS & KRAM!


Sommar och sol!

Jag vill sparka på dig tills du ramlar omkull, se blodet rinna från din kropp och ändå inte sluta sparka. Se ditt hånflin sakta men säkert tyna bort! Slå till mot ansiktet och se allt bli svart!
Vad har du för mening med att förstöra mitt liv? Men varsågod, sparka gärna på mig när jag redan ligger ner!


Imorn bär det av till min älskade hemstad! Har inte vart hemma på alldeles för länge! Jag vill bara bort från allt en stund, inte behöva tänka på varje lite ord man säger eller får höra! Bara koppla av och koppla bort allt som händer runt omkring. Om så inte för hela livet men för en vecka i alla fall! Vara Malin bara för en vecka! slippa spela nåt jävla falskspel! Sluta spela någon jag inte är! LÄNGTAR FAKTISKT HEM LITE!

Ikväll blir det Harrys och fira Kim som fyller 20! Fast det är en hemlis så jag hoppas inte att han läser detta! :) Och andra sidan så ska vi snart kidnappa honom.
Började dagen med frukost hos Kim, eller Jecka heter det väl egentligen. Bara det att inte Jecka var med. Skitsamma. Det var riktigt trevligt i alla fall. Sen bar det av hem hit för att äta marängswiss och chilla i trädgården!

Ska packa det sista och diska nu!
PUSS & KRAM mina sötnosar!

Sunshine!

Solen skiner, man blir alldeles glad och lycklig i hela kroppen! Underbart att äntligen sommaren kom till slut! Har legat och chillat på stranden i två dagar nu! Jobbat lite på brännan, så vi får väl se vad som händer med den! ;) Har dock inte tagit årets första dopp än! HATAR saltvatten och vägrar bada i det. Så får ta ikapp allt till helgen när jag ska hem istället! SÖTVATTEN is the shit! Har nu inte bara planerat hemfärd, har också bestämt mig. Är i behov att komma bort från allt en stund. Ibland behöver man det!

Var ute och sprang en runda på berget igår. För första gången på 4 år så sprang jag helt UTAN knäskydd! Hur lycklig är inte jag på en skala då? Jag är så jäkla nöjd med mig själv! Samtidigt som jag stabiliserar knät så bygger jag ju lite kondition och det behövs! Så underbart och springa vill jag lova! Rensa hjärnan från allt och bara tänka på sig själv! Efter gårdagens löpning så mår jag faktiskt bra! Tänk att det bara krävs lite löpning och segling efteråt för att Malin Sandin ska må bra igen! Eller så är det väl bara så att jag insett att man inte kan gå och må dåligt hela livet!

Vad händer idag då? Jag hade behövt ta ett ryck i lägengeten. STÄDA och DISKA! Känns bara så jävla b och vara inne när det är så underbart väder på utsidan! Men nån gång måste man ju ta tag i lägenheten också! Börjar överstiga en gräns där det både är tråkigt och jävligt mycket och städa! Hade tänkt bli klar med det innan hemfärd på fredagmorgon!
Annars då, ska ut och rasta hundar och ta vara på lite soltimmar. Se Wallander - Mastermind och sen sova!

PUSS & KRAM på er alla!

Stjärnan som skiner högst och mest!

Måndag, helgen och även midsommar är över. Solen skiner och sommaren är precis som den ska vara! Solen skiner och det är helt underbart!
Tillbringade dagen på Östra stranden tillsammans med Hanna, Sanna, Rebecca och Kim. Riktigt trevligt trots att jag hatar både sandstrand och saltvatten! Har ingen fobi mot det, men som vi säger från mina hemtrakter. ;) Det är SÖGGEL vatten! Och det är dessutom vidrigt vatten med massa skumma saker i! Tacka vet jag sötvatten!

Planer för veckan då? Arbetsförmedligen imorn och hundrastning, funderar på en promenad eller en runda på berget också. Stranden, och ännu mera hundrastning. På fredag ser planen ut som att jag besöker min kära hemstad en stund! Vet dock inte hur länge, men känner att jag är i behov av en tur hem. Ganska mycket som snurrar just nu!
Annars blir det lugn vecka som det ser ut som.

Keep smile sunshine!
PUSS & KRAM!

Midsommarfest/Charliefest!

Midsommarafton har nu sakta men säkert dragit förbi! Det har vart en sjukt kul och galen midsommar på alla sätt och vis.
Gick upp ganska tidigt och gjorde tårta, slog in present och plockade ihop lite grejer. Åkte sedan till Carro och hjälpte henne med alla förberedelser, gjorde bål och provsmakade en massa på den. Alkoholintaget började alldeles för tidigt, kände jag när jag däckade halv tolv. ;)
Riktigt trevligt sällskap hela dagen och kvällen. Har dock en liten minneslucka när jag idag sitter och tittar på bilderna. Frågan är vad som hände mellan en bild och en annan. ;) Bilder kommer så småningom. Vid sådär halv 10 kom Charlie och några kompisar till han. Det blev grattiskramar, tårta och paket. Klockrent måste jag säga, "Vågar jag öppna det här bland folk?" Hahaha!

Finns liksom inga ord att beskriva kvällen med, bilderna som kommer får tala för sig själv! ;) Underbar midsommar med alla underbara människor som man kan tänka sig. Tack alla inblandade människor för att ni gjort min kväll till en minnesvärd kväll. Slutade dock lite halvkasst men allt det positiva tar ut det, så i helhet så märks det inte!

Dagens fråga: Vad är typiskt Malin Sandin? Vad beskriver Malin Sandin som person?


Vilka jävla tankar och funderingar jag har ibland!

You set my heart on fire!

Lördagkväll, ännu en helg börjar gå mot sitt slut. Okej, det är en hel söndag kvar men ändå. Både fredag och lördag har bara susat förbi! Fråga mig inte ens vad jag gjorde igår, lagade tacos och åkte till Carro och spelade Buzz! Idag då? Har tvättat och lekt med Jecka och Kim! :) Chillat och kollat på film och nu sitter jag här. Borde väl egentligen ha nåt vettigare för mig, men inte ens det har jag! Har rätt tråkigt ändå! KOM HIT NÅN OCH HA TRÅKIGT MED MIG!!

Imorn har jag planer på och åka till Österman och lämna den fina "nallen" som jag skulle gett henne igår på självaste studentdagen. Men det regnade och var helt omöjligt och hitta henne. Så får bli en tur till Frennarp imorn och ge den till henne. :) Annars har jag inget alls planerat. Borde väl städa lite antar jag. Men får se vad som händer, blir det fint väder ska jag nog ut och göra mig av med lite tankar! VÄLBEHÖVLIGT! Dom ligger bara där och tar massa plats och energi!

Det är mindre än en vecka kvar till midsommar nu! Längtar och ser fram emot det sjukt mycket! Ska bli grymt kul!! Midsommar med alla dom bästa människorna man kan tänka sig! :)

PUSS & KRAM!

Jag som brukar vara aktiv!

Jag funderar starkt på vad som hände! Jag som alltid brukar vara en sån aktiv bloggare. Finns väl helt enkelt inte så mycket och skriva om i mitt liv just nu! Händer väl inte sådär överdrivet mycket måste jag säga.
Sommaren har kommit och jag är fortfarande arbetslös! Vad mer kan man önska?
Har i alla fall bestämt mig för att vara kvar i Halmstad under midsommar! Blir midsommarfest/Charliefest på Frennarp. Tror det kan bli riktigt bra, och framförallt eftersom jag snackat allvar med vädergudarna! Dom har lovat mig att det ska bli fint väder, och som alla vet så litar jag på dom. :) Jag har nog aldrig haft fel när det gäller väder, *peppar, peppar*

Imorn är det studenten som gäller. Tur jag som inte känner några 90or som tar studenten i år! ;) Ska i alla fall leta upp Österman och ge henne en liten nalle, det är hon värd. Annars så blir väl fredagen som en helt vanlig dag i Malin Sandins liv. Ska man skratta eller gråta nu?
Hur som helst, sen är det helg IGEN! Får väl uppdatera om det kommer upp några mer planer! Om en vecka är det i alla fall midsommar!

PUSS & KRAM!

Vad har jag kvar att hämta där?

Träning idag! Vet inte om jag kan säga att jag har kul på handbollsplanen längre! Jag älskar verkligen handboll och jag vill verkligen att det ska vara roligt! För det första så har jag bajsont i mitt jävla knä och för det andra så har jag sagt vad jag tycker och tänker till jens! Han är verkligen inte bra på att ta kritik! Även fast han säger att han är bra på det! Fick i alla fall fram till honom att han inte passar i damlaget! Jag hoppas att han fattade det. Och jag pratar nog inte bara för mig själv när jag säger det!
Jag vill inte flytta hem till Kristinehamn bara för att vi inte har något damlag eller tränare till hösten! Jag vill vara kvar här och spela handboll och ha roligt på handbollsplan!
Känns som lite kalgomur nu. Var bara tvunge och få ut det på nåt bra sätt! Och vad är inte bättre än att skriva det i bloggen då.

FÖRÄNDRING HALMSTAD HP tack!!

Ursäkta fröken, men får jag nypa dig i rumpan?

Nu var jag dålig på och uppdatera, inte likt mig. Jag varnar redan från början att det kan bli mycket läsning, men ska försöka fatta mig kort och hänvisa till bilderna som ligger på http://sandinmalin.bilddagboken.se

Har i alla fall vart hemma i mina skogar och hälsat på. Eller rättare sagt vart ute med båten. Var på långön och hade riktigt mysigt och helt underbart väder verkligen! Seglade hem sen på söndagen, helt underbart det också! Och det bästa av allt var att jag fick träffa mina älskade föräldrar! :) Bilder från helgen på långön finner ni på ovanstående adress! ;)

Vad har mer hänt, helgen som gick så var jag och Hanna nere på Sweden rock! Helt sjuk upplevelse det också! Senaste konserten jag var på måste nog vara Jumper på Marieberg när jag knappt var född! ;) nej men det var typ hundra år sen. Kan inte minnas att jag vart på nåt annat med sånt tryck! I och för sig så var Sweden rock en klass för sig. Nästan längst fram på Twisted sisters i torsdags och längst fram en stund på In Flames på fredagen! Shiiiiiit säger jag bara! Går inte beskrivas i ord, måste upplevas! Har också haft en sjukt kul med Hanna under våra arbetspass! :)
Alldeles för lite sömn och helt underbart galna 4 dagar i Bromölla! Helgens citat får bli från snubben som stod bakom mig på In Flames "Ursäkta fröken, men får jag nypa dig i rumpan?" Strax efter kommer snubben som värmde sina händer på min mage! Det finns fan folk till allt! ;)

Tillbaka i Halmstad igen, och tillbaka till verkligheten igen. Träffade Jecka idag! Åhh vad jag har saknat dig, inte träffat dig på alldeles för länge nu! Följde med henne till Ängelholm. Tjejen har ju tagit körkort nu! Grattis grattis grattis! Sjukt glad för din skull! Detsamma med Kim. Dom tog båda körkort förra veckan och är riktigt glad! :)
Annars har jag inte alls gjort mycket idag. Vart ute med mina söta hundar typ. Åkte till Carro och planerade lite inför midsommar! Ser fram emot det, tror det kommer bli grymt kul!

Ska också tilläggas att världens bästa Rebecca fyller 20 idag också!
Hade jag orkat hade jag skrivit lite mer utförligt, men är lat nu och hoppas jag fått med det viktigaste i alla fall! Får väl uppdatera imorn när jag vart hos mina vänner på arbetsförmedligen! SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET! *med mycket ironi i rösten*
PUSS OCH GODNATT MINA SÖTNOSAR!