Hopp om bättre tider!

Lördagförmiddag, vad mer kan man önska. Förkyldningen mår bättre och så även kroppen. Idag ska det spelas match mot Åhus i sporthallen 16.00 sen ska det bli bio med Jecka! :)
Ute regnar det och blåser något sådär mycket! Det är inte ett skit på TVn, fast det brukar det i och för sig inte vara så här tidigt en lördag. Okej, det är lite alpint som går just nu då! Men ändå, vi har inga bra svenskar i alla fall! ;)
Är så glad, mitt ljud på datorn blev fixat igår! Wieee! Nu kan jag äntligen spela musik och titta på film! Så underbart!!

Igår var det fredag, vad hittade man på en fredag då? Var i sporthallen och hjälpte Carro, Kicki och Ninnie med kiosken till herrarnas match. Jag är seriöst den bästa våffelmakern som finns! ;) Men fan vad kul vi hade! Eller hur Kicki?! haha!! Speciellt när vi upptäckte det otroligt snygga röda kylskåpet! Eller när Carro kläcker ur sig att man ska ha chipsen i kylen! Eller att man kan frysa in våffelsmeten. Alltså det spårade ur lite där, sen kom jag och Kicki på att vi kunde ställa allt i kylen, eller frysen! :D Det var i alla fall grymt roligt!!!

Imorn är det match också! Borta mot Tostared, antar att det ligger i Göteborg! Eftersom vi spelar i göteborgsserien! Smart Malin!! Haha! Har i alla fall aldrig vart där eller spelat mot dom. Positivt är att vi har fyra ordinarie spelare och sju 91or. Och det bästa utav allt är att vi inte ens har någon ledare som ska med! Vi får väl se hur det går, den som lever får se. Eller hur är det man säger.

Vill slutligen påpeka att Simple life med Paris Hilton och Nicole Richie är så sjukt kul!!!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback