Massa kärlek till er!

Chillhelg skulle man kunna säga. Fredagen var det hockeymys med Hanna, Jecka, Kim, Rebecca och Shem. Riktigt kul hade vi, synd bara att Sverige spelade pissdålig hockey. Dom fick i alla fall brons idag. Vet inte om dom var värda det, men skit samma. Fredagen innehöll mer än så. Jag och Hääänni var ute och åkte inlines! Första gången på typ 6 år eller nåt. Bambi på hal is, javisst! Åkte sedan till Carola och bakade kanelbullar! Sjuuuukt goda blev dom! Gjorde också lite halvt misslyckade chokladmuffins. Riktigt kul hade vi i alla fall! Kanske skulle satsa på och bli bagare eller nåt. ;)

Lördagen, SM-finaler och öl med dom bästa var inplanerat. Jecka och Kim kom lagomt till damfinalen var slut. Okej, dom missade ändå inget. Riktigt dålig och tråkig handboll måste jag säga. Desto bättre var det i herrmatchen. Shiiiiiit vilken handboll. Alingsås stod som svenska mästare i alla fall. Riktigt klockrent! Efter handbollen hade jag och Kim riktigt kul vid min dator! Inget nämt och inget glömt! Går bara och upplevas! Hahahaha!

Söndag idag. Solsken, inlines, grannyra, HBK och underbara vänner! Tog en riktigt lång runda med inlines idag. Gick betydligt mycket bättre än  i fredags! Börjar komma på hur man ska göra för att inte få ont! ;) Förutom den enorma blåsan jag har nästan i hålfoten! Skit samma, sen blev det in i duschen och in till stan. Träffade upp Rebecca i stan och så kollade vi en stund på Postkodlotteriets grannyra. Nu är vi snart TV-kändisar också! Lördag 19.00 på fyran! ;) Okej, vi stannade inte så länge men var kul så länge det varade! Det var ju trots allt vårat postnummer som vann 302 48! Så kan det gå om man inte har nån lott! Gick sedan vidare till Örjans Vall för att kolla HBK-ÖIS. Vinst till HBK med 2-1. Hade lika gärna kunnat stanna i stan, men följde med för Rebeccas skull. ;) Blind-date eller hur var det?
Åkte sedan hem en stund och sen till Carro för att snacka lite skit, som vanligt. :)

Veckans planer då? AF en snabbis imorn, träning tisdag och torsdag och eventuellt UNDERBAR på fredag. Vi får väl se vad som dyker upp. Ny  vecka och nya möjligheter som man så fint brukar yttra sig. :)
Massa kärlek till alla som förgyller min dag! Ingen nämnd och ingen glömd! Ta åt er!
PUSS & KRAM PÅ ER ALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback