1000 nålar!

Ny vecka igen! Lär gå minst lika fort som vanligt!
Helgen då? I fredags åkte jag och Hanna till Helsingborg för att myspysa med Jecka och Kim! Blev god mat, trevligt sällskap och vin. Kollade idol och hade riktigt trevligt! :)
Lördagen tillbringades också i Helsingborg, Hanna lämnade oss på morgonen för att åka hem och döma. Skulle egentligen också ha åkt hem på lördagen, men blev kvar tills igårmorse. Lördagen var sjukt kul också! Låg och kolla på tv halva dagen, sen åkte vi till Väla och gick en runda. Kvällen blev det god mat och slapp i sängen framför tvn. Kuddkrig, catwoman, xbox och mängder av skratt!
Skulle kunna skriva ett helt inlägg bara om spelet. Spelade tennis med Sonic-figurer. Först efter ett tag kom vi fram till specialeffekterna! Det var då Jecka hittade sin favorit spelare! Dr Eggman! ;) Vissa saker går helt enkelt inte beskriva, dom måste upplevas!

Igår åkte jag tillbaka till Halmstad igen vid 12, då blev det direkt hem och hämta matchkläderna till B-laget och så till sporthallen. Träffade Carro och kollade på P-94s match en stund.
Åkte hem och lagade mat, för att vid halv 5 åka tillbaka till sporthallen och ha samling med A-laget. Match i Åstorp. Tyvärr blev det förlust för både A-lag och B-lag igår!

Veckan som kommer blir det plugg och lite träning kanske, om jag har motivationen till det!
PUSS & KRAM!
Dagens låt: Martin Stenmarck - 1000 nålar

Tänker på dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback