18 september!

Tiden går fortare än man anar ibland. Är fortfarande grymt dålig på att uppdatera pga alldeles för mycket och göra. Körlektioner, pluggande, tränande och lite fritid.

I torsdags hade vi seriepremiär. Mycket spännande måste jag säga! Div. 2 premiär också för den delen. Bortamatch mot Aranäs som dessvärre slutade med förlust 20-17 (10-8). Men vi spelade förbannat bra stora delar av matchen. Och för att vara nykomlingar så tycker jag väl att vi imponerar för kommande matcher.
Nästa lördag har vi hemmapremiär, kommer bli mycket intressant säsong det här! Och för intresserade så börjar matchen i arenan 12.30 nästa lördag! :)

Annars då, det rullar på. Skolan rullar, körningen fungerar bättre och bättre och backningen går framåt, eller bakåt?! Det börjar likna nåt i alla fall, men långt ifrån bra!

I måndags åkte vi till Helsinborg och överraskade världens bästa Jecka som fyllde 21 år. Måste säga att hon blev riktigt förvånad. Alltid kul och överraska henne, vilket för det mesta aldrig lyckas!

Gårdagen tillbringades med Carola. Lagade lite mat, skrattade, snackade lite skit, la ansiktsmask och jobbade på magmusklerna. En mycket trevlig kväll med lite vin! Var ju tvungen och bryta mina två veckors uppehåll. ;) Kände faktiskt inget riktigt sug efter det heller. Så lär väl dröja innan boxen blir uppdrucken!

Kvällen idag blir allmänt lugn! Tända ljus, mys i soffan med täcke, kudde, film och datorn! Lär väl agera taxi-sandin också, snäll som jag är! :) TRÅÅÅÅK att det bara är massa val-snack på tvn också!

Lägger ut en bild på tatton! :)


Take care!

Ögon och leende som den finaste av änglar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback